6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
wbgarden 8.5.2009 9:34

Budu neustále opakovat

že zelené vnímám jako stranu, která cílevědomě rozbíjí dopravní, energetickou, potravinovou a obrannou situaci tohoto státu - zakázat auta, topit hnojem a okamžitě vyhlásit válku Americe - úžasný program. Destabilizovat, destabilizovat, destabilizovat a kdo to platí ten jejich internacionalismus. Družit se prostě musí nadnárodně, protože v jednotlivých zemích jsou už profláknutí a k smíchu.No a ve sjednocené evropě mají ty své spravedlivé jožky a jiné rudé bandity. A teď možná dostanou novou biomasou kamarádku: http://puffin.cz/?puffin_=hyde_park&rubrika=pigularium&ukaz=65

Jinak, Drahý oblek a batůžek přes rameno, úžasné, salonní mičurinci. Navíc brčálníci zneužívají zelenou, a většina z nich nerozezná jedli od smrku, a že o tom něco vím: http://wbgarden.com/nove/ei2.htm

Jak by to mohlo dopadnout, kdybych brčálníků dali opravdu zelenou: http://zpravy.idnes.cz/za-dva-brouky-v-krabicce-od-filmu-putoval-do-invalidniho-duchodu-pwy-/domaci.asp?c=A080924_124252_domaci_lpo A další zeljonyj specialist: http://sinagl.bigbloger.lidovky.cz/c/48966/Sleduji-ty-sachy-zelenych-a-jsem-zdesen.html

Petr Kiebel 8.5.2009 9:52

Re: Budu neustále opakovat

...furt dokola, co? něco nového nemáte?

wbgarden 8.5.2009 10:10

Re: Budu neustále opakovat

to víte že přidám, o ekopoěucích vždycky, ale jinak normálním ž by to mělo stačit, co jsou ti vyoblekovaní s batohy přes rameno zač:

text

Lájoš B. 8.5.2009 11:57

Re: Budu neustále opakovat

To ste kofr, když vám stačí pohled na vohoz a hned máte prokádrováno.

Jirka 8.5.2009 16:35

Re: Budu neustále opakovat

On už Werich s Voskovcem zpívali, že „Šaty dělaj člověka.“ Stačí se podívat a je jasno.

phd 8.5.2009 11:23

Re: Budu neustále opakovat

a je vám to houno platné;-P

wbgarden 8.5.2009 12:21

Re: Budu neustále opakovat

on vás to docela sedí, PinHeadDope. Doufám ale, že jste své moudro konzultoval s oddílovým vedoucím...

Mgr. Milda 8.5.2009 9:32

Paní Kateřina je pouze špičkou ledovce

stálo bv za to, přezkoušet veškeré politiky, poslance a státní úředníky na rozhodujících pozicích z toho, co se v současnosti požaduje u maturity. Nepochybně by těch, kdo by propadli, byla velká většina, včetně pana presidenta a řady ministrů a ministryň.

i.h. 8.5.2009 10:57

Obavam se, ze by vas Klaus

silne zklamal a nepropadl by, ba absolvoval by with flying colors. A vy byste prosel, co myslite ?

Mgr. Milda 8.5.2009 14:47

Re: Obavam se, ze by vas Klaus zklamal?

Záleží ovšem na tom, kdo by zkoušel. Jako president by asi našel lehko někoho, kdo mu napíše krásné vysvědčení, tak to probíhalo dosud. Stačilo se pouze zmínit a pan premiér se stal i profesorem. Měl jsem na mysli objektivní zkoušku, bez ohledu na mocenskou pozici a v té by nepochybně shořel jako cár papíru.

Anonym 8.5.2009 19:37

Re: Obavam se, ze by vas Klaus zklamal?

Obávám se, že píšete a nevíte o čem. Nemusíte mít Klause rád, nemusíte souhlasit s tím, co říká nebo dělá, nemusíte souhlasit ani s tím, jako co dělá.

Ale upřít mu skutečné vzdělání podložené pozitivními znalostmi, které vícekrát projevil v improvizovaných vystoupeních, to jsou od Vás, jak se domnívám, pouze kyselé hrozny.

K maturitě, pokud si vzpomínám, jsme museli znát fůru věcí, které prostě zapomenete, protože je neužíváte. Myslím, že se to může týkat tak poloviny učiva. (Například jsem vzděláním právník, a přesto, že jsem maturoval za jedna i z matematiky, dnes bych nespočítal správně nai jediný integrál, ani jedinou derivaci, prostě proto, že jsem třicet let nic takového nedělal. - To přece není otázka polovzdělanosti!) A tvrdíte-li opak a máte více než deset let po maturitě, tak jste buď génius, nebo lžete sobě i ostatním.

Jakmile vystudujete VŠ a spadnete do praxe, učíte se věci nové, zato odbornější, podrobnější, a tím samozřejmě zahájíte ostrý proces zapomínání. 

A tak nezbývá než se zeptat: proč to kádrování, vážený pane Mgr.? 

Sumo 8.5.2009 9:08

Příčinou pádu vlády...

byla Jau,Jau. Bursík docela zblbnul a cpal ji za pozadí nahoru  a rebelky to neunesly, vzláště když viděly, že je to ještě prázdnější  nádoba. T a S jenom čekali, až bude 101 hlasů proti. Shrnutí, pro samou lásku Bursík zcela zblbnul. Ale musí být hodně citově vyprahlý, když si ho Jau, Jau vycvičila jak orangutana.To nám vládnou ale idioti.8-o

expat 8.5.2009 12:25

Re: Příčinou pádu vlády...

...pro samou lasku...common, zadna laska prece neexistuje..... pouze touha a chtic...laska je vymysl nejake francouzke romanticke spisovatelky nekde z 18teho stoleti (do te doby pojem laska byl neznamy)...ale hodil se do kramu a hodne zen se od te doby na tom bludu obohatilo a hodne muzu na to doplatilo...

Mirek 8.5.2009 8:36

Katka jau - jau je prostě blběna

Doufám že se to projeví ve volbách (Y)

Vodička-sapér 8.5.2009 10:37

Re: Katka jau - jau je prostě blběna

Potom, co předvedla poslankyně  Kateřina J. v televizi svoje znalosti v oboru, který je nosným programem SZ, s mimikou klauna, je vskutku zajímavé, že ji zelení prosazují do EP. Nedávno tuto svoji skandální  neznalost omluvala , zase v tel.,tím, že byla  způsobena stresem,očekávanou návštěvou Obamy!, další kabaret. Je nutno přiznat , že i nyní má ona, jako "symbol"   krásné, vzdělané, české špičkové političky  a  něžného láskyplného ženství  ,  vášnivé obdivovatele, což  vyplývá z diskuzních příspěvků,  moudrého,  pana  R.J.I toto  vše , se může projevit ve volbách.

Lájoš B. 8.5.2009 12:01

Re: Katka jau - jau je prostě blběna

Pokud se odrazí neznalost biomasy poslankyně SZ ve volbách, jak to asi dopadne u ČSSD, když Parobek má sexy mozek. ;-D

R.J. 8.5.2009 15:15

Re: Katka jau - jau je prostě blběna

Hergot Sapére, zase si si nesundal ýbršvunk. Nejsem maďar kuwa.  Když to již musíš řezet hlava nehlava. ;-D

Vodička-sapér 8.5.2009 23:23

Re: Katka jau - jau je prostě blběna

Pane R.J. musím upřímně říci, že když jsem si přečetl  Vaši reakci  na můj diskuzní příspěvek, ze které  přesvědčivě vyplývá, že i Vy  máte smysl pro humor, tak  mně teď docela mrzí, že jsem  na Vás šel zvostra, jako na ty kluky maďarský, omlouvám se. Konečně,  na tom se snad shodneme, na nějaké Jau, Jau, přece "svět nestojí."

R.J. 9.5.2009 10:58

Re: Katka jau - jau je prostě blběna

V pohodě Sapére, co byste byl za Sapéra, kdybyste byl jak slečinka z internátu, Sapér muší jednat rázně a vostře. Radší vzít po palici deset čechů ýbršvunkem, než nechat proklouznout jednoho maďara. ;-D

Vodička-sapér 9.5.2009 23:41

Re: Katka jau - jau je prostě blběna

To jo, ale když já jsem jinak dost citlivá povaha   a nerad bych néjakému našemu nevinnému člověku způsobil byť i sebemenší újmu, kvůli nějakému "cvikýři", jako je tady ta propíraná zelená Katuška.

honzak 8.5.2009 8:06

z logiky plyne, že

pro své zvolení do eulamentu se bude muset kačena žakesová poprat mnohem víc, než na Karláku.

pertinax 8.5.2009 8:16

Re: z logiky plyne, že

Myslíte, že se do toho Bruselu neprovříská? Au au

občan 8.5.2009 8:29

Re: z logiky plyne, že

to myslíte au,au,když to dělá s Bursíkem ?

pertinax 8.5.2009 8:58

Re: z logiky plyne, že

Když to dělá s Bursíkem tak prý to je joj joj achich áááá

Honza42 8.5.2009 9:21

Re: z logiky plyne, že

Z logiky věci plyne, že se do Bruselu dostane naprosto bez problémů. Konec konců, nikdo nemůže popřít platnost Archimedova zákona, jehož  politická interpretace zní asi takto: "Politik je vzhůru vytlačován silou, která se rovná míře blbosti v politikovi obsažené."

Takže Katka poletí nahoru jako špunt.

Jonnas 8.5.2009 10:22

Re: z logiky plyne, že

tak proč chodíte furt k volbám??? vždyť ta demokracie funguje jen s se stupňujícím se oblbováním, parazitismem, okrádáním toho mála produkujících a nekonečným stupňujícím se konzumem tlouštíků.    Jedinou spásou je monarchie, lískovka,  ale to bude ještě chvíli trvat

phd 8.5.2009 11:25

Re: z logiky plyne, že

lískovku jsem ještě nepil ...

R 8.5.2009 16:41

Re: z logiky plyne, že

Lískovka je prut lísky, v dobách dřívějších hojně používaná dráby jako donucovací nebo trestací prostředek. Pití je ořechovka. A s ořechy lískovými nemá nic společného, anóbrž s ořechy vlašskými.

phd 8.5.2009 17:12

Re: z logiky plyne, že

a to je právě chyba že se ještě nikdo nepokusil o lískovku možná by byla lepší než ořechofka ;-)

Standa 8.5.2009 6:48

Fanatici

jou vždy mimo, i ti zelení.