28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kamjdu 10.1.2008 16:56

Re: Pro Járu Káru

VR^

Kamjdu 10.1.2008 16:54

Re: Autorovi

R^V

PROKOP BUBEN 10.1.2008 9:35

AUTORE

Váš styl a záměr dokazuje, jakými to jedinci se Klaus obklopuje i to, ře pokud by kLausostrana v příhodné době komouše neudržela na scéně, - musela by si je vymyslet.......

Jirka 10.1.2008 9:33

Už je na čase

pojmenovat a aspoň v morální rovině odsoudit zlodějiny, které Klaus umožnil při kupónovce. Pokud bude Klaus stále na Hradě, znamená to, že ty zlodějiny nám nevadí, stávají se pomalu legitimní, on se na nás bude nadále usmívat z hradního balkónu, ale to že byly okradeny milióny soukromých osob kvůli špatně provedené privatizaci zřejmě nikomu nevadí. Hlavně, že stále tvrdí, že svoboda jednotlivce nade vše, milion jednotlivců bylo svobodně okradeno. Proto by ho měl vystřídat Švejnar, aby konečně Klaus prokouk.

PROKOP BUBEN 10.1.2008 9:39

Re: Už je na čase

 Ten prokouk již nejpozději v prognostickém ústavu, založeném zřejmě Štrougalem na popud vedení SSSR a vysmívá se nám se svými hochštaplery nejméně  sedumnáct let........

Malý Aston 10.1.2008 9:39

Re: Už je na čase

Ještě jsem neslyšel pana Švejnara aby aspoň v morální rovině odsoudil zlodějiny,které zde zavedli komouši po uchopení moci a pokud souhlasí s tím co podepsali poslanci ČSSD a KSČM,že u nás totalita nikdy nebyla je sám komunista jak poleno,jen tu šťasnou dobu při našem budování socialismu prožil v USA.:-D

RadarTopol 10.1.2008 12:03

Re: Re: Malý Aston

O zlodějnách komunistů moc nevykřikujte, protože i ODS "Vyvlastnilo" akcionáře z kuponové privatizace, aby nemohli kontrolovat fígle velkých akcionářů. Takže když budete příště kecat o zlodějnách komunistů, tak si pečlivě prostudujte zlodějny po revoluci a kdo nad nimi měl ochrannou ruku. K zamyšlení přejí hodně zdaru.

Malý Aston 10.1.2008 15:07

Re: Re: Re: Malý Aston

Největší loupežnická banda byla banda komunistická která po roce 1948 ukradla všechno všem a to nejen majetek ale zejména svobodu cestování.Pročpak se ten Váš systém rozsypal v roce 1989?:-D

huhu 10.1.2008 9:50

Re: Už je na čase

prosím vás pojmenujte zlodějiny, které Klasu při kuponovce zavinil !

Pro většinu zúčastněných byla kuponovka jedinou demokratickou, spravedlivou privatizací,  jediným příjmem z privatizace, aspoň nějaký tisíc. Z mnohem větší přímé privatizace především socany nic, dodbnes platíme arbitráže, pobídky, dotace, dluhy. Jen kamarádi a soudruzi si rozdali podniky za babku a úplatky.

Jestli Vás někdo v kuponovce nějak napálil, tak je to jen důsledek vašeho svobodného rozhodnutí...tak jako se vám to může stát v jakékoliv jiné žiovotní situaci

randa 10.1.2008 10:22

Re: Re: Už je na čase

Ono je alelepší nadávat na někoho jiného,přece nenepíše ,že je vůl ,naletěl a dal knížku za pár šupů,nebo dokonce zadarmo Koženému.Mě z tisícovky jdou každý rok velice dobré dividendy a chtělo to jenom trochu přemýšlet.

Jirka 10.1.2008 11:17

Re: Re: Už je na čase

Jeden příklad: Zakladatelé fondů (viz Kožený ap) mohli volně disponovat se svěřenými akciemi zblblých diků a vesele je tunelovali a vyváděli na svá konta. To bylo české specifikum (na Slovensku to nešlo). Takže zákon nastavený na umožnění velkých zlodějin, které se samozřejmě hned dostavily. A Václav Klaus přihlížel, to je tedy ekonom.

Martin II 10.1.2008 11:39

Re: Re: Re: Už je na čase

Huhu - jestli byla kuponovka úplně spravedlivá nevím,ale jak píšete "demokratická",tak to rozhodně ne,pokud víte co to slovo znamená.

Historik 10.1.2008 13:25

Zblblí dikové si za to mohli sami, kdyby Koženému ty kupónové knížky nedali,

nemohli by o své akcie přijít. To, že si někdo dá do titulu fondu jméno slavné americké university (která se od toho distancovala !!) z něj nedělá solidní osobu.

Historik 10.1.2008 12:20

Re: Re: Už je na čase

R^R^R^

Štváč 10.1.2008 9:30

Po zmizení

Klause, zmizí i Zahradil, kterého EU živí a on se jí snaží pod vlivem hradního slabocha, rozložit. Přesně tak, jak si to přejí Putin a jeho tajné služby. To není náhoda.

ICO 10.1.2008 11:24

Re: Po zmizení

Zmizí také Štváč a to bude to nejlepší co s té rošády vyjde 

ilna 10.1.2008 14:46

Re: Po zmizení

R^R^R^

HaVa 10.1.2008 9:20

Za vším

hledej zednáře.Havel se chová tak jak se má chovat správný zednář.Za bukem v příšeří rozprávět moudra,spojit se třbe i s dáblem(rozuměj Paroubkem),aby pokořil ODS a především Klause.On to ten |Havle měl tak pěkně s komoušema v 89 vymyšlené! A najdenou se objevil Klaus a všechny plány mu rozbil.Vsadil bych se, že je Švejnar zednářem.Havle vše co dělá, dělá jen dle instrukcí lóže.

Štváč 10.1.2008 9:34

Re: Za vším

Proč ses nenechal zavřít, jako "zbabělej" Havel ? Ty si bojoval jako lev s Klausem proti komoušům a oni vás volové, nechali svobodně rozbíjet jejich systém. Jste fakt hrdinové, jen to svět neví.

Malý Aston 10.1.2008 9:42

Re: Re: Za vším

Pan Havel souhlasí s podpisy poslanců ČSSD a KSČM že žádná totalita u nás nikdy nebyla.Takže žádný kriminál jak tady uvádíte nebyl ale léčebné zařízení aby komouši mohli udržet při životě pár opilců.:-D

Štváč 10.1.2008 10:49

Re: Re: Re: Za vším

Lžete, nasouhlasí.

huhu 10.1.2008 9:53

Re: Re: Za vším

no jo a Slánskýho komunisti pověsili, takže to byl dle vaší logiky ještě větší hrdina..Rv

Štváč 10.1.2008 10:50

Re: Re: Re: Za vším

Nemáte o logice ponětí. Zpátky na studia.

Limburský Ivan 10.1.2008 12:00

Re: Re: Za vším

Štváči, nevíš nic. Cibulka Havla odhalil. Já osobně jsem Havlovi nevěřil ani za bolševika. Je to recesista a vše dělal pro salávu a peníze! To, že se na sklonku roku 89 objevil na inzertní straně Rudého práva a jeho kamarádi to označlili za komunistickou hloupost, byl prachsprostý žvást. Komunisté blbí jsou, ale tamto bylo nahrané! Havel je Jidáš!:-(

Štváč 10.1.2008 12:10

Re: Re: Re: Za vším

Limburský, jste hloupý komunista.

Limburský Ivan 10.1.2008 12:43

Re: Re: Re: Re: Za vším

Cha cha cha:-D To je teda dobré.Když někdo nevěří Havlovi, tak je jednoduše komunista. Koho komunisté ožebračili, ten by se k nim nikdy nemohl dát, ledy by byl blázen.

Štváč 10.1.2008 13:09

Re: Re: Re: Re: Re: Za vším

Promiňte Limburský. Jste jen hloupý.

pozorovatel123 10.1.2008 12:52

Re: Re: Re: Re: Za vším

Jsi skutečně jenom štváč, potvzuji.

MUDr Jiří Kilian 10.1.2008 9:19

Pane ,

autore článku, Vy jste representant této země, České republiky. Její občané se možná dívají na přínos Václava Havla pro svou republiku všelijak a některým se možná bude i líbit Váš posměch, kterým dáváte okázale najevo, co pro Vás znamená  pravda a láska. Nevím, proč znevažujete ctnosti, ale pokud to má být Váš způsob podpory Václava Klause, pak si myslím, že spíše nežt cokoli jiného, prokazujete mu službu vpravdě medvědí.

Já fandím tomu, aby presidentem této republiky byl znovu zvolen Václav Klaus. Pana profesora Švejnara si vážím coby moudrého muže, dokonce jsem i rád, že se v něm konečně našel seriosní kandidát, který se Václavu Klausovi může svou osobností postavit, ale Američana za presidenta České republiky nechci, stejně jako bych dříve nechtěl někoho ze sovětů. Symbol státnosti mám za docela důležitou věc. 

Václav Havel, se všemi zápory a klady, učinil pro tuto republiku dost, abychom si ho za to mohli vážit. Kdybychom položili jeho zásluhy vedle Vašich, nebyly by Ty Vaše vůbec vidět. Stejně tak nejsou ne Vaší stati vidět žádné argumenty za hromadou hloupě účelových posměšků pravdě a lásce a ještě hloupějších paroubkovskokomunistických pseudošpekulací.   Když chybí myšlenka, vyhrabou se komunisti a je tu hned argument. Koho Vy jste volil za mlada ? Které že to bratrstvo ?

Pravdě a lásce posmívá se vyznavač lži a nenávisti. Jeho věc. Moje věc je to ve chvíli, kdy je takovým vyznavačem politik, zastupující mou vlast, její občany a tak i mne. Nevolil jsem nikoho než kandidáty za ODS. Nemyslím si, že to byla chyba. Neškrtal jsem do  pořadí kandidátů, to už chyba byla.

Politikové porevoluční měli za špatné, že se komunisti drželi ve funkcích věčné časy. Jak dlouho jste v různých funkcích a TOP ODS Vy a Vaši straničtí souputníci.  Asi dost dlouho na to, abyste z výšin, do kterých jste vystoupil, nedohlédl na zem a abyste měl človíčky po ní chodící za skutečně tak nicotné, jakými je ze svého postu vidíte. Jsou možná malí, ale nejsou blbí, víte. Vlastně nevíte.

huhu 10.1.2008 9:30

Re: Pane ,

pane doktore, vy scholasticky vycházíte z předem dané pravdy, že "Havel učinil pro tuto republiku dost" a tu pak jako nějaký jezuita "pravdalásky" dokazujete. Osobně si myslím, že Havel více této zemi uškodil nežli pomohl, a jistě to za čas, až se otevřou archivy,  zhodnotí i historici. proč uškodil ? především nezvládl přechod od komunismu a umožnil komunistům mocensky přežít. Dokonce je důvodné podezření, že po dohodě s těmito komunisty.

Vůbec je ten váš článek plný emocí s minimem nějakých rozumových argumentů. Rv