16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
rom 13.11.2006 11:47

sci-fi

které by se mohlo stát realitou..:-/

cca 13.11.2006 11:23

Re: Re: Ale pánové,

my je zvolili, tak ať se starají  -  a co jako dál máme dělat ??? tím že jsme "je" zvolili tak si "je" platíme - když nesouhlasím s tím co dělají příště si "zaplatím" někoho jiného.

trp 13.11.2006 11:15

Re: Ale pánové,

Nezájem o politické dění a alibistický postoj - my je zvolili, tak ať se starají - vede právě k oněm zlodějnám tam nahoře! Tříbení názorů pomocí diskuze na netu je dar dnešní doby a demokracie. Každý by si měl tento dar hlídat. Jistě, vulgární napadání je nechutné, ale tomu se bohužel nedá zabránit. Lze jen doufat, že časem vulgarita ve společnosti nebude in. Sledujete-li autorskou stopu vdiskuzích, pochopíte co je kdo zač. I to je přínosné.

Alf 13.11.2006 11:13

Re: Jednou veci si Paroubek muze byt jist na 100%,

70% oblíbenosti je jistě pravdivé, průzkum se prováděl pouze u členů ODS...:-)

Hawk 13.11.2006 11:06

Docela mne pobavila představa abdikujícího Klause

To snad autor nemohl myslet vážně

Jaryna 13.11.2006 10:57

Ale pánové,

oni si to tam nahoře vyřeší sami, nás se ptát nebudou...My je zvolili a tak jsme jim dali mandát na to, aby pořád něco řešili, ať k našemu prospěchu nebo k neprospěchu, ale hlavně k prospěchu svému...Tak co se pořád dohadujete?  Stejně na vaše názory nikdo nebude brát ohled, máme pouze právo říci názor nahlas, ale nic víc......No, stejně..........aspoň něco......

LJG 13.11.2006 10:51

hehe

Pěkné. Jen jestli to není zbožné přání. On Paroubek žije v bludu, že je buldozer a prorazí. A že to jeho voliči chtějí. Jeho voliči chtějí ale sociální jistoty a Paroubek je jim šumafuk.

Kylchap 13.11.2006 10:39

Ivánek Plešounek

působí spíše jako ministr propagandy než vnitra.

Mirek Šejna 13.11.2006 10:38

Re: Re: Aleši,

Oni kradou i modráci? Já myslel, že modráci jsou narozdíl od socanů slušní, pracovití a nekradou.

Mirek Šejna 13.11.2006 10:36

Danieli,

nebyla by smrtelná. I kdyby k volbám šla jen polovina bolševických voličů, volili by z 90% socany. V tom případě by socani získali svých 32 a ktomu polovinu bolševických 12 priocent, tj. 6 procent, což by socanům k vítězství stačilo. No a je přece pravidlem, že vládu sestavuje vítěz voleb. Nebo snad nikoli?

Jan Daniel 13.11.2006 10:34

Re: Aleši,

Šejno, dávejte si víc pozor ať se zbytečně nestřílíte do nohy. V Mostě kradla ODS spolu s ČSSD (stejně jako v Praze). Takže pokud zametají stopy tak zase společně. ;-D;-D;-D A vy socani byste nám tohle spolčení lotrů ještě chtěli naordinovat na celostátní úrovni ve formě velké koalice nebo opoziční smlouvy. No fuj. 

Mirek Šejna 13.11.2006 10:33

trpe,

přemýšlej. Proč kritizuje Wagner socany za to, že chtějí udělat dnes to samé, co udělali modráci před 8 lety, ale v opačném gardu. On obviňuje socany z toho, že si tak socani chtějí zajistit kontrolu státních penězotoků a beztrestnost. No tak mě napadlo Wagnerovo "podle sebe soudím tebe" a naznačil jsem, že modráci to před 8 lety asi tedy udělali ze stejných důvodů. A Wagner tady minulý týden zvěřejnil článek, který se tak přímo jmenoval: "podle sebe soudím tebe". Já tomu říkám, že si Wagner naběhl na vlastní vidle.

Jan Daniel 13.11.2006 10:29

Re: sciologu

Šejno, spousta současných bolševických voličů by volit už nešla, pokud by vypadli jejich koně. A ztráta 3-4% by pro KSČSSD byla smrtelná. Socani prostě bolševiky potřebují, slovy Roka: "bez nich si ani ruce neumyjí".

Mirek Šejna 13.11.2006 10:27

Re: Re: Pazúre,

No zato soukmenovec Langer socany vyšetřuje a vyšetřuje a pořád nic nevyšetřil. A navíc teď odsune Kubiceho do ústraní protože prý nemá vzdělání. Geniální nápad hodný Langera. Tak dlouho se přemýšlelo o tom, jak Kubiceho odklidit poté, co svoji historickou úlohu splnil, až se na něco přece jen přišlo.

Mirek Šejna 13.11.2006 10:23

sciologu

je ať bolševiky zruší. To by byla pro socany ta nejlepší věc, kterou by soud udělal. Soud by sice zrušil bolševiky, ale ne jejich voliče. A kohopak by ti voliči potom volili? ODS a Lidovce určitě ne. Nejspíš by volili socany. Takže kdyby soud bolševiky zrušil před letošními volbami, vyhráli by socani volby s asi 40 až 42 procenty hlasů.

Mirek Šejna 13.11.2006 10:20

Aleši,

modráci teď podali žalobu proti výsledku voleb ve dvou senátních obvodech. V jednom zvítězil Pithart, ve druhém socan. Vždy jen o pár stovek hlasů. kdyby toto udělali socani, kteří v jiném obvodě tesně prohrali s ODS, bylo by v novinách hromada keců o tom, že socaní neuznávají demokratické principy voleb. U modráků se to ale považuje za normální.  nich je totiž normál vše, co je u jiných prasárna.

V Mostě, kde ODS prohrála jednoznačně, se modrý primátor rozhodl, že vítěznům neumožní vládnout. I tam byla modrácká finta jasná: nejdřívě kdosi podal stížnost na výsledek voleb (kdopak asi?), takže se tím zabývá soud, a dokud to nevyřeší, nemusí dle Langrova ministerstva bez důvěry primátor předat funkci, takže má víc času zametat po sobě.

rUDOLF 13.11.2006 10:13

Re: Re: Re: Re: Abdikace Klause?

Že by komunisté byli banda poserů?

ladasC 13.11.2006 10:08

Re: Pazúre,

Šejno,Šejno,vy ty hovadiny nepřestanete psát,že.Ty vaše vysněné aféry,socialisti osm let podrobovali tomu nejpřísnějšímu vyšetřování a na co přišli,zavřeli si exministra,to je docela přízračný výsledek. a ještě vtípek"víte jak se Paroubek zbaví šibalů ve svém okolí?No,nřestane se obklopovat sociálními demokraty.HA  HA:-P 

trp 13.11.2006 10:04

Re: JABe

Slušnost je ti cizí. Urážky vlastní. Tak jakápak s tebou argumentace?! Dle toho každému musí být jasná názorová politická příslušnost tvé maličkosti.

gerontusinza 13.11.2006 10:04

Ejhle elita národa !!!Re: Re: Re: Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

tAK TO JE TO CO ODS ZDE DRŽÍ NAD VODOU? Vynikající modří fašouni. Vy taky máte vysokou školu modrej bolševiku?Táhněte i stou prohnilou stranou do (Y)

trp 13.11.2006 9:48

Re: Pazúre,

Tobě je to jasný. Ty potřebuješ ty sociální a jiné dávky ke své seberealizaci. Jenom co možná nejmíň makat. Takže volba programu stran ti je jasná. ČSSD-KSČM toť tví idolové. Kdo na vás bude dělat? No přece ti druzí, že? SOUDRUZI!

sciolog 13.11.2006 9:47

Re: Re: Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

V Nemecku uz uvazuji o defintivnim zruseni NPD, po tom, co komunisti nikdy nedostali sanci se ke svemu odkazu hlasit. Co takhle ty degenerovane pohrobky totality konecne taky zrusit, vzdy to obchodovani s KSCM znici nas ccely parlamentni system. Ta prisera nahore se uz odvazuje tvrdit cosi o emigrantech, co tady neziji. Proc asi ty ruda svine?

Mirek Šejna 13.11.2006 9:46

Quine,

jak rád bych přestal uvažovat v kategoriích modrá a oranžová. Jenže to bych nesměl znát texty pana Wagnera. To je modrý komsomolec se vším všudy. Na Psu mu minulý týden vyšel článek "podle sebe soudím tebe", kde kritizoval novináře za to, že hodnotí jiné podle toho, jak se chovají oni sami. No a dnes to předvedl Wagner sám. Na to jsem upozornil, modrá a růžová je jen doplňkem.

aleš 13.11.2006 9:42

Re: Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

Vrána k vráně sedá, bolševik si sobě rovného soudruha hledá. Šibal šibala nepodrazí. Vy komunisti, zůstanete pořád stejní.

Rozdíl mezi vámi bolševiky a fašisty je jen v tom, že vy zatím ještě máte možnost do všeho krafat.Rv

gerontusinza 13.11.2006 9:32

Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

Píšete "Pan Paroubek se očividně začal bát eventuality, že Topolánkova vláda nezíská důvěru a on bude postaven před nutnost spolehnout se na jednoho přeběhlíka nebo na obojetné lidovce. V obou případech by se ale musel obrátit o pomoc na komunisty, což by mu řada členů i voličů ČSSD nikdy neodpustila a ani při své výřečnosti by je nepřesvědčil, že se nedopustil hanebnosti"

Na pomoc komunistů je pan Paroubek předem připraven a při volbách, kdy sdělil národu že mu půjde o podporu  napříč politickým spektrem (což je jasné poslednímu pohůnkovi z horní-dolní jen vám ne) dostal o trochu méně než Topolánek, kerý vyhrál o hlasy zde nežijících emigrantů. Ano první alternativa by znamenala blamáž, kdyby nedostal těch 101 hlasů, ale já bych mu doporučil tuto blamáž riskovat. nebyla by horší než pana Topolánka. Jen by byla více rozmazávána v tisku. Silný člověk a politik by ale měl umět i tuto eventualitu ustát.Když prohra tak prohra, ale využít i tuto možnost. Není to totiž o život, je to jen o možnost aby vyhrála ta  slušnější z obou stran. A já ČSSD stále pokládám za slušnější stranu než špičkové  ničemy z ODS. Jejich hanebnost stále jasněji se objevuje machinacemi kolem voleb s nactiutrháním a kriminalizací protivníků. Ne pane, ani hezký den vám nepopřeji, nezasloužíte si to.:-/

trp 13.11.2006 9:32

Re: soukmenovče trpe

v tvém kmenu já určitě nejsem! Jsem spíš do modra, živím se rukama, proto že mně komáři zakázali studovat,ale číst umím, i mezi řádky.Ty nebudeš z mého kmene. Ty určitě ne!

ilna 13.11.2006 9:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemluvte za volice CSSD

Teda vy jste dokonalý příklad umanuté zaslepené ideologie. Rv

Jan 13.11.2006 9:17

Re: Re: Jednou veci si Paroubek muze byt jist na 100%,

A kdo by ho volil? Z parlamentnich uz Klaus stacil svou povolebni neschopnosti a okatemu nadrzovani ODS nastvat vsechny strany, samozrejme s vyjimkou ODS. Jedine, ze by zase premluvil komunisty, tak jako pred tremi lety.

Jan 13.11.2006 9:11

Re: Re: Re: Abdikace Klause?

Tehdy v parlamentu krome komunistu a clenu stran narodni fronty nikdo jiny nebyl. A Havla volili ze strachu a ne proto, ze se pred nimi plazil a skemral tak, jako Klaus.

Mard 13.11.2006 9:11

Re: Jednou veci si Paroubek muze byt jist na 100%,

Naopak, po abdikaci by měl nové zvolení prakticky jisté.