29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Parouback 17.9.2006 23:32

Megaplay s.r.o.

Paroubek by si měl především zamést před vlastním prahem...

Zdá se, že nezametl dosti důkladně: http://jiri-paroubek-neni.borec.net/megaplay-podrobnejsi.php

Kamyl 15.9.2006 22:30

Nejste trochu malicherní?

Česká vláda prý mohla za Unipetrol dostat o 180 milionů eur (v přepočtu asi 5,3 miliardy korun) více, než zaplatil polský koncern PKN Orlen. Vyplývá to ze zveřejněné zprávy vyšetřovací komise polského parlamentu.

PRAHA 20. září - Vyšetřovací komisi, která by se zabývala okolnostmi privatizace Unipetrolu, sněmovna asi nezřídí. Proti jsou nyní i někteří komunisté, takže ODS možná nebude mít dost hlasů na to, aby vznik komise proti vůli ČSSD prosadila.

Občanským demokratům se dnes nepodařilo zařadit do programu schůze dolní komory ani návrh na ustavení komise… Proti vzniku komise se již dříve postavil premiér Jiří Paroubek (ČSSD)...        – Je pravděpodobné, že 2,5 mil Kč získaných prodejem akcií by při standardním postupu věřitelů posloužilo spíše k částečné úhradě dluhu než ke koupi bytu. Ve srovnání s kauzami socialistických mafiánů z nichž jednu příkladnou připomínám jde však o záležitost nicotnou a hodnou pozornosti jen občanů se sníženou rozlišovací schopností, jimiž bohužel levicoví voliči zpravidla jsou.

Felda 15.9.2006 21:32

Topol trochu zbohatnul, PMB trocjhu zchudla, ale pravde je, ze vse je velmi legalni a mravne

Ladislav N. 16.9.2006 4:10

Re: Felda a další z klubu přátel KSČSSD....

A spočítej si ještě, kolik se vejde mioliónů do biliónu státních dluhů, co tady po sobě nechává KSČSSD... Miliarda je tisíc milionů, bilión je tisíc miliard, tzn. milión milionů korun dluhů jako nechtěné "dědictví" a odkaz socialistů generacím, jichž se už nedožijí...

Nadějné vyhlídky, což?

Jarda C. 15.9.2006 21:29

Památný Jakešův projev má silnou konkurenci:

Na opakované otázky, jak a v čem Topolánek zákon porušil, už odpovídal Paroubek značně vyhýbavě.

"Já už se nechci v tomto posunovat dál, prostě je to mé přesvědčení, o něco se opírám, o nějaké právní posudky, které jsme měli k dispozici už před volbami. On vlastně podepsal jakousi směnku, takže tam to vyplývá prostě z toho, ta nebyla realizována, ta se prostě nějakým způsobem převedla někam jinak, ale to si spíše vezměte právníka, který by vám to vysvětlil," řekl Paroubek a víc nechtěl o celé věci mluvit.

Pete Brich 15.9.2006 22:24

"ale to si spíše vezměte právníka, který by vám to vysvětlil," řekl Paroubek

Krotne nám nějak ten bankovní idiot a finanční kretén, jak ho nazval jeho zářiový expert na směnečné právo. ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

PB

Jarda C. 15.9.2006 23:44

Re: "ale to si spíše vezměte právníka, který by vám to vysvětlil," řekl Paroubek

Nekrotne Pete, asi došly prašule na PR agenturu, která mu sepisovala projevy a článečky. Teď musí holt čerpat z vlastní hlavy ........ a podle toho to vypadá.

Felda 15.9.2006 21:16

Je to velmi slozite, ale nakonec velmi proste....

.... Topol ytrochu zbohatnul, PMB trochu zchudla, ale vse se stalo velmi legalne a moralne a nikomu nic moc neschazi.

Zrovna tak jako u Kalouskova bytu, za ktery ovsem Kalosek nezaplatil vubec nic a Kupoval jej Hava za 6 Milionu, ten stejny Haba, kteremu Kalousek doghazoval miliardove zakazky na nakup a prodej zbrani.

Dtto rodina Michala Krause, ktera ma tezko dolozitelny puvod nemovitsoti za cca 10 milionu, kam se na to hrabe Gross....

Felda 15.9.2006 21:11

Jak vyplyva z mnoha prispevku, vse bylo velmi legalni a mravne a dokonce na tom ...

skoro uplne vsichni vydelali......

vydelala na tom VAE, ktera byla pred transakci  prakticky v krachu, vydelal i Topol, ktery za bezcenne cenne papiry shrabl 2.5 MM, vydelalo i Eltodo, ktere navic jak potvrzyje pan byvaly primator koukal je

"zavisle na HMP a nadejnych politiku si hledi"

jenom jakasi PMB ovadana nerozbornym bratrstevm sociku a ODSaku na tom mozna trochu prodelala, ale kdo by se mel hrabat v takovych prkotinach..... 

Aurelius 15.9.2006 20:11

Zástava je od první do poslední koruny 100%

Jezto ti solidární rucitelé dostali od banky uver 67 mil a ukazali se bezcení pri pohledávce na 12 mil, pak jednala PMB kriminálne od samého pocátku. 

páječ 15.9.2006 20:26

Re: Zástava je od první do poslední koruny 100%

máte málo informací, doporučuji ihned.cz

Za několik dnů budete asi překvapen, když váš oblíbený předseda odejde do politického důchodu, případně do lochu, to podle toho jak velké čistky provede člen nelegitimní vlády bez důvěry PS Langer na MV.

Ladislav N. 15.9.2006 20:33

Re: Re: Zástava je od první do poslední koruny 100%

Jste obyčejný žvanil. Běžte pájet a neplácejte blbosti.

páječ 15.9.2006 19:25

Stydím se za svého premiéra

a stydím se za jeho ostudnou vládu, svévolně jmenovanou komunistickým čoklem Klausem, bez jakékoliv legitimity a bez důvěry PS. Neříkal náhodou ten tunelářský Bůh na Hradě, že sestavením vlády pověří toho, kdo mu na Hrad donese 101 podpisů poslanců? A kde je ten zloděj a lhář Topolánek má? a jakto že je po něm náhle nikdo neche?

Co se týká Mirka a jeho směnky, vůbec mě to nezajímá. Topolánek jakožto zkrachovalý podnikatel, za jehož neschopnost musel daňový poplatník zaplatit 20 milionů Kč nemá žádné morální právo působit ve veřejném životě. To, že se takový člověk stal premiérem, považuji již za do nebe volající důkaz toho, že žijeme v Banánistánu a nikoliv uprostřed Evropy.

Dovede si někdo z místních echt-pravičáckých čtenářů NP představit, že by se nějaký zkrachovalý politik, jehož neúspěchy v podnikatelské činnosti navíc zaplatil daňový poplatník, mohl ujmout vlády např. v USA? Asi sotva.

Pete Brich 15.9.2006 19:34

Vyzvracel ses? Ulevilo se ti?

Jestli ne, tak znova od začátku. Pak už budeš mít lebku dokonale dutou.

PB

páječ 15.9.2006 20:22

Re: Vyzvracel ses? Ulevilo se ti?

Charakter mého textu a vašich bezobsažných urážek je zcela v opozici, takže to ponechám bez komentáře.

Ladislav N. 15.9.2006 20:32

Re: Re: Vyzvracel ses? Ulevilo se ti?

Teď bys to měl po sobě sebrat, vložit do pytlíku a vhodit do kontejneru na odpad. :-/

žaneta 15.9.2006 20:50

Re: Re: Re: Vyzvracel ses? Ulevilo se ti?

takže pravdu vložit do pytlíku a zahodit do kontejneru na odpadky, jak symptomatické(Y)

Kamyl 15.9.2006 21:13

Re: Re: Re: Re: Vyzvracel ses? Ulevilo se ti?

Pravda či nepravda se mohou vyskytovat toliko v názoru či myšlence. Nic z toho jsem v příspěvku neobjevil. Mohla by jste mi prozradit kde jste (v kterých konkrétních slovech) objevila Vy onu pravdu jež Vás oslovila?

* 15.9.2006 23:01

Re: Re: Re: Re: Re: Vyzvracel ses? Ulevilo se ti?

Blbče, přečti si to ještě 5x, možná ti ta pravda dojde :-P

kpt 15.9.2006 22:51

Re: Stydím se za svého premiéra

dej si vlasy z čela a najdi si ostrý roh

michal 15.9.2006 18:53

Média za bukem

vyčkávají, zda to Topolánek ustojí. Pokud ne, opět uvidíme hon na čarojdějnice jako u Grosse. Tak co redaktoři z Respektu, že Vás neslyším, vy strážci demokracie. Premier, který si nahrabal zadlužením firmy je pro Vás málo ?

tony 15.9.2006 18:22

hmm

je treba udelat poradek!

ctete http://cypaty.blog.cz

tam je o vsem dost podkladu

Pepa Jetel 15.9.2006 17:41

Tady je to (až na čestné výjimky) utkání fanclubů.

Tak jako za Grosse, ale v opačném gardu. Tohle fakt nechápu, jakou máte k tomuhle motivaci? Dyť jde o úplně cizí lidi, a většina lidí tady vesele překrucuje, ignoruje fakta a selský rozum, nadává...

PRASÍ DENT 15.9.2006 17:27

ASI TAKTO

 S tebou rostu i padám .....Telefonát Topolánkova jeho Dalbalíkovi....Zdá se, že zamnohými politiky stojí opravdu silné zájmy třetích osob a korporací.....

pařez 15.9.2006 16:34

Na politika Topolánka se nemají uplatňovat

trestně-právní kritéria, ale etická!!!! Soudný člověk nemůže věřit této Topolánkově pohádce vymykající se zdravému rozumu spořádaného hospodáře. Je to stejné jako u Grosse, kterému také nešlo dokázat spáchání trestného činu, ovšem jeho báchorka o strýci Vikovi atd. zněla stejně nevěrohodně jako Topolánkova, a proto by v Topolánek měl následovat Grosse. Jedině tak bude učiněno zadost politické kultuře v této zemi.

jeff 15.9.2006 16:40

Re: Na politika Topolánka se nemají uplatňovat

co je v jednání Topolánka neetického, když pomineme Paroubkovy žvásty?

Martin 15.9.2006 16:41

Re: Re: Na politika Topolánka se nemají uplatňovat

jestli je pro tebe vse v poradku kdyz firmy odpousti dluhy politikum tak rozhodne tam nic spatneho neni, ale pak tva predstava civilizace je nekde z afriky

huhu 15.9.2006 16:47

Re: Re: Re: Na politika Topolánka se nemají uplatňovat

v době řešení dluhu byl Topol již několik let mimo, a dluh znehodnotil Paroubek. Ale to je stále dokola. Socani, jejichž podstatou je snaha okrádat druhé, žít na úkor jiných žvaní o etice 8-o:-D(Y)

jeff 15.9.2006 16:56

Re: Re: Re: Na politika Topolánka se nemají uplatňovat

1/ jak už zde bylo x-krát uvedeno, Topolánkovi nikdo dluh neodpustil.

2/ v dobe uvolnění zástavního práva nebyl ani predsedou ODS, ani předsedou vlády. Byl jen jedním ze senátorů.

3/ opravdu mně moc nevadí jak si soukromá firma hlídá své soukromé peníze, ale opravdu mi vadí jak Paroubkova vlády a její socialističtí předchůdci už prošustrovali cca 850 mld státního dluhu, protože už zítra ze mne a dalších 100 let z mých potomků budou mámit daně k zaplacení těchto dluhů.

pařez 15.9.2006 18:29

Re: Re: Re: Re: Na politika Topolánka se nemají uplatňovat

ad1) není nač reagovat

ad2) nechápu, co se tím mění?

ad3) politik má být věrohodný a veškerá podezření umět věrohodně vyvrátit. Rozhodně ne tak, že pozornost obrátím jiným směrem, jak se pokoušel Gross a nyní i Topolánek.