27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vont 4.2.2010 7:15

Bartoň

Ježiši ten Bartoň je buď  lhář nebo placený blbec. Ani jedno není pravda.

Lidi nenechte se zblbnout takovými lumpy jako Bartoň.  Najděte si články Petra Wagnera na Psu z něhož cituji:  

"Další dvě skupiny, totiž léky a nemocenskou, bych si dovolil spojit.

Nejprve něco faktů. Počet vystavených neschopenek poklesl zhruba o třetinu proti roku 2008. Počet vydaných balení léků zůstal stejný jako v roce 2008.

Jelikož se nedá předpokládat pokles nemocnosti z roku na rok o třetinu a počet vydaných balení léků to potvrzuje, naopak se předpokládat dá, že nemocní lidé chodí dále do práce. Ta data je ovšem nutno ještě korigovat o živnostníky a dále vysoko placené osoby, jež do neschopnosti nejdou a raději si berou dovolenou. A tak místo odpočinku a regenerace jí používají na marodění".

lubošek 1.2.2010 23:43

Autorovi

přeji aby měl jako samoživitel alespoň 10 dětí s prostitutkou jejíž přítel by ho každý den bil.A děti ať jsou zdravé jako řípa,ty za nic nemohou,jen ty dětský nemoci.Ať si užije.

Z. Novotny 1.2.2010 23:57

Re: Autorovi

Pardon ,ale to je kazdeho zodpovednost, s kym si dela deti. Nechcete na to nahodou nejaky CSSD zakon, ktery by naridil, ze se s nekym deti delat nesmeji.

Stejne je to is s manzelstvim. Pokud vim, na pocatku kazdy rekl sve svobodne "Ano". Tak ted neplacte.

Vite, ona svoboda je take mit za sebe zodpovednost. Za sebe a sve chovani.

Hello Newspapers 1.2.2010 23:42

Proč Pes omezuje diskuse ?

To ho koupil nějaký levicový plátek ? Vše pěkně registrované a regulované - Křeček by řval blahem !  No gratuluji ke skutečně státnickému rozhodnutí pane majiteli. To si tu tedy pokecáte....

Hello Newspapers 1.2.2010 23:38

Bylo by zajímavé vědět...

...kolik % voličů ČSSD a KSČM za poslední 3 roky nezaplatilo na daních ani korunu. A ještě berou dávky jak za hlubokého komunismu... 

Trubis 4.2.2010 0:54

Re: Bylo by zajímavé vědět...

Jestli se odvoláváte na článek na iDnesu, tak je to samozřejmě hloupost. Nemůžete si přece myslet, že opravdu velké procento lidí ať už voličů kohokoli nezaplatilo z daní ani korunu. Pominu-li, že je i celkové procento malé a existuje v každé zemi (mimochodem si ani nemyslím, že lidé kteří žijí pouze ze soc. dávek tvoří velké procento lidí u voleb), nemůžete přece kritizovat stranu nebo strany za to, kteří voliči je volí. Nehledě na to, že neustálé strkání čssd a komunistů do jednoho pytle je bezpředmětné, neboť když se podíváte na věkové i jiné rozvrstvení jejich voličů, tak je rozhodně odlišné. Musím říct, že já sám bych se rád podíval na toto procento lidí a určitě by nebylo tak velké jak se snažíte dost nejapně naznačit.

Hello Newspapers 1.2.2010 23:35

Jsem pro acionalizaci volebního systému.

Kdo platí daně by měl mít ve volbách  dva hlasy. a to  za to že (na rozdíl od většiny voličské základny ČSSD) platí daně. Čest vyjímkám a i pro ně žádám ve volbách druhý hlas !

Liška 1.2.2010 23:29

Je to k zblití!

Zdá se mi, že Gerontusinza má po ranní padla a Huhu po odpolední taky, takže aniž bych musel číst Bartoňovo dílo, mohu říci v rámci toho nadpisu, že z předvolebního guláše ČSSD já cítím zvratky!  Ať si říká kdo chce, co chce!

AGNES 1.2.2010 21:36

JEN KSČSSD NÁS SPASÍ A ZBAVÍ PRÁCE

PAN PAROUBEK MILUJE NAŠI VLAST V ČELE S OBYČEJNÝM LIDEM. ZA 13.DUCHOD MU DÁM SVUJ HLAS:

OSTŘE PROTESTUJI PROTI ROZŠÍŘENEÉMU NÁZORU NA VYSOKÝCH ŠKOLÁCH, ŽE SOCDEMÁCKÉ PIČE PŘIVEDOU STÁT K BANKROTU. KOMUNISTÉ VČELE S PANEM PAROUBKEM, JEHO ŽENOU PETKOU I CERKOU MAGORITKOU MILUJÍ OBYČEJNÝ LID A CHTĚJÍ NAŠE BLAHO

I-Worm 1.2.2010 21:19

A kvůli lidem, jako je Bartoň

se na Psu zavádí registrace. Protože na takovej článek je opravdu nesnadné nereagovat sprostě...

Petr 1.2.2010 21:30

Re: A kvůli lidem, jako je Bartoň

Omyl, ne kvůli panu Bartoňovi, ale kvůli takovým jako jste VY. Já s ním plně souhlasím, a doufám, že si to už konečně uvědomí víc lidí.

genovefa 1.2.2010 20:33

věrohodnost statistiky

Proplácení neschopenek-spíše žebrácký příspěvek mne postihl 2x ( chřipka a zlomená noha), raději jsem si vzala dovolenou.Nedosahuji ani průměrného platu a tak by pro mne nemoc byla finančně likvidační. Poplatky jsem platila i při běžných kontrolách aniž jsem věděla za co. Pokud jsem si dovolila zeptat, dostalo se mi naprosto nic neříkající odpovědi. Při odmítnutí neschopenky se můj lékař vůbec nedivil, poznamenal ,že takových ke nás víc.Otázka tedy zní : na co platím sociální pojištění. Neschopenky si proplácet nenechávám, při dnešním trendu důchod nejspíš nedostanu.

huhu 1.2.2010 20:43

Re: věrohodnost statistiky

no a ted si vezměte jako příklad ty s platem třeba 100.000 , ti když jsou na nemocenskou tak přícházejí vlastně o celý plat.

Pokud to nevíte, tak při dosažení limitu Kč 5000/3000 za rok vám zdravotní pojišťovna peníze vrátí.

AA také pokud to nevíte, sice první 3 dny nedostanete nemocenskou, ale pokud jste měla zomenou nohu , tak za další dny je nemocenská vyšší nežli dříve, takže jste na tom "vydělala".

Kolik myslíte, že stojí čas doktora, sestry , přístroje i při běžné kontrole ? myslíte, že 30 Kč ? To i vy máte více i když nedosahujete průměrné mzdy.

genovefa 1.2.2010 20:55

Re: věrohodnost statistiky

Huhu , studujte a čtěte. Vaše příspěvky jsou úsměvné. Doufám, že Vám nevadí , že je čtu nahlas,aby se mohli bavit i ostatní.Dlouho jsme se tak nenasmáli nad hloupostí a nevzdělaností.

huhu 1.2.2010 20:59

Re: věrohodnost statistiky

kromě tohohle citového projevu, zkuste i počítat...

Z. Novotny 1.2.2010 23:55

Re: věrohodnost statistiky

Z Vaseho prispevku je jasne, ze se smejete nad vlastni hloupostí a nevzdělaností. Ano, je spravne umet si ze sebe udelat legraci, to Vam chvalim...

J. Kulheim 1.2.2010 21:14

Re: věrohodnost statistiky

Poplatky jsem platila i při běžných kontrolách aniž jsem věděla za co........  Pokud jde pouze o předepsání léků, bez vyšetření, tak neplatíte nic.  Záleží na solidnosti lékaře.

Otázka tedy zní : na co platím sociální pojištění............ Možná na ty, kteří celý systém zneužívají. Pro takové, kteří se  nechávají se vozit rychlou na rehabilitaci, atd.

Otázka je jak zabránit zneužívání systému zdravotní a sociální péče?

béda jelínek 2.2.2010 14:35

Re: věrohodnost statistikySpoluobčané uvažujte.

Přece by jste nechtěli aby kvůli vašim prvním třem dnům marodení přišli naši zákonodárci o svoje penízky. Oni když " MARODI" tak mají placeno všechno v plné výši už od prvního dne. Můj názor je že by vůbec neměli při jejích platech za jejich nic nedělání a hašteření na nemocenskou dostat ani halíř, ba naopak by měli za to  nedělání ještě peníze donést,a někteří s velkým doplatkem.Měli by se nad sebou konečně zamyslet nepřemýšlet nad blbostma a ještě se  zviditelnit.

souhls 1.2.2010 19:59

svobodná

matka, či živitelka je nejlepší kčeft!!! Prosím všechny feministky aj. pomýlené slepice, aby nereagovaly. Zažil jsem to a vím o čem mluvím. Tak jenom drobná připomínka. Rozvedená či početá .... bere či může brát VŠECHNY možné i nemožné příspěvky a podpory. Nevěříte???, jste hloupé, které chcete odporovat, je to jen na vás, jak se budete kroutit a přičiňovat.Pokud se přičiníte, dostanete majlant a BEZ PRÁCE!!!!!   Na druhou stranu chlap nemá nárok na NIC !!!!!!!!!!! Je to gauner!!!!!!!!!!!.Jenže tento gauner, když přepočítá co vy slepice dostáváte na dítě, on při svém výdělku na stejný počet dětí nemá a to nemyslím, že je nějaký žebrák. Totiž takové jsou dnešní soudy. Tak, že je třeba reálného rozhodnutí a rozhodovat dle skutečného práva.

Petr B. 1.2.2010 19:31

Vlastimil Tlustý: Regulační poplatky se nedají ničím zdůvodnit

Taková je to blbost, že i bývalý předák ODS je odsoudil. Já bych měl nápad, jak Bartoň, tak i jeho matka mohou přece platit "regulační poplatky" i po jejich definitivním zrušení v červnu tohoto roku. Pokud je to baví a sami sebe chtějí regulovat, tak proč by v tom nemohli pokračovat i dále? Lékaří a zdravotní sestry jistě rádi od nich peníze přijmou a strčí si je do kapsy.

důchodce 1.2.2010 20:13

Re: Vlastimil Tlustý: Regulační poplatky se nedají ničím zdůvodnit

Mne velmi zaujala věta "Moje matka ve vysokém věku byla nedávno hospitalizována několik dní v nemocnici a docela se rozčílila, když jí byl nabízen úplatek ve formě náhrady za poplatek. Před měsícem jí naopak přišel od zdravotní pojišťovny přeplatek za léky. "  Já prakticky každé dva měsíce za léky dávám kolem 1000 Kč a měsíčně docházím na pravidelné kontroly ke třem odlišným specialistům-lékařům. Pochopitelně jim dávám každému 30 Kč, a spolu s nimi cítím, že je jim to trapné, protože se s nimi s každým znám více než 10 let. Vždy  to tedy v tiché dohodě přijímá sestra v přijímací místnosti. Nejen že jsem žádný přeplatek nikdy nedostal, ostatně ho v tomto systému ani nečekám, ale zajímalo mne, jak se mohu o stavu mého účtu vůbec dozvědět. Třeba u mobilu si z mého účtu mohu okamžitě vždy zjistit, kdy a kolik jsem který den protelefonoval. Moje snaha dozvědět se něco o stavu mého zdravotního účtu naposledy skončila tím, že mi po mnoha peripetiích na doporučovaném čísle řekli, že systém není v tomto směru dopracován a že se musím spolehnout na to, jestli něco dostanu nebo ne. Je to dost podivný stav. Žádám tedy pana Bartoně, že by mne zajímalo (a se mnou zajisté i mnoho jiných osob), protože je zajisté v tomto směru plně informován, aby zde poskytl podrobný návod, jak se do těchto účtů mají lidé dostat. Ne pouhé konstatování, že je to snadno dostupné, jak se to všude píše, ale bod za bodem postup. Děkuji předem. A vůbec. Pokud to někdo ví, může sem tento podrobný postup napsat též. Podotýkám, že nejsem žádný lama, jak se na odborných serverech říká, pracoval jsem v IT dost douhou dobu, takže mne mrzí, že tento začarovaný kruh nejsem schopný prorazit.

huhu 1.2.2010 20:45

Re: Vlastimil Tlustý: Regulační poplatky se nedají ničím zdůvodnit

víte kde jste zdravotně pojištěn ? stačí si na pojišťovnu zajít a informace vám poskytnou, přeplatek vrátí.

Liška 1.2.2010 23:39

Re: Vlastimil Tlustý: Regulační poplatky se nedají ničím zdůvodnit

Člověče, kdyby Vám to tak dobře myslelo, jako psalo, tak nemáte téměř s neznámými v životě problém! Jako by jste žil na pustém ostrově, bez kontaktu s civilizací! Nebo se snažíte o propagandu něčeho mi připadá. Tak si udělejte jasno o sobě především a pak může přijít na řadu údiv obecně! Hovg.

béda jelínek 2.2.2010 14:59

Re: Vlastimil Tlustý: Regulační poplatky se nedají ničím zdůvodnit

Panu Tlustému asi nepomůže i kdyby byl pojišten u tří pojištoven.Na blbost totiž zatím nebyl vynalezen žádný lék .A jak říká jedno velice přiléhavé přísloví že kráva je nebezpečná ze předu ,kůň zezadu a blbec ze všech stran.U tohoto člověka to platí dvojnásob.

Landys 1.2.2010 17:53

Už se skoro začínám těšit, jaká hovadina zas z p. Bartoně vypadne.

A opět nezklamal. Spolu se Štěpánkem jsou stálice nejzářnější. Čím více je ODS v problémech, tím větší pitomosti se jim v těch jejich hlavách rodí. Něco takového  už ovšem svědčí o značné duševní nouzi. Nevím kde p. Bartoň žije, ale co se té nemocenské a spotřeby léčiv týče, četl v MF dnes cosi jiného. Lékaři se vyjadřovali v tom smyslu, že u nás lidé mimo jiné trestuhodně zanedbávají preventivní prohlídky, rovněž chodí ve velké míře nemocní do práce. Roznáší tím nemoci mezi ostatní, sami si mohou přivodit závažné zdravotní komplikace, které se budou následně léčit daleko nákladnějším způsobem. Je naprosto spolehlivě   zjištěno, že to dělají kvůli žebrácké nemocenské, na kterou si ovšem platí, pak ze strachu o ztrátu zaměstnání. Takové pitomosti o domácích pracech a jiné bohulibé činnosti, může vypustit jen zastydlý pravičák bez soudnosti. Kvůli tomu, že se najde nějaké procento notorických flákačů, budou se trestat všichni. Co tak popřemýšlet a vymyslet nějaký účinný kontrolní systém  zneužívání zdravotní péče. No a o těch léčivech. Není vůbec pravda, že by spotřeba léčiv klesla. Že ušetřil stát to jo, ale jen díky tomu, že si to lidé zacvakají ze svého. A autor si buď vymýšlí, nebo neví, jak to chodí v případě hospitalizace . Chtěl bych vidět tu nemocnici, která po vás nechce poplatek za pobyt. Pokud vím, tak tuto platbu většina populace ani nezpochybňuje. Autor by měl zkrátka začít víc pečovat o svou duševní kondici. Co by s ním udělal případný propad ODS v příštích volbách, ani nechci domyslet.

huhu 1.2.2010 18:05

Re: Už se skoro začínám těšit, jaká hovadina zas z p. Bartoně vypadne.

vy tady vykládáte "co jeden doktor povídal" a další historky z lihového domu.

Nicméně statistiky jsou jasné...ale to je asi na vaše IQ příliš.

Landys 1.2.2010 18:22

Re: Už se skoro začínám těšit, jaká hovadina zas z p. Bartoně vypadne.

Jo, statistky říkají, že se míň promarodilo ! Ale není to díky tomu, že lidé si na marodění vybírají dovolené a všelijak se samoléčí ? Pokud vím, tak dovolená by měla být zejména a především na zotavenou (ale ne při nemoci) !

huhu 1.2.2010 19:07

Re: Už se skoro začínám těšit, jaká hovadina zas z p. Bartoně vypadne.

především si lidé dávají větší pozor, aby nebyli nemocní, neměli úraz. Jednoduché. Vy jste to v okolí nepozoroval ?

huhu 1.2.2010 19:20

Re: Už se skoro začínám těšit, jaká hovadina zas z p. Bartoně vypadne.

viz http://www.podnikatel.cz/clanky/nejvice-kontrol-zamestnancu-bylo-vloni-v-praze/   statistika kontrol nemocných pojišťovnou. nejvíce se podvádí v krajích, kde má ksčssd nejvíce voličů.