6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tommy 8.5.2009 15:05

Re: RJ

Jo, jo a jak to umej s "mikrofonem"... a kam vsude si ho nechaj strcit! Tuhle jsem sjizdel Asian anal angel a musim rict, jsou nejlepsi! Ten zvukovej doprovod, to uz je tresnicka na dortu. ;-D;-D;-D

kober 8.5.2009 4:38

Re: Divím se:

ano, někdo je levičák a někdo fašoun jako ty R.J.

Starosta 8.5.2009 8:38

Re: Divím se:

Další vůl:-D

R.J. 8.5.2009 19:06

Re: Divím se:

Ale zase se mu musí nechat, že bučí jako správný vůl.;-D

tonda 8.5.2009 1:12

Re: Divím se, že ještě nerozvrátili Zeměkouli, jak jsou nenávistní a zlý, neoceni mizerní

Každé další slovo zbytečné!

R 8.5.2009 7:41

Re: Divím se:

No současní zelení mají dvě tváře. První je ta aktivistická, co by rádi hlavně všechno blokovali a zakazovali. Druhá je ta populistická, co by rádi hlavně preferovali ten svůl "zelený" průmysl a firmy a naopak přes různá nařízení a zákazy potlačovali ten klasický průmysl. Obojí ovšem směřuje ke stejnému výsledku, zdražování výrobků a energií pro lidi a potlačení konkurenceschopnosti našeho průmyslu a zemědělství a tím jeho utlumení a zbídačení hospodářství příslušné země.

O skutečnou ochranu životního prostředí se zelení nestarají už nejméně 10 let, s tím si musí v současné době poradit občané sami.

O´Hafra 8.5.2009 11:45

Re: Divím se:

Včera jsem se moc bavila v Bille. U kasy se tam paní pokladní pozastavila nad cenou dvou banánů.  Paní kupující totiž z neznalosti zvážila dva biobanány jako normální banány. Pokladní jí dosti nevrle ukazovala na "bříško" banánů: "Tady přece máte cedulku BIO!" Rozpačitá kupující říkala Ale já chci normální banány! Nakonec je nekoupila samozřejmě. Já jsem  se neudržela a hubatila jsem, že si nedovedu představit, jak se kdesi v tropech zaručuje kvalita biobanánů. Bohužel jsem neřekla to, co jsem si v duchu pomyslela, protože jsem měšťansky vychovaná. Banány bio, jsou hnojené lidským bioodpadem... Dalo by se to říct i stručněji a razantněji.

Jirka 8.5.2009 17:04

Re: Divím se:

Tak si  myslím, a divím se, kde se najednou  vzala ta bio-půda, ze které je dnes už všechno. Dají se opravdu tak rychle z půdy odstranit ty tuny pesticidů, herbicidů, DDT a já nevím čeho? Tak si myslím, že dost brzy, za krátkou dobu, bude už všechno BIO. I to ho-no, které z lidí vzejde.  

JaS 8.5.2009 0:26

Tak já si ten případný předvolební mítink

určitě ujít nechám. Ta biomrkev stačila. Umřít musím, ale poblít se nemusím.

Jakub S. 8.5.2009 0:21

Ne že bych Ktku Jaujau měl potřebu hájit... Ví bůh, že mě to... irituje.

Ale: její obor studia ani potomního zaměstnání to n e n í . Ano?  A šlus. Objektivita musí být padni komu padni. Ano, u takej bitkárky, navíc čím dál nepěknější, až je jí člověku líto, je to těžké. Leč právě proto.

Jenda 8.5.2009 1:41

Re: Ne že bych Ktku Jaujau měl potřebu hájit... Ví bůh, že mě to... irituje.

Jeji SOUCASNE zamestnani je mistopredsedkyne strany Zelenych a poslankyne. A jako takova by mela alespon tusit co prosazuje.

derik 8.5.2009 1:43

Re: Ne že bych Ktku Jaujau měl potřebu hájit... Ví bůh, že mě to... irituje.

Tak proc nedela to co studovala a cemu rozumi? Od spickoveho funcionare a lidra kandidatky se ceka ze bude rozumnet tomu co chce prosazovat za nase penize.

Nespavec 8.5.2009 2:10

Re: Ne že bych Ktku Jaujau měl potřebu hájit... Ví bůh, že mě to... irituje.

A jste si jistej, ze to cemu nerozumi, je opravdu to co chce prosazovat ? Ze to neni jen takova zelena mlha ?