16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jim. 8.2.2007 14:49

:-))

to je ale plácání pane placák. ;-D 

Magid 5.2.2007 20:14

Dobrá rada...

Paroubek se obrátí na svého prokuristu Filipa:"Poslechnou,chci jaksepatří oslavit padesát let naší firmy.Ale musí se při tom něco dít, nesmí to nic stát a zaměstnanci musejí být spokojeni."Filip navrhuje:Oběsej se.Bude se tu něco dít, nebude to nic stát a zaměstnanci budou  spokojeni.;-D 

Magid 5.2.2007 19:40

Ješte jeden....

Stein se vrací z pohřbu své ženy. Jeden smuteční host na něj:

  "Jak se cítíte, pane Stein?"

  "A víte, že mi ta malá procházka udělala docela dobře?";-D

[]

Petr B. 5.2.2007 19:04

Článek Placáka a zdejší vyjádření odeesáků jsou jednou velkou ubohostí

Pokud se někdo z ODS chce vměšovat do dění v ČSSD a rozhodovat o tom, jaká bude její další politika, musí vystoupit z ODS a přestoupit do ČSSD. Pak může hlasovat a rozhodovat. Jinak to nejde. Placák volí ve svém úsilí "rozvrátit" ČSSD ještě daleko hloupější a dětinštější prostředky než předlistopadoví komunisté. 

Křupan 5.2.2007 19:22

Re: Článek Placáka a zdejší vyjádření odeesáků jsou jednou velkou ubohostí

Jaképak rozvracení čssd? Na to si v pohodě stačí paroubek, sobotka, rath a spol. úplně sami.

Pete Brich 5.2.2007 20:06

Brzy začne Matějská,

zakočkujou si na lochnesce a uklidní se. Aby se ve střelnici lépe trefovali do zrádců ...

PB

watabi 5.2.2007 20:51

Re: Článek Placáka a zdejší vyjádření odeesáků jsou jednou velkou ubohostí

Ale kdepak, pan Placák nic nerozvrací, na to si socani stačí docela dobře sami. A článek je výborný, přesně vystihuje, o co v tomhle sporu jde. Jen poslanec Paroubek to ani vzdáleně netuší......

Cágo 5.2.2007 22:01

Re: Článek Placáka a zdejší vyjádření odeesáků jsou jednou velkou ubohostí

Kolego, možná, že jsi měl poslouchat pana Paroubka jak hovořil na sjezdu středočeské ČSSD. a pak mluv. Když člověk zavřel oči tak se najednou objevil soudruh Jakeš se svým památným projevem v červeném Hrádku. Stejná retorika, stejná intonace, stejné podání řečníka. Jen tam chybělo posteknutí o kůlu v plotě. Tady je bohužel Paroubek silnější, protože věrní nohsledi Sobotka, Rath a další přece svého "vůdce" nenechají na pospas, vždyť by přišli o tučná koryta a peníze. Sociální cítění jen předstírají stejně jako tisíce komunistů za socialismu a chovali se dle hesla "Drž hubu a krok".   

AndyO 5.2.2007 22:59

Re: Článek Placáka a zdejší vyjádření odeesáků jsou jednou velkou ubohostí

zajímavé je, že ti, co vystoupili z ODS a přestoupili do ČSSD se chovají vesměs hůř než Stalin - aspoň hubou. Celkem symptomatické.

Petře B., vměšovat se do dění v ČSSD nebude nikdo, pokud ČSSD nebude své nechutné prádlo prát na veřejnosti. Klidně si Melčáka přibijte na vrata Lidového domu, ale zevnitř. Nejsme na vás zvědaví.

h 6.2.2007 20:43

Re: Článek Placáka a zdejší vyjádření odeesáků jsou jednou velkou ubohostí

 halt, stranu si pozvracet nedáme... 

Bušta ). 5.2.2007 17:24

Mé vyjádření.

Jsem důchodce,který do loňského roku vždy volil ČSSD,ale potom jak se předvedl p.Paroubek před volbami mne tuto stranu tak zošklivěl,že již nikdy.Hlas jsem dal ODS,ke které ovšem mám také nějaké výhrady.

To co udělali pánové Melčák a Pohanka z mého pohledu vysoce hodnoím.Zachovali se jako nezištní poslanci ČSSD,kterým je milejší i za cenu vlastních nepříjemnosti ukončit dlouhodobé nechutné divadlo,které nám p.Paroubek byl ochoten ještě nějaký čas vnucovat.A jsou-li v ČSSD ještě nějací slušní lidé,nedovolí snad,aby pp.Melčák a Pohanka byli ze strany vyloučeni.A´t se ohlédnou ve straně pořádně a těch na vyloučení tam mají dost(Paroubek,Rát,Sobotka atd.)

Malý Aston 5.2.2007 17:36

Re: Mé vyjádření.

Souhlasím s Vámi.Plně respektuji občany,kteří volí levici.Respektuji i ty občany,kteří volí KSČM,mají zřejmě důvody pro své rozhodnutí.Nehodlám zde ani jinde jim jejich přesvědčení vyvracet nebo jinak je napadat.Ale vzpoura proti diktátorovi,není zrada. Pokud je pan Paroubek přesvědčen,že nejlepší sociální demokrat v současné době pověřen komunikovat za jeho nepřítomnosti je pan Rath nebo Jandák nebo Sobotka,není něco v pořádku.Nazvat členy zlínské organizace,kteří nevyloučili pana Melčáka za jemu podobné,rodinné příslušníky nebo dokonce přiznat,že tam mají černé dušičky do počtu aby papírově mohli argumentovat,že mají 17 000 členů,to již není žádná sranda.Vyzvat delegáty ÚV aby hlasovali pro vyloučení jinak dopadnou jako Melčák je i pro mne,který prožil celý život pod komanči silná káva.Zcela otevřeně poslat Zaorálka na Čt1 aby pomlouval USA,to je silné a mám dojem že ani Filip nemá tak tvrdé stanovisko.Má ještě ČSSD nějaké normální členy nebo jsou již všichni placeni Paroubkem a drží hubu a krok?

Starý J. 5.2.2007 18:05

Re: Re: Mé vyjádření.

R^R^R^

Žulový Aston 5.2.2007 18:39

Re: Re: Mé vyjádření.

....plně respektuji občany, kteří volí levici.....Malý Astone,někde jinde dnes jste bohužel napsal, že jedinci, kteří volí levici jsou volové.....A ten pán mimochodem volil ODS - nemáte ve své ctěné hlavince tak trochu veřejný dům?.... Ale může to být věkem..Prostě píšete rychleji než myslíte...

...Pro mne který prožil celý život pod komanči....po listopadu 1989 tím myslíte Kočárníka, Dybu, Dlouhého, Tlustého...? Já již přes 17 let pod komanči nežiju..anebo o tom nevím...

Pete Brich 5.2.2007 20:02

Já již přes 17 let pod komanči nežiju..anebo o tom nevím...

Nechlastat!

PB

houzvicka 6.2.2007 16:29

Re: Re: Re: Mé vyjádření.

haha - ale vzdyt to se nevylucuje. Ja take respektuji obcany, kteri voli levici - je to jejich pravo. A take si o nich myslim, ze to jsou volove. Kouknete se na statistiku - volici pravice jsou vzdelanejsi  a maji vyssi prijmy, lepsi zamestnani. Volici levice vetsinou zavisi na davkach, kterymi je levicaci uplaci. Problem je ten, ze nebude-li dostatek tech, kteri na davky budou prispivat, nebudou mit levicaci cim uplacet. (samozdrejme zadluzeni je take moznost, ale i to ma sve hranice)

Vlasta 5.2.2007 20:02

Re: Re: Mé vyjádření.

Pane vy jste ale pomatenec. Pokud někdo volí určitou stranu tak by snad chtěl,aby vyhrála ve volbách. Normální člověk také předpokládá,že zvolení zástupci za tuto stranu nezačnou postiženi nějakým nadpozemským vnuknutím podporovat stranu politického protivník. Pokud ano tak by měl odejít sám a dobrovolně nenej z dotyčné strany ale i ze sněmovny. Na takovém přání nevidím nic komunistického,ale pouhou lidskou slušnost.

Ladislav N. 5.2.2007 20:18

Re: Pokud někdo volí určitou stranu...

To ještě neznamená, že když volí jednu ze stran, musí "své straně" povinně podřídit i své názory a myšlení. Nikdo vám nebrání stát se členem bolševické mafie, ale proč by se jako mafiáni měli chovat i lidé s vlastním názorem a hrdostí?

Petr B. 5.2.2007 19:07

Re: Mé vyjádření.

No jistě, já jsem zase dlouholetý volič ODS, který je nespokojený s tím, jakým způsobem Topolánek, Nečas a spol. vedou stranu. Chtělo by to udělat pořádek v ODS , zbavit se těchto lidí a začít více podporovat ČSSD.

Olina 5.2.2007 20:08

Re: Mé vyjádření.

Dobře uděláte. ODS je pro důchodce strana jako dělaná. Hlavně nekřičte až budete platit víc za potraviny,léky a nebudou vám důchody valorizovány. Je vidět,že jste prožil život v komunismu. Vaše morální hodnoty jsou úplně převrácené. Ještě vám k volbě doporučím KDÚ v čele s panem Kalouskem a Čunkem ti jsou také velmi morální.

Ladislav N. 5.2.2007 20:20

Re: Mé vyjádření. (Olina IP: 89.24.7.xxx)

Jojo, socialismus je spása. Všechno bude zase "zadarmo"... Rv;-D

AeroKarel 5.2.2007 21:43

Re: Re: Mé vyjádření.

Já jsem nikdy nevěřil, že by Paroubkovi, DRáthovi a Sobotkovi mohl někdo ty kecy věřit, a vida. Tu soudružku bych moc rád viděl in natura.

StandaT 5.2.2007 22:17

Re: Mé vyjádření.

proč už nikdy? Strana bude i po Paroubkovi. A tato země potřebuje nekomunistickou levici. Bez ní bychom my, pravičáci, zachvíli zdivočeli taky.;-)

Standa 5.2.2007 17:17

Zrcadlo

Politický styl, který vnesl pan Topolánek na scénu, je vskutku skandální a pražská  ODS ukázala, že ne všichni uvnitř strany jsou s tímto vývojem srozuměni. ODS by měla Miloše Melčáka ocenit, protože nehájí čest sociální demokracie, která se pod Paroubkovým vedením stále více mění ve stranu bez mafiánských rysů. A je to! Kdyby vám to něco připomínalo, tak je to pravda.

Starý J. 5.2.2007 18:08

Re: Zrcadlo

... která se pod Paroubkovým vedením stále více mění ve stranu bez mafiánských rysů...

???? Al Capone se dal na víru pravou!

...Kdyby vám to něco připomínalo, tak je to pravda....

???? Už jsem se dlouho nezasmál tak, jako teď!

Karel 5.2.2007 18:37

Re: Zrcadlo

Milý Stando,

vem si mokrý hadr na hlavu !!! Co blábolíš?Bůh S Tebou a zlé pryč !

Žulový Aston 5.2.2007 19:01

Re: Re: Zrcadlo

V parlamentu Topolánek po prstovém fakování byl omlouván Kalouskem, že to je jejich vzájemné oslovení - mimochodem paní Třeštíková odstoupila, protože - dle svého prohlášení ve stávající vládě by neudržela svou mravní integritu.....zasedánísoučasné  vlády musí připomínat slet úplných blbů... 

Ladislav N. 5.2.2007 20:23

Re: rudý Žulový...

Po ztrátě moci to odstavení Paroubkovi bolševici musí vidět přesně takhle. ;-P

Pavel 6.2.2007 12:08

Re: Re: Re: Zrcadlo

"Arial Bold Blue", roztomilé. Příspěvky psané neořezanou pastelkou nečtu, protože primitiv, který si neumí ani ořezat tužku, když už něco napíše, nemůže napsat nic, co by stálo za přečtení.

Jb 5.2.2007 17:02

Další stipendista.

Vedle Doležala, Mandlera je Placák další o kterém lze říci jediné: pane pište, pište pilně. Alespoň jednoduše zjistíme, které názory jsou zaručeněn falešné, kteýrm se má slušný člověk vyhnout.