25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
maty 5.2.2007 12:04

gotwaldslušovice

bitva pomylenych komoušu proti nepomylenym graduje i tak dlouho po plyšakovecke revolušon v korytech je tolik megakaček že to za nějake malinkate bebičko stoji čest svazakum akomošum ve všech stranach  bečite hezky ale mimo hřbitov

Brmboš 5.2.2007 12:03

Ústava má na mysli něco jiného.

Že ústava zrovna těmi slovy nemyslí zradu programu a strany za kterou kandiduji ví každé malé dítě. Že se dá každá taková věc vyložit tak jak kdo komu fandí je jasné. Nechci se domýšlet co by někteří novináři psali pokud by takto byla sestavena vláda Paroubkem? Ono by pro některé novináře mělo být jasné, že neustálé útoky a napadání mohou mít i kontraproduktivní efekt. Prostě lidé tomu co se říká a píše přestanou věřit a začnou si myslet, že už to je takový folklór za každou cenu ublížit. Vezmeme-li to čistě reálně tak Topolánek je také parchant až to bolí a navíc nejhloupější předseda vlády od revoluce.

sociolog 5.2.2007 12:41

Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Vskutuku zvlastni vyklad ustavy, ktera prave na takova principielni rozhodnuti pamatuje a vyzyva tim poslance, aby jedanili dle vastniho svedomi¨a ne dle direktiv nejakeho hulvata, ktery se slovy sveho zastupce MuDra nehodla ani uprit  "lekarsky" podlozene pomlouvani zraleho clena sve strany. 

Myslim, ze by kazdeho penzistu, ktery doposud z velke vetsiny ze strachu o svuj duchod volil Paroubka, mohlo zajimat, co si znormalizovani vyrostci ve funkci mistopredesdÿ CSSD mysli o dustojnosti a zkusenosti stari... oufam, ze dle toho ucini pak rozhodnuti, koho volit priste... Z meho hlediska ¨se Melcak svym jednanim prokazal coby jeden z mala duveryhodnych poslancu ve snemovne. Tim, ze stavi vyreseni vlekle politicke krize nad svou karieru a sve koryto. Z tohoto duvodu mu v nasi preposrane zemi patri muj nejsrdecnejsi dik!

Korsika 5.2.2007 12:49

Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Už jsem se tak dlouho nezasmál. Pan Melčák staví vyřešení vleklé politické krize nad svoji karieru a koryto? ProKristapána, tak proč nesloží svůj poslanecký mandát, který mu vynáší pěkné peníze a neodejde do zaslouženého důchodu, když tu stranu nemá tak rád?  Můžete si odpovědět sám. Ale já Vám napovím. Jso v tom pěkné prachy a tomu věřte.

sociolog 5.2.2007 12:57

Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Vase tvrzeni splnuje trestny cin pomluvy.

Tim see projevujete stejne jako Vas velky guru. On tez stavi vse na hlavu. Aniz by mel po ruce jakekoliv dukazy, tak verejne hrozi tim, ze ... jednou ... proti Melcakovi opoda zalobu. Ovsem v pravnim state se napred zaloba podava, pak se pocka a ve verejnosti se vychazi a z pravoplatneho rozdudku. Nic takoveho nemate k disposici ani Paroubek ani Vy!

Jsme svedky zneuzivani pravniho statu, ktere diky drzosti bolsevickych hrdlorezu  v 50. letech vedlo az k popravam treba Horakove... Ze se nestydite, takhle, piomalu 6 desetileti po Unoru slapattimto nechutnym zpusobem  po zakladni hodnote demokracie: t.j. vychazeni z presumce neviny! To, ze si nedovedete predstavit jiny motiv nez uplatek hovori jen a jen o Vasi osobe!

Korsika 5.2.2007 13:03

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Nic mně nebrání tomu, abych se zase nezasmál, ale tentokrát Vám. Mějte se dobře a ten Váš modrý mozek by jistě zasluhoval do čistírny.

Korsika 5.2.2007 13:10

Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

A ještě něco. Přečtě si, prosím znovu to, co píšete o panu Ráthovi. A Vy si dovolujete mně radit, jak mám psát? Opravdu jste k smíchu.

Starý J. 5.2.2007 17:51

Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Smát se můžete jak chcete a čemu chcete! To jste mu to nandal, to jste podložil své tvrzení o úplatném Melčákovi! Smějte se sám sobě, protože jste nepoužil jediný argument, ale stejně jako Váš guru, unavujete diagnozami jiných. Zřejmě jste tam všichni psychologové a psychiatři! Co s Vaším rudým mozkem? Ten nezaslouží již dávno vyčistit! Hulvátství, zesměšňování, urážení - to je teď gró politiky soc.demokracie!

Korsika 5.2.2007 18:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Samozřejmě se mohu smát i sám sobě a je to paráda, protože mám radost ze života. Ale směji se i Vám a vašemu modrému mozku.

Radajan 5.2.2007 14:32

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Sociologu - nejsi ty náhodou Malý Aston ?

Pepa II 5.2.2007 15:14

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

O presumpci neviny by Vám mohl vyprávět pedofil Paroubek, spojený s organizovaným zločinem...vy naše socyologycké guru

Petr Čech 5.2.2007 16:53

Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

pane Korsika (nebo se jmenujete jinak a stydíte se podepsat od svůj názor?), uvažoval jste někdy o tom, že bojovat za svůj názor lze i z jiných důvodů než pro peníze? Kdyby totiž pan Melčák složil svůj poslanecký mandát a odešel jinam, stal by se oním přeběhlíkem, jak jej asi s oblibou nazývají různí politici, novináři a moderátoři, nevyjímaje ani presidenta republiky. Stejným přeběhlíkem jako je pan Paroubek, který přeběhl z ČSS do ČSSD. Abyste se stal přeběhlíkem, musíte odněkud někam přeběhnout. A to pan Melčák neudělal. Byl sice kdysi členem KSČ, odtud však byl vyloučem pro své názory. Nepřeběhl dobrovolně jako pan Paroubek, Tlustý, Dlouhý a mnoho a mnoho jiných. Pokud chcete zasvěceně diskutovat, pak si prosím přečtětě m.j. čl,23, odst.3 a čl.26 Ústavy České republiky. Tam se dozvíte, co pan Melčák dělá a proč.

Korsika 5.2.2007 17:51

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Vážený pane Čehu, já si mohu diskutovat jak chci, buď zasvěceně nebo nezasvěceně a do toho Vám vůbec nic není. Vy si diskutujte samozřejmě také jak Vy chcete a já si Vaše povídání buď přečtu nebo ne. Mějte se hezky.

Korsika 5.2.2007 17:59

Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

A ještě něco milý pane Čechu. Kdyby pana Melčáky komunisté nevyloučili, tak si myslím, že by v té partaji zůstal až do roku 89 a pak by slavnostně vystoupil. Prostě měl štěstí, že ho vyhodili a dnes to možná vydává jako všichni osmašedesátníci jako klad. Soc. demokrati ho dali na kandidátku ne proto, aby hlasoval v tak důležité věci jako je podpora vlády jak si zamane, ale aby ji podporoval. Jinak by se na kandidátku nikdy nedostal.

Petr Čech 5.2.2007 18:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Proč dali sociální demokraté pana Melčáka na kandidátku nevím a ani mne to nezajímá. Nejsem totiž členem žádné politické strany a nikdy jsem nebyl.Dokážu však ocenit slušné a čestné jednání, mezi něž patří hlavně dodržování ústavního slibu, který každý poslanec slíbil. Nevím kolik poslanců tento slib dodržuje, ale asi jich moc nebude. Ze situace ale logicky vyplývá, že pan Melčák tento slib dodržel tak, jak jej k tomu váže Ústava České republiky.Proč se to nelíbí panu Paroubkovi je z jeho vystupování zcela jasné. Tomu jde o osobní moc za každou cenu. To vyplývá mimo jiné i z toho, že se sám nabízel za předsedu poslanecké sněmovny přesto, že sněmovna svého předsedu má a to z jeho vlastní strany. Není mi jasné které ustanovení z volebního programu ČSSD pan Melčák porušil. Pokud o nějakém víte, tak mi jej, prosím ocitujte

No ..... hmm 5.2.2007 19:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Vážený pane Patře Čechu, hemží se to tu na můj vkus dosti hustě hulvátským slovníkem. Namísto racionální debaty, proložené vtipností se zde objevují tak jako na Novinkách nejapné sprosťárny a slovník pana Ratha. Myslím, že je zbytečné zde ztrácet čas. Přeji Vám pěkný večer.

Starý J. 5.2.2007 18:02

Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Ten Paroubek s Rathem na všechny socany mají vskutku neblahý vliv. Udělali ze všech znalce, schopné hodnotit duševní úroveň, duševní zdraví a inteligenci svých politických protivníků! Můžete jenom naznačit, kde se ve vás všech bere ta domýšlivost, to přesvědčení, že vy rozhodujete o tom, kdo je jaký? Statistiky o vzdělání voličů jednotlivých stran mluví zcela jasně, přesto je to soc.demokracie, která příchodem Paroubka a Ratha začala stanovovat diagnózy všem, co netancují jejich primitivní tanec! To jste ještě nepochopil, že právě tato namyšlená arogance mluví proti těm, kdo s ní bojují. Copak někdo, kdo prohlašuje, že je "poslán vyšší mocí", nebo že má "celkovou formu dvacetiletého" a podobné směšné výkřiky, nezasluhuje sám návštěvu psychiatra? A ten člověk byl předsedou naší vlády! Všichni paroubkovatíte, aniž si to uvědomujete. Když náhodou zabrousím na Novinky, kde úroveň příspěvků, sloh, pravopis, mluví za vše, zjistím, že zrovna tito lidé hodnotí inteligenci jiných! Čemu všemu Vás ten guru naučil?

Korsika 5.2.2007 18:32

Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Pane Čechu, máme na věc různý názor, ale to přece nevadí. Trošku jsme si popovídali a to je dobře. Přeji Vám hezký večer, já už mám jiné záležitosti a tak bohužel se mnou už žádná diskuse.

Petr 5.2.2007 23:40

Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Ano, Paroubkovy proslovy často mají k dokonalosti daleko a jejich slovník bývá postaven na starých obratech. Pokud však  "moderní" mluva Topolánka je podle Vás na vyšší úrovni, asi máme jiné vidění světa. Z Vašeho paušálního označení příznivců levice jako lidí s nižším vzděláním, neschopných se vyjadřovat "na úrovni", je cítit jistá nadřazenost. Kdybyste byl objektivnější, všimnete si, že jazyková a slohová úroveň diskutujících je kolísavá bez ohledu na stranické preference. Co se týče vzdělání, tak mezi představiteli koalice lze najít takové duševní giganty jako např. Čunek (večerní průmyslovka), Němcová (prodavačka), Dostálová (zdravotní sestra) atd., Vaše kategorické soudy nejsou tedy zcela na místě.

XxX 5.2.2007 11:58

"Melčák působí takovým dost popleteným dojmem"

To pan Rath nedohlédl na konec svých slov. Pro mně by z tohoto projevu mohlo jasně vyplynout, že v ČSSD může být nominován každý "popletený" děda a to proto, že buďto:

a) -strana nemá dost členů nebo sympatizantů, z jejichž řad by dali vybírat "nepopletní" kandidáti na poslance

b) -mocichtivé egocentrické vedení potřebuje hlavně "popletené nesvéprávné" lidi bez názoru, aby bezhlavě prosazovali zájmy osvíceného vedení.

maruš 5.2.2007 11:52

Melčák řekl ne Paroubovi

nic víc, nic míň.

Všichni, co se tady rozčilují nad jeho bezcharakterností by si měli uvědomit, že kdyby držel hubu a krok, dneska by BYLI KOMUNISTI VE VLÁDĚ !!!

Takovej Grebeníček jako ministr vnitra,Falmer na financích, co říkáte, tohle chcete, socani?

Koko 5.2.2007 16:15

Re: Melčák řekl ne Paroubovi

To víš že to chceme. Těšíme se na Grebenčíka jako malé děcko na cucák flašky .:-D

DEŽO 5.2.2007 11:11

ASI TAKTO

 MELČÁK zatnul kelčák v šíji vlastní strany, tedˇ je málem hrdý na ty svoje prdy i když připoslaný.....CHCETE -li znát OVŠEM více - Ví to vysočinská BECHEŘICE.....

jerry 5.2.2007 11:25

Re: ASI TAKTO

Jenže - o co vlastně jde starému jezevci? A proč si pro své plány vybral takového senilního troubu? No je jasné, že přes Kavana na něj může působit. I po pádu Paroublba nebude ČSSD stát za nic. Jedině rozpustit a založit znova, bez těch profláknutých ksichtů.:-)

vi 5.2.2007 11:06

PP-Petr Placák - pravicová prostitutka

Výraz normalizační výrostek dokazuje úroven autora článku. Nás normalizačních výrostků, běhá v čechách hodně.Řada z nás, narozdíl od současných čelných představitelů nesměla studovat. Spojovat dospívání v nenormálním režimu s charakterem, může jen blb, nebo bolševický propagandista.Doufám, že se od soudruha Placáka dočkám i zmínky o charakteru prominentních komunistických výrostků, Topolánka,Tlustého a Klause.

Starý J. 5.2.2007 17:40

Re: PP-Petr Placák - pravicová prostitutka

Většina současných čelných představitelů vzhledem k věku, studovala v době normalizace. Takže studovat mohla! Studovat se nemohlo většinou v době přednormalizační (nejhorší tak do roku 1963). V době normalizace se již kašlalo (až na opravdu malé vyjímky) na politiku a platil zákon známostí a úplatků. Víc než dnes! V přednormalizační době nepomohlo "politicky nevyspělým" nic a na studia se nedostali!

Starý J. 5.2.2007 17:43

Re: Re: PP-Petr Placák - pravicová prostitutka

P.S. A navíc - pokud napíšete .....Placák - pravicová prostitutka...pak vsadím 1000:1, že Vy jste rozhodně nikdy žádné potíže s možností studovat ROZHODNĚ neměl. Nechci napsat, že jste jistě byl a jste i nyní jinostranná tam to! Jinak byste nemohl takto formulovat Váš příspěvek!

Ladislav N. 5.2.2007 20:31

Re: potíže s možností studovat ROZHODNĚ neměl

Jak by mohl mít potíže s možností studovat, když je stejně z jeho projevu zřejmé, že studovat nechtěl? ;-P

horduch 5.2.2007 10:42

čím to je ,

že s názory někoho nesouhlasím a přece si ho vážím a s názory někoho nesouhlasím a navíc jím hluboce opovrhuji

Pepa 5.2.2007 10:35

Má ho někdo Ráth ?

Po včerejsim vystoupeni Ratha v televizi navrhuji, aby po každé debatě byl profackován, veřejně, aby se mu už do další televizní show nechtělo jít.