25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr 5.2.2007 11:17

Re: Má ho někdo Ráth ?

S tím nesouhlasím. Rath je podle mě nejlepší diskutér mezi současnými politiky, Julínek je také dost dobrý, ale asi o třídu horší, a ten hejtman kraje Vysočina to je úplný ubožák. 

Starý J. 5.2.2007 11:33

Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Pak vůbec nevíte, o čem je diskuse!

JC 5.2.2007 11:53

Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Nejlepším diskutérem v nacistickém Německu byl bezesporu Goebbels. Taky má Váš obdiv?

Petr 5.2.2007 12:43

Re: Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Goebbelsovy projevy neznám, co však vím, byly demagogické, u Ratha oceňuji jeho logiku. To, jak před hlasováním o důvěře vládě spatra a přísně věcně deklasoval chatrnou Melčákovu obhajobu přeběhlictví, považuji za dokonalý rétorský výkon.

Honza 5.2.2007 13:13

Re: Re: Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Dr. Rath má dar snadné formulace, pletení pojmů, proplétání témat a mistrného používání urážek: Jako dříve dr. Sládek. Ten si navíc myslel, že Mr.Beana si vymysleli k vůli němu. Co si o sobě myslí dr. Rath nevím, bude tu určitě moc pěkného. Je poučné najít jméno Rath na Cibulkovi.

Starý J. 5.2.2007 17:34

Re: Re: Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Je pozoruhodné, co stačí voličům KSČSSD ke štěstí, co všechno dokážou adorovat: "přísně věcně deklasoval Melčákovu obhajobu...."! Mám pocit, že Melčákovi někdo ten perfektní projev napsal!  Jak mohl někdo, kdo doslova mele páté přes deváté, vždy bez logiky a i minimálně důkazů přísně věcně něco deklasovat, tak to mě ještě nedošlo! Rath je obyčejný žvanil, který ještě nikdy a v ničem neměl pravdu!

Petr 5.2.2007 18:44

Re: Re: Re: Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Já nechodím k volbám, protože nemám žádného favorita, nikdy jsem také nebyl členem žádné strany. Pravdu máte asi v tom, že Melčákovi ten projev někdo napsal, protože ho ani neuměl pořádně přečíst. Podle mého se Melčák jen polekal, že by v předčasných volbách přišel o koryto. Takhle si prodloužil svoje dobře placené místo o další 3 roky.  To je ta jeho konstruktivnost. Jinak mě už moc nebaví s Vámi diskutovat, protože své názory přizpůsobujete jen svým osobním sympatiím, snaha o objektivitu Vám úplně chybí. Anebo své názory čerpáte ze stranických věstníků ODS, aniž byste k tomu využil svůj vlastní rozum. 

Kosika 5.2.2007 12:52

Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Pane Petře, souhlas, ale někdo se asi díval na jiný program.

Pepa II 5.2.2007 11:34

Re: Má ho někdo Ráth ?

Doporučuji, aby byl profackován každý sociální demokrat, který nenechá ODS soudruha zvítězit.

Pepa 5.2.2007 10:26

Má ho někdo Ráth ?

Po včerejsim vystoupeni Ratha v televizi navrhuji, aby po každé debatě byl profackován, veřejně, aby se mu už do další televizní show nechtělo jít.

Korsika 5.2.2007 12:56

Re: Má ho někdo Ráth ?

Po včerejším vystoupení Ratha v televizi navrhuji, aby po každé debatě byl profackován ten, kdo s ním diskutuje, protože zatím na něj nikdo nemá.

Starý J. 5.2.2007 17:28

Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Máte pravdu nemá!!! Něco tak podivného, jako Rath snad ještě v TV ani nebylo!

tatina 5.2.2007 9:40

Výborně pane Placák.

Lépe bych to nenapsal.Co si člověk může myslet o politikovi,který sotva co příjde na TV debatu,tak hned prohlásí o sobě,že jedině on je profesionálním politikem a svého protějška(pan Čunek) označí za amatéra,aniž by slyšel jedinou jeho větu.Já bych s.Paroubka označil za jediného profesionálního mafiánského politika u nás,s.Ratha za jediného profesionálně demagogického politika u nás a s.Sobotku za jediného profesionálního neumětela u nás.Zlatá ČSSD za vedení pana Zemana.

Starý J. 5.2.2007 11:31

Re: Výborně pane Placák.

s.Rath není profesionálně demagogický politik, ale neprofesionální hulvát a floutek. Viděl jsem v noci záznam debaty u Moravce. Byl tam už k smích všem, včetně Moravce. Gauner, ani omylem ne sociální demokrat, svými vlastnostmi má k tomu daleko, je to jen prach sprostá vyžírka po partajích. Jde tam, kde mu dají koryto. Prorokoval jsem, že zláme Paroubkovi vaz. Zláme, bude to jeden z důvodů Paroubkovy prohry. Prohrál mu CELÉ VOLBY tím, jak dostal v Praze přes hubu! (Spočítejte si, kolik mu při své drtivé porážce v Praze odebral hlasů)Soc.demokraté, kteří ho vůbec snesou, nejsou soudní!

AdVy 5.2.2007 9:33

Shodný pohled

Jsem zapřisáhlý nestraník a musím přiznat,že zastávám naprosto stejný názor.Nenávistné projevy předsedy ČSSD se diametrálně liší např.od vystupování předsedy SZ,pana Bursíka,který kultivovaně a jasně hovoří o problémech země,narozdíl od pana Paroubka,který neslušným způsobem řeší osobní vztahy.

Petr 5.2.2007 10:54

Bursík je vrozený přeběhlík

Bursík mluví tichým hlasem a snaží se o kultivovaný projev, podstatnější je však jeho názorová nečitelnost. Pětkrát změnil stranu, prohlásil, že si nedovede představit společnou vládu s Čunkem, který projevil rasistické sklony, teď mu to nevadí, přesto, že Čunek se stal navíc pochybnou figurou pro zmatená "vysvětlení" svých finančních záležitostí, dále podle usnesení zelených by se radarová základna měla stavět jedině v případě dohody s členy NATO a ne jen v rámci bilaterální dohody s USA, dnes už na tom netrvá, jeho názory k Temelínu se také pozměňují, jiné to bylo ve vládě Tošovského, jiné je to dnes. Prostě pro koryto je schopen otočit o 180 stupňů. (Takže chtělo by to trochu více uvažovat  a méně dát na "umělecký" dojem. ) 

Filip 5.2.2007 12:40

Re: Bursík je vrozený přeběhlík

Když už jste u toho přeběhlictví, pamatujete si ještě na přestup s.Ratha z ODS do ČSSD?

Pepa II 5.2.2007 11:43

Re: Shodný pohled

A nejkutivovanější je Topolánek - jeho fakování a jeho vyslovení shit je tak kultivované - hned se pozná, že to není žádný socanský buran... 

socioog 5.2.2007 9:25

Jak jiz pravil Solzenicin: i kdyz jen jeden

se na rozdil od milonu zachova cestne, tak odsuzuje svym chovanim vsechny ty miliony zradcu, nebot ¨dokazuje, ze slusne chovani bylo mozne.

V tomto smyslu vrely dik za Placakovu uvahu a obdiv k odvaze pana Melcaka. Ratha bych za jeho kvalifikaci stareho cloveka zbavil opravneni k provozovani lekarskeho povolani, nebot zenuzil svou expertizu k bohapuste pomluve poctiveho cloveka.

Pepa II 5.2.2007 11:36

Re: Jak jiz pravil Solzenicin: i kdyz jen jeden

Solženicyn, socyologu

sociolog 5.2.2007 12:31

Re: Re: Jak jiz pravil Solzenicin: i kdyz jen jeden

Pokud jste kdy cetl NZZ ci Times ci jeine respektovane zapadni noviny, tak byste mohl vedet, ze standartni prepis Sozenicinova jmena do latiny je takovy, jaky jsem uvedl. Inu, kdyz v ceske kotline na vse maji jiny nazr, tak asi tez vyvratili Solzenicinovo tvrzeni, takze vetsina  ma vzdy pravdu... Je to i Vas nazor?   

Michal 5.2.2007 8:38

Konzistence Paroubkových výroků

Pan Melčák mne vůbec nezajímá.

Pan Melčák musí být vyloučen.

jerry 5.2.2007 8:45

Re: Konzistence Paroubkových výroků

Soudruh Melčák je senilní bolševik , kašlající na voliče.Proto do současné ČSSD plným právem patří.;-D;-D;-D

Karel 22 5.2.2007 9:35

Re: Konzistence Paroubkových výroků

A jaké výroky lze vlastně očekávat od soudruha, který není duševním atletem? A společně s Mudr. Rathem se chová jako hospodský hulvát? Jinak poznámka o gangsterovi v článku sedí.R^R^

Jan Zachrta 5.2.2007 8:19

Paroubkova pravda ne a ne zvítězit....

Podle majora Mildy jsou členové sociální demokracie nejinteligentnější, nejprozíravější a nejzodpovědnější. V poslední době se ukazuje, že jsou také nejštědřejší. Považte, že ze svých příspěvků do partajní pokladny platí svému vůdci Jiřímu Paroubkovi ochranku. Každý měsíc, korunku ke korunce  střádají jako ty pilné včelky ze svých skrovných příjmů, mnozí i ze sociálních dávek. Jako dobří Češi, kteří z desetníků postavili Národní divadlo, šetří  penízky pro svého vůdce, aby měl Jiří Paroubek (za 300.000,- Kč / měs. ) pocit sucha a bezpečí. Jako dva vzrostlé stromy ( samozřejmě že ne topoly, ty jsou dobré tak akorát na rakve...) stojí po jeho bachratých bocích statní junáci a chrání jej, kdyby ho náhodou něco napadlo. A proč to všechno? Jen pro to, že by Paroubek mohl být národu ukraden.

To ale není všechno. Členové ČSSD jdou ve svém vodopádu sociálního blaha mnohem dál. Dobrovolně si utrhnou od úst, aby přispěli na úhradu faktur rakouské reklamní firmy Outdoor Akzent a dopřejí jejímu náčelnictvu, aby svými ústy pojídalo plody práce českých sociálních demokratů. Snad jim nebude vadit, že české penízky jsou cítit Temelínem. Není na světě ryzejších lidí, než členů české sociální demokracie. Asi tam rychle vstoupím, co kdyby potřebovali v brzké době nového předsedu....?

Malý Aston 5.2.2007 8:32

Re: Paroubkova pravda ne a ne zvítězit....

V podstatě s Vámi souhlasím.Ješte ale doporučuji našim drahým u socanů aby platili i ochranku panu Melčákovi.Já dokonce navrhuji aby ho nosili.Nedej Bože,aby někde uklouzl,upadl,nebo aby nějaká cihla mu spadla na hlavu o havarii auta ani nemluvím.Jednak to vždy dopadne na hlavu Paroubka nebo Ratha a Jandáka a mohou kecat,že za to nemohou jak chtějí nikdo jim neuvěří.Ale hlavně příjdou o osobu na kterou mohou házet všechny své prohry,křivárny a podvody.Jen si všimněte,již se nehovoří o prohře Paroubka ale jen a jen o vyloučení,popravě,stíhání a stěhování a udání jednoho člověka,který měl odvahu říci,Paroubek je nemocný člověk,toužící po moci za každou cenu.

jerry 5.2.2007 8:42

Re: Re: Paroubkova pravda ne a ne zvítězit....

,,Vinnetou se stydí, vzdá se náčelnického místa u Apačů, drahý bratře. Bývalý Komanč Šedá hlava, dříve Melčák jej zcela zastínil svou odvahou.";-D;-D;-D

pepe 5.2.2007 8:32

Re: Paroubkova pravda ne a ne zvítězit -Jan Zachrta

 Vstoupit mezi vyvolené,není zase tak lehké.Ti si svá koryta uhlídají.Měl byste šanci,kdybyste se choval jako Rath.Ten jistě četl Vladaře od Machiavelliho.Každý prostředek je dovolen,jen když získam moc a postavení.Tento drzý floutek zahleděný do sebe je toho dokladem.

Malý Aston 5.2.2007 8:37

Re: Re: Paroubkova pravda ne a ne zvítězit -Jan Zachrta

Nejsem žádný příznivec socanů ale respektuji,že máme občany levicově laděné a ti mají právo mít svou politickou stranu.Jestliže socani považují pana Ratha za představitele sociální demokracie,tak jsou to volové.:-D

pepe 5.2.2007 8:42

Re: Re: Re: Paroubkova pravda ne a ne zvítězit -Jan Zachrta

Vžyť si ho zvolili za místopřadsedu,tak tedy určitě ho považují za přestavitele sociální demokracie.