6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R.J. 8.5.2009 3:16

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Základní otázka je, zda zákrok toho policisty byl v souladu se zákonem. Jenom Vás upozorním na fakt, že policista překračující zákon nepožívá ochrany veřejného činitele. Takže zde máme dvě rozhodnutí soudu, zcela protichůdná. Tak nevím, mlátit ženskou s dvěmi dětmi, s poukazem na jejich "ochranu", mě připadá jako zhovadilost . Pokud by byla Jau jau napadena nácky, měla policie zakročit proti útočníkovi, ovšem "preventivně" vyhnat  z ulice člověka je ubohost, přinejmenším. Tak to dělali za Jakeše na Václaváku. Známe to dobře. Není nad "prevenci". Pořádek muší bejt, né?Co byste dělal Vy, kdybyste šel s dětmi, Vás nacpali do auta a odvezli pryč, děti tam nechali na pospas všemu ? Nebo mě chcete namluvit, že by nastupil strážmistr kojná a nadstrážmistr chůva a o dětičky zadržené a odvezené  Jau jau se postaral? Ale základní je, že neměl policista žádný zákoný důvod někoho vykazovat z ulice, tečka. Vše ostatní již bylo porušování zákona, Jau jau mu měla dát do držky, byla v právu.

Fafa 8.5.2009 4:08

RJ

RJ, neni spis na vine ten zakon? Kdyz dve soudy s profesionalnimi pravniky a mesici odstupu nedojdou ke stejnemu rozhodnuti, tak je IMHO nerealisticke ocekavat presne rozhodnuti od policajta v terenu.  

Starosta 8.5.2009 8:30

Re: RJ

R^

Hubený 8.5.2009 7:16

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

R^

roca 8.5.2009 8:13

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Pane a myslíte že NORMÁLNÍ ČLOVĚK  která nemá v hlavě místo mozku bramboračku vezme na demonstraci malé děti, to je normální ??? Za ty dobu co je tyto ignorantka placená z  veřejný tj. naších peněz, mě dokázala utvrdit o své naprosté neznalosti ničeho. Její vyjadřovací schopnosti, definovat pojmy, myšlenkové pochioy je katastrofa. Mimochodem jako bych mluvil o Čunkovi. Jeho vyhlašuji za filozofa a myslitele Hlava ČR pro 21.století. A tyto figury berou měsíčně 100 000kč a více. Já se ptám za co.

občan 8.5.2009 8:34

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Čermák je vůl.Hysterku drží chlap jednou rukou na vzdálenost natažené paže tak dlouho dokud nevychladne.Těch pár šrámů chlap vydrží.Má to ale na jejich psychiku hrozné důsledky,nemohouce ublížit....

Jenda 8.5.2009 9:23

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

To jde pouze pri dostatecne vyskove a vahove prevaze. A pokud je ten zachvat opravdovy a ne hrany za ucelem predvolebniho zviditelneni.

Nehlede na to, ze Kacenka neni opravdova hysterka ale pouze vypocitava vychcana mrcha.

R 8.5.2009 7:32

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Kateřina se promenádovala s dětmi těsně vedle policajtů chystajících se na zásah proti extrémistům, kde už za nějakých pár desítek minut mohla vzniknout rvačka mezi policajty a extremisty a kde mohlo jít Kateřině a hlavně dětem o život. Na upozornění a potom na přímý příkaz policisty, že by měla odejít, nereagovala nebo spíše reagovala slovy, že to je veřejné prostranství a ona si tam může chodit, kde chce. Když takhle neplnila přímý příkaz policisty, byl učiněn pokud dostrkat ji do auta a odvézt, na to Katka reagovala zuřivým odporem a když potom dostala nějakou pendrekem, zareagovala na to hysterií. To je všechno. Prostě je to příběh hloupé hysterky, která se příliš rychle vyšvihla nahoru a která si o sobě myslí, že je výjimečná sama o sobě a tudíž nic nemusí dělat a znát, stačí, že prostě je. A která se tvrdě setkala s realitou, s policajtem, který ji tehdy neznal a který se k ní choval stejně jako k jakémukoliv obyčejnému člověku.

R.J. 8.5.2009 13:53

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

To jsou jenom takové řečičky, nic Jau jau nehrozilo, to pouze ten pseudopolicajt buzeroval. Protiprávně, jaujau měla v tomto pravdu. Jinak policie je od toho, abych se mohl procházet po veřejném prostranství, demonstrace nedemonstrace.To také mohlo to policejní pako rovnou nechat zmlátit Jaujau hololebkou dutou. Byla by to větší psina, takhle to je tragikomedie.;-D

Jenda 8.5.2009 16:01

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Ale to vite, ze ji neco hrozilo. Hrozilo ji, ze pokud se ji nepodari vyprovokovat policajta, tak se nedostane do patlamentu.

R.J. 8.5.2009 16:13

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Neblbni, to se jen tak povídá, aby řeč nestála, při dnešním volebním systemu napiš na kandidátku slona, a je v parlamentu nato šup. Jak se zelení dostali nad 5%, tak se tam jaujau dostala nehledě na incident s tím pakem.

R 8.5.2009 16:49

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Hrozilo nehrozilo, to se nikdy dopředu u demonstrace neví. Podstatné je to, že policajt má právo v takových oprávněných případech dát příkaz k odchodu z takového místa. A Katuška chudák se svou inteligencí a tehdy zaměstnáním vysokého státního úředníka to brala jako omezování osobní svobody a neposlechla..

STŘEDOČECH 8.5.2009 18:34

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

MAGOR, KTERÝ MYDLÍ PENDREKEM DO ŽENY, KTERÁ JEN STOJÍ NA CHODNÍKU A DÍVÁ SE SPOLU S DĚTMI (COŽ BYLO DOBŘE) NEMÁ U POLICIE, KTERÁ NÁS SLUŠNÉ OBČANY MÁ CHRÁNIT, CO DĚLAT!

vicenzo 8.5.2009 0:31

A co falešný a prázdný Zouzalík

toho sem taky někdo zvolil ?8-o

conqueror 8.5.2009 0:34

Re: A co falešný a prázdný Zouzalík

Vicenzo, nadáváním na autora to neukecáš...!;-P

M. Gebauer 8.5.2009 0:27

Divím se:

Že se najde dosti lidí, kteří volí "ekologisty".

Na naší zapadlé ulici je každou zimu nedýchatelno od kouře, který "spořílkové" vypouštějí do ovzduší. Ač jsem "ekologisty" nikdy nevolil - a určitě by mi upadla ruka, kdybych tak učinil - domníval jsem se, že "zelení", aby získali další hlasy voličů, začnou tím, co občany velmi tíží. Nezačali. Snad jen p. Bursík si začal s "pannou" Kaťuškou.

Jakub S. 8.5.2009 0:33

Re: Divím se:

Pěkně řečeno... ovšem ta už sakra dlouho nejni panna. A má za sebou ostrý kus života a podivný. A nedůvěryhodný. Když si pomyslím, jak jsem v osmdesátých toužil aby u nás jednou byla solidní zelaná strana... troubo. (Já)

R.J. 8.5.2009 2:20

Re: Divím se:

Kámoš byl jeden ze zakladatelů Niky, po 89 dělal náměstka na min. živ. prostředí. Byl rád, že šel do důchodu, bylo to na něj silné kafe, co se tam dostalo za lidi. Nátlakům Koháka, Patočky, Kelera a jiných zbolševizovaných zelených někteří podléhali, takže to byl boj jen o směřování zelenených. Jinak Bursík není žádný zelený, maximálně tak vzteky, že se mu v jiných stranách nedařilo, co jich jen prošel, ovšem pořád lepší dvacet Bursíků s Katuškou, než Kuchtovou s Kelerem či Patočkou, to by byl teprve stupidní tanec makabre, to Trockij byl lidumil. Nebo mladý Stropnický, to je snad ten největší příklad kripla na entou. V kotelně,kde jsem makal před revolucí, /80 leta/ tak tam se občas scházeli Hekrdla, dnes redaktor Práva s Kužvartem starším, jeho mladší brácha byl také min. za zelené, tak jsem si je párkrát poslechl, Trockisté jako prase, tak jsem to pak zatrhl, jak jsem byl já na směně, tak měli utrum. Jinak musím říci, že Hekrdla se choval slušně, byl to v běžném ohledu kámoš, než došlo na politiku, tam jsme se neshodli v ničem, tak jsme jí vynechávali a bavili se o všem možném, třeba o hudbě. Jo, Hekrdla dělal na hospodářské správě, ouřadu, nebyl to dělňák. Ale jak říkám, slušný člověk. Škoda že je to levičák, ale každý máme nějakou "úchylku".Tak nezoufejte, Katuška je pořád lepší, než  macanda rudá Bobošíková. Já vím, Jakube S. , pořád vybíráme ze dvou či více zel, ale to se již za našeho života nezmění, tak si to tak neberte. :-)

Jenda 8.5.2009 2:48

Re: Divím se:

Ano Bursik je rozumnejsi nez Patocka nebo Kuchta. Ovsem tim je nebezpecnejsi. Patocka by zelene nikdy do parlamentu nedostal. A i kdyz Bursik neprosazuje az takove broskvoviny jako by prosazoval Patocka, skodit aby potesil spolustraniky musi.

R.J. 8.5.2009 3:30

Re: Divím se:

To máte pravdu, ale kdo by potom šel s Topolem? Zelené tohoto typu nemám rád,ale jedno se jim musí nechat, svou rudou frakci vymetli metlou a postavili se proti komoušům a Jyrkovi, a to se cení, moc, proto jim jsem schopen tolerovet jejich oteplování a jiné věci, ale rozhodně napáchají méně škod, než socani s bolševikem. Takže zase volíme ze dvou zel, kde je menší, je snad nad slunce jasnější. To samé s przidentem, moc ho nemusím,mám na EU protichůdný názor než on, ale stojí proti "oteplovačům", dělá co může, to také cením, proto mu jsem schopen tolerovat jeho pro mne  některé nepřijatelné názory, ale  za daleko důležitější považuji jeho boj proti "oteplovačům". Zase volím ze dvou zel, dávám  přednost tomu "lepšímu".

pepazdepa 8.5.2009 7:29

Re: Divím se:

pro R.J. - myslím že president nebude týden spát,protože s ním R.J. nesouhlasí.A mohl byste mi vysvětlit,jaký je rozdíl mezi zeleným fanatikem Patočkou a modrým fanatikem R.J.?

Starosta 8.5.2009 8:36

Re: Divím se:

A z čeho jsi usoudil, osle, že je to "modrý fanatik"?

Kyklop 8.5.2009 9:28

Re: Divím se:

Tvá otázka zní tak debilně snad jen proto, že neznáš osobně Patočku.

R.J. 8.5.2009 15:10

Re: Divím se:

Kámo, "modré" jsem volil  z nouze, před tím DEU, Unii a Cibulku, když jsem tam již třikrát házel pro modráky, poblil jsem se, teď se na víc na podzim ještě vzteky poseru, až to tam modrákům hodím. Nic jiného mne nezbývá, zase jsme u té horší, nebo ještě horší možnosti. Koho volíš Ty? Poraď  "babo". ;-D

Pamětník I. 8.5.2009 2:49

Re: Divím se:

Dík za kvalifikované vzpomínky.

Fafa 8.5.2009 4:05

RJ

nechte politiky. Mam rasisticky dotaz. Myslite, ze Asiatky jsou tak nejak geneticky lepsi zpevacky? Dostal jsem amaterske DVD od kamarada z Japonska. Jeho manzelka je farmaceutka a amaterska sopranistka. Pripada mi ale lepsi nez mnohe profesionalni pevkyne na evropskych podiich. Jak to vidite?  

TBB 8.5.2009 4:39

Re: Rasistický dotaz

Nebuďte až tolik "gender". Pokud jde o Japonce (muže i ženy), jsou obecně výborní zpěváci a poznáte to na každém karaoke, do kterého Vás dostrkají. Běžný Evropan/Američan, etc. je tam za neumětela a Japonec vystřihne Yesterday tak, že by P. McCartney zamáčkl slzu a šel raději kopat kanály.  Ne náhodou toho průměrný Japonec ví třeba o naší hudbě více, než my. Vyprodané mnohatisícové haly (např. Suntory v Tokiu) na klasické koncerty jsou zcela běžná záležitost (nemusí tam zpívat zrovna Pavarotti, stačí Česká filharmonie).

Nevím, jestli je to v genech, ale určitě je to v kultuře národa, my v Evropě a jinde jsme holt z těch stromů slezli o nějakou tu tisícovku let později. 

Fafa 8.5.2009 4:52

TBB

Gender nejsem. Ovsem na karaoke byli kamaradi z Japonska az tak gender, ze spatne artikulovali. ;-)2

Jenda 8.5.2009 9:21

Re: RJ

Nechci se ji dotknout ale ... dobry zvukar dokaze divy.

R.J. 8.5.2009 14:27

Re: RJ

Fafo nevím, Vy jste lékař, prodiskutujte to s otolaryngologem, "materiálu" budete mít tam "u Vás" dost. Je to zajímavá otázka, může tam být nějaká maličká odchylečka od většiny a hlas, respektive jeho ovládání , dostane jinou dimenzi. Jinak nedám dopustit na Sumi Jo, podle mě ojedinělý zjev hudebních dějin, jsem vždy a vždy uchvácen krásou hlasu, oduševnělou tváří a výrazem. Nevím,jak se jmenuje černošská operní zpěvačka, viděl a slyšel jsem jí jako Dalilu, to nemá chybu, Saint Sans by se tetelil blahem jako já, to je výkon také jako hrom, jěště k tomu ta černá pleť, dramatický rozsah a nádherný alt s mezosopránem, božské, nevím, zda existuje ráj, ale pokud ano, tak jen hudební. Co tenkrát ta Cavaleria Rustikana ? Dobrý ?