15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 22 3.8.2009 11:15

Už jsem to psal níže, ALE

Jestli vám to vadí, mám pro vás lepší tip, než tenhle server. Zkuste třeba www.cssd.cz. Tam jsou články pouza PROparoubkovskéa socany vychvalující.

Ivan 3.8.2009 10:58

Tolik hloupostí v jednom příspěvku!

Někteří mladí křiklouni - pravděpodobně stejná (a u veřejnosti jistě "oblíbená" parta), která organizuje nepovolené Czechteky - se chtěli předvést na veřejnosti. "Brutální zásah na nepovoleném Czechteku by nebyl ani tehdy, kdyby všechny účastníky seřezali do modra, protože poživači drog s vygumovanými mozky si nic jiného nezaslouží.

Každý člověk má takové jméno, jaké je v jeho dokumentech. Takže manželka pana Zubova se jmenuje Zubová, protože si toto jméno zvolila. To jen propagandista na psu ji pojmenovává jinak, protože se mu to hodí do jeho propagandy. To, co mně na Zubové vadí není její hlasování v parlamentu, tam se projevila jako zásadová a nezkorumpovatelná poslankyně, která hlasovala podle svého svědomí a nenechala se koupit ani od Bursíkovců, ani od Topolánkovců. Když se ujistila, že Bursík zneužil stranu zelených tak, že z ní udělal odnož ODS a je schopen za prebendy od Topolánka udělat cokoliv, včetně hlasování pro USA základnu v ČR, podpořila pád Topolánkovy vlády.  Vadí mi na ni to, že kandiduje na kandidátce jiné strany, než spoluzaložila. Jako odměnu to může vidět jen slepec, její kandidatura je politicky sebevražený pokus.

KSČM je bezpochyby demokratická strana, v parlamentu se chová nejlépe ze všech stran, není zatížena bezbřehou korupcí jako ODS nebo lidovci a ČSSD. Poslanci KSČM se na všech úrovních snaží opravdu něco pro občana udělat, všechny jejich návrhy mají hlavu a patu a jejich realizace by přinesla lidem v této zemi prospěch. Na rozdíl od poslanců ODS a lidovců, kteří veškeré svoje úsilí směřují jen k tomu, aby si na úkor státu namazali kapsu. Nadávat na KSČM je proto kontraproduktivní, většinu občanů to jen síří.

Za vlád ODS vždy probíhalo ohromné zadlužování ČR a pokles HDP spolu s velkou inflací a poklesem kurzu KČ. Ze současného státního dluhu zhruba 1000 miliard mají vlády ODS na svědomí 800 miliard. Přesto lžou o nesplnitelných slibech ČSSD. Ta už jednou dokázala vyvést zemi z období poklesu HDP o 0,5% do stavu růstu HDP o 6%.

Jan Daniel 3.8.2009 11:14

Re: Tolik hloupostí v jednom příspěvku!

Zubovová je opravdu velmi zásadová soudružka: nenechala se zkorumpovat ani Topolánkem ani Bursíkem, ale pouze Paroubkem a tak si zachovala vysoký morální kredit. Protože jak známo, přeběhlíci k paroubkovi nejsou přece přeběhlíci ale konstruktivní poslanci, to nám předseda vysvětlil již na počátku volebního období.

Komanči toho opravdu od r.1989 moc nenakradli, ve srovnání s ODS, ČSSD či lidovci bych řekl, že neukradli skoro nic. Vtip je v tom Ivane, že je to tím, že za těch 20 let ještě nebyli u lizu. Což se v příštím volebním období změní. A pak už nebudou žádní nezatížení. Co budeš dělat? Volit Zifčáka se Štěpánem?

Host 3.8.2009 11:19

Re: Tolik hloupostí v jednom příspěvku!

Běž domů Ivane,čeká tě Nataša

jaroušek 3.8.2009 11:27

Re: Tolik hloupostí v jednom příspěvku!

Autor si nazval svůj příspěvek opravdu VELMI PŘÍPADNĚ! Co odstavec, to perla...:-D

Kramerius 3.8.2009 11:29

Re: Tolik hloupostí v jednom příspěvku!

Proč neříkáte o vývoji státního dluhu pravdu?

Vývoj státního dluhu za vlád ČSSD a ODS03.03.2009, zpravy.ods.cz

publikováno: 03.03.2009

[Vývoj státního dluhu za vlád ČSSD a ODS]

jirka.s. 3.8.2009 12:17

Re: Tolik hloupostí v jednom příspěvku!

Trénik soudruha ivana sergejeviče na audienci v lihovém domě!!! ;-P

Kačka 3.8.2009 13:45

Re: Tolik hloupostí v jednom příspěvku!

Ivane - R^ výstižně popsáno

moebius@seznam.cz 3.8.2009 10:49

pohár přetekl

pane profesore, je dobře, že jste konečně pochopil, že na Paroubkovi není nic volitelného. A ono nebylo ani na začátku. Paroubek se chová stále stejně, bolševicky, s touhou po moci, manipuluje, lže, straší a zastrašuje, ale to nelze v demokracii dělat do nekonečna a jednou pohár přeteče. To se právě stalo.

hafusak2 3.8.2009 10:46

A tak se ptám:

Dá se ještě najít někdo, kdo má do zadku díru a nesesmolil ještě protiparoubkovský článek?

Karel 22 3.8.2009 10:50

Re: A tak se ptám:

Jestli vám to vadí, mám pro vás lepší tip, než tenhle server. Zkuste třeba www.cssd.cz. Tam jsou články pouza PROparoubkovské - od každého, kdo má do socanské zadele díru. ;-D

hafusak2 3.8.2009 11:22

Re: A tak se ptám:

Já čtu všechny možné názory a rozumným nápadům se neuzavírám ať jsou od kohokoliv. Jen se mi ale zdá, že diskuse zde na NP začíná připomínat opičí národ z Kiplingovy  Knihy džunglí: " My jsme nejlepší, my jsme nejchytřejší a nejdokonalejší. Všichni tomu musí věřit, neboť my sami to sobě říkáme".

hafusak2 3.8.2009 11:25

Re: A tak se ptám:

Oprava: my sami to o sobě říkáme.

jirka.s. 3.8.2009 12:26

Re: A tak se ptám:

Jeden z "rozumných"  nápadů a názorů ksindla flusáka: 

Autor: hafusak2 IP: 88.102.122.xxx Datum: 29.06.2009 13:01

 Kašlu na vás vy bando šašků i na vaše přisluhovače a hlásné trouby. Já chci konečně žít podle svého a ne podle rad nějakých politruků. A jestli mám dnes něco prožrat na úkor příštích generací - klidně to prožeru, protože vím že i ty další generace budou oblbovány úplně stejně.

Abraham 3.8.2009 10:23

Komentář je analogicky portrétem autora

A jestli se autor domnívá, že tímto přispěl k jeho nevolitelnosti, tak je tomu právě naopak.

Kdyby rozvinul jako pedagog   příspěvek o možné volitelnosti jiného našeho politika, tak prosím.

Takže, nechte na voličích pane autore, a jejich pohled na portrét toho kterého politika.   

Vítek 3.8.2009 10:08

Když nebyl Paroubek na dovolené,

tak ho musíme alespoň jinak pošpinit, že pane Horanský? Je smutné, jak se nacháte přesvědčit k takovému stylu pomluv a špinění. Nato, že jste pravděpodobně vysokoškolsky vzdělán a máte jistě i VUML, tak je to opravdu bulvární podúroveň. Paroubka taky nemusím, ale nechat se takto zblbnout.....:-/

karlos-král 3.8.2009 10:17

Re: Když nebyl Paroubek na dovolené,

Včem nemá p.Horanský pravdu?To jste zapomněl napsat.Mi mluví z duše.Vše je pravda.

jirkammm 3.8.2009 10:58

Re: Když nebyl Paroubek na dovolené,

Na dovolené nebyl, to je pravda, ale zatím jsem nezažil, aby se na křestech knih kohokoliv z jiných politiků stříleli navzájem mafiáni...

www racek 3.8.2009 10:03

hmm, je smutný, když pedagog

program který kritizuje vůbec nečte. nebo ho nepochopí.

jestli je něco jistého, tak to, že socani ve svém programu neslibují nic, ale vlůbec nic podstatného.prostě klasické klamání tělem.

snad jen našemu pedagogovi zdaní víc příjmy nad 100 tisíc nebo bude muset prokázat kde vzal na novou vilu. obávám se však, že zrovna jeho se to týkat nebude.

na druhou stranu, prdagog, by se nemel nechat unést emocemi a láskou k modré. tedy, samozřejmě, jestli se podepíše pedagog. což tedy udělal. jako soukromá osoba ovšem má takové názory\ právo vysvětlovat.

no, to jsem se rozjel. to víte, nastávající důchodce :-D

Jarka 3.8.2009 10:07

Re: hmm, je smutný, když pedagog

Tak dosti radovánek, načneme zábavu z jiného soudku. :-)

www racek 3.8.2009 10:11

Re: hmm, je smutný, když pedagog

no, jsem zvědabv na to ranní vstávání ... nějakou práci na půl plynu už bych měl ...:-D

takydůchodce 3.8.2009 10:35

Re: hmm, je smutný, když pedagog

KOMUNSIMUS A JEHO SPOLUPACHATELÉ JSOU PROLNUTI DO SOUČASNÉ SPOLEČNOSTI A ŠKODÍ VŠUDE  KDE JEN MOHOU.

 JEJICH ŽIVNÝM PROSTŘEDÍM JE ZAOSTALOST, LENOST, NEVZDĚLANOST A  HNACÍM MOTOREM TOUHA PO MOCI ZA KAŽDOU CENU A S KÝMKOLIV.

JSOU V JEDNÉ LINII S NACISTY, FAŠISTY A JINÝMI - ISTY, SCHOVANÝMI ZA TZV. PRACUJÍCÍ LID A ZNEUŽÍVAJÍ NEJHORŠÍCH VLASTNOSTÍ DAVU Z ULICE... 

F.Vízek 88.100.57 3.8.2009 10:02

Je těžké to pochopit?

Silná OPOZICE je podmínkou zdravého vládnutí, ať je u kormidla kdokoli. Říká se tomu PLURALITNÍ politický systém, ve kterém má každý šanci aspoň chvilku "tahat pilku".  Svobodné volby rozhodují - volby všeobecné, rovné, přímé a tajné.  Jsou strany ve volbách úspěšné a neúspěšné ( lépe než vítězné a poražené /!/ ) a příště si to možná vymění !

Tak to musí být, aby mocní z moci neonemocněli a aby politický systém nezdegeneroval.   Tečka.

JaS 3.8.2009 10:15

Re: Je těžké to pochopit?

Tentokrát musím souhlasit. Silná opozice - ale ne hovadská. Když je hovadská, tak se to hovadství šíří i na druhou stranu a všechno ztrácí smysl. Pak přichází ta degenerace (jako zrovna teď).

Minutus 3.8.2009 10:46

Re: Je těžké to pochopit?

Takže jen taková, která se VÁM hodí do krámu?

Karel 22 3.8.2009 10:40

Re: Je těžké to pochopit?

Říká se tomu PLURALITNÍ politický systém, ve kterém má každý šanci aspoň chvilku "tahat pilku". - no každý snad NE!!!!To i komouši? Náckové? Souhlasíte, aby tu vládli komunisti, jenom proto, aby chvíli tahali pilku? ANO nebo NE??8-o

Minutus 3.8.2009 10:48

Re: Je těžké to pochopit?

Pokud nejsou zakázaní, tak bohužel ANO. Jedinou cestou z toho ven je ZAKÁZAT je. Jinak platí principy demokracie. ANO nebo NE?

Karel 22 3.8.2009 10:55

Re: Je těžké to pochopit?

Demokracie má své meze - v parlamentu nemůže být zločinecká organizace. Pokud tam je, pak v našem případě nesou vinu všechny ostatní strany. Hlavně ČSSD - to je jejich přímá odnož. A jen tak mimochodem, i demokracie se může udržet i jinými než demokratickými prostředky. Zeptejte se bývalých SSáků, ti o tom vědí svoje. Po válce se s nimi vypořádali dost rychle a nikdo nevytruboval, že by třeba SS měla mít právo kandidovat ve volbách. To by hned vylezla spousta nahnědlých Vízků a ještě by je volila.

F.Vízek 88.100.57 3.8.2009 11:22

Karle, Karle....

Proč nahnědlý a podobně - proč rudý a pro oranžový ?  Proč NÁLEPKY na člověka?  Aby se nemuselo nic prokazovat, nic dokazovat?  A automaticky stíhat, případně věšet?  

Člověk jako jedinec je složitá "struktura" a každá nálepka je vražedná, protože zkreslující, nebezpečná, paušalizující... 

Člověku - i "zjevnému" zločinci  - je třeba dokázat VINU,  čili konkrétní ČINY.  I  v Norimberku po r. 1945 tak spojenci  postupovali - a dopkonce v procesu s největšími nacistickými pohlaváry tři z nich  -  osvobodili...

F.Vízek 88.100.57 3.8.2009 11:29

ZAKÁZAT?

To je na straně demokracie tak málo argumentů a tak málo pravdy a tak málo síly, že musí PŘÍPADNÉ odpůrce ZAKAZOVAT?  

Takové řešení v EU je nemyslitelné, protože všude kvalita nekomunistických stran zatlačuje komunisty do "suterénu", nikde se jkomunistů nebojí, všude mohou pracovat svobodně, volně...  Proč u nás je KSČM třetí nejsilnější stranou?  Kvůli mizerné práci ostatních  stran! 

Ostatně: Filipovi komunisté už 20 let nebyli u koryt.  Tam mlaskají někdejší Husákovci a Jakešovci = v dozorčích radách bank, v představenstvech firem, v politických stranách a hlavně v médiích. Ano, někdejší  Husákovi komunisté řídí naše životy. Vadí, nevadí?  Útoky na Filipovce jsou v tomto směru trapné.