29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hulvát 10.1.2008 14:49

Re: zahradil bojoval proti EU a nyní je tam poslancem,

Přečti si Flamerův dopis Rokovi !!

Kamjdu 10.1.2008 16:48

Re: zahradil bojoval proti EU a nyní je tam poslancem,

VR^

jirka.s. 10.1.2008 17:31

Re: zahradil bojoval proti EU a nyní je tam poslancem,

Ale copak copak, žulovej balvane! Taky jsi naběhl Koženému na vidle? No, nic, může tě uklidnit, že takových pitomců jako ty bylo neurekom! Jinak Klaus mne s tím Koženým ale také naštval! Kdyby ho k tomu nepřizval a nenechal ho způsobit kolem té privatizace takový humbuk, bývalo by zbylo na ty chytřejší cca 10x více! ;-D

egosit 10.1.2008 11:53

hmm

pan Zahradil..lokaj ods

RadarTopol 10.1.2008 11:53

Kecy europoslance ODS Zahradila

Panebože, z Paroubka mají všichni modři soudruzi mindráky, Bohnice nebudou stačit a bude nutné zvýšit jejich kapacitu, aby se tam všichni, co jím Paroubek stojí v cestě vešli. Co dělá politbyro ODS? Už od KSČ převzalo všechny politické praktiky, jak ubohé. Nejplíp je soudruhům z  ODS mávát růžovým hadrem před očima tak dlouho, až se z toho pomatou a ubytují se v Bohnicích za předsednictví Zahradila a bude od nich pokoj. Když už nemají argumenty, tak plivou na Paroubka aniž by přiznali, že dělají v opačném gardu stejné věci jako Paroubek, ba ještě mnohem horší.

Miloš Zfrantišku 10.1.2008 11:38

Zahradil je typický

případ parazitické poslance, které spolu s Klausem, ano s tím Klausem co osobně podal do EU , této jistě né dokonalé organizace, přihlášku. A k těm bolševikům. Byl to Klaus, který tuto bolševickou překážku sám svými minulými předvolebními tanečky narafičil. Tenkrát nebyll laciným antikomunistou a nyní pro změnu uznává komunisty a ne komunismus. Jen se divím, že lidé jako pan Bystrov mu to stále baští. 

Kamjdu 10.1.2008 16:29

Re: Zahradil je typický

VR^

Skybird 10.1.2008 11:30

Já se v tom prostě nevyznám, proto opakuji ...

Základním principem kapitalismu je vzájemná konkurence. Tedy v podstatě  snaha každého být v tom svém segmentu úspěšný a pokud možno co nejlepší. No a každému účastníku této soutěže  by měl být vyjádřen odpovídající respekt, těm nejlepším zejména.

Jest zajímavé, že na tomto diskuzním fóru platí pro většinu diskutujících tato nepřímá úměra: Čím větší zastánce kapitalismu, tím méně se mu zamlouvá konkurence v "souboji" o prezidentskou funkci.

Fakt to nechápu, prostě se v tom nevyznám, nějak mi to nehraje ! Potom tedy pane Zahradile prosaďme, aby byl VK  jmenován doživotním prezidentem a bude to. Ušetříme se  tahanic, nechutných výkřiků na diskuzních fórech, trapné dehonestace osob, které toho prokazatelně dost dokázali, naivní adorace, neprůhledných zákulisních piklů mezi poslanci a basta ! No a na smrtelné posteli by to VK mohl předat svému nejstaršímu synovi.

Demagogové všech kategoriií, fanatici všech barev - líbilo by se vám to ?

[]

Kamjdu 10.1.2008 16:49

Re: Já se v tom prostě nevyznám, proto opakuji ...

VR^

Miloš Zfrantišku 10.1.2008 11:22

V případě, že

Paroubek chce Švejnara na Hradě jako předskokana, tak dělá chybu. Dle mého názoru má šanci malou avšak podstatně větší po Klausovi.

Divous 10.1.2008 11:14

Pane poslanče,

nemalujte, prosím, čerta na zeď. Paroubek na Hradě?Jsem přesvědčen, že jste se stal šiřitelem velmi nebezpečné poplašné zprávy. Ještě, že máte tu imunitu. Pán Bůh s námi a zlý pryč!

StandaT 10.1.2008 11:06

Pomůže Švejnar Paroubkovi?

Pomůže Švejnar Paroubkovi? Paroubkovi nepomůže nikdo. Vždy bude druhým vítězem.

I-Worm 10.1.2008 10:58

Komanči vsadí na Klause

protože ten garantuje, že se nebudou restituovat nemovitosti zabavené emigrantům, které lacino nakoupili. Tuhle jistotu jim Švejnar nedá.

Minutus 10.1.2008 11:14

Švejnar vůbec nebude mít pravomoci

aby to udělal. A víte, čeho se panáčci v ODS nejvíce bojí? Že by se nezvolený Klaus opět chopil žezla. Byl to totiž jejich poslední schopný politik a možná by některé vymetl železnou metlou..

I-Worm 10.1.2008 15:21

Re: Švejnar vůbec nebude mít pravomoci

spoléhat se na to, že president nebude mít pravomoci, je dosti nespolehlivé - u nás obzvláště. Zatímco Klaus je sázka na jistotu, navíc vzhledem k jeho minulosti je dost pravděpodobné, že na něho něco vědí, s čím by mohli vyrukovat. Ale taky se může stát, že to překombinují a zvolí Švejnara omylem!

F.Čech 10.1.2008 10:55

Soudruh Zahradil varuje komunisty před znicotněním

Opravdu zajímavá role tohoto tzv. konzervativního politika.

F.VÍZEK 88.100.57 10.1.2008 10:36

Europoslanec se mýlí

Jsou to topolánkovci, kteří  nejen infikují občany virem komunismu svým neumětelstvím - ale způsobují, že KSČM sbírá "body" jeden za druhým.  Není to Švejnar, který "pomáhá Paroubkovi", ale je to neschopnost komunikace vládní garnitury, která nahání voliče do náruče levice. Poslední průzkumy: Už by to nebylo 100 : 100 (a ani zrada a korupce a tandem M+P by nestačil), když pravice (= v našich podmínkách ODS, KDU a Zelení) by měla 84 mandátů z 200. 

Taková je pravda!

jirka.s. 10.1.2008 11:10

Re: Taková je pravda, francku!

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii. V socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou

VLADIMÍR 10.1.2008 12:30

Re: Re: Taková je pravda, francku!

Zdá se, že to celkem sedí na současnou garnitúru.

hulvát 10.1.2008 14:47

Re:Vízek

fanoušek druhého vítěze voleb ani jinak nemůže.;-D

Kamjdu 10.1.2008 16:43

Re: Europoslanec se mýlí

VR^

jirka.s. 10.1.2008 17:24

Re: Re: Europoslanec se mýlí

Opravdu to chceš vědět?

Štváč 10.1.2008 9:56

před lety

heslo "doleva, nebo s Klause" skončilo opoziční smlouvou se Zemanem. Na tyto dva úchylné politiky a jejich obelstění občanů, by neměl nikdo zapomínat, jen jak se ti dva hajzlíci objeví na scéně.

F.VÍZEK 88.100.57 10.1.2008 10:51

Kéž by nebylo návratu !

Já považuji za největší úspěch (a štěstí pro českou ekonomiku) to, že se podařilo v roce 1997 vytěsnit z rozhodování  ekonoma Václava Klause. Tím se "zadělalo" na příští úspěchy.  Za největší překvapení roku 2007 považuji, že V. Klaus jako prezident veřejně označil současnou dobu – po osmileté vládě ČSSD -  za nejlepší období v našich dějinách,  kdy se máme tak dobře, jako nikdy předtím. 

 

PS: Jen jestli to vydrží s těmi současnými vládními "uměteli" !

I-Worm 10.1.2008 11:03

Re: Kéž by nebylo návratu !

koukám, že nemáte ponětí o tom, co je tzv. "pozitivní myšlení". To je zcela obvyklé na Západě, když se někoho, kdo umírá na rakovinu,  žena mu utekla s jeho nejlepším kamarádem a syna zavřeli pro zpackané vyloupení banky, zeptáte jak se daří, odpoví "Perfektně!". No a stím novoročním projevem je to něco podobného.

jirka.s. 10.1.2008 11:14

Re: Kéž by nebylo návratu !

Já jsem o mnoho skromnější, francku! Já bych považoval za největší úspěch, kdybys tady už konečně napsal něco originálního, prostě něco poprvé. ;-D;-D;-D

Kamjdu 10.1.2008 17:00

Re: Kéž by nebylo návratu !

R^V

JJ 10.1.2008 11:19

Re: před lety

To mel pres rok udrzovat patovou situaci, jako to udelal Paroubek?

Jára Kára 10.1.2008 9:42

Autorovi

Pane Zahradile, budu se muset velmi ovládat, abych vás nepojmenoval nějakým jadrnějším výrazivem. Váš blábol nemá cenu nijak zvlášť komentovat, leč nemohu si odpustit dvě poznámky.

1. Váš "článek" má zjevně za cíl upozornit členy a sympatizanty KSČM, že jako prezidentský kandidát je pro ně výrazně přijatelnější Klaus (to je nepochybně pravda a samo o sobě to stojí za zamyšlení) - mohl jste to napsat rovnou a neobtěžovat tak svými zbytečnými slabomyslnými výlevy

2. Mýlíte se, pokud si vskutku myslíte, že zvolením Švejnara by se v následující (případné) prezidentské volbě zvedly šance Paroubka - pravý opak je pravdou(!): případné zvolení Klause spolu s katastrofálním výkonem současné vlády (realizace pseudoreformy, podpora Olympiádě, skandální "výkony" řady ministrů, atd.) jsou vodou na mlýn levicovým či extrémním silám v dalších volbách, jejich posílení v Parlamentu a tudíž velká šance v dalších prezidentských volbách prosadit vskutku "svého" kandidáta.

F.Čech 10.1.2008 13:39

Pro Járu Káru

Napsal jste to velmi výstížně. Buranské reformy vlády ODS snižující daně nejvyšším příjmovým skupinám (díra v rozpočtu 11 mld. Kč) a snažící se tyto ztráty vyrovnat zdražením všeobecně potřebných věcí což sníží úroveň ostatních a idiotské poplatky ala Julínek opravdu otráví lidi natolik, že ODS díky nim nesporně jako nejsilnější strana skončí. nahrává to ale krpmě ČSSD také komunistům což je trestuhodné! jak správně řekl bývalý komunista Šabata. "Komunismus celosvětově zkrachoval, ale zase jsouu tady důvody proč vznikl." Ano, ty důvody tady zase jsou a tuto strašlivou odpovědnost za možný nárust sympatizantů KSČM mají na svědomí nenažranci a sobci z ODS!