29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 17.10.2008 17:53

Volte Pravý Blok Petra Cibulky = ODVOLATELNOST politiků!!!!!

Volte Pravý Blok Petra Cibulky - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků přímo občany, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! - ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale - pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni - NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!! – jenž žádá o volební podporu všechny české občany a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝT NEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za Vaši podporu!!!

Standa 15.10.2008 22:58

Omyl

vražda ne kamarádem, ale sponzorem ODS!

huhu 15.10.2008 23:17

Re: Omyl

jasně i paroubek je odeesák ! a viděl jsem jeho fotky s Klausem ! ;-D

Malý Aston 15.10.2008 20:59

Pro soudruha Vízka!

Vážený soudruhu,Vaše politická strana byla strana zločinecká která všechny bez rozdílu politického názoru zavřela za ostnatý drát Lagru socialismu,tisíce občanů zavřela do kriminálu a desítky oběsila pro Vaši ideologii. Vám se nedivím,Vy jste ten pravý kovaný komunista jako řada dalších kteří před svou popravou volali ať žije KSČ tedy provolávali slávu svému žalářníkovi a katovi.Vy jste  jako oni.Vy se chlubíte jak jste proti nim bojoval,jak Vás šikanovali a zase za ně bojujete. Vy jste nic nepochopil a zemřete jako komouš.Pokud jste proti něčemu vystupovat tak jako komunista proti komunistům a Váš bratrovražedný boj je nám ukraden.Vy a Vaši soukmenovci nám ukradli 41 let svobodného života.Zřídili jste a řídili přímo z ÚV KSČ Vaši tajnou policii Stb,která bez Vašich pokynů nedělala nic jen šířila strach. Já osobně nemám zájem aby staří nebo mladí komouši u komoušů nebo u socanů nám vykládali svá dobra a jak to myslí upřímně. Své jste již vykonali Vy i Vaši soudruzi , pokud tomu nevěříte podívejte se například do Rakouska.Nebýt Vaší zločinecké organizace mohl jsem brát důchod v EUR a ne v korunách českých podle výpočtu té žebračenky kterou jsem za Vaší komunistické vlády dostával.Vaše ekonomika se posrala a až to začíná zase fungovat zase máte zájem znárodňovat?Běžte konečně do hrobu za Vašim Uljanovem a Klémou.;-P

BuBu 15.10.2008 21:08

Re: Pro soudruha Vízka!

To podepisuji také ! R^

milan007 15.10.2008 21:50

Re: Pro soudruha Vízka!

Problém je , že typ lidí jako Vízek je nepoučitelný. On si fakt myslí , že trpěl za nás za všechny. A přitom byl a je to čemu se říká "užitečný hlupák " . Možná že si ještě vzpomene jak se přel se mnou o charakter mladého a nadějného předsedy vlády St. Grosse. Teď zase hájí Paroubka  zrovna tak jak hájil Pepu Stalina, Toníka Zápotockých atd. Tleskač a oslavovač, kterýmu se dá nakukat každá blbost a on s úsměvém běží a přesvědčuje. :-P

Bořek 15.10.2008 22:10

Re: Pro soudruha Vízka!

Víc není co říci.Navíc teď konunisté nám začínají vyprávět o demokracii.místo aby zalezly a ani nedutali.

Emi 16.10.2008 1:03

Re: Pro soudruha Vízka!

 jako nestraník jsem byl "zasraný inteligent", který nikdy neměl šanci uplatnit svoje schopnosti. Abych si zajistil přiměřenou životní úroveň, musel jsem si k mému tabulkovému platu přivydělávat "bokem".Strana hlídala i tuto tzv.vedlejší činnost. Oni nesnesli samostatné lidi.  Moje děti měly velký problém dostat se na VŠ. Český ufňukanec naříká, že se ne vlastní vinou může udřít u kapitalisty a je zbídačelý chudobou. Já se ptám. Co jsi vystudoval? Co umíš?  Proč si nehledáš jiné zaměstnání, nebo jinou zemi, kde by se tvoje schopnosti uplatnily.  Proč si někde nenajdeš vedlejší zaměstnání? Proč nepodnikáš? To všechno dnes je možné. ODS je poslední strana, která by někomu v něčem bránila.  Pokud někdo není schopen využít jednu z těch možností, pak mu nezbývá , než se smířit s tím, co má. NIKDO MU NEPOMŮŽE! Fňukáním a svalováním viny na vládu si nepomůžeš. To, jestli někdo, někoho, někdy možná okradl, jestli někdo ukazuje provokatérovi prostředníček  a co Číňani, prostě neřeš. To není tvůj problém. A už čekám reakce lidí, kteří notoricky nerozumí smyslu psaného textu.

BuBu 15.10.2008 20:46

Soudruh Jyří Paroubek . . .

. . . je pravým ztělesněním zla, které tu 41-let sela a sklízela KSČ !

Je však o to nebezpečnější a zákeřnější . . . že pod hlavičkou "rádoby" sociálně-demokratické strany . . . . nám ve skrytu duše připravuje (se svými pokrevními bratry - KSČ) - nový Vítězný únor !!!

Neměla Česká republika od dob - kdy na syfilis pošel Krvavý pes Gottwald - . . . neměla ČR od této doby většího zlosyna na takovéto politické výši !

To, že se potvrdila Kubiceho zpráva - že soudruh Paroubek je vrchním šéfem všech českých mafiánů . . . . . .  tak to je hrůzostrašná představa a zpráva pro Lid český !

I ten pitomý blbec - bývalý poslanec Morava - odstoupil sám a dobrovolně . . . i když ve srovnání s Jyrkou Paroubkem . . . . se v jeho případě vůbec nic nestalo !  I to je důkaz mého letitého tvrzení, že lidé zvláštního ražení - komunisté - že jsou bezcharakterní lůza, která se neštítí ničeho . . . a drží se moci (a peněz) . . . jako veš košile ! Jediný lék na ni je : Provaz a gilotina ! 

Petr B. 15.10.2008 23:12

Re: Soudruh Jyří Paroubek . . .

Recese nebo "Bohnice"?

Petr B. 15.10.2008 19:57

Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

To si  vymyslel tento pan Wágner. Pobíhal tam nějaký opilý návštěvník a média si to všimla. A co se týče té vraždy Kočky, tonoucí (ODS+Bursíkovci) se stébla chytá. To, že opilý sponzor, jak ČSSD, tak ODS, zabije v opilosti člena ČSSD, je pro odeesáky a bursíkovce signálem pro vyvolání hysterie, aby lidé zapomenuli na činnost této nelegitimní vlády vzniklé díky korupci (Dalík, Kořistka, Melčák, Pohanka,  Wolf, Zubová, Morava...), mají zapomenout na odporné předvolební lži Julínka a Nečase viz http://www.youtube.com/watch?v=8jR22gbigUs, na každodenní skandály, drzost, aroganci...Na Schwarzenerga, který podporuje kosovské mafiány a posílá finanční pomoc gruzinskému diktátorovi...na zjevně psychopatického Topolánka s jeho "Bormannem"  Dalíkem, na Čunka, jehož před vězením zachránila Vesecká...na 8 odeesáckých a lidoveckých ústavních soudců. kteří porušili ve stylu Urválka a Vyšinského Ústavu . Všechno se to ani nedá vyjmenovat. Odeesáci můžou být klidní, nejsou signály, že by lidé přišli v hojném počtu k volbám a to je samozřejmě výhoda pro odeesácké "hardcore", které chodí k volbám vždy. A ještě něco...zatím jsme se nedočkali, ani od sládkovského časopisu Republika, že by někdo oslavoval vraždu. Až teď Lidové noviny a pan Macek žertují kolem vraždy Kočky ml. ODS už definitivně zhnědla?

PetrH 15.10.2008 20:19

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Vy jste zhnědnul. Doporučuji toaletní papír a pak důkladnou koupel. Bohužel od toho, co máte v hlavě, vám ani to nepomůže...:-/

Petr B. 15.10.2008 20:27

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Něco konstruktivního? Líbí se vám oslavování vraždy?

Vidlák 15.10.2008 20:31

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Vraždu nikdo neoslavuje. Akorát je úsměvná snaha oranžových příznivců hodit všechno na "Dalíka".

Petr B. 15.10.2008 20:34

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Vraždu Kočky na Dalíka určitě nesvádim.

PetrH 15.10.2008 20:36

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Nelíbí. A ani jsem si nevšiml, že by ji někdo oslavoval. Dokonce ani kdyby trefili Paroubka, bych neoslavoval vraždu. Šampíčko bych nejspíš bouchnul, to jo, ale ne na oslavu vraždy ani vraha. Prostě jen tak z úlevy, že tu nebudou vládnout Marťani.

Malý Aston 15.10.2008 20:42

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Tak jsem nakouk a zírám.Pan Paroubek v rámci předvolebního guláše vydal zase svou obrázkovou knížku díl.číslo 2. Napsal pozvánky,rozeslal pozvánky a pozvaní přišli.Po křtu se ožrali a začali vybírat vstupné a jeden zůstal mtrvý.To není oslava,to je fakt.Byla to akce ČSSD nebo Paroubka? V podstatě je to jedno.Není pravdou,že se to stalo mnoho hodin poté,co odešel.To je lež a kdo lže v maličkostech nemá čisté svědomí.Ten co střílel i ten co zůstal ležet to nebyli žádní náhodní vejdové ani obejdové,to byli přátelé pana Paroubka.Je to průser jako hrom. Ale házet to co se stalo na potlachu ČSSD na jiné politické strany,šíření dezinformací,lží,polopravd a bajek je zavržení hodné a takovou politickou stranu,která čestně nepřizná je to průser a bude si příště dávat pozor aby střelné zbraně byly odkládány v šatně volit nemohu a nebudu.Zlatý Zeman a jeho opilecké blábolení.:-D

Petr B. 15.10.2008 23:10

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Blbost a velké přehánění ve snaze zakrýt všechna svinstva ODS posledních 2 let (možná i 17 let). Střelec byl známý lidí jak z ČSSD, tak ODS. Prostě podnikatel, který se snaží získat vliv u vládnoucích stran, aby poté, co budou vládnout, získal nějaké výhody. Teprve tou střelbou se projevil jako psychopat. Nic více, nic méně.  

milan007 15.10.2008 21:53

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Proboha, koukněte se na toho burana v růžovém svetříku , jak si mezi veksláky hraje na kápo. Vám se to fakt líbí ??

Emi 16.10.2008 1:10

Re: Nikdo netvrdil, že Paroubek byl ohrožován na životě

Přestaňme chodit kolem horké kaše. Udělejme si kruh kompliců Paroubka. Zda se znají ti aktéři mezi sebou nevíme ale určitě nám vyjde, že v jejich středu je Paroubek. To je ta spojnice. Proto ho nazývám bossem Galerky. On to řídí a oni se na něho lepí, ne naopak. Mluví se o prorůstání organizovaného zločinu do politiky. Co si pod tímto pojmen představujeme?. Paroubek, Ďuričko, Kočka, Dvořák jsou ze stejného kadlubu. Už za totality provozovali svoje kšefty pod přimhouřeným okem komunistické STB jako veksláctví, obchod s bílým masem, výpalné v honosných podnicích RaJ- Whisky, uherák, soudek plzeňskýho a pařba z blondýnama, pane jo. Zatímco kolotočář rozjel po Sametu Matějskou pouť a k ní dostal od přítele Paroubka z magistrátu „zadara“ Holešovickou tržnici, Ďuričko, Dvořák a další dostali hotely, no a jejich parťák Paroubek dělá karieru  Dalíkovy igelitky nikdo neviděl, stejně jako jeho archiv. SOCANI NÁM ČÁST UKÁZALI. v politice. Tam je potřebnější. Proč se na někoho napojovat, když to můžu řídit sám, ve funkci nejvyšší. Mafiánské chování a vyděračské postupy zůstaly.

Harpyje 15.10.2008 19:15

Naučte se nejdříve elementárním pravidlům

demokracie a právního státu, Vízku, (nějaké preventivní zákroky kvůli možnému útoku na XY bez zákoného podkladu) a pak teprve poučujte ostatní o demokracii!

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 19:18

Elementární slušnost by měla stačit...

Jiří Paroubek je nepochybně předsedou druhé nejúspěšnější strany v ČR.  Její politický program může mít a má odpůrce i příznivce.  Totéž platí o Mirku Topolánkovi a jeho politické straně - ODS.   To je normální!

Ale osobní útoky a navíc ještě takové, které přímo jeho - jako osobu, jako člověka -  označují za škůdce lidí a republiky jsou nebezpečné pro něho a možná i pro jeho nejbližší.  Pro některé patologicky postižené jedince to může být signálem, aby „škůdce“  smetli z povrchu zemského a tím občany a republiku odvážně „zachránili“ a dokonce očekávali za svůj čin - medaili. 

Nezapomněl jsem, že za škůdce společnosti byla  svého času označena socialistická politička Milada Horáková a  mnoho lidí nejen kolem ní.  Tisíce štvavých dopisů požadujících šibenici -  které přinášely noviny dennodenně - sloužily režimu jako omluva pro ony hrůzné „soudní procesy“ a popravy lidí, zcela nevinných.  Hlas davu (= ulice, občanů, pracujících) byl využit a  hanebně zneužit.  Dnes žijeme v jiné době. Podobná státem organizovaná  zvěrstva už nehrozí, tím spíše nepatří do politické kultury jitřit dav a provokovat nízké pudy. To nemá se soupeřením myšlenek, idejí a programů nic společného.

Vždyť v  každé společnosti je i nemálo dementních lidí, kteří by dokonce beztrestně mohli "škůdce lidí a republiky" i fyzicky zlikvidovat ...  Čekat, až se tak stane není potřeba. Proti svinstvu je třeba zakročit dříve... 

PS: Plamenné řeči  v parlamentu nelze srovnávat s možnou hysterií davu...  

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 19:20

A ještě...

Copak je možné běžně vyrábět trička s nápisy, které bez důkazů označují konkrétního člověka za škůdce společnosti?  Copak je možné tuto nepřímou výzvu k likvidaci člověka beztrestně ventilovat na veřejnosti?   Není to začátek něčeho mnohem hroznějšího?

Měl by to posoudit státní zástupce, měl by konat vyšetřovatel policie, měl by rozhodnout soud.  Proč čekat na tragedii?    Měli bychom chtít fakta. Měli bychom se dozvědět, kdo je  autorem nápadu, kdo to vyrábí, kdo to financuje, kdo distribuje...  

Harpyje 15.10.2008 19:22

Re: A ještě...

Blábol. Nejste schopen dát konkrétní odpověď na konkrétní otázku. Neumíte nic jiného, než se opakovat. Pokus o diskusi s Vámi je ztráta času.

Bořek 15.10.2008 19:27

Re: A ještě...

Bohužel musím souhlasit.Mně také neodpověděl na konkretní otázku.

AndyO 15.10.2008 19:57

Re: Elementární slušnost by měla stačit...

Vy jste skutečně prase, Františku Vízku. Připomínejte Horákovou, kterou VAŠE KSČ zavraždila v souvislosti s údajným, bulvárními novinami prezentovaným chlapíkem s bajonetem, zprávou nijak neprokázanou. Jste horší než baba Polednová

huhu 15.10.2008 23:19

Re: Elementární slušnost by měla stačit...

no a co, nacionální socialista Adolf Hitler byl šéfem ve své době v Německu nejúspěšnejší strany

Emi 16.10.2008 1:11

Re: Elementární slušnost by měla stačit...

Tato parta místo písemně propracovaného programu, hlásá pouze populistická hesla a demagogie. U nich státem se myslí státní kasa, ta je nevyčerpatelná! A NIC JE TO NESTOJÍ. A aby se to mohlo provozovat,  stačí tak málo. Ze státní kasy se přidělí almužny pro voliče, zruší se poplatky a jde se na věc. Krajské volby mají být první krok. Vyjádření nedůvěry vládě ze msty, najednou bez ohledu na výsledek senátních voleb, pak licoměrné návrhy úřednické vlády, jenom proto, že za stávající celosvětové recese ti hňupové populističtí nemají zájem vzít zodpovědnost. Kritizovat je tak snadné. Uvědomil si někdo, že po vítězném tažení nejde pouze o to že ČSSD by vládla s tichým společníkem KSČM, ale nikdo nezabrání spojení s Ficem, Medvěděvem a Putinem?!  

hrouda 15.10.2008 18:57

Gratuluji autorovi

jak se mu zdárně podařilo zastoupit Antiparoubka Kolovrátka Doležala. A tedy opět - samozřejmě zbytečně, se ptám - kdepak je náš premiér a ministři? To není nic zajímavého, co by se o naší exekutivě dalo napsat? Stále jen opozice, opozice, jeden by z toho nakonec mohl mít zmatek v tom, kdo vlastně vládne ... Paroubek??

huhu 15.10.2008 23:20

Re: Gratuluji autorovi

neštěstí Paroubek nevládne, ale dere se se svojí galerkou k moci..