23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

POLITIKA: Peklo nám zezelenalo

Jak jsme se my dva – dnes manželé – poznali, si pamatujeme jako dnes. Bylo to skoro přesně před 22 lety na diskusi studentů. Byli na ní Dánové a Holanďané. A my dva jim zapáleně popisovali, jak bychom jednou chtěli vstoupit do EU.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 6.2.2017 5:56

A hele Šichtopikorníci se nám probudili...či odkopali?

No, Zeleným se už mnoho let říká melouni právě proto, že pod tenkou aktivisticko zelenou slupkou se totalitní rudé maso skrývá. Šichtopikorníkům to došlo až poté, co zelený pošuk Stropnický nedávno prohlásil, že ..."Squatting považuji jednak za projev autonomní kultury, jednak za kritiku společnosti, v níž vlastnictví je deklarováno jako nedotknutelná hodnota.“

No sledují-li Šichtopikorníci takto efektivně a prozřetelně i finanční trhy, tak potěšpánbůh ty, kteří jim pro zmnožení svěřili své peníze.

Přesto, či právě proto se naskýtá otázka coby říkali, kdyby se rozohněný Stropnický maličko kontroloval a před slovo vlastnictví by vložil ... i podvodem získané... Což naše společnost v mnoha případech dělá. Nejen třeba u chomutovského mafiána Nováka, kterému soud prokáže 40 milionový podvod a nařídímu vrátit jen čtyři. To přesto, že majetek páně Nováka těch 40 milionů bohatě přesahuje. A tak je pro narovnání podvodu kam sáhnout.

Pak v souladu s finančně-poradenskou etikou i paragrafy by Šichtopikorníci museli Stropnickému zatleskat. To ovšem za podmínky, že jejich ctihodná finančně poradenská slupka neskrývá podobné fuj jako u Zelených ta jejich tenká zelená, sloužící jen k ohlupování naivních poctivců.

Však i ve finačnictví, stejně jako u Zelených je naivní poctivec vyhledávanou komoditou ....., že Šichtopikorníci?

M. Prokop 6.2.2017 8:41

Re: A hele Šichtopikorníci se nám probudili...či odkopali?

Trefili se dobře a do vás?

V. Karda 6.2.2017 11:08

Re: A hele Šichtopikorníci se nám probudili...či odkopali?

Myslím že se do Malečkosudokopytníka strefili velice dobře.

R. Houška 6.2.2017 9:34

Bývávaly doby, kdy jste tu psal rozumně a souhlasil jsem s většinou vašich příspěvků. Teď vyléváte s vaničkou i dítě...Právo vlastnictví je nedotknutelné! To, že jsme se nechali okrást šmejdy, je hlavně naše vina.

P. Sulc 6.2.2017 2:03

Mate pravdu, koministe jsou taci zlati broucci, zcela

neskodni. Ale to jen proto, ze nemaji zadnou moc, mila mlada damo. Az jich bude vice, a oni to z lidmi umi dosti dobre, az budou mit tajune vyzbrojene milice, tak uz tak neskodni nebudou. A jen 15 %? Jen se mrknete na diskuse, kolik jich je, vetsinou to jsou blbove, ale i blb je nebezpecny, jeli komunista. Takze je neberte na lehkou vahu.A to vse je diky Havlovy, ktery maloval tlustou caru a nechtel se s nimi vyporadat, vsak ti stale jeste zivi maji pekne pense. A z mladsich jsou kapitani prumyslu, , ty miliony jiste nevydelali na prescasech.Je to ale s posvecenim naroda, ktery nic nedelal, krome volani slavy Havlovy. Toho se ovsem soudruzi nijak nebali, vedelo, ze s Havlem jsou "ja na brachu, bracha na me".

K. Wágner 6.2.2017 5:45

Re: Mate pravdu, koministe jsou taci zlati broucci, zcela

Ono těch kovaných komunistů nebude víc v parlamentu, nebudou mít milice a nedostanou se k moci. Naproti tomu ti zelení neomarxisté a ekoteroristé jsou na vzestupu, prolezlí všemi patry naší politiky a celou řadou našich vysokých škol, kde si oblíbili genderová studia. Většina pamětníků má oči jen pro ty staré známé komunisty, se kterými měli zkušenost, ale ty dnešní "melouny", navrch zelené a uvnitř rudé, nevidí, nebo nechtějí vidět: pro jednotlivé stromy nevidí les. A tragédie je v tom, že Zeleným kolikrát ještě i fandí.

P. Sulc 6.2.2017 6:13

Re: Mate pravdu, koministe jsou taci zlati broucci, zcela

To teda mate stokrat pravdu, ti jsou mnohen nebezpecnejsi, take diky politicke korektnosti.A opravdu maji podporu, kdo s nimi nesouhlasi, je rasista, xenofob, neo nazi, ultra extremista. Je to pruser.

J. Schwarz 6.2.2017 7:59

Re: Mate pravdu, koministe jsou taci zlati broucci, zcela

Přesně tak! "Noví" komunisté odvrhli "dělnickou třídu" která se konec konců ukázala ve své většině být reakční a maloměšťácká a vsadili na "menšiny" a "diverzitu". Snaživě se snaží vyhledávat jakékoli úchylky a slibovat dotyčným výhody pokud se zorganizují a prohlásí za "diskriminovanou menšinu". Takto chtějí společnost rozbít na řadu "kmenů" mezi kterými by pak udržovali násilím "klid". Divide et impera se tomu říkalo dřív...Dnes je to politická korektnost, zákaz diskriminace a povinnost "milovat" všechny...

M. Moravcová 6.2.2017 14:11

Re: Mate pravdu, koministe jsou taci zlati broucci, zcela

ano, pravda.

M. Těhanová 6.2.2017 8:22

Re: Mate pravdu, koministe jsou taci zlati broucci, zcela

Vykašlete se už jednou na tu zášť vůči Havlovi. Samozřejmě dělal chyby, ale dnes snad máme problém mnohem vážnější. Źe zloděj z té doby chce ovládnout tento stát, mít ho pro sebe.

M. Valenta 6.2.2017 9:51

Re: Mate pravdu, koministe jsou taci zlati broucci, zcela

Tlusté čáry kresli i jiní než v tomto ohledu naivní Havel a mnohem, mnohem tlustější.

P. Eugel 6.2.2017 1:18

Skodlivost

Asi se vsim by se dalo souhlasit. Komunisti a zeleni neobolsevici jsou proste prasata. MUJ NAZOR. Ale nelibi se mi zlehcovani tematu, formou "zubni pasta-jaderna energetika". Vytvari to pocit o nebezpecnosti jadra. Preci jen si myslim, ze jadro neskodi tolik jako mikrocastice v zubni paste, ktere se vazou na vnitrni organy.

R. Gramblička 6.2.2017 11:14

Re: Skodlivost

mikročástice ze zubní pasty, které se vážou na vnitřní orgány? Uff, to je síla, můžete to nějak upřesnit?

R. Langer 6.2.2017 16:59

Re: Skodlivost

Nesmíte tu pastu jíst... :-P

P. Eugel 6.2.2017 23:47

Nikde, ale opravdu nikde nepíšu, že pastu jím. Ale jistě procento se do traktu dostane tak jako tak. A o tom co se do pasty přidává a jak se to chová v organismu Vám pomůže www.google.com. Ale asi Vám uniklo něco jiného.

P. Eugel 6.2.2017 23:47

Nikde, ale opravdu nikde nepíšu, Ĺľe pastu jĂ­m. Ale jistÄ› procento se do traktu dostane tak jako tak. A o tom co se do pasty pĹTMidává a jak se to chová v organismu Vám pomĹŻĹľe www.google.com. Ale asi Vám uniklo nÄ›co jinĂ©ho.