15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident na hanbě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 8.12.2008 11:52

Re: Masaryk a evropské sjednocení.

V každé správné propagandě má být 90% věcí pravdivých a správných a k nim se pak má přidat těch 10% toho, co chce propagandista prosadit. Goebels to tak praktikoval. Takže jeho řeči o výhodnosti jednotné Evropy jsou samozřejmě správné.

Víte, v logice platí tvrzení, že pravdivost logického výroku nijak nezávisí na tom, kdo výrok pronese nebo napíše. Umíte to pochopit?

vlasta 8.12.2008 11:52

Re: už jste pane Jemelík

R^

www.jiri 8.12.2008 11:50

Re: už jste pane Jemelík

Prezident nebrání myšlenky svobody a spravedlnosti on brání své ego. Jeho myšlenky jsou pro civilizovaný svět nepřijatelné a to on nemúže vydýchat. A s tím  socialismem bych byl opatrný, být vámi. Je poněkud zvláštní, že největší český pravičák má stejyný názor na EU a LS jako čeští komunisté. Mohl byste mi to vysvětlit,. nerozumím to mu.

Čtenář 8.12.2008 11:49

KSČ

je p. prezidenta vděčná, neboť to byl on, kdo její zástupce pozval do Lán.  Každý máme jiný názor na nezdvořilost, že pane Jemelíku. Prostě p. prezident není zvyklý na otázky, které mu neprolustrují jeho podržtašky.  Jinde jsou na nepříjemné otázky zvyklí, nepovažují je za nezdvořilost a hlavně nezačnou cloumat svým "majestátem".

Ivan 8.12.2008 11:49

Re: Tisíckrát nemusím s Klausem souhlasit, ale v názoru na EU s ním souhlasím.

Ono by úplně stačilo Irsku slušně sdělit, že ostatní státy EU už  dále nemají zájem být s Irskem v jednom spolku.  Třeba by se pak Irsko znovu připojilo k Velké Britanii jako provincie.

Ivan 8.12.2008 11:45

Re: Je to marné,

Místní blbi by něco takového asi byli schopni schválit. EU samozřejmě ne.  Nesvádějte na EU hříchy domácích hlupáků.

Vlali 8.12.2008 11:45

to se mi líbí

Přibližně čtvrtina Irů řekla ne EU a všichni co stojí na straně putinovského Ruska (většinou agenti KGB) křičí pryč s EU. Je smutné, že jediný stát co má agenta v čele je zrovna ČR.

Xaver 82.117 8.12.2008 11:44

...provokativní předání vlajky EU...

EU, které jsme členem a které budeme předsedat...fakt provokace...;-D;-D;-D

emil 8.12.2008 11:42

Re: Zvykněte si, modří komunisté, že

Kdyby si té ukňourané nule, hrdino z počítače, sahal alespoň po kotníky. Pak bych byl ochoten tě uznat. Takhle vidím pod jménem ivo jen jednoho zamindrákovaného troubu, který má možnost si tajně a anonymně plivnout. Šup do toho, Jyrka bude mít radost.

Buvol 8.12.2008 11:42

Re: Pane Jemelíku, jste pouze starý trouba

... a vy pravděpodobně mladý trouba n-tou k tomu .... 

Miloš Zfrantišku 8.12.2008 11:40

Hradní pevnost

odrazila další nájezd západoevropských hord a Hrad se konečně zase jednou dočkal svého původního poslání. Chránit nás před cizáky. Asi bude zapotřebí opět postavit ploty, aby se náhodou Klause  někdo na něco jemu nepříjemného nezeptal.  Klausovo dojemné a ostudné souznění s bolševikem skoro nikoho nevzrušuje.

Vlali 8.12.2008 11:39

Re: Upozorňuju vás, že s tímhle názorem jste sám. Nic vám to nenapovídá - ?!

já souhlasím s názorem, že pan Jemelka je (jako VK) starý popleta co skončí jako kůl v plotě.

Český Honza 8.12.2008 11:38

Re: hmm a víte kdo ty zákony předkládá? A komisaři a euroúředníci, ty volí kdo?

Samozřejmě se bavíme o evropském parlamentu, Dánové i jiní mají stejně jako my svůj parlament.

Bořek 8.12.2008 11:37

Re: Nojo, v tom to bude !

 Máte pravdu.On neví,co je slušnost.

emil 8.12.2008 11:35

Re: jen na okraj

Ještě že Vlali má silného ducha. Ovšem spíše mi připomíná, že má velkého smradlavého ducha, kterému se říká větry.

Vlali 8.12.2008 11:33

Re: jen na okraj

Jen reaguji na článek poněkud slaboduchého Jemelky a slaboduchého prasidenta.

eTony 8.12.2008 11:32

Re: hmm a víte kdo ty zákony předkládá? A komisaři a euroúředníci, ty volí kdo?

moment, o jakých lidech to vlastně mluvíte ? O většině v jejich parlamentech ?

Vlali 8.12.2008 11:31

Re: jen na okraj

koukat někomu ze zadku je jistě nehezké. Lézt do zadku komunistům je horší.

emil 8.12.2008 11:31

Re: Nojo, v tom to bude !

Ano, i z postavení člověka by měla vzniknout slušnost. Jinak si asi budeš povídat s ředitelem továrny, jinak s kamarádem  z výběhu ze ZOO. To, že si lidská spodina může zařvat proti vysoce postaveným osobám, které právě takovýto nýmandi jako ty lživě pomlouvají, s tím jsem se setkali už za Hitletra, Stalina s Gottwaldem dohromady (viz procesy, kdyy obyčejní lidé psali, aby popravili Miladu Horákovou - byla předsedkyní, vyhodili někoho z divadla-byli výše než lůza). Bezejmená lůza útočí na lidi, kteří byli zvoleni. A tady je právě ta slušnost, že slušný člověk akceptuje, ovšem proužkovaná kráva ne.

;-( 8.12.2008 11:30

do EU Re: Chce-li Klaus organizovat tažení proti Evropské unii,

ne do LS, milá paní.

eTony 8.12.2008 11:29

Re: už jste pane Jemelík

tihle tutani za plivanec poděkují, nic jiného nemají......

eTony 8.12.2008 11:27

Re: Přesně tak!

Moravec se komentátorským zoufalcem nestává, on jím je. Čekat objektivitu "spacákové" tývý za naše peníze je naivní, na každém rohu to smrdí havlovinou, coby druhem socialismu.....

Český Honza 8.12.2008 11:27

Re: hmm a víte kdo ty zákony předkládá? A komisaři a euroúředníci, ty volí kdo?

1. Kdo volí české Dalíky, či jiné poradce a úředníky?

2. Stále nevím proč se EU nebojí ti Dánové, Lucemburčané, Maďaři či další malí a nepatrní. Proč EU chce ublížit pouze Česku?

emil 8.12.2008 11:24

Re: už jste pane Jemelík

To sis nevšiml, že ti eurobozi plivnuli i tobě do ksichtu ? Kolik procent lidí bylo proti Lisabonské smlouvě u nás ? Myslím si , že hodně. Až se budou řešit i jiné problémy, u kterých nebude třeba vůbec Klaus a eurobozi budou tímto způsobem vystupovat proti menším a pozdějším vstupujícím státům do EU? To ti bude připadat jako spravedlivé dění v Evropě ?

Hašek 8.12.2008 11:19

Přesně tak!

No tak se pokakejme spolu s panem Moravcem atd ze dvou europoslanců! Opět je vidět, jak si skupina "demokratů" - jak u nás, tak v Evropě - představuje diskusi. Ten, kdo jen suše řekne: tak podle pravidel již schválených končíme a bude se modifikovat a řešit co dál, je vrtošivý stařík s diktátorskými sklony. Ten, kdo v kostce řekne: kašleme na regule, jede se dál, však mi je ufackujeme - ten je konstruktivní Evropan, že?

Pan Moravec se stává komentátorským zoufalcem. Pokud někteří politici řeknou nebetyčnou drzost či nesmysl, on jen těžce vraští čelo. Musím se to naučit, vypadá to hezky. Problém jest v tom, že moji tchyni, která je z Moravce hotová (jak jim to dává!), to v mém případě neosloví.

Jakub S. 8.12.2008 11:18

Upozorňuju vás, že s tímhle názorem jste sám. Nic vám to nenapovídá - ?!

eTony 8.12.2008 11:17

Re: už jste pane Jemelík

neříkejte mi, jaká slova mám nebo nemám používat, za 1. je to neslušné a za 2. nic vám do toho není.

Prezident Klaus brání myšlenky svobody a spravedlnosti proti socialistické zvůli skupiny lidí v Evropě, kteří se snaží ukřičet a dehonestovat právě ty, v nichž socialisticté vidí největší nebezpečí pro jejich konstrukce a přetváření světa, civilizace, lidí k obrazu svému. Pro prezidenta Klause je stěžejní myšlenka ( samozřejmě nejen tato ) - nečinit zlo.

Socialisté všech barev, od zelené po černou, mají demokracie, svobody a spravedlnosti plnou hubu, ale upírají využít těchto atributů svým odpůrcům, protože dobře ví, že lidé obecně vlastně socialismus nepotřebují, potřebují jej jen jeho tvůrci.

zdeněk 8.12.2008 11:17

hmm a víte kdo ty zákony předkládá? A komisaři a euroúředníci, ty volí kdo?

Navíc například v evropském parlamentu není možné aby poslanec jen tak vystoupi s projeveml, vše je naplánováno dopředu. A pokud se znelíbíte své frakci... Můžete se jít kouzat. VELMI mi to připomíná senát s hvězných válek - pro běžného občana naprosto neakceschopný.

Vašek 8.12.2008 11:15

Neurvalec

I z těch několika záběrů bylo patrné,že prezidenta navštívil jakýsi neandrtálec z doby kamenné zvaný Rudý Danny s chováním řeznického psa(psovi se omlouvám).Co se dá dělat,stane se.Daleko horší je,že naše žurnalistická elita nemá ani tu špetku soudnosti a objektivity a tak ve svém svatém znevážování nejvyššího ústavního činitele zneužije i jasného porušení pravidel slušného chování,zvláště chování diplomatického.Jak může beztrestně v ČT 24 vystupovat Veselovský,který nepokrytě fandíl nehoráznému chování Rudého Dannyho a ironizoval kancléře Weigela?Obdobně konal i V.Moravec a je skutečně na pováženou,že z přítomných politiků reagoval správně jen zástupce KSČM.Člověk by si myslel,že Bursík a Paroubek  nemohou být z demokratických stran.Osobně mám řadu výhrad k panu prezidentovi,ale tady o něj nešlo,šlo o princip.

zdeněk 8.12.2008 11:14

Z vašich příspěvků níže