29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident na hanbě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 8.12.2008 8:57

Re: Tento článek mi doslova mluví z duše!

V delegaci těch EU posranců už chyběl jen Posselt ....

A je to 8.12.2008 8:56

K článku

Vidím ,že je zde dost ubožáků co si do Klause rádi kopnou.Dostali příležitost.Jednání prezidenta s poslanci z EP bylo docela pro silné nátury.Jsem rád,že V.Klaus jejich útoky odrazil celkem s přehledem.Jsem zvědav ,pokud se němec s francouzem chovají k hlavě státu ČR takto ,jak se budou chovat k obyčejným lidem.Z celého jednání je cítit nabubřelost europoslanců co by nositelů jediné evropské (boží) pravdy. v jejím jménu by byly schopni snad i zabíjet,k čemuž prozatím nedošlo.Od francouzů,a němců nelze čekat nic dobrého pro naší republiku- bude to skutečný diktát.Je to taková hitlerovská sebranka. Navrhuji z EU vystoupit- orientovat se čistě na USA,v podobě základen USA armády. Je to jediná možná varianta jak se sebou nenechat vorat.  Ode dneška V.Klasovi fandím ,do ted jsem ho nějak nemusel,ale to že se evropská sebranka naváží do mého prezidenta mě sere.

ivo 8.12.2008 8:56

Re: Zvykněte si, modří komunisté, že

Cohn-Bendit neřekl nic neslušného, jen se legitimně ptal. Ukňouraná nula Klaus to však neunesla.

eTony 8.12.2008 8:56

Re: Masaryk a evropské sjednocení.

Goebbels není jen rasové řešení, tento zločinec psal i o jiných věcech - o jednotné Evropě, vedené nejsilnějšími.........

Zebra 8.12.2008 8:55

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Citujte to pucování, prosím !

Zebra 8.12.2008 8:54

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

A zveřejnění přepisu je co ? Ukázkové kňourání..."podívejte se všichni, jak na mě byli vošklivííí"....a přitom se ho jen ptali.

Buvol 8.12.2008 8:54

Tento článek mi doslova mluví z duše!

Chování těch pánů bylo něco neskutečného! Pan president je měl nechat vyhodit hradní stráží! Nechci ano domyslet, jak se k nám budou v EU chovat, až snad ratifikujeme tu Lisabonskou smlouvu ... Já jsem pro její neratifikaci !!

Mirek F. 8.12.2008 8:54

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Škoda, že se k vám ještě  nedoneslo, že mezi padáním na zadek a domýšlivou arogancí existuje docela velký prostor k normální, klidně i ostré, ale slušné diskusi, nikoliv k projevu připomínajícího ze všeho nejvíce pucování podřízeného.

PROKOP BUBEN 8.12.2008 8:53

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Chcete říci, že celá delegace včetně šéfa, který odmítl příkaz Náfuky, jsou hulváty....

Pepan 8.12.2008 8:51

Re: dal jsem Klausovi vlaječku EU...

Neúcta je přece v EU podporována. Vždyť vedoucí delegace to jasně předvedl. Co by tomu řekl tvůrce Etikety bývalý Havlův mluvčí a samotný Venca Havel. Taky by se mu to líbilo?? Člověk s vlastním mozkem si musí udělat představu, kam nás EU tlačí. Arogance Bruselu stále narůstá s počtem zvyšujících se socialistů a zelených ve vysokých funkcích. Jen je divné, že jim to lidi žerou, řada z nich asi neví co to byl socialismus ten reálný.

PROKOP BUBEN 8.12.2008 8:49

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Nikdo nehovoří snad o neohroženém hrdinovi, ale jedinci s určitým nábojem, který nehodlá padat na zadek před nafouklou NICOTOU, která je hulvátská k okolí a bohužel i národu i když svým způsobem.........

Pepan 8.12.2008 8:44

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Zebro měl bys ses nad sebou skutečně zamyslet, kdo jsi a kam vlastně patříš. Protože pořád si myslím, že blbec zůstane blbec ač se honosí titulem poslanec EU. Vždycky platí, že slušné vystupování patří k devize každého politika. Je vidět, že Jirka Paroubek a DRath ti přirostli k srdci a hulvátství je normální, že? Až na jak pro koho.

PROKOP BUBEN 8.12.2008 8:44

Re: NO ANO

Myslím skutečné velkoměsto, nokoliv Prahu a pod......

Mirek F. 8.12.2008 8:43

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Bohužel, někdy intenzívní až zoufalá snaha o jakýsi humor odvádí mysl od některých základních skutečností, jakými je například fakt, že Cohn-Bendit nestavěl barikády v totalitě, nýbrž v demokracii, kterou chtěl tehdy - jemně řečeno - velice modifikovat směrem k systému, který jsme zažívali i my. Že by mu při tom ovšem hrozily podobné represálie, které se zažívaly ve východním bloku, nemůže být ani řeči, tím více by byla s podivem nějaká snaha vidět ho jako neohroženého hrdinu.

Rostislav Zídek 8.12.2008 8:40

Re: V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Problém je, že Klaus nekňourá. Přepis rozhovoru je na www.hrad.cz. Doporučuji přečíst a pak komentovat.

Hrabekrzan 8.12.2008 8:40

dal jsem Klausovi vlaječku EU...

jako provokace a neúcta k hlavě suverenního státu,člena EU .Přesně tak to bude po sjednocení Evropy! Arogance velkých států hlavně Francie a Německa a druhořadé postavení těch malých co vstoupily později! Oni nám budou nařizovat to co je v jejich zájmu a my budem stát v haptáku!!!

Dík za takovou demoktacii!!!

Magor Milda , Mgr. etc. 8.12.2008 8:39

Re: Masaryk a evropské sjednocení.

Buďte tak laskav a sdělte nám, kde se v EU nebo LS najde nějaká rasově čistá politika nebo oznámení, že s nečleny tvrdě zatočí? Židobolševik a plutokrat jsou slovíčka z Goebbelsova arsenálu, v EU to nenajdete.

Olin 8.12.2008 8:37

Re: Četl jsem přepis rozhovoru Václava Klause s poslanci EP

Skvěle!!

Prezident, zmatený prezident, který nemůže pochopit, co ti lidé na Hradě pohledávají, když mu nepřišli vzdát poctu, a není schopen komunikovat, se chová skvěle. A v sadě skví se jara květ, přestane srdce chvíli tlouci. Matičko má, jak je to hezké u nás doma, já si dám dvacet ještě do šestý.

jenda 8.12.2008 8:37

Re: Václav Klaus

VACLAV KLAUS JE VUL! KORUNOVANEJ!

Zebra 8.12.2008 8:35

V(eličenstvo)K(laus) už zase kňourá,

Jak na něj byli zlí, oškliví a jací jsou to nevychovanci, kór ten Cohn-Bendit, vono se to s ním táhne von už jako mladej, když slušňáci jako Klaus pilně zařezávali v Pionýru a ČSM, tak šaškoval na nějakých barigádách, no to tomu dal, to nevěděl, že režim se svrhává pilným flákáním, chalupařením a drobným avšak hojným roz- a přikrádáním ? Tak to teda né, tomu bohdá nebude, aby takoví nezdvořáci a neuctivci uráželi hlavu stáááátu drzými otázkami a dokonce ještě vyžadovali odpovědi ! To tam v tom eulamentu nemají nějakýho EUšpačka, který by je poučil, že s ním se takhle nemluví, resp. že s ním se nemluví vůbec, jemu se přitakává, případně se mu oddaně a nadějeplně visí na rtech v očekávání mouder z nich prýštících ? Ku.va fix !!!

eTony 8.12.2008 8:31

Re: Masaryk a evropské sjednocení.

evidentně nevíte, o jaké Evropě to Goebbels vlastně hovořil, jinak byste nevypustil myšlenku spojenou s Hradem a oblíbenosti četby..... Jistě, je velice poučné si myšlenky Goebbelse přečíst a s hrůzou zjistíte, že právě základy jeho tezí vládnou mezi většinou politiků v EU. Frau Merkel se měla od koho učit........

Rostislav Zídek 8.12.2008 8:31

Četl jsem přepis rozhovoru Václava Klause s poslanci EP

na http://www.hrad.cz/cms/cz/info_servis/tiskove_zpravy/5792.shtml a musím konstatovat, že prezident, jak k němu mám výhrady, se choval skvěle. Z EU se nám stává sekta - náboženstvím je zelená oteplovačská ideologie, guru jsou levicově zelení fanatici a hlavně se o bohu ani o vůdcích nepochybuje!!! Nesmí.

cca 8.12.2008 8:26

tak to dopadne

když se srazí dva kašpaři - jeden si myslí že mu i po 40 letech patří svět a druhý co ho neví z noblesou vyfakovat do pérdele

Mirek F. 8.12.2008 8:23

Re: Zvykněte si, modří komunisté, že

Eurohujeři a další by si zase měli uvědomit, že každý dialog, i ten politický, má svoje základní pravidla slušnosti. Což platí i pro bývalého šášulu z pařížských barikád. Pokud si někdo plete rozhovor dvou státníků s výslechem podřízeného, tak je možno řídit se heslem na hrubý ptel hrubá záplata

Magor Milda , Mgr. etc. 8.12.2008 8:23

Masaryk a evropské sjednocení.

Jednotná Evropa je podle Masarykova přítele, Richarda Nikolause Coudenhove- Kalergiho, nejlepší prostředek k překonání etnického rasismu a zamezení válek v Evropě. To je ovšem zcela jiná Evropa, než ta Goebbelsova, o které si tak rádi čítají na Hradě. Domnívám se, že na Klause a jeho okolí zapůsobil právě omylem ten nacionálně socialistický pohled, kterým měří dnešní EU. Skutečnost je ale jiná, v EU se uskutečňují  Masarykovy představy.

Olin 8.12.2008 8:22

Re: konfrontace

Tenhle příspěvek stojí za zmínku mezi všemi: eurobyrokracie, bolševická, donucování, hesla....už jsme doma? Tento Emil je buď správný český chasník, nebo mimozemšťan, který četl cibulkovy noviny.

Jak se chovali ke mně, to se mi líbilo, Emile. Sice jsem nebyl na Hradě, ale zato jsem poslouchal jejich debatu na ČT4. O něco míň se mi líbilo jak se choval tento týden český prezident. 

cipísek 8.12.2008 8:21

Re: Nu

Divím se,že je JAKO PREZIDENT SUVERÉNNÍHO STÁTU rovnou nechytil za p.del a  nevyrazil.Chovali se (podle toho,co vyplývá ze zápisu z jednání) tak,že na to měl plné právo.

ucitelas 8.12.2008 8:21

Re: NO ANO

ovádí myšlenka

cipísek 8.12.2008 8:17

Re: Drzost Cohn-Bendita

R^

PROKOP BUBEN 8.12.2008 8:13

Re: Podle lisabonské smlouvy bude řadový poslanec EU nadřízen prezidentovy České republiky a tu facku mu bude klidně moci dát.-

Po jakém hnojišti se nadnášíte.....Prezidentovi sice facku dát může, jako každý kdo by k tomu dostal příležitost a byl při chuti, ovšem, jako poslanec by skončil......Ne jak naši věhlasní politikusové z nichž mnozí fackují celý národ a nic se neděje....