2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bohouš 1.2.2010 10:19

Re: To sou ale tlachy

No jasně místo odpovědi  plivání n pana Paroubka , běžná věc ODS .Bohužel  tato  strana a její politika je  rakovina , je jí třeba vyříznout .

ps 1.2.2010 10:17

Re: ve sněmovně to prochází, protože poslanci ODS nejsou přítomni...

No když pro ano hlasují někteří zelení a většina lidovců tak ten rozdíl bohužel není jeden hlas.

muf 1.2.2010 10:15

Re: Dnes

vážený příteli, proč pro pár těch, kteří si, jak říkáš, chtějí prodloužit víkend, trestat většinu ostatních..mimochodem, neschopenku vypisuje lékař a ne hajzlbába na vrátnici..a pokud nepozná s jakým člověkem má tu čest, potom posaďme do ordinace cvičenýho šimpanze, dejme mu do ruky štempl  a on bude rád štemplovat neschopenky..za banán a pomeranč a ne za plat lékaře..a třeba nebude ani požadovat dalších nesmyslných 100,- Kč za vypsání a odeslání neschopenky..

lucinapes 1.2.2010 10:15

Re: Už jen 14 dnů vydržet

Bohužel, jen polovina voličů odmítá hrát s vašimi rudooranžovými cinknutými, ostatní duševně ohraničení voliči hrají ostošest o peníze a budoucnost nejen svou, ale teď i svých vnoučat. Tak jen hrdě pupek vpřed!!

Lefty 1.2.2010 10:12

Re: Poplatky vyřešily houby

...proč někdo přechází banální chřipku ? Stačí se nechat naočkovat proti sezóní chřipce...je to zadarmo. A z osobní zkušenosti, člověka postaršího, mohu jenom říci, že skutečně v lékárně platím méně...

lucinapes 1.2.2010 10:11

Re: To sou ale tlachy

a co takhle zdanit politiky, zejména Velkého Pupka? Ale to by se muselo zjistit, odkud a jaké má příjmy ve skutečnosti, ne jen to, co připouští on sám. On nechce platit ani dluhy, natož daně.

muf 1.2.2010 10:10

Re: ve sněmovně to prochází, protože poslanci ODS nejsou přítomni...

řada posranců z ODS už jasně cítí, že se loď potápí a hlavně vidí to, že kapitán opustil potápějící se loď jako PRVNÍ..takže proč by se měli ještě nějak angažovat...přinejhorším otočí kabát a zběhnou ke Kalouskovi..a řada voličů jim bude freneticky tleskat a hlavně bude doufat, že "nové" krávy v kravíně TOP 09 začnou dojit čistou smetanu...je to čistě věc ODS, že si nedokáže udržet poslance a požadovat po nich to úplně nejzákladnější - totiž jako většina lidí v tomto státě chodit včas a pravidelně do zaměstnání...takže dost dobře nechápu z čeho tu vlastně ČSSD či KSČM obviňujete...

Lefty 1.2.2010 10:09

Re: Děkuji za adresné příspěvky!

...no, ono by se i vědělo...ono by se jim na to i šáhlo...kdyby jim to socialisti a komouši ve sněmovně dovolili. Jste mimo mísu, pane. Až vyhrajou socani volby...a oni je nejspíš BOHUŽEL vyhrají, bude to zase to samé. Akorát v opačném gardu. Naše politika se točí v kruhu, nechápete ? Petr nebo Pavel, všechno stejná banda...

muf 1.2.2010 10:00

Re: Poplatky vyřešily houby

navíc pokud někomu opravdu něco je tak to řeší krátkou dovolenou...přechází "banální" chřipku což se na jeho zdraví může promítnout  za pár dalších týdnů nebo měsíců ve formě nevratného poškození organismu..jak  může pacient ovlivnit kolik léků mu lékař předpíše?

 Zaplatit ale musí..je to na zblití..včera v Moravcovi ministryně zase perlila...ředitel VZP řekl, že výsledky(co se týče zvýšení úhrady za léky ze strany pacientů v letošním roce) bude mít k dispozici v únoru..lékárník potvrdil, že lidi v lékárnách doplácejí víc..jenom  ministryně zdravotnictví tvrdila, že se doplatky za léky nezvýšily a že lidi platí stejně nebo dokonce míň...o hrobařovi českého zdravotnictví Šnajdrovi ani nemluvě...hnůj,HNŮJ..svinstvo..jinak se to nazvat nedá..další příklad - Chrenkův AGEL..vlastní nemocnice, zdravotní pojišťovnu, pod palcem má farmaceutické firmy...do náhrdelníku mu už chybí jenom pronajmout si nějaký pohřební ústav se spalovnou a  koloběh bude uzavřen... 

Bohouš 1.2.2010 9:57

To sou ale tlachy

jen k tomuto textu ""Peníze, které do zdravotního systému díky poplatkům přitekly, umožnily zlepšit nákladnou léčbu těžce nemocných pacientů.""  obvyklé zaklínadlo ALE , kde jste to vzal ? z jakých podkladů ?? viděj jste snad nějakou reguli či příkaz že ušetřené peníze splnily tento účel ??   Jste jak Ti ekologové , lhaní a používání nepodložených zaklínadel. JO  jen kdyby se pořádně šláplo po OSVČ a jejich daních, to by bylo hned peněz . 

Dušan Streit 1.2.2010 9:56

Ještě horší jsou ty předvolební výkřiky

Prý cesta z krize - ale do bankrotu:

http://streit.blog.idnes.cz/c/121775/Paroubkova-cesta-z-krize-za-hvezdou.html

Peta 1.2.2010 9:55

Re: Vrací lidé přeplatky kraji?

Ještě aby nedošlo k mýlce. Jak vidím, už došlo. V prvním příspěvku mělo být "autore".

Nevím, jak může někdo považovat nick Peta za Jana Bartoně.

Omlouvám se.

Peta 1.2.2010 9:52

Re: Vrací lidé přeplatky kraji?

A limit na poplatky za návštěvu u lékaře a za recept není? Takže si to napřed sesumírujte a potom pište ty Vaše demagogický příspěvky.

A ještě přípodotek, jestlipak ti co dostali "dar" od kraje již více než 3000,-Kč jej zdanili?

Ilka 1.2.2010 9:31

Re: Vrací lidé přeplatky kraji?

Autore, trochu mimo mísu, poplatek za hospitalizaci tj. 60.- Kč za den kraj neproplácí.  Takže si to napřed sesumírujte a potom pište ty Vaše demagogický články.

Ludva 1.2.2010 9:27

Poplatky vyřešily houby

Lidi přestali chodit k lékaři a brát nemocenskou, protože je krize a nikdo nebude riskovat ztrátu práce. Jak prosté, milý Watsone.

Honza 1.2.2010 9:25

Už jen 14 dnů vydržet

Pane Bartoni, teď už to chce jen 14dnů vydržet a bude to v cajku. Potom bláboly o tom, jak se Topolánek polepšil, jak si bez radaru budeme muset obout kanady atd. budou buď bez diskuze nebo s organizovanou diskuzí modrých stranických sekretariátů. Ztratíte tím však odhad, jestli je ta modrá karta, se kterou hrajete, je ta pravá.

George 1.2.2010 9:05

Pane, lžete

Moravec včera - cca 60 % pacientů přijímá vrácení oplatku. Od kdy je 60 % větší polovina? Ale jinak i pobavíte pane, jak jste poomýlený.  Vy  byste  bc. Šnajdra dokázal nahradit. Až budou nepotřebné automaty na ty poplatky, přihlašte se o jeden.

kis 1.2.2010 9:00

Re: Dnes

To už je o něčem jiném, ale jinak souhlasím. Těch práce "neschopných" vždycky v zimě narůstalo mimo jiné proto, že je zaměstnavatelé posílali marodit. Vím dobře, o čem píšu, takových sem znal dost. Vždycky si pojištění na nemocenskou platili v daleko větší míře, než vydělávali, pak do začátku sezony byli "nemocní". Pak je to ovšem i otázka podvodníků mezi lékaři, kteří se známosti, ať již s "pacienty", či s podnikateli, neschopenky vystavovali. Ministr Nečas byl jeden z mála, kteří se v tom snažili něco udělat.

Fiter 1.2.2010 8:57

Re: Dnes

Tak to přesně argument komunistů.Včera v OVM to v tomto duchu řekla poslankyně za KSČM.

Já osobně jsem čerpal naposledy nemocenskou cca před 20lety.I kdybych dneska měl mít chřipku jednou za rok,tak mě tři dny,které nedostanu proplacené moji životní úrovně nedotknou.

Ale na druhou stranu je mezi námi  spousta takových,kteří si mnohokrát do roka prodlužují z různých důvodů víkend a to je přesně bič na tuto vyčůranou sebranku.Chceš si prodloužit víkend fingovanou nemocí,ale zadarmo lajdáku.Takže si vážený soudruhu  tuhle demagogickou omáčku patlej kolem úst někomu jinému.

Nemo33 1.2.2010 8:53

Děkuji za adresné příspěvky!

 Děkujeme ODSS za pravicovou politiku pro opálené.Nevíme kolik jich je,nevíme nic-všechno je tajné.Ti co desítky let pracovali,těm jste vzali i sociální minimum.Ti co ani sekundu nebyli v práci,těm jste na nic nešáhli.Co to je za politiku,když jediným kritérie,kdo udělá nepokoje na ulici a né kdo si to zaslouží?Kromě kradení jste nikdy nic nedokázali!!!!!

Peta 1.2.2010 8:49

Vrací lidé přeplatky kraji?

Autor, Vaše příhoda s maminkou ve mě vyvolala otázku. Ti lidé, kteří si nechávají od kraje proplácet poplatky a pak dostanou od VZP přeplatek, vrací tento přeplatek kraji? Vždyť to nejsou peníze, které šly z jejich kapes!

Odpovědi od kompetentních se asi nedočkám. Dovolím si tipnout sám a moc se asi mýlit nebudu. NIKOLIV!

Peta 1.2.2010 8:44

Re: Dnes

Nebylo by lépe napsat: Ubylo neschopenek, přestože přibylo nezaměstnaných?

Co znám ze svého okolí (pracovního), tak naprostá většina propuštěných lidí šla k lékaři hodit se marod.

Anebo to bude takto: Přibylo nezaměstnaných, protože jim skončila nemocenská.

Nemo33 1.2.2010 8:43

Re: ve sněmovně to prochází, protože poslanci ODS nejsou přítomni...

 Když oni se zdrželi hlasování,ne proto,že pravicově něco viděli.Oni to totiž od nejmenovaných kmotrů dostali nařízeno!Ohrozili by jim miliardové kšefty.A to ostatní je jen virtuální mlha !

Jiřina 1.2.2010 8:34

Re: Dnes

Je logické že ubylo neschopenek, protože přibylo nezaměstnaných, kteří  v době nemoci neschopenku nepotřebují. Posuzovat tudíž nemocnost obyvatelstva na základě vydaných neschopenek je dosti zavádějící....

kis 1.2.2010 7:39

Dnes

se to dokonce dalo číst. Uvést argumenty rozhodně věci prospívá víc, než osobní útoky.  Jen jedna námitka: Ano, lidí hřešících na neschopenky ubylo, jen přibylo těch, co jdou do práce s chřipkou a prskají kolem a přenáší to na druhé. Ale vím, že ideální řešení se najde těžko. Poplatky byly argumentačně zcela "profláknuté" od Topllánka i Julínka, pánové se spokojili s tím, že se vybírají, tudíž je vše v pořádku. Škoda, že nedokázali víc argumentovat náklady na léčení "běžné" nemoci atd., v tomto směru psala výborné články p.Bendová v MfD.  

R. Divín 1.2.2010 7:38

Re: ve sněmovně to prochází, protože poslanci ODS nejsou přítomni...

pane 97, to si z nás děláte srandu. Langer může za to, že ČSSDKSČM nezabránil a ČSSDKSČM  je svatá a nevinná jako lilie? V logice se pracuje s pojmem příčina a následek!  A neomlouvá vás, že sám velký J.N. Paroubek svého času dával za vinu Topolánkovi, že nezabránil svržení vlády v březnu.

jonatan 1.2.2010 7:16

komunisticko.socanský guláš

jsme baštili čtyřicet let a průjmu z něho se stále nemůžeme zbavit!

97 1.2.2010 7:03

Re: ve sněmovně to prochází, protože poslanci ODS nejsou přítomni...

no to asi lehko... stačí umět počítat na prstech, pokud je třeba rozdíl mezi "Ano" a "Ne" 1 hlas a 5 lidí z ODS chybí, snadno by to těch 5 přehouplo na druhou stranu, že... jenže těch 5 tam nebylo (a to je zcela konkrétní případ: http://kohovolit.eu/api/psp_hlasy.php?id=51238 - komunistický multinávrh).

Projděte si všechna hlasování sám a uvidíte, že to tak bylo - ve více jak polovině "proher" si za to může ODS a ODS/b/ sama

j 1.2.2010 6:58

Ženám , které nemají šanci domoci se práva to určitě pomůže.

Bohužel nemohu souhlasit. Pokud žena nedostává alimenty to ještě neznamená, že na sociálce na to berou ohled a do příjmu ji započítají částku jako kdyby je dostala, tzn., že se ji snižuje výpočet nároků na příspěvky a soud dotyčného nedonutí platit. Věřím tomu, že stát by se jinak oháněl vytáhnout prachy z neplatičů jak by šlo o jejich penízky. Jiná věc je jak se vypočítává výše alimentu s přihlédnutím na různé vyčuránky (nevím jak to napsat aby to bylo správně gendrově) viz paní Čejková. Potom se nedivme, že někteří to odmítají platit už z principu.

volič 1.2.2010 6:54

Re: ve sněmovně to prochází, protože poslanci ODS nejsou přítomni...

Pokud mě paměť sahá, tak černoprdelníci se tak zachovávali vždycky !!