10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pipi 1.2.2010 10:29

Kdo nás zbaví toho grázla?

Nevím čím to je že blbost vždy zvítězí nad láskou a pravdou.

To už jeden sliboval jak po samet.revoluci si padneme kolem krku a budeme hrkútat samou láskou a pravdou.

Skutečnost je jiná.Papaláši s ČSAD-Kčm nám zase hlásají o svornosti,musíme udělat všechno proto aby nikdo nevyčníval z řady.

Vyšší daně srovnají strop,střed zanikne a stádo stupidných voličů si postaví do čela papaláše a hvězda nad naší vlasti bude svítit jasním plamenem blbců.

David 1.2.2010 10:29

nejen hloupostí, ale páchne i sociální nespravedlností...

...proč má společnost jako celek, doplácet na asociální jedince. A dále je ve hře ona tabulka minimálního výživného. Příklad ze života : jeden otec si bere děti každý víkend. Bere si je na dovolenou, o svátcích, na hory, platí jim kroužky, stavební spoření, pokud je má u sebe, sám si je živí a šatí. Druhý otec nemá zájem, děti vídá jednou za dva měsíce, nekoupí jim ani dárek k narozeninám. Otázka zní...proč mají oba platit stejné výživné ?

Bohouš 1.2.2010 9:57

To sou ale tlachy

jen k tomuto textu ""Peníze, které do zdravotního systému díky poplatkům přitekly, umožnily zlepšit nákladnou léčbu těžce nemocných pacientů.""  obvyklé zaklínadlo ALE , kde jste to vzal ? z jakých podkladů ?? viděj jste snad nějakou reguli či příkaz že ušetřené peníze splnily tento účel ??   Jste jak Ti ekologové , lhaní a používání nepodložených zaklínadel. JO  jen kdyby se pořádně šláplo po OSVČ a jejich daních, to by bylo hned peněz . 

lucinapes 1.2.2010 10:11

Re: To sou ale tlachy

a co takhle zdanit politiky, zejména Velkého Pupka? Ale to by se muselo zjistit, odkud a jaké má příjmy ve skutečnosti, ne jen to, co připouští on sám. On nechce platit ani dluhy, natož daně.

Bohouš 1.2.2010 10:19

Re: To sou ale tlachy

No jasně místo odpovědi  plivání n pana Paroubka , běžná věc ODS .Bohužel  tato  strana a její politika je  rakovina , je jí třeba vyříznout .

Pipi 1.2.2010 10:40

Re: To sou ale tlachy

Bohouši když te svět omrzí a stane se peklem strč hlavu do hajzlu a přikry se deklem.

Je to sprosté,ale stejne tvojí hlavy nebude škoda.

kufu 1.2.2010 10:34

Re: To sou ale tlachy

Bohouši co si to za vola.Nechci tě urazit,ale tvůj názor na OSVČ je názor vola s velk.rohy.

Spamatujse a nepíš cipoviny.

Bohouš 1.2.2010 11:02

Re: To sou ale tlachy

Kufu a spol , kdyby nebylo mých daní a poplatku jako zaměstance taky by jste vy OSVČ  na duchod chcípli hlady . Toto je důvod  špatného výsledku důchodového systému. Pokud 95 OSVČ každý březen vymýšlí jaký kličky udělaj aby si snížili daňový základ,tak není divu .Navíc každý zamestanec platí daně socálku a VZP  každý měsíc a pravidleně mu je seberou a nečeká se až se zarok rozhodně kolik zapalaltí a kolik ošidí .  No ale nevadí , vyřezávání rakoviny ODS už začalo a mužete mi nadávat jak chcete . Ono na Vás dojde

Kebule 1.2.2010 11:10

Re: To sou ale tlachy

Bohoušku, začni podnikat a uvidíš, jak je to snadné, zašívat v březnu peníze. Ono totiže je to jinak. Jakmile začneš podnikat, uvidí, jak kolem tebe stojí cca 10 lidí s nataženou rukou a čekají, až jim to nasypeš. Pokud onemocníš a máš dluhy, tak to za tebe nikdo nezaplatí. Ono v eráru ti to sice strhnou, ale i když si válíš 4 týdny šunky na Mallorce, tak ti to zaměstnavatel platí. Zkus být trochu objektivní.

Bohouš 1.2.2010 11:42

Re: To sou ale tlachy

jsem více než objektivní , ani nevíš jak !!  Pokud by to  OSVČ platili jako zaměstnanci tedy vše a nemohli si odpisovat kde jakou kravinu , nebo jako třeba fin.poradci 50 % paušálně tak by mohli jít k pokladně do Tesca . NO to by ale museli makat a ne vymýšlet kličky .Každopádně jejich daně by srovnaly důchodový systém .

jirka.s. 1.2.2010 11:55

Re: To sou ale tlachy

No z tebe by měl, bohušu, pan Leo Burnett, zajisté radost, (kdyby se toho chudák dožil) jak se mu v práci flákáš a zneužíváš jeho PC: http://www.utrace.de/whois/62.77.86.000

Bohouš 1.2.2010 12:08

Re: To sou ale tlachy

no z Tebe také že ,??

http://www.utrace.de/whois/213.192.60.000

Blanka 1.2.2010 11:30

Re: To sou ale tlachy

Souhlas!!! OSVČ platí jen to co musí,stále brečí,jak nemají na to či ono. Tak ať se nechají zaměstnat,dřív nebo později něco seženou....Shání se kdejaká stvrzenka na to,co se dá oděčíst z daní.Neříkám,že všichni /nebo spíš doufán / to tak dělají,ale v okolí vidím,že je jich většina..To by bylo divení,kdyby to s daněmi u nás začalo být jako v USA,co?Tam by si tihle vyčůránkové neškrtli !Možná by na toto téma pan Janota něco mohl vymyslet.

tatuša 1.2.2010 11:35

Re: To sou ale tlachy

Blanko u vás taky fouka studený vitr.

Nasad si čepici at nepáš podchlazené mozkové závity.

kamo 1.2.2010 11:31

Re: To sou ale tlachy

Bohoušku,škoda že nejsem žena.

Mít stebou děti to by byly blci na entou po tatínkovy.

Nezlob a na kterém úřadě mají tak nízké požadavky,že můžou zaměstnat i takové blbce.Pořad a ja se tam také nastehují.

Bohouš 1.2.2010 11:43

Re: To sou ale tlachy

prosím zopakuj si pomocnou , píše se Vzpamatuj se

Dušan Streit 1.2.2010 9:56

Ještě horší jsou ty předvolební výkřiky

Prý cesta z krize - ale do bankrotu:

http://streit.blog.idnes.cz/c/121775/Paroubkova-cesta-z-krize-za-hvezdou.html

Ludva 1.2.2010 9:27

Poplatky vyřešily houby

Lidi přestali chodit k lékaři a brát nemocenskou, protože je krize a nikdo nebude riskovat ztrátu práce. Jak prosté, milý Watsone.

muf 1.2.2010 10:00

Re: Poplatky vyřešily houby

navíc pokud někomu opravdu něco je tak to řeší krátkou dovolenou...přechází "banální" chřipku což se na jeho zdraví může promítnout  za pár dalších týdnů nebo měsíců ve formě nevratného poškození organismu..jak  může pacient ovlivnit kolik léků mu lékař předpíše?

 Zaplatit ale musí..je to na zblití..včera v Moravcovi ministryně zase perlila...ředitel VZP řekl, že výsledky(co se týče zvýšení úhrady za léky ze strany pacientů v letošním roce) bude mít k dispozici v únoru..lékárník potvrdil, že lidi v lékárnách doplácejí víc..jenom  ministryně zdravotnictví tvrdila, že se doplatky za léky nezvýšily a že lidi platí stejně nebo dokonce míň...o hrobařovi českého zdravotnictví Šnajdrovi ani nemluvě...hnůj,HNŮJ..svinstvo..jinak se to nazvat nedá..další příklad - Chrenkův AGEL..vlastní nemocnice, zdravotní pojišťovnu, pod palcem má farmaceutické firmy...do náhrdelníku mu už chybí jenom pronajmout si nějaký pohřební ústav se spalovnou a  koloběh bude uzavřen... 

Lefty 1.2.2010 10:12

Re: Poplatky vyřešily houby

...proč někdo přechází banální chřipku ? Stačí se nechat naočkovat proti sezóní chřipce...je to zadarmo. A z osobní zkušenosti, člověka postaršího, mohu jenom říci, že skutečně v lékárně platím méně...

muf 1.2.2010 10:31

Re: Poplatky vyřešily houby

dobře..tahle "banální" chřipka byla míněna spíš jako příklad..já mám s doplatky právě opačnou zkušenost...mám tu smůlu, že "moje" nemocnice je v dlouhodobém pronájmu společností AGEL..chodím pravidelně každé čtvrtletí  na kontroly a mohu vám říct, že prakticky každé čtvrtletí mě doktor předepisuje jiné léky, protože pojišťovna AGEL diktuje lékařům, které léky může předepsat a které ne..navíc se přitom lékař tváří, jako by ty léky platil ze své kapsy a když překročí limit, dostane to k úhradě..takže nepředepíše ani potřebnou dávku na čtvrtletí a tak musím znovu, tentokrát na obvod aby mě předepsal zbytek..samozřejmě zadarmo ani kuře nehrabe, takže obvoďák se vám aspoň podívá do krku či strčí "něco někam" aby si zasloužil svých 30 stříbrných...podle vyjádření lékaře jsou právě ty poslední léky lepší než ty předešlé, protože ty byly pouze kopie..bohužel už jaxi pozapomene dodat, že ten originál stojí podstatně víc a tudíž i doplatek je vyšší.. takže konkretně - pokud jsem koncem minulého roku doplácel 50,- Kč tak v lednu už to byly skoro 300,-..podotýkám, že za 1 balení...uznávám, že na tom je řada pacientů určitě mnohem hůř..jde ale o princip..pokud dovolíme takové majetkové propojení - nemocnice, lékárny, farmacie - můžeme do studny zvané české zdravotnictví lít další další peníze a studna bude pořád suchá, protože se vždycky najde nějaký šikula, který  se připojí bokem a bude vysávat a vysávat...

... 1.2.2010 10:59

Re: Poplatky vyřešily houby

No tak choďte jinam a nežvaňte. Doby "spádových doktorů" jsou dávno pryč, můžete se zaregistrovat u koho chcete.

muf 1.2.2010 11:09

Re: Poplatky vyřešily houby

ano..opravdu můžu chodit jinam..nějakých 100 km na obdobné pracoviště...zajímalo by mě, kde a ve které zemi žijete...kromě toho, krávy jsme spolu opravdu nepásli, takže nechápu váš

způsob vyjadřování...nebo je to u vás běžný způsob komunikace?

ps 1.2.2010 10:29

Re: Poplatky vyřešily houby

V EU taky lidé nechodí k lékaři protože se bojí ztráty zaměstnání, a to

jak za před krizí tak teď a dokonce v mnohem větší míře než v ČR? Čím je asi způsobeno to, že v EU je mnohem nižší nemocnost než u nás milý Watsone? Zkus, místo toho abys okamžitě skočil na špek šaškovi a demagogovi rathovi, popřemýšlet. Nemohlo by to být podstatně větší mírou zneužívání nemocenské v ČR, co myslíš.  

Honza 1.2.2010 9:25

Už jen 14 dnů vydržet

Pane Bartoni, teď už to chce jen 14dnů vydržet a bude to v cajku. Potom bláboly o tom, jak se Topolánek polepšil, jak si bez radaru budeme muset obout kanady atd. budou buď bez diskuze nebo s organizovanou diskuzí modrých stranických sekretariátů. Ztratíte tím však odhad, jestli je ta modrá karta, se kterou hrajete, je ta pravá.

lucinapes 1.2.2010 10:15

Re: Už jen 14 dnů vydržet

Bohužel, jen polovina voličů odmítá hrát s vašimi rudooranžovými cinknutými, ostatní duševně ohraničení voliči hrají ostošest o peníze a budoucnost nejen svou, ale teď i svých vnoučat. Tak jen hrdě pupek vpřed!!

George 1.2.2010 9:05

Pane, lžete

Moravec včera - cca 60 % pacientů přijímá vrácení oplatku. Od kdy je 60 % větší polovina? Ale jinak i pobavíte pane, jak jste poomýlený.  Vy  byste  bc. Šnajdra dokázal nahradit. Až budou nepotřebné automaty na ty poplatky, přihlašte se o jeden.

Nemo33 1.2.2010 8:53

Děkuji za adresné příspěvky!

 Děkujeme ODSS za pravicovou politiku pro opálené.Nevíme kolik jich je,nevíme nic-všechno je tajné.Ti co desítky let pracovali,těm jste vzali i sociální minimum.Ti co ani sekundu nebyli v práci,těm jste na nic nešáhli.Co to je za politiku,když jediným kritérie,kdo udělá nepokoje na ulici a né kdo si to zaslouží?Kromě kradení jste nikdy nic nedokázali!!!!!

Lefty 1.2.2010 10:09

Re: Děkuji za adresné příspěvky!

...no, ono by se i vědělo...ono by se jim na to i šáhlo...kdyby jim to socialisti a komouši ve sněmovně dovolili. Jste mimo mísu, pane. Až vyhrajou socani volby...a oni je nejspíš BOHUŽEL vyhrají, bude to zase to samé. Akorát v opačném gardu. Naše politika se točí v kruhu, nechápete ? Petr nebo Pavel, všechno stejná banda...

RomanL 1.2.2010 11:28

Re: Děkuji za adresné příspěvky!

Tak už hlavně volte někoho jiného, sakra!