25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ladik53 22.6.2009 11:51

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

A nejenom můj!!! Ale vážně, zkuste tedy moje čísla opravit, když jsou špatná, Dokážu docela pochopit, že se Vám nehodí do krámu, ale lepší nevymyslíte. Používám čísla téměř výhradně z webu Ministerstva financí. Nesmíte být líní si ta čísla ověřit. Já jsem líná socka, ale ještě nikdo si tu práci nedal ani z modrých pravicových pracovitých.

Vlaďa 22.6.2009 11:47

Předsednictví EU

No, s tím oslazením Evropě to bylo hodně pubertální. Kdyby na to alespoň ODS měla intelektuaální potenciál, ale to bohužel nemá a ani mít nemůže. Pokud se týče Entropy, to je též velká ostuda. Pokud se nemýlím, byla to státní zakázka. Bylo hodně smutné viděť jak si Vondra tuto státní zakázku před kamerami přebíral. Cudně se též přešlo, že D. Černý vládu podvedl tím, že tvrdil, že na tom pracovali umělci z celé 27-ky. Vodra se ukázal jako vynikající manažér.

ladik53 22.6.2009 11:43

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

Dalík.

Landys 22.6.2009 11:40

Re: Nakonec se jen vypralo domácí špinavé prádlo - tak o co vlastně jde !

;-€No a teď mi Enigmo stejně barvitě popiš, jak by se dle tebe zachovali nuloví toleranti (ODS, kdybys nevěděl), kdyby Topolánek a Paroubek byli v opačných pozicích za stejné situace. Už se těším na to záživné počtení, a jak to budu bez dechu hltat očima. Předpoklady k tomu máš, soudě podle tohoto příspěvku. !

Vašek 22.6.2009 11:38

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

Když tak čtu ty Tvoje nesmysly soudruhu napadá mě - kdopak je asi Tvůj řídící pracovník. 

Štváč 22.6.2009 11:33

taky se úmyslně

zapomíná na hradního intrikána, který na demisi nemusel přistoupit a mohlm dát Topolánkovi šanci do podzimních voleb. Za tu hradní finanční nadílku by si to zasloužil, ale dělá mrtvého brouka a když mu to prošlo v tisku, škodí dál.

ladik53 22.6.2009 11:32

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

Víte já jsem chodil do školy v době, kdy se ještě mohlo psát bysme i bychom. I ten pravopis se vyvíjí a mění. A které ty největší privatizace máte na mysli? Třeba tzv Velkou trojku? Tu ČSSD prodala sice za 96 miliard, ale nejdřív ji musela po Klausovi 400 miliardami oddlužit. A víte kolik byla splátka úroku, po Klausovi a kolik k tomu přidala ČSSD a kolik vláda ODS se superekonomem Kalouskem. Takže v 1998 se platilo 16 miliard úroků, vláda ČSSD k tomu do 2006 přidala 24 miliard a ten zbytek to už je dílo někoho jiného. A ten prožranej krám, to jsou zaplaťpánbůh investice ČSSD z dob růstu, které moudře zařídila, aby bylo v budoucnu z čeho splácet. Je to pane kolego klasika. V době růstu můžete šetřit, nebo investovat, nebo obojí. Ne musíte!!!

Jirka 22.6.2009 11:21

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

Topolánek musel na základě plichty ve volbách vzít do vlády Bursíka a spol. Zelení vydírali dost nevybíravým způsobem. Tak se stalo, že ve vládě měli neúměrně vysoké zastoupení a hlavně přinutili ODS vzdát se jaderné energetiky. Za to by měl Bursík dostat nakopáno do pr*...e. Způsobili svojí blbostí nenahraditelné ztráty a oblbli značně populaci tzv.ekologickou a hlavně drahou energetikou. Loobing jak vyšitý. Dal bych jim to k náhradě. Článek je perfektní a plně vystihující. Kam to po volbách natřeme je na nás.

Vlad 22.6.2009 11:20

Re: To je pořád řečí

Prošel by jedině tehdy, kdyby tam stálo:  ... není dovoleno svrhnout vládu ODS. To jo, takhle jim utnout prebendy. To se nedivím té zuřivé nas..štvanosti.

ladik53 22.6.2009 11:19

Re: Svržení Topolánkovy vlády

Paroubek nevykřikoval že on má 101 hlasů, ale že levice má 101 hlasů. A korupcí v případě Melčáka se dá nazvat přidělená mu ochranka od Langra.

Vašek 22.6.2009 11:19

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

to je vjec, co my dělá v češtině velyké problémi - nepýše se bysme ale byzme.

Vlad 22.6.2009 11:18

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

R^

Starý J. 22.6.2009 11:16

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

....Zaměstnali bysme lidi v době krize.....

Na to potřebujete Temelín? Stačily by dálnice!

Jen na ně mít našetřeno a ne "vyžranej krám" z doby největšího ekonomického růstu, kdy jsme prožrali i prachy za největší privatizace a zatnuli sekeru hodně do živého! Teď už jde jenom o to, zda nám ještě někdo půjčí. A za těch 80 miliard ročního úroku by nakonec i skoro další Temelín mohl být!

Starý J. 22.6.2009 11:10

Re: To je pořád řečí

Myslíte, že na normální myšlení a chování je vždy potřeba zákon? Bez něj to nejde?

Starý J. 22.6.2009 11:07

Re: levičáctví je nemoc

Buďte od té dobroty a popište nám, jak "plynovou krizi vyřešil Sarko"! (Asi tak, jako Gruzii, nebo Gazu???).

Myslím, že Vám budu vděčný nejen já!

Goral 22.6.2009 11:06

Dělení po česku ...

Dělení politických stran v česku na tradiční levici a pravici selhává , sám je dělím dle převažujícího IQ ctěného voličstva na hlupáky ( Hlupák se těší a raduje , když někdo mu hodně slibuje... "Paroubci - třicetikorunáči" - stačí tak málo !) a tu poněkud chytřejší vrstvu a taky úspěšnější,pracovitější ( sám jsem nezařazený ) . Poslední kroky KSČSSD svědčí o vytuchnutí "mozkového spolku rudo-oranžové koalice".(vejce,blondýnky,svrhnutí vlády - bože nás chraň před hloupostí těchto Jurů !) Práci čest  a blbosti ve volbách pěst ! Komanči neprojdou !

Starý J. 22.6.2009 11:02

Re: mantru "úspěšné předsednictví" na Psu slýcháme pořád

S Palestinou nejvíce pohořel "malý francouzský Napoleonek". Za dva dny ohlásil konec své "úspěšné mise". A jel domů z Egypta, doprovázen nadšeným potleskem frantíkovského tisku a pln vlastní sebechvály.  A v Gaze se vesele válčilo ještě celý měsíc, přesně tak dlouho, jak Izrael potřeboval ke splnění svých záměrů! A teprve pak byl konec. Takže lze s klidem říct, že tam neuspěl, krom Izraele, vůbec nikdo!

Antonín Hrbek 22.6.2009 11:00

Re: Svržení Topolánkovy vlády

Vážený šifrovací stroji, v první řadě bych si dovolil uvést, že nejsem příznivec sociální demokracie, natož pana Paroubka. Pravdu máte v tom, že ČSSD byla ve volbách až na druhém místě a že to pan Paroubek neunesl. O tom kdo jedná sprostě, by byla dlouhá diskuse. Pokud jde o krizi, tak rozpočet na růst 4,8% mohli předložit buď nevědomci nebo zločinci. Protože od tohoto růstu byly naplánovány současné výdaje a saňové úlevy. O tom, že vláda o krizi lhala, se můžete přesvědčit prohlédnutím jejich prohlášení ve II.pololetí 2008.

Laskavě si také uvědomte, jaký je rozdíl mezi recesí a krizí.

V současné době jsme až po uši v krizi a svádět vše na ostatní je to nejjednodušší. Že byly banky v dobrém stavu, není zásluhou ODS. A daňové poplatníky stálo bankovní hospodaření ODS stovky miliard.

Neměl byste také směšovat pana Paroubka s ČSSD, i když je její nespornou vinou, že v touze po korytech vsadili na Paroubka. Pokud víte, kde konkrétně porušil zákon, tak podejte trestní oznámení. Uvádíte také, že krizí jsou postiženy nejvíce státy s velice štědrým sociálním systémem. Míníte tím USA, kde krize začala a je zatím nejhlubší?

S pozdravem

Starý J. 22.6.2009 10:56

Re: Pane Janouch,

Zřejmě nejste častým účastníkem zdejších "diskuzí"! Jinak byste věděl, jaké hodnocení lze od zImy čekat. Ten pátý pád je to nejmenší, co předvádí!

Starý J. 22.6.2009 10:52

Re: Svržení Topolánkovy vlády

R^R^R^

Obzvláště "tučná část kurzívou" naprosto přesně popisuje, proč se u nás děje to, co se děje. Paroubek táhne své manýry, zvyklosti z prostředí šedé ekonomiky socialismu (tvořenou právě hospodskými, veksláky, zelináři, řezníky, taxikáři, pumpaři, atd.)  do společnosti, která se chce stát demokratickou. Záleží na voličích, jak dlouhohou dobu mu pro toto chování poskytnou. Tak dlouhou dobu nebude na naší scéně klid.

ladik53 22.6.2009 10:51

Tedy, ten poslední odstavec...

...řeknu Vám, to je síla. Jako by autor spadl z višně. Která to vláda vlastně ten Temelín dostavěla? Připadá mi značně pokrytecké chválit někoho, kdo projevuje velkou starost o energetickou bezpečnost Evropy a energetická bezpečnost vlastní, je mu lhostejná!!! Že ona to nakonec není pravda, že ta Topolánkova vláda měla ve svém programovém prohlášení závazek nepřipravovat a nestavět jaderky. Škoda, že se nepodařilo tu vládu svrhnout na první pokus. Mohli jsme s tou energetickou bezpečností být o kus dál a ne to jenom okecávat. Takhle jsme přišli o 4 roky. Dneska už se mohlo naplno pracovat na rozšíření Temelína a ještě bysme zabili 2 mouchy najednou. Zaměstnali bysme lidi v době krize. Ale ona se nás vlastně nedotkla!

franta 22.6.2009 10:39

To je pořád řečí

Tak sakra ať ODS připraví návrh zákona, že v době předsedání EU není dovoleno svrhnout vládu. A šmytec. Jinak ovšem zatím platí (a připomínají nám to většinou t.zv. pravičáci) že co není zakázáno, je dovoleno.

Štváč 22.6.2009 10:38

vsadím se,

že čeští chytrolíni za pár měsíců budou vyřvávat, jak jsme tu EU dobře vedli. Nechceme-li srovnávat Kazachstán, Moldávii a pod. jsme opravdu Kocourkov Evropy s nejhloupějšími politiky a tak na nás také vyspělé země koukají. Jen bude obtížné si to přiznat, zvlášť pro tupé "vlastence."

hank bukowsky 22.6.2009 10:38

Re: Je to pohled zvenčí,pane profesore-

když si mám vybrat, tak za hlupáka jste Vy

Starý J. 22.6.2009 10:37

Re: tož,kurňa

Skutečně jen ignorant může dávat do souvislosti to, že rotující předsednictví existuje proto, že řídit EU je tak snadné, že to může dělat i cvičená opice!

Existence rotující předsednictví nemá se snadností, nebo nesnadností řízení EU naprosto nic společného.

hank bukowsky 22.6.2009 10:36

Re: levičáctví je nemoc

Česká známá vlastnost: adorace kohokoliv a kdykoliv, když to odpivídá mé úrovni chápání světa, a totální zatracení téhož člověka, jestliže si dovolí odchýlit se ze směru mých názorů...

Janouch může být klidně zítra kritizován jeho dnešními oslavovateli, protože nebude užitečný pro propagandu.

Janouchovi, jak výše uvedl jerry: My tady s Topolánkem žijeme a to co předváděl doma, byl důvod k defenestraci. A s Topolánkem jsme ke švédskému modelu, jež nadevše milujete a využíváte, Topolánek určitě nesměroval. Ještě furt jsme živi z hmoty a nikoliv z frází. Ostatně, Vaše hodnocení evropských tzv. úspěchů kulhá na všechny čtyři. Kníže to pohnojil hned zpočátku, plynovou krizi vyřešil Sarko, Topolánek byl za troubu, co nečte smlouvy, jež má podepsat, a ostatní věci nestáli za zmínku ani Vám. Opravdu akorát ty úsměvy na společných fotkách s politiky byly největším úspěchem Topolánka.

franta 22.6.2009 10:35

Dosud se žádná korupce neprokázala

Takže proč ten rozruch ? Poslanci nebyli upláceni, takže jistě hlasovali podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Tak proč za to (pád vlády) může Paroubek ? Nechápu.  

mt 22.6.2009 10:34

Re: Svržení Topolánkovy vlády

R^R^R^

kokespravy 22.6.2009 10:31

Re: Je to pohled zvenčí,pane profesore-

Ty jsi ale truhlík jerry, dělej něco užitečnějšího než tady předvádíš. Běž makat!

mt 22.6.2009 10:30

Re: levičáctví je nemoc

R^