29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 10.1.2008 9:36

Re: Re: Pane ,

Já to tak tvrdě nevidím jako Vy ale pan Havel,pokud si hodlá ponechat pojmenování spasitel národa by měl být první,který se má postavit proti poslancům ČSSD a KSČM,kteří podepsali že žádná diktatura jedné strany u nás nikdy nebyla jen malinko okolo roku 1950.Takže Havla zavřeli do kriminálu jako opilce?Proč tento bojovník proti totalitě dnes drží hubu a krok,nebo je již dementní nebo ten kriminál bylo vlasně léčebné zařízení pro pěstování disidentů?:-D

RadarTopol 10.1.2008 12:14

Re: Re: huhu

Jak tě sleduji huhu, tebe je škoda za internetem, co jsi dělal o poslední revoluci. Chytrý jsi jak Zahradil, všechno víš jak se co mělo udělat a co jsi dělal ty? Nestal jsi podělanej v koutě a čekal co se bude dít a teď děláš revulučního machra. Je mi líto tvého ubohého duševna. Přeji ti lepší zítřky pod praporem ODS a až půjděš do penze tak ti přeji od ODS velký důchod a od Julínka pevné zdraví abys ho přežil. 

čtenář 10.1.2008 10:57

Re: Pane ,

Srovnávat  profesora  Švejnara - jako "američana" a  nějakého "sověta" jako potencionální  prezidenty,  je scestné, neřknu-li  pitomé.  Jen tak mimochodem,  ministr  Schwarzenberg se Vám jeví také jako cizinec, také ho nechcete?  Dle mne je to jeden z těch, který  měl kandidovat. Na rozdíl od jiných totiž netrpím fóbií pokud se týká emigrantů, kteří se chtějí vrátit do vlasti (popř. ji pomoci)šlechty atd. Posuzuji dle skutků,nikoliv původu,názorů apod. Volit politiky ODS, kteří na své kandidátce "ustojí" politiky typu pana Zahradila,o nich pro mne vypovídá pouze to, jak říkávala moje babička - jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.     

Milan 10.1.2008 17:32

Re: Pane ,

KILIANE TY VOLE !!!!!!

Kamjdu 10.1.2008 17:43

Pane MUDr.,

VVR^pěkně jste to napsal.  Akorát nesouhlasím s tím, že nepovažujete za chybu, že jste volil ODS. Tomu dost dobře nerozumím. Já již dávno věděl kam směřují a to nejsem levičák a nevolil jsem levici. Socialisti se mi jeví jako menší zlo. Paradoxně nejčistší jsou ty nejmenší strany kromě komunistů. Historie ukazuje velmi často, že to, co volí většina je často to nejhorší. Např. v Německu tehdy hajloval skoro každý Němec a kam to vedlo.

bezocasý obojživelník 10.1.2008 9:15

A co takhle přímá volba?

Nějak tu postrádám zmínku o možnosti přímé volby prezidenta... Tedy on se o ní někdo letmo zmíní  vždycky po volbách a pak je zase dloooouho ticho.

Domnívám se, že, pokud by přímá volba prezidenta uzákoněná byla, nemuselo by se toto vůbec řešit.

Přeju hezký den.

3směsi 10.1.2008 9:11

Pan Zahradil

Z pana Zahradila se mi vždy udělá špatně.

3směsi 10.1.2008 9:13

Re: Pan Zahradil

Zapoměla jsem dodat, že jsem volička ODS.

MUDr Jiří Kilian 10.1.2008 9:22

Re: Re: Pan Zahradil

to je fakt hrR^ůza, žejo.

ilna 10.1.2008 14:47

Re: Pan Zahradil

Mně též.

petrph 10.1.2008 9:04

nepsal tady náhodou někdo

před časem že prý pan Švějnar "zvažuje" že až bude prezidentem tak podá návrh na zrušení KSČM ? To by asi komunistům těžko vysvětloval,.. i když takoví politici se v průběhu staletí našli. Potíž pana Švějnara je právě v tom, že se nijak neprofiluje, nic nezastává (ani tu pravdualásku), prostě mu tu funkci nabídli, a díky tomu že se ani nemusí namáhat nějakou prezidentskou kampaní (volí poslanci, takže mu všechno oběhá Paroubek), tak co by to nevzal. To že pak bude muset Paroubkovi (popřípadě i zeleným, komunistům, lidovcům) zobat z ruky, je asi nabílední.

VLADIMÍR 10.1.2008 9:19

Re: nepsal tady náhodou někdo

Dobrá zpráva je, že i VK  zvažuje o podání návrhu na zrušení KSČM, konečně.

franta 10.1.2008 8:54

My jsme všemi deseti pro demokracii,

pokud budou všichni ostatní volit našeho kandidáta (t.j. Klause). Jakýkoliv jeho protikandidát je naprosto nepřípustný ! To je uvažování členů ODS. Nepřipomíná vám to komunisty a Národní frontu v padesátých letech ? Přitom se celkem nic nestalo. Budou volby, to je normální. Je víc kandidátů na jeden post, to je přece také normální. Vyhraje ten, kdo dostane víc hlasů, taky normální. Z čeho máte takový strach, pane Zahradile, že se chováte jako pohůnek a nadáváte všem, kteří mají jiný názor ? 

jepice 10.1.2008 9:16

Re: My jsme všemi deseti pro demokracii,

Mně připadá prosazování vlastního stranického kandidáta taky úplně normální. ODS nemá žádný nástroj na to, aby volitele z jiných stran donutila k volbě Klause, leda politický kšeft. A to je sice méně vábné, ale ve světě celkem běžné. Diskvalifikuje to spíš ty, co na takový obchod přistoupí, než demokracii jako takovou.

Osočování politického protivníka se mi taky nijak zvlášť nelíbí, ale ani na to nemá ODS monopol.

Minutus 10.1.2008 11:11

Pan Zahradil má strach o koryto

a to co dělá se nazývá rektální alpinismus

jirka.s. 10.1.2008 11:17

Re: Pan Zahradil má strach o koryto

Velmi originální a velmi "logické"! A kdepak ty provozuješ ten svůj sport, "rektální speleologii"? ;-D

jepice 10.1.2008 8:39

Paroubek o Švejnara nestojí,

bere ho jako klacíček, kterým rozšťourá ODS. Pokud Klaus nezůstane na Hradě, je z něj náhle neřízená politická střela, která skácí vládu daleko účinněji, než cokoli jiného. A Paroubek se pak zřejmě dočká toho, po čem stonal po celou dobu povolebních tahanic - premiérského křesla, jištěného nějakou modifikací oposmlouvy. Topolánek odmítal kompatibilitu v klauszemanském pojetí, ale ten už tu nebude. Přijde někdo kompatibilnější, kdo výměnou za udržení některých strategických pozic dovolí Paroubkovi skácet reformy.

jepice 10.1.2008 9:20

Re: Paroubek o Švejnara nestojí,

Taky není vyloučeno, že Paroubek už má v šuplíku připravený právní rozbor, proč je Švejnarova volba ústavně neplatná, a ve vhodný čas ho přes prostředníky podá na Ústavní soud.

Minutus 10.1.2008 11:10

O tom druhém dost pochybuji,

ale ta první úvaha je správná. Paroubek vyhraje, ať už bude zvolen kdokoli. Právní důvody na zpochybnění Švejnarova vítězství nemusí hledat, stačí když pár lidí ze socdem bude volit Klause..

Jéňa 10.1.2008 8:25

Ah ano,

známý představitel Lžinenávisti opět promluvil, co slovo, to perla. Už aby lidé jeho ražení navždy z politiky vymizeli!

VLADIMÍR 10.1.2008 8:11

Především může

 přispět k ozdraveví naší společnosti od totalitního myšlení což se VK nepodařilo.

miroslav 10.1.2008 8:04

stoupenec bratrstva

"lží a nenávisti"  dokazuje co dokáže zaslepenost udělat

z poměrně inteligentního člověka

Jenda 10.1.2008 8:03

ODS nikdy nepochopí že může existovat nadsrtanický prezident,

přesto, že se nadstranickostí Klause zaklínali jak čert peklem.

pepe 10.1.2008 7:57

citace- když ... zmizel V. Havel...

je vidět, že nabubřelost, megalomanství politiků v ODS přetrvává. V. Havel byl jediný vážený politik- prezident s vysokým morálním kreditem na západě. To se o V. Klausovi absolutně říct nedá. Doufám, že odejde z Pražského hradu. Švejnar dá české politice jiný rozměr. Nebude žádným čestným předsedou nějaké zkompromitované politické strany, jeho dlouholetý pobyt v zahraničí České republice jen prospěje.

RadarTopol 10.1.2008 12:22

Re: citace- pepe

Dopbrý příspěvek, bez emoci. politbyro ODS má jediného kandidáta, kterému dají všichni soudruziz ODS svůj hlas. Přesně se tento postoj shoduje s linii KSČ pod Gottwaldovým a Husákovým vedeím. Jen tak dál soudruzi z ODS a rozviňte učení vedoucí úlohy strany ve společnosti.

XXL 10.1.2008 7:14

Tak jak president Klaus pomáhá ODS asi těžko !!!!

Zahradile to jsou ty pravé starost ODSácké "kliky" . Aby náhodou neměl někdo jiný , stejné výhody jako ODS. To je ta správná elitářská povaha. Co mi to jen připomíná???? Že by KSČ ?????

mirek 10.1.2008 6:51

Zahradilova logická dedukce.

Pokud nejste slepí a hluší a posloucháte vyjádření Paroubka, jak jdou časem za sebou, jejichž obsahem je skutečně touha být premiérem Evropy a skutečně i touha být kandidátem na prezidenta "někdy" po roce 2010, stejně tak ale třeba i věta, že si dovede představit komunisty ve vládě, ale až v příštím období, to jsou všechno jednoznačná fakta a na jejich základě se pak dá lehce vydedukovat to, co Zahradil. Žádné plácnutí do vody, žádná kravina. Skutečnosti, vyslovené samotným Paroubkem.

Pozorovatel 10.1.2008 6:47

Myslím si

Myslím si, že Paroubkovi mnohem více než Švejnar k návratu na místo vládnoucí strany pomůže chování současné vlády resp. koalice.

trojan 10.1.2008 7:52

Re: Myslím si

ano a velmi správně,protože kdyby mysleli mozkem  tak by  v této době věděli,že další volby mají na 100% prohrané.

ucitelas 10.1.2008 7:55

Re: Re: Myslím si

to je hluboká myšlenka, jeví se mi jako vaše celoživotní dílo.