15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident na hanbě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Barbora 8.12.2008 1:21

Kdyz se Klause

zastava desetinasobny udavac Jemelik tak to svedci o cem? Klaus je lump!!!

Pepa z Hongkongu 8.12.2008 1:16

Re: Uslapnuti zamindrakovani nohsledi kejhaji v udesu nad urazkou majestatu

Mate naprostou pravdu. Ja bych mu taky zadne otazky nepokladal. Jako minule. Na rovinu a uctive jsem mu rekl: sedm milionu v igelitce za ten a ten podnik. A bylo.

Finkelstein 8.12.2008 1:14

a ještě se mi moc líbil vás cit pro češtinu:

"Uslapnuti zamindrakovani nohsledi kejhaji v udesu"  - to je jak z Jiráska -  úplně ty ušlápnutý nohsledy vidím.

 Neopsal jste to někde vy filuto ?

Olin 8.12.2008 1:13

Re: Tisíckrát nemusím s Klausem souhlasit, ale v názoru na EU s ním souhlasím.

Jo, Franku. To jim tak pomůže!

Finkelstein 8.12.2008 1:11

Re: konfrontace

Promiňte pane Oline, nemělo by to být, ale já si dovolím se připojím: jste normální č*rák.

Olin 8.12.2008 1:11

Re: konfrontace

Milý pane komiku, pokud je známo mně i ostatní veřejnosti, neslušně se choval pouze jistý poslanec Cohn-Bendit, čemuž se nikdo nediví. Je to jeho nemoc z povolání. A o něj tady nejde.

Pan prezident prostě negóme - a značná část nevyléčitelných vnoučat "tatíčků" Francjosefů nebo Masaryků - že tentokrát se nesetkal s úředníky, ale s plnohodnotnými poslanci. A ti jsou mu mandátem naroveň. Ostatně není první....Dumas zaznamenal anekdotu, že se Karel I. ptal "a kdo to vlastně je ten Cromwell?"

Nejen prezident, tento národ potřebuje ještě párkrát toto školení. A já se raduju ne proto že bych byl škodolibý, ne proto že bych byl nějaký antiklaus, ale prostě proto, že už mě dávno omrzelo každý volby přemýšlet, jestli to tam nakonec hodím ODS nebo někomu jinýmu - když bych je nejraději všechny už nakop! Jestliže v týhle zemi nebude ani jedna politická strana,  která by alespoň rámcově reprezentovala to co chci a potřebuji,  tak ať moje zájmy a vize reprezentují politici třeba ze Španělska nebo Německa. Mě je to jedno. Chci, aby takoví lidé - jsou-li - měli co největší koláč moci,a to i naproti tomu, kdo je tu zrovna prezidentem. Neříkám nad ním, ale naproti němu.

Finkelstein 8.12.2008 1:09

Re: Uslapnuti zamindrakovani nohsledi kejhaji v udesu nad urazkou majestatu

To je vochomůrko velmi kvalitní názor. Na novinkách .cz by určitě uspěl. Jak dlouho jste to vymýšlel? Chtít od vás, abyste si sám zjistil, že Klausovi ti odhodlání pánové z unie prakticky žádné otázky nepokládali, to by bylo na vás moc, že.. 

Frank 8.12.2008 1:09

Tisíckrát nemusím s Klausem souhlasit, ale v názoru na EU s ním souhlasím.

A autor článku má naprostou pravdu. Co taky čekat od našich eurohujerů. A když v Irsku neprošlo jedno referendum, tak se vyhlásí nové. Tak dlouho, až se dojde ke "správnému" výsledku? O jak demokratické. A proto jim fandím, aby celou LS poslali k čertu ještě jednou.

vochomurka 8.12.2008 1:01

Uslapnuti zamindrakovani nohsledi kejhaji v udesu nad urazkou majestatu

To je kecu od patolizalu. A zatim mu jen polozili otazky. Ja kdybych ho potkal, ukazal bych mu, ze je jednicka. Pokud bych se tedy ovladl, abych mu jednu nevrazil.

Komik 8.12.2008 0:51

Re: konfrontace

            Vážený pane Oline,

obávám se, že si pletete vrkání před někým s obyčejnou lidskou slušností, na kterou má právo i názorový oponent. To za prvé.

A za druhé - prezident (jakéhokoli) státu není standardní politik, ale hlava a nejvyšší představitel daného státu. Od standardních politiků (jako jsou např. představitelé konkrétních politických stran či parlamentních frakcí), se jeho postavení zásadním způsobem liší.

Pokud jde o mne, ještě více, než pobouření nad nestoudným chováním pana Cohn-Bendita mne fascinovala představa vrcholných představitelů Evropského parlamentu o demokracii.

Svou poznámku zakončím citátem, který jsem někde četl (už nevím kde) - myslím, že je to polský satirik Jerzy Lec: "Když musí všichni souhlasit, musí něco nesouhlasit". 

Jirka 8.12.2008 0:50

Re: konfrontace

A superblb.(Y)

chytrý horák 8.12.2008 0:45

Re: konfrontace

Oline, doufám, že ty nejsi nafoukaný majestát a proto ti nebude vadit moje otevřenost. Tedy, Oline, ty jsi teda extra ču*ák.

NobodyWasHere 8.12.2008 0:31

jj, soudruzi europoslanci

se projevili. Možná, že to dojde i některým z eurohujerů

Olin 8.12.2008 0:31

konfrontace

...a už je to tady! První se chytil pan Jemelík. Ještě jich bude sto tisíc. Sto tisíc lkajících nad Majestátem, sto tisíc uhranutých Cohn Benditem.

Od Cohn-Bendita nemohl nikdo nic jiného čekat, je to provokatér. Mnohem zajímavější jsou ostatní členové poslanecké delegace, a zajímavější je taky to, že jeden z nich byl napotvoru právě Coh-Bendit. A nejzajímavější je, že ani Pöttering před prezidentem nevrkal. Přesně tohle našemu prezidentovi přeju. Chtěl druhý mandát (ani já jsem nebyl proti), tak ať si to vypije. Konečně se setkal se sebevědomými politiky své váhy - a hle, oni ho nežerou! Oni s ním mluví. A pak mluví k národu - jak jsme slyšeli - jako by se nechumelilo. A Jeho Veličenstvo neví, Jeho Veličenstvo to nevidělo, neslyšelo, nerozumí...Majestát musí počítat s tím, že někde v Evropě jsou lidi, kteří mají mandát nepovažovat ho za Majestát, ale za standardního politika. To je překvapení pane Klausi! Všichni měli být standardní, jen vy ne, a najednou se ukazuje vašemu publiku, že se s tím za Šumavou nepočítá. Jste jedním z několika set vrcholových penzionářů země zvané Evropa. Dobré jitro!  

Brabec 8.12.2008 0:29

Urážka hlavy státu je i naší urážkou !

Souhlasím s autorem, že naši politici jsou ubozí. Doufám, že Bursík i ten Křupan Topol spadnou do propadliště- tam kam patří.

S.T.K. 8.12.2008 0:21

Václav Klaus

   ...je možná už trošku ješitný stařík, jak jej nazval známý provokatér Dr.Ráth (ačkoliv by vzhledem ke svému morálnímu profilu měl raději mlčet a chodit domů kanálem), ale je to jednou představitel "mého státu" a nikdo nemá právo se do něj jakkoliv navážet. ;-O

Urážka presidenta, ať si o něm já sám myslím cokoli, je i urážkou mě samotného.

Divím se, že nedošlo k větší reakci ze strany hradu.:-/

Hans 8.12.2008 0:08

Kdyby

v 68. nejaky francouzsky policajt odpraskl banditu Cohn-Bendita s molotovem v ruce, jako ted v Athenach, usetril by Evrope spoustu starosti.

jakovy 8.12.2008 0:08

souhlasím

jen se bojím, jak bude tady v aleji dneska nablito