22.6.2024 | Svátek má Pavla


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
toskánec 1.8.2009 22:37

Re: plky

Takovýho vola, aby pohledal!!!

Bezevlas 1.8.2009 20:30

Re: plky

Anonymita je silná věc,viď ty hrdino

I-Worm 1.8.2009 22:20

Re: plky

mluví z vás moudrá zkušenost...

Bezevlas 1.8.2009 23:19

Re: plky

no,já tady nikoho neurážím chudáčku,to dělaj jenom ti "silní"

Bezevlas 1.8.2009 23:24

Re: plky

to bylo určeno o kousek výše,sorry

jirka.s. 2.8.2009 1:23

Re: plky

No vidíš jaký jsi krásný anonymní pitomec!!! ;-P

Delam Sikozy 1.8.2009 17:08

To s tou prostitucí je zajímavá otázka

měli bychom se zeptat socdem odborníků-vlastníků bordelů, Paroubkova severočeského souputníka  Bendy, Barkové a Standy/Šárky Grossů a toho šoumena z Náchoda co k němu jezdil do hotelu Slávek se Škromachem, ale nikdy nepřespali.  

Pražák 1.8.2009 16:16

Je práce prostitutky skutečnou prací?

Neskutečně demagogický článek. Copak Dalík doopravdy pracuje? Copak přináší společnosti užitečného? Jaké hodnoty vytváří? Ano, trávit čas na jachtách golfových hřištích, v barech a veřejných domech s vlivnými politiky a kapitány průmyslu je pro někoho taky práce. Dalík u své činnosti nepochybně musí přemýšlet, to bych mu nebral. Stejně jako zloděj, který jde vykrást banku, u toho také musí přemýšlet. Ale nazvat to prací to lze pouze v určitém smyslu. Je "práce" drogového dealera, bankovního lupiče, profesionálního nezaměstnaného, tuneláře, prostitutky a homoprotituta skutečnou prací? Ano, v tom smyslu, že tyto činnosti vyžadují jistou námahu( byť obvykle mnohem menší než běžné zaměstnání) a že přinášejí těmto individuím peníze. Není to však práce ve smyslu budování hodnot. Tito lidé svou "prací" nic skutečně užitečného nevytvoří. Navíc Dalík "podníká" tím, že kamarádí s premiérem a že na něho zřejmě něco ví, možná z kauzy Kořistka. To se to ale snadno ůpodniká. Má kámoše premiéra a navíc ho má v hrsti. Tak může jenom kasírovat provize. Ten nemusí přemýšlet nad tím, jak Mirečka přesvědčit o tom, aby rozhodl tak nebo onak. To není práce, to je normální parazitismus. Nazývat jej podnikatelem je urážka všech slušných podnikatelů, kteří skutečně společnosti vytvářejí opravdvé hodnoty.

Robert E.Lee 1.8.2009 16:27

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Tam se nepíše,že Dalík pracuje.Píše se tam,že se objímá s Topolánkem.:-)Stejně smutné figury najdete i mezi Jyrkovými přáteli.Jako podnikatelé se myslí třeba pekař,majitel zámečnické dílny,z oblasti ČSSD například majitel bordelu,Upřímný Stáňa a jeho kšefty s akciemi,kolotočáři co po sobě střílejí a podobně.;-D

jirka.s. 1.8.2009 16:38

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Zcela správně! Já  když zaslechnu, že je někdo podnikatel, ihned zastříhám ušima! Osobně nazývám takové, co měli dobrý nápad, odvahu riskovat a následně zaměstnávají přiměřený počet lidí ve výrobě smysluplných věcí, TOVÁRNÍKY ! Toto slovo totiž zparchantělí komouši natolik zdehonestovali, že když jsem při soukromém rozhovoru tak nazval prvního ze dvou takových, kteří mne zaměstnávali, tož se v první chvíli sám zarazil a musel jsem mu poměrně obšírně vysvětlovat, co to slovo pro mne, soukromě, znamená! ;-(

Sumo 1.8.2009 20:25

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Zase jste jirko .s lezl do;-O(Y) ,aby jste se zalíbil ? Doufám, že vás přečetli.KSČ kádrováky dnes nikdo nepotřebuje.8-o

jirka.s. 2.8.2009 1:31

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Tož to v 18.57 už zase neplatí??? 8-o

Sumo 2.8.2009 13:35

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Jirko.s omlouvám se. Ale to byla taková nahrávka na smeč, že jsem neodolal.To se i u mne povoluje.Dnes jsem byl na sv. Hostýně a prosil jsem i za vás, snad to padne na úrodnou půdu. Vaše minulost je již vyhlazena.Již se k ní nevracejte. :-)

jirka.s. 2.8.2009 14:09

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Jojo, já bych asi taky neodolal !!! ;-) Na tom sv. Hostýně jste ale asi byl časně zrána, ne? Teď je i tady u nás úplně na padnutí, už se jenom modlíme aby už konečně přišla nějaká ta bouřka, máme tady 36°C ve stínu! :-P

jirka.s. 1.8.2009 16:29

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Docela by mne zajímalo, zdali ty, hošo z prýglu, považuješ sám sebe za "slušného" podnikatele, případně kolik a jakých "opravdových" hodnot jsi už vytvořil a nebo jsi-li jenom takový ten běžný vyžírací závistivý sosák, který hned v pondělí běží na sociálku!!!

toskánec 1.8.2009 22:40

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Hňupe!

jirka.s. 2.8.2009 1:33

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Výborně, taliáne! Ten autismus se evidentně lepší!!!  ;-P

+++ 2.8.2009 5:34

Re: Je práce prostituta jirky.s. skutečnou prací?

Vidím, že hovoříš ze "života", pitomečku. Až pofrčíš v pondělí kňučet na svou sociálku, dej pozor.  Pracovnice už dostaly pepřový spray a umí karate. Tak ať nám dědku neskončíš v penálu, moc bys nám zde scházel.;-D;-D;-D

jirka.s. 2.8.2009 8:58

Re: Je práce prostituta jirky.s. skutečnou prací?

Zajímavá informace! Asi ti budu pro jednou věřit, když už to máš takhle z první ruky, debílku! ;-P

historik 1.8.2009 16:31

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Neskutečně překroucený článek. Autor rozlišil pouze zaměstnance a zaměstnavatele, případně zaměstnance manuální a duševní. A vy jste to překroutil na zaměstnance zločince. Kdyby jste to překroutil aspoň objektivně. Jaké hodnoty vytvořil Dalík, se ptáte. A jaké hodnoty vytvořil Gross, Zgarba, to už se jaksi neptáte. Co asi věděli na své kámoše tito dva, že jim bylo umožněno vydělat miliony?

Pražák 1.8.2009 16:46

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Ale řeč ve článku není o Grossovi a Zgarbovi, o jejichž čestnosti, pracovitosti a poctivosti, aby bylo jasno, si nedělám žádné iluze. Řeč ve článku je o něčem jiném. A myslím, že vy dobře víte, o čem. Co věděl Gross na své kámoše a nekámoše, to nevím, ale byl ministrem vnitra, takže to skutečně nelze vyloučit, že tady je pramen jeho zázračné šetrnosti a geniálního obchodního instinktu. Ovšem Gross rozhodoval o řadě privatizací, např. Telecomu, nejsem tak naivní, abych si myslel, že na zlodějny mají monopol modří. I když je pravda, že voličům ODS korupce tak moc nevadí jako voličům levice. Modří proto mohou krást bezostyšněji.

historik 1.8.2009 19:10

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Ale o Dalíkovi je zmínka v tom smyslu, že ho kritizuje ČSSD. A já jsem se zeptal, jestli nevadí činnost Grosse a Zgarby. Takže řeč o těchto dvou tam je. A komu vadí korupce více nebo méně je věc názoru. Já si myslím, že víc korupce je v řadách ČSSD, vy si myslíte, že korupce je víc v řadách ODS.

Caslet 1.8.2009 19:46

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Proč myslíš, že voličům pravice zlodějiny a korupce nevadí ?

historik 1.8.2009 19:53

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Já, volič pravice, si to nemyslím. Vy si to myslíte?

Hanuman 1.8.2009 16:36

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Jak rozdílný pohled, ale nevím, čí je to práce. Na západ od našich hranic, je lobista člověk , jehož práce si váži, protože musí být nejen vzdělaný, umět jazyky a dobrý manažer, zatím co u nás je to líný lotr, který nic neumí, je to zloděj a vůbec někdo na jehož činnost a jeho přátele si musíme dát pozor. Je to ale názor velmi primitivní názor laika, který jen odsuzuje ačkoliv práci nezná. Uznává jen práci manuální, opatou a krumpáčem.

jirka.s. 1.8.2009 16:41

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

"Uznává jen práci manuální, lopatou a krumpáčem."

To ano, ale nesmí se ta lopata a krumpáč vnucovat do ruky jemu! :-/

Pražák 1.8.2009 16:54

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

To je demagogie, co tu píšete. Na Západ od našich hranic uznávají lobisty, protože je tam větší veřejná kontrola a lobista automaticky nerovná se korupčník. Tady si tím nejsem jist, v našich luzích a hájích. Ono když se řekne název profese, může to v různých zemích znamenat něco jiného. Ale otázka je, zda lze české lobisty nazvat lobisty v západním smyslu. Tam je to hlavně člověk, který má dobré argumenty a dovede lidi a hlavně politiky jimi  přesvědčovat, něco podobného jako advokát. Musí umět perfektně jednat s lidmi, musí být dobrý psycholog a taky v nikoli úplně negativním smyslu manipulátor. Musí to být člověk skutečně velmi vzdělaný. Neznám Dalíka, nevím, jestli něco z toho má nebo nemá, ale hlavně to nepotřebuje. Má Topolánka, a to je všechno, co ke svému bohatnutí potřebuje.

jirka.s. 1.8.2009 17:06

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

"Neznám Dalíka, nevím, jestli něco z toho má nebo nemá..." .... ale kecám a kecám, že??? :-/

Pražák 1.8.2009 17:24

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Kecáš, kecáš, Jirko.

jirka.s. 1.8.2009 17:35

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Ale noták, vždyť ty se, hošo z prýglu, musíš sám dost dobře znát!!! ;-P