15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JiriF 13.11.2006 1:11

Re: Re: A co ???

Mohl byste prosím nám zaostalejším vysvětlit, co si máme představit pod termínem "hesla o trhu" ?

Martin 13.11.2006 1:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

to je klasicka pravicacka demagogie, my vse vime lepe, ale dukazy nepredlozime

mohu te ujistit ze jak bude mit ods dost sil tak tu zavede neco jako hitler v nemecku, mam pro to stejne dukazu jako ty a take ti je nedam

JiriF 13.11.2006 1:08

Re: Topolánek v pasti

Jste schopen tuto brilantní analýzu také nějak doložit, nebo jen papouškujete, co jste zaslechl na uličním výboru ?

conqueror 13.11.2006 1:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

Ano, neporušuje, protože zatím na to nemá dost sil. Ale jak řekl klasik: Levičáctví je nemoc a černocha neodbarvíš. Proto lidi tvého ražení nelze přesvědčovat. Ale je nutné se před takovými mít velmi napozoru.

Martin 13.11.2006 1:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

dukazu se nedockam, ze ? takze se musis zabyvat cim dal tim vice tematy jen abys nemohl priznat, ze dnesni kscm proste nas pravni rad nijak neporusuje

conqueror 13.11.2006 0:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

Můžeš se dovědět něco o spolupracovnících STB (na př. Filip) nebo o bachařích. Když ti tyto "maličkosti" nevadí tak ti není pomoci.

Martin 13.11.2006 0:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

aha takze dukazy nemas, dekuji za informaci :-D

Martin 13.11.2006 0:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

jestli budou prosazovat nasili a prousovani ustavy tak je tu problem, jestli ne tak problem neni - co dokazala i existence narodni strany ci ruznych skinheadskych srazu, ale ja cekam na dukaz ze toto porusuje kscm, dockam se ? nebo se dozvim po gottwaldovi neco i o leninovi a pripadne neandrtalcich ?

conqueror 13.11.2006 0:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

Znalý člověk důkazy nepotřebuje a neznalý ať si to vyžere. To bude tvůj případ. Pokud tedy nejsi stranický kádr.

conqueror 13.11.2006 0:52

Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

Koneckonců skinhedi a současní neofašisté taky nikoho nezavraždili a nikomu krádežemi a vraždami nevyhrožují. Máme je proto tolerovat??? Anebo dokonce volit???

Martin 13.11.2006 0:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

konkretni dukaz tedy nedostanu, jen reci o burske valce, ok, chapu to je norma

conqueror 13.11.2006 0:50

Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

Gottwald, dosud jejich velký vzor, sliboval taky. A každý ví jak sliby splnil. Nepiš nesmysly a vynech hloupou demagogii.

Martin 13.11.2006 0:46

Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

ale zmenila, akceptuje trzni hospodarstvi a demokracii, chci dukaz ze je odmita a to na zaklade nejakych bodu programu ne hesel jsou to komunisti proto je odmitaji

komunisti jsou stranou ktera byla uz v x vladnich koalicich v zapadni evrope a svet se nezboril /ted jsou mimochodem znovu v italii/, nemusim je mit rad, povazuji je za prilis na muj vkus levicove, ale nebudu opakovat prihloupla antikomunisticka hesla bez obsahu, ktera se opiraji na tom co kde kdo pred x lety udelal

conqueror 13.11.2006 0:43

Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

Jenže britové už nestojí za tím co je vedlo do búrské války. KSČM svoji ideologii nezměnila. To je rozdíl který ti uniká. Ale spíš o tom rozdílu schválně nepíšeš. A tím jsi se profláknul příznivče naší "nové a obrozené " KSČM.

Martin 13.11.2006 0:41

Re: A co ???

levice jsou jeste zeleni, doporucuji precist jejich program /a ne koukat na bursika/ kde treba hesla o trhu oznacuji za bludy :-D

conqueror 13.11.2006 0:37

A co ???

Společnost je tak odporně rozdělená, že účast nebo tolerance komunistů levé,  línější, pobírající a nájemněregulované polovině nevadí. Komunisti? A co? Vždyť se to dalo vydržet. A Velký Jirka nedopustí aby se to zvrhlo úplně do ruda. Hlavně když nám nikdo nebude sahat na naše výhodičky. Hnusné, že? A Paroubek se komunistů nebojí. Naopak je potřebuje proti komukoliv. Bez nich není proti pravici ničím.

Martin 13.11.2006 0:34

Re: Re: nemluvte za volice CSSD

rad bych vedel jake miliony zabila kscm /konkretne tato strana, nezajima mne stalin apod. protoze ja take brity neposuzuji podle burske valky/

Vilém 13.11.2006 0:31

Topolánek v pasti

Pan Wagner se zoufale snaží přesvědčit sám sebe, že paroubek je v koncích a nezbývá mu než předat vládu Topolánkovi a podpořit ODS.

Jenže problém nemá Paroubek, nýbrž Topolánek. Čas běží, sociální zákony platí a Modrá šance je v nedohlednu. Přitom voliči ODS jsou sice zatím shromážděni za mrkví nízkých daní bez úspor, jenže tohle se rozplyne s prvními opatřeními ODS. Topolánek reálně nemá čím splnit své bláznivé předvolební slibotechny, od omezení plateb u lékařů přes uvolnění regulace útrat ve zdravotnictví po rovnou daň a snížení deficitu.

Až to všechno skončí, bude bez ohledu na ČSSD z Topolánka vyhořelé palivo, obdivovaná politická mrtvola, občan Baham, vyhazovač v lokále (koneckonců je velkej jak vrata) nebo bůhví co, ale jistě ne šéf ODS s 40% podporou.

Iva 13.11.2006 0:25

Re: nemluvte za volice CSSD

Ty miliony lidí, zabitých zločinným komunistickým režimem a miliony zmařených životů nejsou žádný komplex, ale smutná skutečnost!!

Martin 13.11.2006 0:14

nemluvte za volice CSSD

volici CSSD vedeli, ze jednou z moznosti je mensinova vlada s toleranci komunistu /mnohokrate pred volbami zminovana/, a i s touto vedomosti vybrali CSSD, takze vase komplexy z komunistu neshazujte na jine