22.6.2024 | Svátek má Pavla


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
občan 1.8.2009 19:25

Re: Žijeme na dluh.

děkuji, historiku, ušetřil jste mi práci..

Robert E.Lee 1.8.2009 16:43

Re: Žijeme na dluh,milý Sumo

V reálném socializmu jsem prožil většinu "pracovního" života.Pracoval jsem od podzimu 68,co jsem přišel z vojny.Takže: co vidíte kolem sebe bylo opraveno,nebo nově postaveno za posledních 20 let.;-)Pamatuji opadanou Prahu,všude lešení a "pozor,padá omítka",o vesnicích ani nemluvím.Nebo uhelné prázdniny.Zaostalé strojní vybavení v továrnách(ani nebylo co rozkrást),i Volkswagen musel Škodovku vybavit novými stroji.

Chemická válka,kterou bolševik vedl proti vlastním lidem-barvy s obsahem Pcb,kterými  natírali kravám žlaby,ačkoliv ve světě už se vědělo,co je to za svinstvo.To si nepamatujete,jak se po převratu pálily zásoby másla?

Možná jste o hodně starší než já a nepamatujete si už vůbec nic.Hezký den!

občan 1.8.2009 16:47

Re: Žijeme na dluh,milý Sumo

děkuji, mluvíte mi z duše..

jirka.s. 1.8.2009 17:04

Re: Žijeme na dluh.

" Všechno, co vidíme kolem sebe bylo vybudováno v minulém režimu."

Výborně, vyžraná kejto!!! Budovalo se a budovalo se a v tom svatém nadšení se dokonce stihly postavit takové zhovadilosti jako například památník osvobození Mariánských Lázní RUDOU ARMÁDOU, nyní tak krásně eufemisticky nazývaného PANNA NA ŠPÍZU!!!  ;-D ;-D ;-D

Sumo 1.8.2009 19:20

Re: Žijeme na dluh.

jirko .s Už jste zapoměl jak jste makal u lisu a na 3 směny ? Z jistých důvodů jste zvolil lehčí cestu a laťku jste podlezl. Je to pravda ?8-o

jirka.s. 2.8.2009 1:07

Re: Žijeme na dluh.

Nu, pokud je pro vás rudá svi/ně šejno-lejno relevantní zdroj, tož pak se ptáte naprosto zbytečně! ;-(

Autor: čtenář zdrojů IP: 88.102.148.xxx Datum: 07.12.2008 17:38

Na hrubý pytel hrubá záplata, takže jsem jednou udělal stejnou prasárnu, jakou dělá kádrovák jirka s. všem, kteří si dovolí takovou drzost, že mají jiný názor než on.

BTW: Ten jiný názor byla jenom pravda o jeho "podnikání".

ucitelas 1.8.2009 14:59

zdá se , že končím

s NP přestěhovala se sem lůza z Novinek, sprostí dobytkové.Paroubek svůj boj o internet začal po svém. tak ať si ti oranžgutani nadávají mezi sebou.

Honza 1.8.2009 15:16

Re: zdá se , že končím

nevzdávejte to, jsou tu i jiné rubriky, kde silidé nenadávají. Nebudu jmenovat, aby tam hned ti nadržení ostří hoši neskočili, ale kdo hledá najde.

hafusak2 1.8.2009 15:24

Re: zdá se , že končím

Žádná škoda, jinak používání výrazů jako "oranžgutani" je jedním ze znaků příslušnosti k lůze.

občan 1.8.2009 16:10

Re: zdá se , že končím

ó nikoliv. Podobné posměšky na stranu sosanů jsou pouze vyjádřením smířlivé hravosti a tolerance protistrany.

Pražák 1.8.2009 16:19

Re: zdá se , že končím

Modrá straka či oranžgutan ty úplně nejslušnější výrazy nejsou.

Pražák 1.8.2009 16:30

Lůza volí ODS!

Nevím, proč používáte hrubšího výrazu oranžgutan, když vy jste údajně ten slušný. Ale hlavně sprostota a hloupost nemají sice politickou barvu, tedy aspoň než jsem začal chodit na diskuse jsem si to myslel, ale je fakt že na jeden podivný či dokonce hrubý příspěvek oranžové barvy připadá tak deset ultrasprostých, ultrademagických, ultrastupidních, ultranetolerantních, ultraagresivních příspěvků barvy modré. Čím to je, že špína  a lůza většinou volí právě ODS? Tedy soudě podle úrovně diskusních příspěvků  na netu? Člověk by to neřekl. Tipoval bych spíš, že pravicoví voliči budou v průměru vzdělanější, budou mít lepší znalosti ekonomiky (protože častěji pracují v manažerských pozicích) a bude mezi nimi více gentlemanů než mezi dělníky, řadovými zaměstnanci, lidmi s nižšími příjmy. Ale z nějakého důvodu přesný opak je pravda. Proč je to? Je to tím, že posledních dvacet let přálo lidem s ostrými lokty a ti jsou u nás klasickými voliči pravice? Nevím, ale stálo by to za nějakou sociologickou studii.

Robert E.Lee 1.8.2009 16:49

Re: Lůza volí ODS!

Reaguji ve Vašem stylu : Pane!Jste na omylu a blbý bejk!V

Pražák 1.8.2009 16:58

Re: Lůza volí ODS!

A v čem konkrétně jsem na omylu? Můžete mi to říci?

Robert E.Lee 2.8.2009 16:03

Re: Lůza volí ODS!

Omlouvám se za zpoždění.Mýlíte se v tom ,že za lůzu,póvl a nevím co ještě považujete pouze voliče ODS.:-/

Bohumil Klokocka... 1.8.2009 14:50

No nebude ta budoucnost lehka....

Sspecificka nemoc cele spolecnosti ZAVIST je silnym motorem proletarske inteligence, kterou soudruzi budou vyuzivat jeste mnoho dalsich desitek let... aby byla ceska spolecnost normalni a kutivovana, bude vyvoj tohoto "sametoveho kapitalismu" trvat jeste dalsich 100 let.... ale je i mozne, ze se vrati diky volicum k osvedcenym jistotam...nejvice zavidi totiz cesky buran a tech je dnes vetsina....

1.8.2009 15:21

Re: No nebude ta budoucnost lehka....

Lidé nezávidí schopným (kromě těch, kteří mají v hlavě exkrementy, jako ty a autor článku). Jsou však nespokojení s rozkrádáním a to bohužel vydrží dlouho- nedojde-li k nápravě, budou o tom hovořit ještě za stovky let.;-€;-O

dhimmi 1.8.2009 15:40

Re: No nebude ta budoucnost lehka....

Lidé schopným nezávidí, ale lid volící toho estébáckého vepře z RAJE ano.:-P

jirka.s. 1.8.2009 18:10

Re: No nebude ta budoucnost lehka....

Správně, "BÉ"!   O takových ovcích jako jsi ty hovořil už i ruský klasik:

Vyšel jsem dřív než hvězda ranní / svobodu v poušti rozsévat, / z čistého srdce, z duše rád, / úhorům v zotročené pláni /životodárné sémě dát –nadarmo jsem však mrhal prací, / námahou, časem, inspirací…

Paste se tedy klidně dál! / Hlas cti vás nevyburcoval. /Nestojiť stáda o svobodu! / Stříhej a řež je, bij a nič / ;Dědictvím jejich z rodu k rodu / je chomout s rolničkou a bič.    A.S. Puškin 1823

Klokocka 1.8.2009 21:12

Re: No nebude ta budoucnost lehka....

be: B burani rikaji te zavisti nespokojenost..... kdybys byl burane "be" schopnej, nebudes nespokojenej, ale protoze mas v hlave excrementy, zustanes i nadale nespokojenej ( a budes o tom hovorit jeste za stovky let )... uz podle toho co jsi napsal, vidis jaky jsi pako;-O

Václav Šašek Klaun 1.8.2009 13:25

Krize a "vydělávání"

 Problémem je, když právě ona "práce pro práci" přináší svým aktérům vysoký zisk. To je sice v souladu s principy tržní ekonomiky, ale pak se nemůžeme divit ekonomické krizi. Ono vydělávat nestačí, je také třeba něco udělat, milí spekulanti...

ps 1.8.2009 14:36

Re: Krize a "vydělávání"

To bys měl říct marxistům. Ti tvrdí, že krize vznikají z nadprodukce tj. (polopaticky řečeno) dělá se příliš mnoho.

občan 1.8.2009 15:00

Re: Krize a "vydělávání"

jo proto tady za toho vládnoucího marxismu nic nebylo. A co bylo bylo hrozně drahý...Tak voni zabraňovali krizím

ps 1.8.2009 15:10

Re: Krize a "vydělávání"

Tak tak, socialismus žádná krize postihnout nemohla jelikož byl tak jako tak v prdeIi.

Robert E.Lee 2.8.2009 15:54

Re: Krize a "vydělávání"

Jo,socík byl jedna táhlá krize bez konce.Tak to vypadalo ,že žádná není.;-)Akorát hnusné USA stály jako dnes na pokraji propasti.:-(To aby na nás lépe viděly.

Fakt drsné zklamání po převratu-myslel jsem,že jdeme na západ a najednou vidím, že západ je až na druhém konci Atlantiku.

beta 1.8.2009 13:08

modre estebactvi

sledovali občane každy dem--uplaceni a i vydirani tzv konstruktivni přeběhlici,Kubiczeho hnuj--to nedelali ani ESTEBACI co ODS!!

Marat 1.8.2009 13:26

Re: modre estebactvi

Tak tak beto,  modří estebácí jsou hnůj-fůůůůj. Ale rudí estebáci v oranžových kombinézách ty jsou fajn. Po vítězství nového pracujícho lidu, tě udělají domovní důvěrníci. A dají ti pásku a legitimaci pomocníka STB.

David 1.8.2009 13:33

Re: modre estebactvi

ODS už někoho umlátila k smrti, jako StB Voňku? ODS znemožnila několika stům mladých jít na VŠ kvůli názorům či původu jejich rodičů? ODS zařizuje politickým oponentům možnost práce jen "u lopaty"? (i když Paroubkově i Škromachově figuře by to prospělo; Sobotka či Rath by zase trošku zmužněli)

ODS jse nikdy nevolil a nejsou to žádní andílci. Ale ty jsi rudá píííííča mamutích rozměrů, když si dovolíš dělat taková nehorázná přirovnání.

hafusak2 1.8.2009 15:29

Re: modre estebactvi

Dítě nešťastné, co to melete za nesmysly: Wonka vůbec nebyl umácen, nejvíce vyhozených vysokoškoláků má na svědomí Rudá Rita - nejdříve fanatická komunistka, poté zasloužilá chartistka, matka exministra Mlynáře /US-DEU/. A na závěr - řadě lidí sebrala ODS i tu lopatu.