6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Převrat po italsku

To, že akce státních zástupců a jejich spojenců na ÚOOZ je skutečně politickým převratem směřujícím proti současnému demokratickému, sice nedokonalému ale stále demokratickému systému České republiky, nelze už dál pochybovat. Jeho důsledkem je změna české politiky, je jen otázka, kterým směrem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Sedlák 19.6.2013 6:32

Re: Dělejte svou práci

A komu to asi tak budou vysvětlovat? Vám?

Pochopitelně jde o politickou výzvu.

B. Rudolf 19.6.2013 6:11

Dělejte svou práci

Premiér jednal v tomto okamžiku správně. A to byste měl pochopit. To, že obvinění z korupce vypadá z dnes veřejně dostupných informací sacra divně, to tak opravdu je. To, že paní Nagyové neměli dát "medvěda", to je také pravda.

Ale rozpoutat kvůli tomu občanskou válku, jak (Nečasovi) navrhujete (!!!), je projev slabomyslnosti. Nezlobte se za ta ostrá slova, ale Váš článek opravdu smrdí výzvou k zahájení občanské války.

Pokud policie a státní zástupci nás nepřesvědčí, že celé to představení se nezakládalo na ptákovině (nabídka účasti v dozorčích radách), budou muset opravdu hodně vysvětlovat.

Zajímalo by mne, zda jste se také takto rozohnil, když Kubice "zbavil bez rozumných důvodů cti" pana policejního prezidenta Lessyho.

P. Havlicek 19.6.2013 6:10

Re: haha

Přesně proto nemohou být poškození soudci. Mimo jiné jste asi špatně četl. Nagyová ve sledovačce nic v rozporu se zákonem neudělala. Nemohla překročit pravomoc, protože žádnou neměla. Průserářem jsou tu vojáci pane. Přesně tak, pokud zavoláte na rozvědku s tím, že mají pro Vás sledovat Pepka Kohoutka odvedle, protože Vám asi leze za Mářou, pošlou Vás k šípku (možná do jinam), ale nesvážou do medvěda. Pokud ale sledovačku udělají, překročili pravomoce. Je to jasný? Jestli Nagyová svou řemenicí kroutila Nečasem je v tuhle chvíli úplně jedno...

D. Nowodny 19.6.2013 6:03

Co se stalo

s panem Vlkem ?? Najednou vidi jenom to co chce vidět !

H. Grúbr 19.6.2013 4:54

a já se

připojuji.

P. Maleček 19.6.2013 4:53

Místo medvěda pás cudnosti

Vlkovo vrkůů je dnes pro potěchu nás okrádajích kluků - a holek, aby to bylo gernders vyvážené. Já být v blízkosti ženské, která cvičila s šéfy vlády i vojenské kontrarozvědky jak s tajtrdlíky, tak jsem rád že toho medvěda má. Čert ví pomocí čeho to dělala. I když, když teď o tom přemýšlím, asi by v tomto případě byl ještě bezpečnější než medvěd řádně okovaný pás cudnosti.

H. Grúbr 19.6.2013 4:53

rozhodně

ani jedna hrubka....

H. Grúbr 19.6.2013 4:50

Na celý tento rozhořčený článek mám tuto poznámku:

tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne (staré české přísloví). Evidentně nastala situace, kdy někteří čuníci, v bláhové představě, že jsou na vrcholu potravního řetězce nejenže žrali, ale i velmi nahlas chrochtali, což se jim stalo osudným. Za jiných okolností má pan Vlk st. velmi racionální vnímání kauzality (například v případě sudetských Němců), proč tedy nyní tomu tak není?

P. Kolář 19.6.2013 4:41

Re: Opravdu si myslíte, že je ČR pro NATO až tak důležitá?

Podepisuji.Pan Pavlovský ale není do jisté míry grafoman,on je grafoman.A NP je jeho divadlo.

J. Veselý 19.6.2013 2:46

haha

Větší hloupost jsem už dlouho nečetl. Co byste asi tak dělal, kdyby nechal někdo v rozporu se zákonem sledovat vás? Proč se nezabýváte pocity a osudem oaní Nečasové, kterou si nejěká soudružka dovolí sledovat ač ne to nemá výložky jen pro prostý fakt že se snaží zmocnit jejího manžela?

K. Machala 19.6.2013 2:42

Re: jakobínští ...

Jenže ona nemohla zneužívat tajné služby, ona prostě na to nemá pravomoc, takže nemohla zneužít pravomoc veřejného činitele, tj. de facto je zatčená za to, že nic protizákonného neudělala. Druhá strana, která se zneužít nechala, to už je jiná káva. Ale sama Nagyová sedí neoprávněně. A to říkám jako člověk, který Nečase na postu premiéra už nemohl ani cítit pro neustálé porušování předvolebního programu o 180 stupňů. Jenže pravda je taková, že ta jeho milenka prostě sedí neoprávněně a pan Vlk má v mnohém pravdu.

Asi jako kdybych zatelefonoval rozvědce já a chtěl špiclovat souseda, tak by se mi buď vysmáli, nebo - pokud by to byli moji známí a kývli na to - spáchali by ten čin oni a ne já.

J. Kanioková 19.6.2013 2:36

Taky výborný článek k tomuto tématu -

Nečase svrhlo policejní divadlo, nikoliv aféra Nagyové - http://jdem.cz/3akz4

P. Sulc 19.6.2013 1:59

Re: Opravdu si myslíte, že je ČR pro NATO až tak důležitá?

Pani Brouskova, vyjadrila jste to nejenom presne, ale i hezky, vsechna cest. Ale prehledla jste maly, malickaty detail: pan Pavlovsky je vzdelany a premyslivy pan, nicmene ma tu neprijemnou vadu, vlastne dve: je do jiste miry grafoman, coz by tak moc nevadilo, ale horsi je, ze musi mit vzdy a ve vsem pravdu. A s takovym druhem diskutera se neda diskutovat. Jeste jsem tu necetl, ze by p.Pavlovsky napsal:  mate pravdu, ja jsem to nedomyslel, ci neco podobneho. To by se spise prevratil svet.

B. Brousková 19.6.2013 1:49

Re: Opravdu si myslíte, že je ČR pro NATO až tak důležitá?

A vy určíte víte jak to tehdy bylo? On totiž není v gulagu ani Krejčíř. A proč tehdy byly kolem Čunka takové manévry, když všchni státní zástupci a policisté jsou spravedliví, čestní, neúplatní? A takoví jsou jistě dodnes.

M. Vojtíšek 19.6.2013 1:42

Pokud v dnešní době

psát paranoidní článek, tak bych našel plno uvěřitelnějších konstrukcí, než tato.

Ono by bohatě stašilo, kdyby u nás vše fungovalo tak nějak normálně průměrně. Všichni okusujou stát až jim tuhnou sanice a nic se neděje. Kdýž už to dojde tak daleko, že se nám kvůli tomu začíná hroutit ekonomika, lidi začnou být vyplašení a vykazovat aktivitu.

Ta náhodou neplánoveně vytáhne špalek z nějakého kolečka a část  stroječku se začne točit na chvilku normálně. A umaštěná Mařena vodící si premiéra na špagátku jak manipulátoři manipulují prostě musí trknout každýho. O to více, že ta Mařena vo tom všude klábosí a telefonuje.

Jak jsou všichni naučení, že tu všechno stojí za bobek, jaká koliv průměrně běžná věc hned vyvolá paniku.

L. Krajicek 19.6.2013 1:40

Původně to vypadalo na guláš,

pak na omeletu, ale nakonec je to obojí a navíc jablečná žemlovka se salámem a tatarkou. Kočička by tam přidala myš a pejsek kost.

Že to není k žrádlu? Nevadí, hlavně když je tam všechno. Ale souhlasím s vámi v tom, že když Nečasovi odváděli tu jeho pelešnici, která m.j. rozhýbala rozvědku, měl se s nim porvat  :-))

P. Pavlovský 19.6.2013 1:40

Re: Opravdu si myslíte, že je ČR pro NATO až tak důležitá?

Ovšem Čunek není v gulagu, nýbrž v senátu :-)

B. Brousková 19.6.2013 1:32

Re: Opravdu si myslíte, že je ČR pro NATO až tak důležitá?

 Vy se domníváte, že plkání na NP někomu z nich vadí? Proč by mělo? Vždy se najde dost a dost takových, kteří začnou vydávat svá přaní za skutečnost a mluvit o "žlučovitých výpadech", místo aby argumentovali fakty. Kdyby teroristku Nagyovou třeba nedej bože zastřelili "na útěku" při zatýkání, kolik by se na NP našlo těch co by napsali , že dostala co zasloužila. Zkuste hádat ! Když se před časem odehrával tyjátr kolem Čunka a neomylných státních zástupců a vrchních státních zástupců a falešných svědků, vadilo snad někomu z nich co se odehrávalo v debatách.na NP? Lukašenko také mluví o spravednosti a mají tam volby. Putin jak by smet. Také i tam mají policii a státní zástupce.  Dokonce i soukromé vlastnictví tam už prý vynalezli. A je to snad režim , který budeme napodobovat? Poslední dobou  to vypadá  tak, že už máme tím směrem nakročeno.

J. Kanioková 19.6.2013 1:25

Ď, 1***

P. Janáček 19.6.2013 1:19

jakobínští ...

to je převzaté přímo z blogu pana Ratha těsně po zatýkání paní Nagyové :)

položme si otázku, jak by reagovala policie v USA, kdyby milenka prezidenta zneužívala tajné služby (já vím, je to absurdní otázka, tam by jí generálové nechali asi zatknout rovnou, ale řekněme si co kdyby)

T. Hamet 19.6.2013 1:19

Re: Bělorusko po česku

A já to mám přesně naopak. Prvně nesouhlasím.

M. Matura 19.6.2013 1:10

také říkám,

pane Vlku, za jedna

P. Pavlovský 19.6.2013 1:04

Opravdu si myslíte, že je ČR pro NATO až tak důležitá?

NATO  by se nerozpadlo, ani kdyby naše armáda vytáhla se všemi svými tanky na Berlín!

Všechny tyhle žlučovité a poplašné bláboly svědčí o jediném: žijeme v demokratickém a právním státě!

Kdyby tomu bylo naopak. jejich autoři by byli stejně zalezlí, jako byli před Listopadem, protože by měli šílený strach ze všemocné policie!

Kdyby stát skutečně ovládalo spiknutí zločinných policistů, státních žalobců a soudců, nikdo by si netroufnul vůbec na nic a NP by už dávno neexistoval!

B. Brousková 19.6.2013 0:50

Re: "To, že akce státních zástupců a jejich spojenců na ÚOOZ je skutečně politickým převratem směřujícím proti současnému demokratickému, sice nedokonalému ale stále demokratickému systému České republiky, nelze už dál pochybovat"

Vám asi nestačí, že naše kontrarozvědka málem způsobila, (sledováním paní Nečasové) rozpad NATO se všemi následnými katastrofálními dopady na  celosvětovou bezpečnostní situaci?  Možná , že by stálo za to vytvořit novou nezávislou bezpečnostní organizaci (pochopitelně státní), která by měla pravomoc sledovat a odposlouchávat pro změnu ty neomylné Mirky Dušíny. Když si vzpomenu co všechno se odehrávalo kolem Čunka a jakými velotoči nás tehdy překvapovali ti dnes neomylní a spravedliví a jak to všechno kamsi vyšumělo, když si vzpomenu na bratry Helbigovy a ergonometrického Čermáka, či případ eskamotéra Krejčíře nebo kauzu Kořistka, nějak se mi nechce věřit, že tentokrát je to opravdu,ale opravdu, čestné pionýrské, jinak. Mimochodem kmotra  Krejčíře tenkrát také vedli na prohlídku do jeho vily v "medvědovi", jako teroristku Nagyovou?

P. Pavlovský 19.6.2013 0:22

"To, že akce státních zástupců a jejich spojenců na ÚOOZ je skutečně politickým převratem směřujícím proti současnému demokratickému, sice nedokonalému ale stále demokratickému systému České republiky, nelze už dál pochybovat"

Nejenom, že o tom pochybuji, zcela to odmítám!

Jsem přesvědčen, že žiji v demokratickém státě, kde působí standardní orgány činné v trestním řízení, které nejsou řízeny zločinci.

V opačném případě bychom totiž byli zralí na občanskou válku!

POPLAŠNÉ ZPRÁVY A KATASTROFICKÉ SCÉNÁŘE, ZNEVĚROHODNUJÍCÍ STÁTNÍ SYSTÉM, VE KTERÉM ŽIJEME, NAPROSTO ODMÍTÁM!

Nežijeme už v totalitě, ani zase!

B. Brousková 19.6.2013 0:21

Bělorusko po česku

Ve snu by mě nenapadlo, že budu někdy souhlasit s panem Vlkem seniorem. Nikdy neříkej nikdy. Tentokrát je to za jedna pane Vlku!