25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 5.2.2007 18:11

Re: Další stipendista.

Ano, přesně tak. Celou dobu bolševika jsem věděl, že co Rudé právo napíše, je přesně obráceně. Teď vím, že co Jirka řekne, je to přesně naopak. Ještě lepší je v tom Rath!

Jo 5.2.2007 16:46

Melčák je "věrný" soc.demokrat

právě tím, jak je nevěrný. Vždycky se tam najde někdo s "naprosto čistým" ""svědomím"", který ani neví, za co kandidoval (program). Hlavně že je ve Sněmovně.

Malý Aston 5.2.2007 16:50

Re: Melčák je "věrný" soc.demokrat

Z vyššího principu mravního,vzpoura proti diktátorovi není zločinem.Něco mi to říká,někde jsem to viděl a slyšel.Vám to nic neříká?:-D

Malý Aston 5.2.2007 16:42

Díky Melčákovi nebude Paroubek vylučovat komouše nebo modráky!

Tak jaké měl Paroubek šance? Žádné a svádí to na Melčáka.Ale teoreticky mohl vládnout s Filipem a Grebeníčkem.Jak by ho neposlouchali,hned by navrhl jejich vyloučení z KSČM a parte na všechny rohy.Také mohl vládnout s Filipem,jako tajným společníkem a ODS.Tam by to bylo složitější,když jsi tajný nemůžeš vyloučit ale na modrácích by si to vynahradil.Jseš proti,hned parte a vyloučení.Že to nejsou jeho ovečky to nevadí,Jirka je geniální on by to vyřešil ale Melčák to posral.Vyloučit,vyloučit toť sen páně Paroubka.Před volbami nám sliboval,budu za Vás pracovat a dnes pracuje jen na vyloučení všech z ČSSD.To je jeho politická strana a on bude rozhodovat. To by bylo aby mu každý kecal do světlých zítřků.Jemu postačí Rath,Zaorálek,Sobotka,Filip a Grebeníček.:-D

Lerak 5.2.2007 14:19

Axiom

pro Roka a doktorského  stb syna je, že to jsou odporné stvůry.

Nejchytřejší 5.2.2007 13:51

Tak nějak

Ne že bych souhlasil bez výhrad, ale v globálu je tento článek pravdivý. Bohužel lidé kteří zatvrzele obhajují styl vedení ČSSD nikdo nepřesvědčí o opaku.

Jde o to, že Paroubkova rétorika se jim líbí a je jim vlastní. Nedivme se, vždyť naše země není výjmkou a všude jsou demagogové podporovaní určitou skupinou obyvatelstva. Většinou jsou to lidé se základním vzděláním, vedení několika levicovými rádoby-intelektuály.

w99 5.2.2007 17:39

Re: Tak nějak

Nad rétorikou páně Paroubka se dá pozastavit. Co však s chováním páně Topolánka? Moralisté řekněte, není čas oprášit „stydím se za svého premiéra“.

Starý J. 5.2.2007 18:14

Re: Re: Tak nějak

Vám se zdá, že Paroubek a Rath chováním vynikají?

Ladislav N. :-))) 5.2.2007 20:33

Re: Vám se zdá, že Paroubek a Rath chováním vynikají?

A vám se zdá, že ne? ;-D

Nejchytřejší 7.2.2007 10:36

Re: Re: Tak nějak

Ano, Topol má své mouchy (prostředníčky), ale jinak je to "relativně" nevinný křupan. Paroubek je programově hulvát, arogant a velice nenávistný člověk.

Samael 5.2.2007 13:45

k čemu politické strany?

jdyž je poslanec vázán jen svým svědomím, k čemu zaplevelují náš systém politické strany? kdo je, kromě mafiánů, k něčemu potřebuje? ;-P já rozhodně ne, raději bych volil jednotlivce...

Nejchytřejší 5.2.2007 13:53

Re: k čemu politické strany?

R^R^R^

vlah 5.2.2007 13:21

Ja myslím,

že je velmi dobře, že Paroubek zůstane předsedou ČSSD. Protože ja bych v příští volební kampani pouštěl lidem jeho slavné projevy. A na konci spotu bych se jenom zeptal. Ještě ho chcete volit?? On je kapitál pro pravici. protože cětšího hulvata u křupana snad ani nelze nalézt.

maruš 5.2.2007 13:21

v sobotním projevu Parouba

byla jedna věta, že zlínská organizace se skládá z Melčákových příbuzných, proto ho nevyhodili.Zbytek jsou mrtvé duše.

Velešéf má o stranické základně zvláštní mínění.

Zvlášť ty mrtvé duše jsou zajímavé.

Starý J. 5.2.2007 18:19

Re: v sobotním projevu Parouba

Chtěla jste napsat, že podle vlastních slov, má v té partaji opravdu bor... Zrádce, přeběhlíky, duševně nemocné, příbuzné, mrtvé duše. Ale žádný strach, jak zde kdosi píše, ČSSD se pod jeho vedením stává stranou bez mafiánských struktur! Jen doposud měl tu smůlu, že strana byla plná šibalů! (Je kouzelné, jak zjemnil skutečné pojmenování zlodějů, korupčníků. Šibalové byli docela legrační šašci. Doposud. No možná jsou i dnes! Krom jiného!)

No ..... hmm 5.2.2007 12:33

Kdybych byl členem ČSSD

tak bych se hanbou propadl. Nebo bych musel z této strany vystoupit. To co předvádí ss. Paroubek, Ráth, Zaorálek, Sobotka a někteří další, jak neslušně mluví o opravdovém soc.demokratovi p. Melčákovi, jací jsou hulváti, obzvláště ss. Paroubek a Ráth, to mně konsternuje. Pan Bohumír Laušman se musí v hrobě (má-li jaký) obracet nad tím, co z jeho kdysi slušné strany udělali tito její dnešní lídři. Jsou to hrobaři této strany. Kde budou za pět, deset let? Nebo se jim podaří tuto stranu zpacifikovat na Gottwaldovskou bolševickou stranu?

sociolog 5.2.2007 12:48

Re: Kdybych byl členem ČSSD

Nepocestujte jmeno Rath. Oznacuje germanoflini produkt normalizacni doby, jak sprave diagnostikuje Placak.. T. j. toto individuum v sobe spojuje vse odporne fasistickeho prospechare a komunistickeho hulvata. Dedictvi z minuleho stoleti...

Doufam, ze Melcak vse zvazi a poda na Ratha trestni oznameni za verejne habnobeni stari. A doufam tez, ze Rath bude na zaklade jemu vymereneho trestu, jakkekoliv podminecneho,  vyloucen z lekarske komory za neeticke jednani urazenjici ctvrtinu naseho obyvatelstva. Doufam, ze Paroubka takto dontime, aby se vzdal sveho "lekarskeho" naseptavace a prestal urazet svymi nicim podlozenymi podezrenimi. Zatim mi zadan jina zeme neni znama, kde by se takhle hovorilo o starsich zalsouzenych verejnych cinitelich. Zkratka zarny priklad fasismu spojeneho s jeho starsim bolsevistickym mentorem  v darwinistickem pohledu na svet!

Pepa II 5.2.2007 14:25

Re: Kdybych byl členem ČSSD

Od doby, kdy nám předseda konzevativní strany v televizi říká shit, v parlamentě fakuje (to fuck), v noci - jen ho ochranka pustí z dohledu - okopává auta, tak bych měl spíš obavu o naše aristokraticko-konzervativní strany... 

Malý Aston 5.2.2007 14:43

Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Dneska řešíme Pepo II,hulváta Paroubka a Ratha. Ostatní strany budeme pomlouvat zítra. Něco na podporu diktátora Paroubka nemáte?:-D

Pepa II 5.2.2007 15:11

Re: Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Chlapci, vy nevidíte  břevno v oku svém - ale jinak řešte Paroubka dále a dále, vy ho řešíte pořád, je to Vaše  taková určitá forma masturbace, která se vám již zcela vymkla z rukou, není-liž pravda...

Korsika 5.2.2007 15:54

Re: Re: Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Pane Pepo II, naprostý souhlas, díky.

Pepa II 5.2.2007 16:00

Re: Re: Re: Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Já opravdu v mnohém s P. nesouhlasím, ale to neznamená, že ...

Starý J. 5.2.2007 18:33

Re: Re: Kdybych byl členem ČSSD

No, jak nám Paroubek radí v TV na jednání o sestavení vlády, nenecháme se nas.rat! Anglicky neumí, mluví česky, takže je nám to bližší, než shit!

Vážený, z Paroubka nikdo nic nemusí dělat! Paroubek na svém obraze pracuje již rok sám a vytrvale. Jeho osobní vlanosti jej předurčují k tomu, že ho málokdo snese. Nebudu je zde znovu vyjmenovávat. Paroubek vstoupil do Strakovky a téměř všechna média byla na jeho straně, buldozerem ho nazval jeho přítel, který mu chtěl zalichotit. Dnes, díky jeho vlastnostem, ztratil podporu nejen médií, ale i lidí, co se o politiku nezajímají a k volbám ani nechodí. I děti si nadávají do Paroubků. Nechtějte nám namluvit, že to vše podplatila ODS, že všichni pracují v jejím žoldu§ Tím, že si přizval největšího gangstera naší politiky, rozhodně ne sociálního demokrata Ratha na pomoc, to dorazil. Nabubřelost, neuvěřitelný,  sebestředný egoismus, vychloubačnost, lži - to všechno našemu jedině možnému vládnout politikovi, na úctě rozhodně nepřidá. Paroubek prokaučoval vše, tam kde je, je svojí vlastní zásluhou!Byly chvíle, kdy se ho jeho poradci snažili ubrzdit (když se začlo jednat o velké koalici). Ale je to vpravdě buldozer, neřízeně se rozjede. To, jak se předvádí znovu (po jeho slavném projevu) v kauze Melčák, na kost obnažuje jeho charakter. Přečtěte si na Cibulkovi otevřený dopis Paroubkovi od jeho bývalého nadřízeného. Nic se nezměnilo, jen ve vysoké politice je to víc vidět!

Koko 5.2.2007 16:01

Re: Kdybych byl členem ČSSD

 Doporučení: máš plnou pravdu, v této straně se nemluví slušně a hambou by ses propad.  Je proto lépe   přestoupit  do   ODS kde aspoň  předseda zuřivě kope do  automobilu  reportéra Blesku a křičí že ho příště určitě zabije. Navíc, modří reportéři  a politologové ti budou vychvalovat ODS- MUDr Mackovu ránu zezadu,vedenou dokonce poradcem prezidenta,  Ráthovi tzv."mackovačku". Mackovačky by měly být používány častěji na  socany, aby se ti konečně líbila  slušná demokracie.Potom i mackovačka od babičky  se ti pak  nebude zdált tak nepříjemná, až zase rozleješ na stole  mléko.

Jarda 5.2.2007 17:46

Re: Kdybych byl členem ODS

Kdybych byl členem ODS oslavoval bych více než se děje odložení stavby jaderek jako krok ve prospěch  podnikání. Co je proti tomu Parub. Nemá přepychový byt ani pěknou kočku, břídil jeden. Na odložení výstavby jaderek si také netroufl ač díky tomu podnikání rozkvete . Také bych jako člen ODS byl nadšen, že modrým cílem je tichá likvidace evropské unie včetně unie celní. To všem také pomůže, zvlaště, když budem bourat unii společně s Kazachstánem. Podnikání rozkvete podruhé. Ve školství společně s Kuchtovou zrušíme všechny zkoušky a to kam půjde které dítě bude rozhodovat jakýsi úřad. Nač mít pracovníky, kteří umí číst. Ruší je to při práci. Podnikání rozkvete po třetí. Zařídíme, aby léky byly tak drahé, aby si je důchodci nemohli pořídit a ti odejdou pod travičku a zdravotnicví bude prosperovat. Postavíme větráky a a zařídíme, aby stále foukalo.  A elekřinu budeme mít zadara (nebo ne?).  A to výčet výhledů do  světlé budoucnosti při svíčkách zdaleka nekončí. Prostě podnikaltelská a národní nádhera. 

fox 5.2.2007 12:31

poslední....

Moc dobře napsáno.Skoro by to chtělo napsat,tímto článkem to uzavřme,lépe už to nikdo nenapíše.

Petr 5.2.2007 15:29

Re: poslední....

To jste poměrně nenáročný člověk.

Pete Brich 5.2.2007 12:10

Česká Strana Socialistické Demokracie se chová jak klasická mafie a tím potvrzuje Kubiceho zprávu

o prorůstání zločineckých praktik do politického rozhodování. Naposledy to předvádí na vendetě vůči zrádcům.

Rozdíl mezi demokracií a Socialistickou Demokracií je stejný jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou.VVVVVV

PB

razdva 5.2.2007 12:06

První zradil Paroubek.

Nejdříve nedbal usnesení Bohumínského sjezdu a začal otevřeně jednat o vládě podpořené komunisty.Potom zradil volební program.Před volbami tvrdil, že na VK s ODS nikdy nepřistoupí a pak byl ochoten za pár křesel slib porušit.Ale to je nad chápání jeho příznivců.

Takhle 5.2.2007 12:06

Paroubek dokáže cokoli (mu dovolí jeho tupé stádo) .

Nechtějte po členech ČSSD, ktreří jsou svou setrvačností pověstní, aby začali ihned rozumně jwdnat o vykopnutí pingla. Mnohým to ještě nedošlo, že jsou jen nástrojem a prostředkem zneužitým v honbě za korytem za každou cenu. Obávám se, že takhle je to i jinde ...