20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 1.2.2010 13:00

Nepochybuji....... Re: Guláš možná někomu páchne,

paleček nahoru...

gerontusinza 1.2.2010 12:59

Bartoní.....

když čtu vaše pitomosti a stupidity, tak mě začíná Paroubkův guláš vonět...... člověče nechte se vyšetřit......

huhu 1.2.2010 12:58

Re: Guláš možná někomu páchne,

soudruhy jste se oslovolali mezi těmi Vašemi - v KSČ soudruh, ve VKS(b) továrišč, v NSDAP Parteigenosse.

Kdysi jako malý jsem se zvědavě ptal proč si komunisti v DDR neříkají Genosse, ale přešli na Kolege - vlastně jako ti naši přešli dnes na "přítele"....jak to je i v jiných případech, když je něco totéž, nic nepomůže, že se tomu začně říkat jinak. podstata zůstala. A nakonec to vaše výše uvedené vyznání vyžírky snad nepopřete...

dhimmi 1.2.2010 12:58

Re: Guláš možná někomu páchne,

Milý Hafušáku,koalice KSČSSD nikdy neměla nadpoloviční většinu hlasů,nahrává jí pitomý volební systém,ve kterém nemají malé nekomunistické strany šanci překročit 5%.Však on ten starý bolševik  Jičínský věděl,co dělá...

muf 1.2.2010 12:51

Re: VELKÉ DUBISKO TAM NA VÝCHODĚ, ANEB - LIDÉ BDĚTE!

tyhle miliardy dotací a daňových úlev přinesly  do republiky zahraniční investice a pracovní místa..a to  bez ohledu na současný stav ve světovém hospodářství za který  snad ČSSD odpovědnost nenese..nebo snad ano? Co přinesla politika ODS? Sarajevo a úsporné balíčky..

ovšem - údajně vyrovnaný státní rozpočet..to se to vyrovnaně hospodařilo, když bylo co prodávat...já vám povím co zůstalo po první vládě ODS - vytunelované banky, kampeličky a dluh nějakých půl bilionu korun, který následně stát byl nucen zaplatit aby předešl krachu finančního sektoru...taky přinesl vyjádření V.Klause - jen víc takových Kožených..nebo vzkřísil populárního SInha  či jistýho Bácse...pokud chcete kritizovat  druhou stranu máte na to samozřejmě právo..to je podstata demokracie ..jenom si napřed zameťte před vlastním prahem a pak prosím..s čistým štítem hrr na ně... 

Peta 1.2.2010 12:49

Re: co vyroste z takových dětí?

No Bohoušku a víš ty vubec místo papouškování agitky Velkého Jiříka jaká je výše rozpočtu

(orientačně) co z toho je na sociálná část , co náklady na státní

správu na které se dá opravdu ušetřit ?

Tak tedy: celkové výdaje SR na rok 2010 jsou 1 184 miliard (1,184 bilionu) z toho je pro MPSV 476 miliard, což je bratru 40%. Vám to přijde málo? Dovolím si tvrdit, že výdaje na státní správu jsou o řád nižší.

Prostě demagogie a lži, to vám socanům jde! Čest!

hafusak2 1.2.2010 12:47

Re: Guláš možná někomu páchne,

Tykejte si svým soudruhům a ne mě. Jinak se stačí podívat, jaké jsou preference pravice a levice a kolik slušných opravdových diskutérů z NP už odešlo právě kvůli primitivním pravičákům, kteří jsou schopni jen nadávat a urážet lidi s jiným názorem, ale sami nikdy s nějakým názorem nepřišli. Možná vám to hoši pravicoví nedošlo, ale právě nesnášenlivost k jiným názorům, jejich hanobení a urážky nositelů těch názorů je jeden z hlavních rozpoznávacích znaků bolševického myšlení - byť už se kope za jiný tým.

hafusak2 1.2.2010 12:40

Re: VELKÉ DUBISKO TAM NA VÝCHODĚ, ANEB - LIDÉ BDĚTE!

Teď když už jsem se dostatečně nasmál si dovolím upozornit, že ten příspěvek ve 12.33 h. měl být v rubrice "zábava".

ps 1.2.2010 12:40

Re: Guláš možná někomu páchne,

Už to děláš zas. Zaměnuješ sebe s většinou národa. Když to o sobě tvrdil takový Ludvík XIV, tak to mělo jisté opodstatnění ale u tebe ...

Bohouš 1.2.2010 12:38

Re: co vyroste z takových dětí?

Opravdu ?? pane jo a co třeba kdyby si místi zjištování IP  které Ti evidente nejde tak  odpovědět na otázku ,, viz víše o rozpočtu ??  Jinak ma Marka ti mohu poslat telefon jestli chceš :

ps 1.2.2010 12:37

Re: VELKÉ DUBISKO TAM NA VÝCHODĚ, ANEB - LIDÉ BDĚTE!

Nejdražší dálnice D 47 (výběrové řízení organizované socany). Desítky miliard vyhozených do kanálu na základě zákona o podpoře tvz. OZE, protlačený socany, takový bordel ve navrhovaných zákonech, že ČR hrozí soudy o vratky sociálního pojištění řádově za desítky miliard Kč.

Chceš vědět víc:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-socansky-oxymoron-d1g-/p_politika.asp?c=A100130_213640_p_politika_wag

Zadlužená má toto jméno: předvolební populistické zákonodárství čssd a díky tomu mandatorní výdaje na úrovni 80 % rozpočtu.

hafusak2 1.2.2010 12:36

Re: Guláš možná někomu páchne,

To nic hoši, za pár dní tu zůstanete sami a můžete si sami masturbovat nad NP, jak jste dokonalí a nejchytřejší, jen jste většinou národa nepochopení ve své genialitě.

Bohouš 1.2.2010 12:35

Re: co vyroste z takových dětí?

Čéče , kdyby myšlenku ale v TOP09 neudrží za chvíli ani stolici , prostě zrádci  přeběhlíci

jirka.s. 1.2.2010 12:34

Re: To není guláš

Tož schválně, mám ze zeptat Standy Krůty????

hafusak2 1.2.2010 12:33

Re: částečně nemohu souhlasit

To je dost zajímavá filosofie: Pokud dlužník neplatí, je to vina věřitele? Jinak když si přečtete můj příspěvek ještě jednou, tak nic nebrání tomu, aby si stát od dlužníka ty náklady nechal zaplatit.

dhimmi 1.2.2010 12:33

Re: Guláš možná někomu páchne,

Toť krásná ukázka mentality fanoušků toho bachráče z RaJe.

huhu 1.2.2010 12:33

Re: VELKÉ DUBISKO TAM NA VÝCHODĚ, ANEB - LIDÉ BDĚTE!

ámi jmenované "kauzy" i kdyby byly opravdu zlodějnou, jsou jen maličkostí proti zlodějně páchané socany a jejich nacuclými parazity ( miliardy a miliony dotací, pobídek a úlev šibalům a 30 Kč jejich malým vyžírkům voličů) - stamiliardy každý rok.

ps 1.2.2010 12:32

Re: Dnes

AHa, takže podle tebe,  příčinou obrovské nemocnosti v ČR není simulanství ale to, že si doktoři "udržují" pacienty nemocné.  A navíc že se tak děje v tak neskutečném měřítku že máme dvojnásobou nemocnost ve srovnání s EU. Já jsem se nikdy s ničím takovým nesetkal ani jsem o tom neslyšel, pokud ty ano tak bys to měl okamžitě hlásit na policii, protože fakt, že lékař neléčí pacienta ale vlastně mu škodí, je určitě trestným činem.

huhu 1.2.2010 12:30

Re: Guláš možná někomu páchne,

to hafusákovo vyznání je aspoň opravdu "upřímné". Ano být socialistou znamená být sobcem a yvžírkou. Být socanem je projevem špatného charakteru.

huhu 1.2.2010 12:28

Re: částečně nemohu souhlasit

jednak to vymáhání taky něco stojí a obvykle více nežli ty alimenty. A druhak snad uznáte, že tenhle problém si způsobila matka sama, to není nějaké loupežné přepadení.

jirka.s. 1.2.2010 12:28

Re: Guláš možná někomu páchne,

".... a my zase všechno přožerem" - viď flusáku???

Autor: hafusak2 IP: 88.102.122.xxx Datum: 29.06.2009 13:01

Kašlu na vás vy bando šašků i na vaše přisluhovače a hlásné trouby. Já chci konečně žít podle svého a ne podle rad nějakých politruků. A jestli mám dnes něco prožrat na úkor příštích generací - klidně to prožeru, protože vím že i ty další generace budou oblbovány úplně stejně.

jirka.s. 1.2.2010 12:25

Re: co vyroste z takových dětí?

Bacha, bohušu, pan Mark Wright by mohl přestat házel jablky a začít kopat do řiti takovéhle flákače jako jsi ty!!! http://www.leoburnett.cz/new/index.php

muf 1.2.2010 12:25

Re: co vyroste z takových dětí?

že podruhé neudržela vláda - to nic není..mnozí soudruzi z ODS už neudrží ani myšlenku a tak houfně prchají do stáje TOP 09 doufajíc, že zase povstanou jako bájný Fénix z popela, možná ještě chytřejší a ještě krásnější...a  jejich voliči jim k tomu ještě zatleskají a budou do poslední chvíle věřit, že tyhle starý krávy s rozjetým bachorem, pod novým logem a v nové stáji  jim budou dojit přímo do huby čistou smetanu...

Bohouš 1.2.2010 12:22

Re: To není guláš

Nepovídej ? ty za mně neco platíš ?? naopak tvuj důchod jde ted z mých daní !!  a jen pro zajímavost mám 02  a platím si to sám !! a ne ted tvuj výplod

ps 1.2.2010 12:20

Re: Dnes

Přesně tak, právě proto. Tedy s drobný upřesněním, samozřejmě ne všichni pacienti jsou simulanti. Berme jako referenční údaj tu poloviční nemocnost co mají západně od našich hranic. Zjednodušeně řečeno to může znamenat, že v ČR polovina lidí jde na nemocenskou protože je nemocná a polovina lidí protože simuluje. Samozřejmě takto to říci nelze. Je nutno brát v úvahu katatstrofální  ekologickou zátěž z komunistických dob, která se na zdraví obyvatel ČR  musela projevit, je nutno také brát v úvahu zdravější životní styl na západě, eventuélně i "honbu za body" (což je ale jistě marginální faktor, už jen z těch důvodu, že body lze "nahonit" i jinak než posíláním lidí na nemocenskou a taky podobné masově prováděné praktiky by se zcela jistě projevili i jinak než v paranoidních podezřeních nespokojených pacientů, nehledě k tomu, že je nepravděpodobné, že na západě by se vysktytovali pouze poctiví lékaři). ALe i když vezmeme v úvahu všechny tyto faktory tak nám stále zbývá obrovské procento nemocných, kteří jsou ve srovnání se západní Evropou jaksi navíc.  Logický závěr je pouze jediný. Rathovy demagogické kecy to ovšem nejsou.

hafusak2 1.2.2010 12:19

Guláš možná někomu páchne,

ale tak jsou tu ještě z pravé strany hlasy velice připomínající opičí národ z Kiplingovy Knihy džunglí: " My jsme největší, jsme nejdokonalejší a nejchytřejí a všichni tomu musí věřit, protože my sami to o sobě říkáme!"

muf 1.2.2010 12:18

Re: VELKÉ DUBISKO TAM NA VÝCHODĚ, ANEB - LIDÉ BDĚTE!

tohleto "zadlužení" má konkrétní jméno, podobu a viníka...jmenuje se třeba Opencard..či nejdražšší dálnice v Evropě..nebo nejdražší 3 km cyklostezek v Praze...taky by se mohlo jmenovat "sanace bank"  Lauder a CET 21  nebo kauza LTO...nebo krajjští kmotři ODS..račte si vybrat..a společným jmenovatelem toho všeho je justiční mafie, která to všechno jistí...

jirka.s. 1.2.2010 12:17

Re: To není guláš

Božíčku, tož za tebe bych nezaplatil na sociální a zdravotní pojištění ani korunu! Takového blbce, kterému ani nedojde, že já si ten internet platím ze svého důchodu zcela poctivě u provozovatele ERKOR s.r.o., bych nezaměstnal ani v nádvorní partě!!!

Peta 1.2.2010 12:15

Re: Dnes

Netvrdím, že to zaměstnavatelé nedělají/li. Co mám zkušenosti já, tak ta snaha být na nemocenské, je spíše na straně zaměstnance a to především u flákačů. Nastoupí do práce a po pár dnech šup na nemocenskou. Hrozí vyhazov? Šup na nemocenskou.

Jyrka 1.2.2010 12:14

Nevadí, že páchne, hlavně že našim ovečkám chutná

Milý voliči. My garantujeme zdravotniství a školství a vůbec fšecko zdarma. Jako v RaJi! Tak se tam budeme mít, budeme Tě tam zastupovat. A hlavně: bohatým všechno vezmeme. Nechámě být jen ty, co krizi určitě nezavinili, protože nic nikdy nedělali.

Váš Jyrka P. Dior