6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 8.5.2009 15:45

Je možné, že Káča JauJau je nejpracovitější ze zeléného Khmeru, ale používá metodu rozevlátého pláště -

viz např. horlivé poskakovaní a přičinlivé žalování Paroubkovi, jak kdo při prezidentské volbě hlasuje.

To, že se do našeho parlamentu dostala díky znásilnění policajta na veřejnosti a před kamerami, je to nejlepší ohodnocení těch, kdo ji volili.

PB

Karel K 8.5.2009 13:16

Ona je nejvzdělanější?

To si teda dovedu představit jak nízké IQ mají ti ostatní! Je zde ještě jiný, zásadní problém: od politiků se nežádá, aby měli vysoké vzdělání, alen aby alespoň věděli, o čem mluví. Pokud to neví, je celé jejich chování založeno na lži. Jak může někdo propagovat něco, o čem nic, ale vůbec nic neví? To je v mém slovníku podvod, protože jejich program je založen na totální lži - jejich voliči jim totiž věří, že těm věcem rozumí.   Zelenáči, jděte se radši učit zpátky do školy, než ze sebe začnete veřejně  dělat voly. Nebudeme vás po tomhle posílat do EU parlamentu, abyste tam dělali státu ostudu na evropské úrovni. Ta historka o pijomase by s vámi  šla i tam.

Schumacher 8.5.2009 12:09

To je pro tyhle lidi typické.

Většinou salónní environmentalisté, kteří si pletou pampelišku s babykou, nerozpoznají střevlíka od hlemýždě a vlastníma rukama by nevypěstovali ani kopřivu. Živí se prodejem zelené ideologie. Pak jsou ekonadšenci, kteří ekobydlí, ekojedí, ekochodí, a jsou vydáváni za příkladné věrozvěsty hodné následování. Jenže způsob života úživný  pro pár lidí je neúnosný pro miliony na relativně malém území.  Krom toho, to se to "eko" žije, za zadelí s celou civilizační strukturou  s hnusnými technologiemi, kam se lze vrátit když je nejhůř.

expat 8.5.2009 13:22

Re: To je pro tyhle lidi typické.

...jsem s Vami, vystizne a vtipne receno...R^

Bert 8.5.2009 14:47

Re: To je pro tyhle lidi typické.

pravdivé ! R^

Jenda 8.5.2009 16:09

Re: To je pro tyhle lidi typické.

Kdyby kdyz je nejhur. Kdykoli je chuť nebo rýmička.

janoryna 8.5.2009 11:14

paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

kdo dokáže na shromáždění nácků, skinů a anarchistů, kteří jsou připraveni se kdykoliv servat jako jediná, nevinná matka 2 dětí vyprovokovat policii k zákroku a ještě mít u toho připraveny televizní kamery. policajt byl ze služby vyhozen i když se u soudu ukázalo, že je nevinen. jen lidé pyšnící se tzv. intelektuálními schopnostmi ji sbaštili i s navijákem, že je nevinná oběť údajně policejní zvůle. a pro její voliče to,že o ochraně prosředí nebo biomase nic neví je spíše plus, není přece žádný technokrat, ale humatně zdělaná intelektuálka.

Lájoš B. 8.5.2009 11:52

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Chápu to tedy tak, že šlo o dobře připravenou akci tehdy neparlamentní strany. Podle všeho měla už tenkrát značný vliv na televize a hlavně policii, jen ty soudy zmáknout trvalo o něco déle, ale ty už má dnes asi taky pevně v pařátech. :-D

Pete Brich 8.5.2009 15:49

Pravda a Láska dokáže cokoliv. Alespoň u nás. Zvlášť když k prosazení svých cílů systematicky využívá lež a nenávist.

PB

mik 8.5.2009 12:38

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

ne že bych hájil kačku, ale ten primitiv u policie nemá co dělat. Policajt se nesmí nechat vyprovokovat, musí vždy jednat podle zákona. Pokud selže odchod.

kmotrdrobek 8.5.2009 13:00

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

A jak by jste vy dostal do auta člověka, který se vám šprajcne mezi dveřmi a kolem vás pobíhají anarchisté. Jako starostlivá matka neměla co tahat děti na takovou akci. Už to samo v kontextu s kamerami (nemuseli se s televizí domlouvat, ale stačilo se dostat do prostoru kamerami zabíraného) působí jako naplánovaná akce a bez ní by po Biokáče ani pes neštěkl.>-!!!!

Marat 8.5.2009 13:27

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Především jako vysoká státní úředníce, dokonce Státního úřadu pro lidská práva, měla vědět, že právo je nedělitelné. Tedy že i ti "naci" mají stejné právo demonstrovat tak jako anarchisté. V každém případě měla stát jen na chodníku a do té demostrace nezasahovat. Ať se ji to líbí nebo nelíbí. Nikdy se neměla stavět na jednu stranu. Policie i ten policista jen konali svou povinost. Jako státní úřednice takového úřádu měla povinost hájít práva na demonstraci i těch "neonaci". Jinak nemá v takovém úřadě co pohledávat. Tá "dáma" má představy o lidských právech stejné, jako o té biomase. Po té demonstraci měla být okamžitě propuštěna s tohoto úřadu.

V USA když demonstrují členové K-K-K-, tak jejích bezpečnost a jejích právo demonstrovat střeží i černoští policisté a vůbec je nenapadne ty klansmeny mlátit obuškem a kopat je do kostrče.  Tak je to vy bitci za lidská práva.

Lájoš B. 8.5.2009 13:31

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Nojo, ale s těma kamerama jste si to vycucal z prstu a tou naplánovanou akcí jste ty žvásty ještě podtrhnul.

A ta scénka, kterou popisujete je taky dobrá - policajt řeší paní s děckem uprostřed pobíhajících anarchistů ;-D

R 8.5.2009 13:47

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Ten záznam byl natočen s podivuhodnou pohotovostí. Pokud to nebylo připraveno předem, tak to musela být opravdu velká náhoda. Například v záznamu pouštěném tehdy v televizi hysterčící Katka zoufale se bránící tomu policajtovi, když ji cpaldo aute, tam je, ale třeba nakopnutí od dalšího ekologického aktivisty toho policajta do zadele s takovou intenzitou, že mu to zlomilo kostrč a způsobilo trvalé následky, už není.

Mgr. Milda 8.5.2009 14:49

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

nehodící se bylo u nás vždy pečlivě vystřiženo.

Lájoš B. 8.5.2009 15:52

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Takže opravdu spiknutí včetně cenzorního vlivu na TV od neparlamentních zelených. Já si to myslel. ;-D

Honza 8.5.2009 16:50

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Normální a soudná matka netahá děti na manifestaci, kde se předpokládá rvačka.Je to v...

STŘEDOČECH 8.5.2009 18:45

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

POSEROUTKY A ČECHÁČKY MÁM OPRAVDU NEJRADĚJI. KDYBYCH MĚL DĚTI MLADŠÍ, NEBO VNOUČATA STARŠÍ, SÁM BYCH JE TAM ZAVEDL A NA ŽIVÝCH PŘÍKLADEH UČIL WHO IS WHO.

Lájoš B. 8.5.2009 11:08

Autor článku o "Uvolněte se, prosím" neví nic

Jak asi pozorný divák autor článku bude, když tady plácá cosi o přímém přenosu.

Je to jen zelenobijce podporující hrad. To je celý.

Pokud chce na základě jednoho případu zobecňovat na celou partaj, pak co tak asi bude ČSSD, které zabásli ministra za tunelování Liberty ? Pokud bych použil autorovu logiku, nemá ČSSD právo na existenci. Pro ostatní parlamentní partaje platí to samé. Příkladů je dost.

mik 8.5.2009 11:37

Re: Autor článku o "Uvolněte se, prosím" neví nic

Ano, ČSSD a komunisti už nemaj právo na existenci. V prvé řadě proto, že jsou to vlastizrádci. Podobně jako KGBácký poskok z hradu.

Richard III. 8.5.2009 10:57

Kateřina neví, ale někteří dobře vědí

Jsou ekologisté, kteří vědí. Např. Gore ví naprosto přesně, kolik mu to jeho neodpovědné strašení vyneslo v jeho ekobyznyse. Kvůli tomu je ochoten i bezostyšně lhát, viz třeba jeho pověstný film. Britský soud ho původně zakázal promítat ve školách kvůli nepravdivým tvrzením, která obsahuje. Povolil ho s tím, že musí být školákům sděleno, že nejméně v sedmi případech tento film uvádí nepravdy a jaká jsou skutečná fakta.

Lájoš B. 8.5.2009 11:10

Re: Kateřina neví, ale někteří dobře vědí

Však mu to taky Klaus dal sežrat tvrzením, že ledovce tají jen v jeho filmu ;-D

cb 8.5.2009 14:28

Re: Kateřina neví, ale někteří dobře vědí

R^

Jan Řezák 8.5.2009 10:19

Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

Já bych řekl, že spolu prostě šoustají. I když, jestli to Žakesová umí tak, jako tu biomasu, tak je mi toho zloděje a  podvodníka - poďobance líto.

Lájoš B. 8.5.2009 11:54

Re: Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

Můžete uvést link na nějaké pravomocné rozhodnutí soudu o tom, že Bursík je zloděj a podvodník. Děkuji.

Marat 8.5.2009 13:36

Re: Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

Nežijí v ČR a proto nevím, zda Bursík je zloděj a podvodník. Podle jeho činosti bych řekl, že je to velice pravděpodobné, Když o někom vím že je darebák, tak nebudu čekat až to o něm řekne některý soudce, který také může být jeden z jeho kasty zloděju a podvodníku. Takovému darebáku se budu vyhýbat a nečekat na sudího, až mě to dovolí.

Před udavačí o kterých jsem to věděl, jsem své známé varoval a nečekal na povolení soudce.

Lájoš B. 8.5.2009 16:04

Re: Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

Takže když někdo na někoho ukáže prstem nebo ho protáhne například bulvárem a označí ho za zloděje a podvodníka, Vám to stačí k posouzení toho člověka ? Máte ve hlavě vyváto.:-/

čm 10.5.2009 12:32

Re: Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

No základní předpoklady pro zloděje a podvodníka pan Bursík má. NEZDRŽENLIVOST. Zloděj a podvodník se nezdrží a sáhne po cizím majetku. Pan Bursík se nezdržel a sáhl po paní Jacques. I když jde o místopředsedkyni strany  kde je předsedou a poslankyni, která má dle programu  prosazovat otázky, které jemu následně náleží uvádět v život coby ministr. Minimálně je v  obojím ovlivněn primární potřebou , tedy aby si večer vrznul, což ovšem  v programu neměl a nemá. Že může jít i o rodinný temwork co se přiživuje na státním je jistě neprokázanou spekulací, nicméně pan Bursík svým nezdrženlivým chováním vytvořil sám vlastnínma rukama pro takové spekulace prostor. Já osobně mu na ten jeho peronismus po česku s...u

hnusoba 8.5.2009 18:27

Re: Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

O rozhodnutí českých soudů se dá v případě politiků vždy s úspěchem pochybovat

wbgarden 8.5.2009 9:40

Budu neustále opakovat

že jsem nějak zapomněl na adresy. Takže Biomasá v akci:

text

Ochránci v akci: text

A další zeljony specialist: text

A o všeliké zelené vlídněji zde: text