9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
franta 22.6.2009 10:30

Teď se tomu říká "kopat do báboviček" ?

Ještě nedávno se tomu říkalo nulová tolerance !

Starý J. 22.6.2009 10:29

Re: Nakonec se jen vypralo domácí špinavé prádlo - tak o co vlastně jde !

R^R^R^

Ano a k tomu lze připomenout Paroubkovy přísahy, že on tedy - on přeběhlíky nikdy a k ničemu nevyužije, protože on je ryzost charakteru sama!

Nakonec nakupoval, nakupoval těsně před hlasováním a možná jej to ani moc nestálo (stejně jako měl nakoupeno po volbách, když chtěl on sestavovovat vládu. Ani to nezapíral, tvrdil, že ON hlasy má, jen ať jej Klaus pověří!). Čtyři "přeběhlíci" napochodovali jako ovce do klubu ČSSD. Nákup Zubové se dokonce konal za peníze nikoli ČSSD, ale daňových poplatníků, formou údajného "nákupů obrazů Rathem". Méně inteligentní voliči ČSSD se dokonce dokáží tak sami sebe shazovat, že tvrdí, že ne ČSSD, ale 4 přeběhlíci svrhli vládu. Ti by chudáci ani nemohli sami k tomu svolat poslance na zasedání. Přesto to bez uzardění tvrdí i zde v diskuzi!

jerry, the bridging mouse 22.6.2009 10:21

Je to pohled zvenčí,pane profesore-

my tady doma / myslím ty, co mají vlastní názor a nečekají až jim ho sdělí Saša Vondra/ si neumíme představit v Evropě úspěšného politika Topolánka, který doma opustil všechny reformy ,jen aby se udržel u moci. Julínkovi nakonec zajistil trafiky a dokázal už i dolézat za pološíleným poslancem Hovorkou a zelenými čarodějnicemi, jen aby zůstal premiérem!

Topolánek začínal jako reformátor , ale skončil jako člověk, opojený svou mocí a svým sporným významem. Připomíná burana, kterého šlechta pozvala na Ples v opeře. Oni se se mnou ten Sarkózy a Merkelová baví jako rovný s rovným! On mě ten Berlusconi zve k sobě ! On mě přijal i Putin!;-(

Euroskeptik Topolánek nakonec skončil jako eurohujer. Nebýt radaru, objal by se i se Zaorálkem. Potají, samozřejmě...;-(

PetrK 22.6.2009 10:20

Výborně, pane Janouchu!!!!

R^R^R^

Starý J. 22.6.2009 10:17

Re: Jak

....U nás by obyčejný člověk šel do vězení za padělání úřední listiny.....

O kvalitě Vašich znalostí a tomu odpovídající kvalitě Vašeho příspěvku hovoří to, že vyjádření, napsané druhou stranou smluvního vztahu na podepisovaný dokument, nazýváte "paděláním úřední listiny", za které se chodí do vězení.

Takové dodatky mohou pouze udělat dotyčné ujednání neplatným, nedá se však v žádném případě mluvit o "padělání úřední listiny". Smlouva se stává platnou tehdy, když se všemi body smlouvy souhlasí obě strany.

U Zápisů o nějakém jednání, nebo události,  jsou takové dodatky naprosto běžné.To by na př. Vaše eventuální nesouhlasné vyjádření, které napíšete třeba k protokolu Policie o nehodě, které jste účastníkem, muselo být rovněž "paděláním úřední listiny".

Johnyz 22.6.2009 10:15

Re: Pane Janouch,

Tedy jste-li o t.zv. šaškování přesvědčen je to vaše věc, nicméně čeština má také pátý pád, říká-li vám to něco a zde jste měl oslovit  pana profesora pane Janouchu. Pátým pádem voláme a oslovujeme!

Enigma 22.6.2009 10:06

Re: Nakonec se jen vypralo domácí špinavé prádlo - tak o co vlastně jde !

Landys zklidni demagogické hormony. Především paroubek byl zaskočen Topolánkovým nástupem v plynové krizi, kdy se mu podařilo dostat ke stolu Juščenka a Tymošenko. Až pak Putina. To nakonec uznal i bolšoj Voloďa. Byl to manažersky a diplomaticky podařený kousek. Zatímco Topolánek přesedadal z letadla do letadla, paroubek si užíval dovolenou. To mu ale nebránilo, aby v papučích a nedovřeným poklopcem Topolánka nezkritizoval. Ostatně celý "tvůj" příspěvek je svodka destrukčního komanda. A synku, pokud chceš dívčí válku u zelených s pátou kolonou Zubovovou přičítat Topolánkovi a k tomu sugerovat, že Tlustého do té výřivky hodil také Topolánek, jsi stejně ubohý, jako tvoji chlebodárci. Svržení vlády inicioval Paroubek s Filipem, kteří měli 97 hlasů. Ty čtyři hajzlovské hlasy, domluvené na hotovo ve 13.30 hod paroubkem v klubu ČSSD také neorganizoval Topolánek. A uvědomte si, že to jak předsednictví dopadlo, není vůbec zásluha paroubka. Tomu hňupovi jsou tyto věci lhostejné. Podstatné je že jsme udělali ostudu nejen sobě, ale i všem postkomunistickým zemím. To je voda na mlýn všem těm, co o nás pochybují.  

jirka.s. 22.6.2009 10:04

Re: Topolánka v době předsednictví nesvrhla ČSSD - ta se o to před tím - neúspěšně - pokoušela asi 5x....

8-o 8-o 8-o Ježíšikriste! Jaderná fyzika a rudá vopička !!! Armageddon se blíží!!! 8-o8-o8-o

j 22.6.2009 10:03

Re: mantru "úspěšné předsednictví" na Psu slýcháme pořád

Probuďte se

Starý J. 22.6.2009 10:03

Re: Topolánka v době předsednictví nesvrhla ČSSD - ta se o to před tím - neúspěšně - pokoušela asi 5x....

Podle této idiotské teorie lze tedy doložit, že údajně velice špatné zákony (dle ČSSD) schválené během vlády koalice, neschvalovala koalice, ale poslanci ČSSD Melčák a Pohanka!

Lze to doložit jednoduchou aritmetikou!

jirik 22.6.2009 10:00

levičáctví je nemoc

Sem píší i leví zabedněnci, kteří nikdy nic nepochopí, ani když jim to vysvětluje člověk znalý světa, jakým autor je a kterému nesahají ani po kotníky. Umanuli si, že nejlepší parta je ta smečka, co se zmocnila ČSSD, která neumí nic jiného, než kopat do báboviček, tak jak to dělali ve školce a rozumu nemají ani teď o moc víc, než tehdy.Což se líbí i jejích obdivovatelům, kteří sami nedokáží spojit ani několik holých vět a mají pocit, že musí nadávat každému, kdo to dokáže, aby zakryli vlastní primitivitu. Jestli tento póvl zvítězí ve volbách, budeme se z toho ekonomického marazmu hrabat léta.

Starý J. 22.6.2009 9:59

Re: To byl apel na voliče ČSSD+KSČM?

Kde jste si toto "hodnocení Evropy" přečetl, nebo kde jste ho slyšel?

Zajímal by mě zdroj Vašich informací! Na př. včera u Moravce dokonce i socialista Kohout nic takového neříkal! Mluvil o tom, že jak politici, tak úředníci byli dobře hodnoceni. O špatných politicích nepadlo ani slovo. Jen o špatném shození vlády během předsednictví!

švanda 22.6.2009 9:56

Re: Svržení Topolánkovy vlády

R^Co dodat??? Nic!!! Krásně a výstižně napsané, děkuji! R^

Starý J. 22.6.2009 9:54

Re: Ten problém je někde jinde

Tak si pamatujete přípravu na naše předsednictví Vy.

Já si zase pamatuji, jak tehdy nevládnoucí ČSSD ústy Paroubka denodenně před předsednictvím i denodenně za předsednictví nás informovala o tom, že pod vedením ODS bude to naše předsednictví jen zmar, bída, smrad, hnus a neštovice! Jak vláda vedená ODS pro naše předsednictví naprosto nic nedělá, není připravena, jo kdyby vládla ČSSD, to bychom teprve viděli, jak by vše šlapalo a jak bychom v čele těch evropských velmocí teprve byli.

Takže mě překvapuje, že zrovna Vy jste uvěřil tomu co říkala ODS (i když já jsem, to co Vy, od ODS neslyšel) a něco jste snad čekal a nevěřil Paroubkovi, který Vás připravoval na to, že čekat nemůžete vůbec, ale vůbec nic! No a nakonec - jak píšete v závěru, jste se spolu s Paroubkem, na rozdíl od jiných, také ničeho nedočkal!

Sunny 22.6.2009 9:53

Re: Svržení Topolánkovy vlády

R^ Pěkně a výstižně řečeno.

Dom 22.6.2009 9:49

Re: mantru "úspěšné předsednictví" na Psu slýcháme pořád

Jako dříve, za bolšána, všechen tisk přebírá ČTK. A úroveň je trvale stejná, koho chleba jíš... Byl to velký úspěch, Ztopořenec podrazil nepatrně Putina a Žbrbla pohořel s Palestinou. Nahrávka z Francie je třešinka. Jen mít paměť.

Enigma 22.6.2009 9:40

Re: tož,kurňa

Na tom předsednictví je samozřejmě zásadní ta mravenčí práce toho organizačního týmu. To se připravuje velmi dlouho. Jsou to nekonečné konsultace, připomínky a pod. Tento tým  vybrala Topolánkova vláda s Topolánkem. Tým pracuje bezvadně, organizace klape. Předseda má mít charizma, autoritu. Je to ten, který to musí prodat. To Topolánek zvládl, k nelibosti skřítka Szarkyho. Tichý Fischer ho až tak nedráždil. Topolánek dokázal nemožné, dostal ke stolu Juščenka s Tymošenko, což ocenil Putin. Ne Paroubek a Pehe. Pokud budeme hodnotit naše předsednictví, jenom podle reakcí státníků,  pak musíme připustit, že je to parta falešných kuplířů. Poplácávali uznale Topolánka poté, co se nepotvrdily obavy a mohli si oddechnout. Teď si mohli oddechnout po druhé. Samit byl zvládnut. To ale nemění nic na faktu, že položení vlády bylo cynicky diletatské. To je historicky zaznamenané. Ať proboha nikdo nezačne žvanit o výborné strategii.

Enigma 22.6.2009 9:32

Re: Svržení Topolánkovy vlády

Toníku, dovolím si tě poopravit.  Ve volbách v r. 2006 bylo 100 mandátů KOALIČNÍCH proti 73 mandátů ČSSD. KSČM je pro vládu nezpůsobilá, jak víme z bohumínského sjezdu samých socialistů. Paroubek vykřikoval, že má 101 mandátů. Odkud? Ano, česká polovičatost a smysl pro bordel nám dovoluje do zblbnutí opakovat nesmysl 100:100. Melčák byl jeden z mála poslanců, který na plénu ČSSD vyřkl názor, že po 8-mi měsíčních tahanicích a bezvládí, by se mohla ČSSD smířit s volební porážkou a přejít do opozice. To mocichtivý paroubek neunesl a vyhlásil Melčákovi mafiánskou klatbu. (budeme sledovat i Melčákovy vnuky). Dosud se žádná korupce neprokázala, ani Melčákovi, ani Zubovové, Tlustému a ostatním. Paroubek si nikdy nepřizná, že svým buransky naivním a sprostým jednáním s předsedy ostatních stran si sám uzavřel cestu ke koalici. To, že vláda nebyla na krizi připravena a lhala je velmi silná demagogie. Lžeš především ty a tvoje destrukční komando. České banky byly zdravé, ekonomická recese je celosvětová. Já nevím který stát světa byl líp nebo hůř připraven. A tím se potvrzuje fakt, že žádná vláda světa nemá páky na zabránění krizi. A už vůbec ne levicová. Nejvíc jsou krizí postiženy státy s velice štědrým sociálním systémem. Ti co dělají za hrstku rýže to přežijí snadněji. Je ovšem smutné, s jakým cynismem chce paroubek krize zneužít k uchopení moci.  A ty směšné "tanečky" kolem poplatků jsou ve vaší režii. Toníku, nikdo neodmítl příměří. Paroubek není politik. Je to člověk pohybující se po desetiletí ve světě výpalného, černých kšeftů, tajných kont, praní špinavých peněz v občanském sdružení bývalé manželky. Paroubek není schopen jednáním přistoupit na kompromis. Ty mafiánské metody, jejichž jedinou zbraní je vyhrůžka typu, ,,máš jedinou šanci, přistoupit na moje návrhy a já tě možná nechám žít". A přesně tyto metody Galerky přinesly do naší politiky to nesnesitelné ovzduší nesnášenlivosti, výhrůžek, boje o moc všemi prostředky.

j 22.6.2009 9:21

Re: mantru "úspěšné předsednictví" na Psu slýcháme pořád

podle toho jaký tisk čtete ale ve vašem případě....:-) to kdyby se to týkalo Paroubka to by byly oslavné ódy jako zachránce

SDFDS 22.6.2009 9:13

mantru "úspěšné předsednictví" na Psu slýcháme pořád

ale ještě nikdo nevysvětlil v ČEM to předsednictví bylo úspěšné????8-o

naopak, podle zahraničního tisku to byl tragikomedický propadák .... Rv

jasan 22.6.2009 9:10

boze to je reci

kvuli EUrohre pro nedovtipy zvane "predsednictvi".. vyhozene penize a par exhibujicich exotu

Antonín Hrbek 22.6.2009 9:03

Re: Svržení Topolánkovy vlády

Zejména byla "pitomost" odstranění pravdoláskovníka Vondry od válu i s Entropou, že!

Rak 22.6.2009 8:45

Re: Svržení Topolánkovy vlády

byla především pitomost, jak to správně nazval Václav Havel. Provedli ji pitomci, a titéž pitomci očekávají, že mezi voliči je pitomost převažující povahový rys a že je ti pitomci znova zvolí ! NEVOLTE PITOMCE !

advista 22.6.2009 8:28

Re: Nakonec se jen vypralo domácí špinavé prádlo - tak o co vlastně jde !

 Pánové, chce to kvalitní snídani a "uklidněte se". ;-)

M. Zima 22.6.2009 8:17

Pane Janouch,

v tom českém šaškování zvaném předsednictví je svržení vlády českých  tajtrlíků marginálie. Skutečná selhání se konala už při tématech "Evropa bez bariér", "energetika bezpečná a udržitelná". To drahé a zbytečné idiotství bylo završeno v komunistickém slabomyslném stylu provedenou nominací Barrosa. České předsednictví je charakterisováno především diletantstskou angažovaností pro stagnaci EU. Češi nepřinesli ani jednu novou myšlenku.

Antonín Hrbek 22.6.2009 8:08

Svržení Topolánkovy vlády

bylo po několika neúspěšných pokusech logickým účtem za chování jejich představitelů. Samotná vláda vznikla korupcí a korupcí se udržovala. Celou dobu vládnutí se chovala jako suverén. Prosazovala nesmysly - autorovi například najednou nevadí, že zablokovala rozvoj jaderné energetiky a tím připravila pro budoucnost ČR energetickou krizi a zdražování elektřiny. Absolutně nebyla připravena na nastávající krizi a celému národu jen lhala. Ulehčila bohatým a utáhla pásek středním vrstvám. O nepopulárních blbostech jako byly např. tanečky okolo regulačních poplatků nemluvě. Mlaskala u koryta, až to bylo slyšet v celé Evropě. A s těmi, kteří nesouhlasili, se snažila pořádně zatočit.

Když měla převzít předsednictví odmítla ve své suverenitě nabídku na příměří, myslela si, že je nepostradatelná a že to Evropě osladí. Nakonec to část ODS a Zelených osladila jí. A pan Fischer se svou vládou velmi rychle ukázali, že dokáží předsedat stejně dobře. A i Václav Klaus k úspěchu předesednictví výrazně přispěl.

Jestli by si měli voliči něco pamatovat, tak minimálně to, co jsem uvedl. Bohužel, k dispozici jsou jen modří a oranžoví vepři. Rozdíl mezi nimi je jen v barvě. Takže maximálně z bláta do louže.

ignorant2 22.6.2009 8:06

Re: tož,kurňa

Je, Vildo, je. Ale třeba díky kvalitním argumentům se z ignoranta stane volič nebo příznivec některé z politických stran. A poté již nebude ignorantem, ale stane se nekritickým zastáncem každé hovadiny, jež jeho spolustraníci provedou.;-D

... 22.6.2009 8:03

Re: Nakonec se jen vypralo domácí špinavé prádlo - tak o co vlastně jde !

Zase jeden placený pitomec z Liháče

kirast 22.6.2009 7:58

Re: To byl apel na voliče ČSSD+KSČM?

Úředníky nevolíte. A politiky budete volit tak, jak vám doporučí politici z jiných evropských zemí? Třeba podle Sarkozyho? ;-)

AGO 22.6.2009 7:49

Re: Topolánka v době předsednictví nesvrhla ČSSD - ta se o to před tím - neúspěšně - pokoušela asi 5x....

Vina na svržení kabinetu nechť je rozložena dle počtu mandátu jednotlivých aktrérů svržení.Dle mého názoru je to. po Komunistickém puči 1948, největší novodobá ostuda ČR,její aktéři zaslouží ponoření do dehtu či vajec a posypání peřím!