14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NOMEN 15.10.2008 18:53

V Kunderově případu udával Dlask, tvrdí pamětník:

ŽE BY SOUDRUZI VĚDCI  Z TOPOLÁNKOVA ÚSTAVU ESTÉBÁCKÉ PAMĚTI NĚKDE UDĚLALI CHYBU???

TOMU NEVĚŘÍM....

Z 15.10.2008 18:22

ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Nikdy mi nevadily nezdaněné miliardy za LTO vydávané za naftu. Nikdy mi nevadila zpackaná resp. podvodná privatizace, krachy bank, nekryté úvěry, inflace od 90. let, tunelování, zdražování, laciný výprodej české ekonomiky do ciziny, zničení prosperujících a tradičních odvětví českého zemědělství a průmyslu, zničení resp. zdarma přenechání tradičních zahraničních trhů ve prospěch západoevropské a americké konkurence, zničení české ekonomiky vpuštěním neomezených dovozů a rabujících nadnárodních korporací, které si odvážejí zisky z ČR jako z dobytého rabovaného území díky na míru jim ušitým českým zákonům.

Nevadili mi nikdy bílé koně v sudech na dně Orlíku, tajná konta. Nevadil mi nikdy Klaus, Kočárník, Zieleniec, Ježek, Pilip, Ruml, Mrázek, Dyba, Kožený, Čermák, Macek. Nevadí mi rozbití státu pod taktovkou dnešních ODS. Nevadil mi způsob vzniku současné vlády. Nevadí mi získání Melčáka, Pohanky. Nevadí mi způsob volby současného prezidenta Klause. Nevadilo mi získání Snítilého, nákup Wolfa. Nevadí mi Dalík, Tluchoř, Morava, Topolánek, Tlustý, Julínek, Bursík, Jacques, Kalousek, Schwarzenberg, Džamila, Němcová, Nečas. Nevadí mi další vyvolaná inflace, nášlap ke krizi, pokles reálných mezd, pokles růstu HDP.

Nevadí mi současná korupce a morální úpadek politiky, nevadí mi lhaní a podvádění. Nevadí mi současná občanská válka v ODS. Vadí mi však, že se nenakupují opoziční poslanci ve větším počtu. Nadšeně volím a vždy budu volit ODS!!! K naplnění této politiky nutno plnit příklad vůdců ODS. Tak se učím. Už mám natrénovaný suverénně vztyčený prostředník. Avšak snažím se a zdokonaluji se. Tuhle jsem kopal do cizích aut na našem parkovišti, jeden se tam na mě proto blbě díval a něco mlel, tak jsem mu zkopal auto taky. Když jsem na nějakém jednání tak vyplazuji na ostatní jazyk a hned jim vynadám. Když mě napomínají, tak jim říkám, že půjdou bručet a že si s nima vytřu pr…. Jsem se sebou moc spokojený a doufám, že ze mne budou mít všichni ODS opravdu radost.

PetrH 15.10.2008 19:55

Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Asi nebudou z vás mít radost. Já osobně bych vám dal po čuni.;-D

Fišta 15.10.2008 20:07

Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Já ne. Jednak škoda si otloukat ruku, jednak zoufalství placených diskutérů z Altnerova domu mě vždycky pobaví.

PetrH 15.10.2008 20:24

Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

Kdyby mi bezdůvodně okopával auto, jak je jeho zvykem, dal bych mu po čuni. Ale on už tohle tapetuje několik měsíců, takže spíš kecá. Ten umí okopávat, jen když se nikdo nedívá.;-D

vlasta 15.10.2008 20:24

Re: ODS opravdu drahou budu volit vždy a za všech okolností

To je pravda. Vzpomínám, jak jsme se na sovětských filmech, míněných smrtelně vážně, nepříčetně bavívali. Záleží na úhlu pohledu.:-)

Harpyje 15.10.2008 18:16

Bývalý soudruh, nyní pan Vízek,

dělá mrtvého brouka. Nechce odpovědět na mou otázku, který § Trestního zákoníku zakazuje distribuci a nošení triček s nápisem PAROUBEK ŠKODÍ REPUBLICE.

Nomen 15.10.2008 18:19

To je nesmysl, žádnému paragrafu tato věta neodporuje.. je to stejný blábol jako:

SVOU ŽENU PAVLU BYCH NIKDY NEOPUSTIL....

Harpyje 15.10.2008 18:51

Re: To je nesmysl, žádnému paragrafu tato věta neodporuje.. je to stejný blábol jako:

Kvůli výroku SVOU ŽENU PAVLU BYCH NIKDY NEOPUSTIL.... by ale pan soudruh Vízek nevolal po zásahu státních zástupců a policie, jak to dělá v Paroubkově případu.

PetrH 15.10.2008 19:57

Re: To je nesmysl, žádnému paragrafu tato věta neodporuje.. je to stejný blábol jako:

Možná by volal. Vízek nezapomněl, jak se nevěry řešily na celozávodních výborech KSČ.;-D

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 18:52

Jiří Paroubek...

Jiří Paroubek je nepochybně členem a dokonce předsedou druhé nejúspěšnější strany v ČR.  Její politický program může mít a má odpůrce i přiznivce.   Totéž platí o Mirku Topolánkovi a jeho politické straně - ODS.   To je normální!

Ale osobní útoky a navíc ještě takové, které přímo jeho - jako osobu, jako člověka -  označují za škůdce lidí a republiky jsou nebezpečné.  Nebezpečné pro jeho osobu a pro jeho nejbližší.  Pro řadu lidí to může být signálem, aby škudce smetli z povrchu zemského a tím se stali "záchranci" občanů a republiky a případně očekávali za svůj čin medaili. 

Připomenu, že za škůdce společnosti (za nepřítele) byla  svého času označena socialistická politička Milada Horáková a  mnoho lidí nejen kolem ní.   Tehdejší režim ty tisíce štvavých dopisů požadujících šibenici -  které přinášely noviny dennodenně - sloužily jako omluva pro hrůzné popravy zcela nevinných lidí...  Hlas davu (= pracujících, ulice, občanů)   byl využit a zneužit.

Dnes nehrozí podobná státem organizovaná  zvěrstva , ale jitřit "dav" a provokovat nízké pudy  nepatří k politické kultuře a nemá se soupeřením myšlenek, idejí a programů nic společného.

Ve společnosti je i nemálo dementních lidí, kteří by dokonce beztrestně mohli "škůdce lidí a republiky" i fyzicky zlikvidovat ...  Čekat, až se tak stane netřeba. Proti svinstvu je třeba zakročit dříve...

Harpyje 15.10.2008 18:54

Re: Jiří Paroubek...

Ptám se znovu: na základě čeho?

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 19:11

Copak je možné...

Copak je možné běžně vyrábět trička s nápisy, které bez důkazů označují konkrétního člověka za škůdce společnosti?  Copak je možné tuto nepřímou výzvu k likvidaci člověka beztrestně ventilovat na veřejnosti?   Není to začátek něčeho mnohem hroznějšího?

Měl by to posoudit státní zástupce, měl by konat vyšetřovatel policie, měl by rozhodnout soud.  Proč čekat na tragedii?    Měli bychom chtít fakta. Měli bychom se dozvědět, kdo je  autorem nápadu, kdo to vyrábí, kdo to financuje, kdo distribuje...   

Harpyje 15.10.2008 19:20

Re: Copak je možné...

Ano, ve Vaši bolševistické ideologii je  škůdce společnosti někdo, kdo je zákonem předurčen k likvidaci (Dr. Horáková). Doba se ale změnila. Dnes mohu kohokoli označit za škůdce republiky a nebudu za to popravena.

Kobylka Lajda 15.10.2008 19:21

Re: Jiří Paroubek...

Já bych ani nechodila daleko, kdo jsou ti škůdci, v našem malém městě dostávají lidé předvolební materiály a letáky ODS roztrhané a poškrábané. Že by ODS? Je to jen maličkost, ale kolik takových "maličkostí" má skvadra restauratéra Paroubka v záloze?

Bořek 15.10.2008 19:37

Re: Jiří Paroubek...

Pane Vízek spojujete mnohdy rád věci nespojitelné.Marii Horákovou označil takto tehdejší režim.A na tomto základě jí uvěznili.Trička s Vámi uvedeným nápisem je úplně něco jiného.Je to od Vás demagogie.A nebyl jste zrovna v té době,kdy obvinili M.Horákovou členem KSČ.Protestoval jste stejně jako teď?Nakone co je na tom špatného,že jsou taková trička.Od Paroubka ,Ratha a dalších členů ČSSD slýcháme stejné výroky na adresu ODS.To Vám nevadí?Jaký v tom vidíte rozdíl?

Harpyje 15.10.2008 17:29

Ptám se znovu

Jmenujte mi, prosím, patřičný § Trestního zákoníku, který se vztahuje na nošení triček s nápisem: PAROUBEK ŠKODÍ REPUBLICE

Schuspeitel 15.10.2008 17:40

Re: Ptám se znovu

Ale mohl by to odhlasovat parlament jako zákon !!:-D

LV 15.10.2008 18:16

zákon

Na to, že voda teče z kopce a že v zimě bývá na rybníce led častěji než v červenci taky netřeba zákona ( či trestního zákoníku). Prostě to tak je.

Paroubek je největším neštěstím této země od roku 1989. Pro své ego a osobní moc neváhá už třetím rokem rozdmychávat a popichovat to nejtemnější, co v lidech dříme - závist a nenávist. Hraje na nejtemnější struny negace proti všem a všemu, co neřídí. Rozprodává populisticky budoucnost země oddalovaním nutných reforem (protože je neřídí) a s plnou hubou sociálního smíru podněcuje třídní boj, nenávist a nesnášenlivost.

Za 3 roky permanentní volební kampaně, za rozdmychávání nenávisti, za neustálé dusno a animositu ve společnosti, za oprášení a znovuvskříšení třídního boje, za prodrbání optimálního času k reformám (minulých 5 let konjunktury), za zaprodávání státu "bývalým" tedy komunistům a ruským generálům a další zásluhy by uvedenou větu měli tesat do kamene na každém nároží. Na útraty Lidového domu!

Kobylka Lajda 15.10.2008 19:22

Re: zákon

R^R^R^

Harpyje 15.10.2008 19:36

Re: zákon

V daném případě ale nejde vůbec o to, jestli je tento výrok pravdivý, nebo ne. Jde o to, že "demokrat" Vízek chce okamžitě volat po státních zástupcích a policii, protože se mu ten výrok nelíbí a operuje jakýmsi pomyslným nebezpečím, které by příteli Paroubkovi eventuelně mohlo hrozit (lidé jsou zlí).

Stanley 15.10.2008 17:16

Pan Paroubek

Pan Paroubek by se dozajista mohl cítit ohrožený, kdyby tam nějaký muž chodil s velkým pyjem, pardon chtěl jsem napsat kyjem !?  Šedá eminence -  pan Tvrdík, pan podrždeštník a podržtaška, to že je novodobý Richelieu ?  To by se divil pan kardinál, s kým ho to srovnávají !

Nomen 15.10.2008 17:14

¨Zase jsem se nadchl billboardem : Nás kraj, náš domov. Vaše ODS

Ta bohatost myšlének mne dojímá...Budu volit svůj, kraj svůj domov, svého Moravu...

Starý J. 15.10.2008 17:07

čtenář zdrojů

....když můžete Vy modří novináři tvrdit, že na Paroubkově akci se vraždilo (přesto, že to bylo 2 hodiny po skončení akce),....

Ano, bylo to ne dvě, ale hodinu po skončení akce. Pokud se za skončení akce dá považovat Paroubkův odchod. Jenže tam zůstali a dál se veselili Paroubkem pozvaní kamarádi. Ráno na maturitním večírku zůstávají jen ti, co hodně vydrží. Staří kantoři jsou dávno doma. Ale nikdo nebude tvrdit, že už nejde o maturitní večírek. Stále jde o svatbu, i když mladí manželé radostně dovádějí v novomanželském loži.

Vaše (a Paroubkova snaha) se distancovat, je již jen čirým zoufalstvím

Nomen 15.10.2008 17:13

Ano, máte pravdu - věci jsou trvalého rázu - např. když je někdo blbý jako nový a mladý, tak je blbý i jako Starý J.

Je to čiré zoufalství, ale je to tak....

huhu 15.10.2008 17:02

SA mašírují, gottwaldovi derviši

socialista Paroubek a jeho galerka svými konfrontačními, křiklounskými a skandalizujícími metodami připomíná nacionální a internacionální socialisty..Rv

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 16:20

Opravdu Paroubek ohrožen není?

Pane Wagnere, když se v Česku toleruje výrobce triček s nápisem "Paroubek škodí lidem" či "Paroubek škodí republice" a nikomu to nevadí a ani to, že se zdarma po stovkách a tisících tato trička rozdávají občanům, z nichž mnozí se v nich producírují,

potom by nebylo divu, kdyby se v národě našel paranoik, schizofrenik atd., který  by se rozhodl "lid a republiku" před tímto "škůdcem" i se zbraní v ruce "zachránit". 

Zatím se tak nestalo, ale je příznačné, že média - místo odsouzení podobných praktik -  výrobce triček a distributory propagují a div nechválí. A policie nedělá nic.  Inu, jsme v Česku...  

Harpyje 15.10.2008 16:32

Re: Opravdu Paroubek ohrožen není?

A policie nedělá nic.

A co by tak podle soudruha Vízka měla policie dělat. Zasáhnout? Na základě čeho?

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 16:39

Nejen policie

I státní zástupci měli na výrobu triček s takovým nápisem - který veřejně a bezdůvodně napadá člověka - reagovat a přimět policii, aby konala: zahájit vyšetřování a výrobce i distributory podle zákona stíhat. Nečekat, až se najde šílenec, který se rozhodne republiku a lidi "zachránit"  se zbraní v ruce...

Harpyje 15.10.2008 16:44

Re: Nejen policie

A který zákon penalizuje nošení těchto triček?