20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
:-) 22.6.2009 13:59

Re: Ještě že ta vláda padla

Představ si Ludvo, že jo i když se nám do toho Šarky pletl. :-P

Januševič 22.6.2009 13:58

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

přesmyčka tvojeho nicku ladik dalik. Topolánek má svého dalíka a Parouboek zase ladika.;-D

spalek 22.6.2009 13:58

Re: levičáctví je nemoc

Nerad to pisi,

ale vse zacina uz u vlastnostech naroda. Nejzavistlivejsi narody v Europe>

1. Cesi

2. Slovaci

3. Chorvati. V kradeni nevim kdo vede..Meli by sme na sv6ch vlastnostech nejprve poradne popracovat

Ludva 22.6.2009 13:53

Re: Ještě že ta vláda padla

Snad si nemyslíte, že i když jsme předsedali, že jsme skutečně šéfovali ? Proti vůli velkých států se nedá udělat nic. O tom to je. Konečně proč ne ?

Januševič 22.6.2009 13:50

Re: no,tak...

No jo, ale vykládejte toto komunistům, jejich patolízalům nebo mládeži, která s běsnícími komunisty nemá zkušenost!

Januševič 22.6.2009 13:45

Re: Ještě že ta vláda padla

Pokud se nemýlím, zapomněl ho jedině francouzský "Paroubek", Sarkozy. To je pro Topola spíše poklona. Od sympatií takového náfuky je lépe být raději co nejdále! :-P 

Januševič 22.6.2009 13:41

Vše marné, pane Janouchu.

Bohouš Sobotků spodinu už zase lakuje, a ta, věrna svým tradicím, bude opět volit levici. Zřejmě ji více imponují drobky s levičáckého stolu než kus flákoty se stolu pravice. Jo, závist je hrozná vlastnost a levičáci ni dovedou šikovně do tupých mozečků vzasévat.:-(

HlavaXXII 22.6.2009 13:36

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

R^R^R^

HlavaXXII 22.6.2009 13:32

Re: Nejhorší byli sosani Schwippel a Tlustý.....a Zubová a Jakubková...

ti čtyři pouze klesli na Paroubkovu úroveň, sami o sobě by shodit vládu nemohli, nevím proč se teď oranžoví burani na ně odvolávají. Shození vlády bylo kompletní dílo kazišuka Paroubka a jeho řitních alpinistů. Podlejší stádo naše polistopadová politika nenosí. 

Enigma 22.6.2009 13:31

Re: Ještě že ta vláda padla

Na tom předsednictví je samozřejmě zásadní ta mravenčí práce toho organizačního týmu. To se připravuje velmi dlouho. Jsou to nekonečné konsultace, připomínky a pod. Tento tým  vybrala Topolánkova vláda s Topolánkem. Tým pracuje bezvadně, organizace klape. Předseda má mít charizma, autoritu. Je to ten, který to musí prodat. To Topolánek zvládl, k nelibosti skřítka Szarkyho. Tichý Fischer ho až tak nedráždil.

profesor Horák 22.6.2009 13:31

Re: Ještě že ta vláda padla

Ludvo, víš proč tak Frantíci a Němci chválili Fišera? No nebudu te napínat. Fišer jim, na rozdíl od Topolánka lez do zadku což se Šarkymu, Merkelové a spol velmi líbilo. Oni nám velmi rádi dávají najevo jak jsme si rovni a někteří rovnější, třeba tím jak jsme promeškali příležitost mlčet... Navíc si Topolánek u Frantíků udělal pěkný vroubek otevřením tématu dotační politiky v zemědělství a prosadil jeho projednávání, což se Sarkozymu ale vůbec nelíbilo.

ladik53 22.6.2009 13:31

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

Jestliže je dobře byste, tak zcela analogicky je dobře bysme.

Enigma 22.6.2009 13:30

Re: no,tak...

pro lidi typu gulášek se šesti je to jasné. Oni jsou ti vlastenci. Země, která terorizuje a omezuje svoje občany v základních potřebách, kde je zavedena vláda jedné strany a její represivní složky je zločinecká. Její občané, keří toto pasivně podporují jsou kolaboranty a spoluviníky. To je bohužel to nejsilnější téma našich blízkých dějin. Emigrace, ať nucená, nebo na vlastní pěst není zločinem, jak to komunisté ocenili trestem 12 měsíců, ale je to projevem odporu k tomuto režimu. Emigrantovi není co závidět. Závistivci jednak mají trauma z vlastní neschopnosti a z toho, že se emigrant uplatnil.   

Enigma 22.6.2009 13:20

Re: o co jde

Vladimíre, odborníku na demokracii. Jistě, každá opozice má ZE ZÁKONA právo svrhnout vládu každý týden. Stačí sehnat dost podpisů. Ve straně jednotného názoru a myšlení to není problém. EU to naše pojetí demokracie ocenila.

007 22.6.2009 13:20

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

Ladičku, chudáčku, kdy to bylo s tím pravopisem? Tvůj útěk z Bohnic je právě prozrazen...

Enigma 22.6.2009 13:16

Re: Svržení Topolánkovy vlády

Toníku, proč se za to stydíš, že jsi socan jak vyšitý.  Vždyť přesně a důsledně papouškuješ fráze ze svodek destrukčního komanda. Píšeš "Pokud jde o krizi, tak rozpočet na růst 4,8% mohli předložit buď nevědomci nebo zločinci. Protože od tohoto růstu byly naplánovány současné výdaje a saňové úlevy." Mandatorní výdaje jsou dány zákonem, s tím nic nenaděláš. Nebuď hysterický. Ještě do února letošního roku nebylo jasné, kam až se to povalí. Kolik "prognostik" jsme slyšeli. Dodnes nikdo neví, kdy to skončí. Jenom socanům je všechno jasné. Kojencům hrkotky, důchodcům palčáky.

Tvé socanské manýry se projevují i v tom jak podsouváš nikdy nevyřčené. Pokud píšu, že bankovní finanční krize se nám vyhnula, je to tak. ODS jsem nezmínil. Bože chraň, abych exota s manýry sňatkového podvodníka spojoval s ČSSD. Naopak, já mluvím o paroubkovi jako o pevné součásti mafie a veksláků, podporované destrukčním komandem (Rath, Zaorálek, slizoun Sobotka a další.)  O tom, v kolika případech porušil paroubek zákon, kolik peněz prošustroval jak na magistrátu, tak i ve vysoké politice se popsalo hodně. Vše marné. Ostatně neúkoluj. Krizí jsou postiženi i v BRD, zatímco Čína a Asie to ustojí líp. Za hrstku rýže a v těch podmínkách to evropan nedokáže.

Ludva 22.6.2009 12:54

Ještě že ta vláda padla

A výborný Fischer mohl napravit Topolánkovo buranství. Jen ta ostuda s fotkami z Itálie, představme si, že by ještě předsedal EU. Topolánkovo jméno chtějí v Evropě rychle zapomenout. Je česká média to nevidí.

antik 22.6.2009 12:51

Re: no,tak...

V roce 1975 byl František Janouch zbaven čs. státního občanství. Takže vlastenče co teď?

milan 22.6.2009 12:36

Re: no,tak...

Znám taky jednoho,ten tady napáchal plno dluhů,tak raději zdrhnul do švýcarska,kdoví kde je mu konec.

Pešek 22.6.2009 12:33

Re: no,tak...

Zůstávají a rozkládají zevnitř, že, pravý vlastenče?   ;-P

Modrá volička 22.6.2009 12:31

Nejhorší byli sosani Schwippel a Tlustý.....a Zubová a Jakubková...

Martin II 22.6.2009 12:31

no,tak...

jen malou poznámku : tato země vás pane Janouchu nevykopla,jak píšete - praví vlastenci vždy zůstávají.Vy jste se vykopnul sám - kdo ví,před čím jste musel utéct,copak jste komu provedl ?,

Modrá volička 22.6.2009 12:30

Nejhorší byli sosani Schwippel a Tlustý.....a Zubová a Jakubková...

Jeden oranžovější než rudější....

novaz 22.6.2009 12:25

oranžovo-rudá špína

Zlatá slova, pane Janouch. Odvolání vlády uprostřed předsednictví EU, to byl skutečně podraz organizovaný sosanským šéfem, který ve slušné společnosti nemá obdoby. Ale co bychom chtěli po nabubřelém papalášovi z RaJe, který pokládá slova jako slušnost, odpovědnost či morálka za nadávky. Tento politruk nemocný touhou po moci nemůže být předsedou vlády ČR, tak pitomý snad tento národ ještě není. Pokud ano, pak to není národ, nýbrž stádo ovčanů. Není náhodou, že právě mladí lidé ukázali nejvyššímu sosanskému pleticháři, co si o něm osobně i jeho falešném, populistickém jednání myslí.

Posleda 22.6.2009 12:14

Re: Tedy, ten poslední odstavec...

Bysme? To tedy musela být opravdu elitní škola- nejspíš První soukromá pomocná. Ještě že rodičové měli na školné...Mimochodem- jméno češtináře jste nezapomněl? Ani toho, kdo vás měl z počtů? A ve kterém století jste do ní ráčil docházet? Tipoval bych tak jeden tisíc osm set a něco- ve dvacátém by Vás autor prvých Pravidel Gebauer musel za "bysme" uškrtit.

VLADIMÍR 22.6.2009 12:11

o co jde

Vážený autore, jakákoli opoziční strana má v demokratické společnosti právo vyslovit nedůvěru, pokud má vláda silný mandát, tak tuto situaci ustojí, pokud ne, ať padne, takže jaký podraz. 

boule 22.6.2009 12:10

Re: levičáctví je nemoc

...a tohle http://www.mafiaweb.unas.cz/Baseballova_palka.jpg  je lék!!! ;-D

SDFDS 22.6.2009 12:07

Re: mantru "úspěšné předsednictví" na Psu slýcháme pořád

no ten ruský plyn s ručně psaným dodatkem na již uzavřenou a podepsanou smlouvu, který k nesmírnému "údivu" Tupola z ní udělal cár papíru, je klasika. Kdyby se do toho nezapojili Frantíci, plyn neteče ještě dnes. Je těžko pochopitelné, že tato causa se vydává jako úspěch. Svědčí to spíše o klima ve sdělovacích prostředcích, jež jsou odtrženy od reality. Proto je nutné číst zahraniční tisk.  Ani hajlování a fakování Evropě kupodivu neimponovalo.... Tupolovo pozdější urážení USA je potvrdilo, že od válu šel oprávněně...

jerry, the bridging mouse 22.6.2009 12:02

Argumenty by nebyly?

Myslím vlastní, ne ty vondrovské... Jinak máš pravdu, jdu dělat něco užitečnějšího. Ty jdi taky.;-)

P.S. Hloupá reakce bez vlastního názoru dělá často příspěvek lepším, než ve skutečnosti je. Možná i nezaslouženě.;-)

antik 22.6.2009 11:56

Re: Je to pohled zvenčí,pane profesore-

Kdo je hlupák v tomto případě je nasnadě. Neboť jen hlupák se přidá k blábolu.