18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Otazníky nad ODS

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete 15.8.2006 8:09

Jičínský je starý soudruh, který tu ústavu napsal.

Napsal také ústavu komunistickou v 60. letech. Ústava je paskvil, volební zákon je paskvil a soudruh vyžaduje, abychom se jí řídili. Vidíme, že z volebního patu mizerného volebního zákona nám mizerná ústava nepomůže. Proč musíme mít ústavu psanou bolševikem? Myslím, že to tady skončí špatně. Češi jsou apatičtí, myslí si, že s EU se nic nemůže stát, takže se budou moc divit, až zjistí, že může a hodně. Bude už pozdě, pomalu se rozbíhá a probíhá další rok 1948.

Novák 15.8.2006 8:01

Dotaz

Dozvěděl jsem se, že Jíčínský je autor softkomunistického pamfletu který se nemusí dodržovat, dále že je alkoholik, bolševik a mnoho dalších. Ti kteří jsou pro dodržování ústavy jesou mírně řečeno blbci.

Fajn. A teď prosím věcně Kde nemá autor provdu a co překroutil. Velice rád bych se poučil a to bez jakékoliv ironie.

Vodák 15.8.2006 8:47

Re: Dotaz

Vážený pane Nováku,

myslím, že diskuze je o dvou věcech. O obsahu příspěvku a osobě zmiňovaného soudruha. Existují ještě lidé a přiznám se že k nim patřím, kteří odmítají jakoukoli diskuzi s naprosto nevěrohodným a bezcharakterním soudruhem Jičínským. Prostě z toho důvodu, že se domnívají, že tento člověk,  s jeho minulostí, dávno ztratil morální právo šířit svoje názory. Protože sám nikdy nenalezne v sobě  tolik slušnosti aby byl zticha, souhlasím s tím, že je třeba minulost jeho a jemu podobných neustále připomínat. 

Ti největší darebáci se vždy snažili zneužít vymožeností demokracie k jejímu zničení.

Stanislav 15.8.2006 9:17

Re: Dotaz

No hlavně nemá pravdu v tom, kdo ústavu porušuje -- ODS se pouze v mantinelech ústavy (záměrně malé "ú" pro ústavu od soudruha Jičínského) snaží zabránit rudé gardě v nástupu k moci. Narozdíl od jemnostpána Paroubka, jež ústavu vědomě obchází neumožněním tajné volby ve sněmovně.

petr 15.8.2006 9:47

Re: Re: Dotaz

Tak mobilizace říkáš ? A už máš pušku na rameni a bandasku s kafem v ruce ? To víš, boj s rudou gardou nebude jednoduchý. Hňupe.

Stanislav 15.8.2006 10:39

Re: Re: Re: Dotaz

Průšvih je, že narozdíl od uniformou rozlišených členů klasických rudých gard zde máme likvidátory demokracie v demokraticky obsazených pozicích a nejeden (ne, nedonutíš mě snížit se na tvoji úroveň) naivka je ještě veřejně podporuje. V boji rozumu proti zbraním jsem pro rozum, zatím je snad ještě pro něj čas.

Novák 15.8.2006 12:03

Re: Dotaz

Je 12.00  - za čtyři hodiny jsem se dozvěděl jen to, že Jičínnsky je darebák a lže. Když asi nejsou fakta a argumenty musí nastoupit víra a to se mi hrubě nelíbí.

Začínám se stydět, že jsem volil ODS .....

Janus 15.8.2006 13:28

Re: Re: Dotaz

No, a to máte ještě kliku, že jste nebyl označen za "rudé hovado" ...:-/

Stanislav 15.8.2006 15:04

Re: Re: Dotaz

To jste se dozvěděl z jednoho prostého důvodu -- protože je darebák a lže ... ;-)

Házení na ODS nedodržování ústavy bych pochopil jako myslný názor, nebýt toho, že to hází pan autor, který v podstatě nekvalitou svého díla problém s neprůchodností systému způsobil. Proto je zde namístě tvrzení, že lže. To už samo o sobě stačí i k tvrzení, že je darebák, ale našlo by se více ...

loula 15.8.2006 7:50

Nezlobte se,

bez ohledu na postavu pana Jičínského, ale opravdu si myslím, že zákony je třeba ctít. A když jsou špatné, je třeba je novelizovat. Pokud ústava platí d roku 1992, a je špatná, bylo přece spousta času ji novelizovat, nebo alespoň navrhnout změny. Ex post říkat, že některé zákony ctít nebudu, protože se mi nelíbí, to možné opravdu není.

ferry 15.8.2006 8:00

Re: Nezlobte se, zákon je zákon, ať je jakýkoliv! (Limonádový Joe)

loula 15.8.2006 8:32

Re: Re: Nezlobte se, zákon je zákon, ať je jakýkoliv! (Limonádový Joe)

Dobře, a kdo tedy rozhoduje o tom, že zákon nemusím dodržovat. Já si osobně myslím, že trestní zákoník je blbě, a půjdu vykrást banku.

Pokud je zákon blbě, tak je to především vizitka předkladatele zákona a dále zákonodárného sboru včetně předsedy vlády a presidenta, kteří všechny zákony podepisují. Opakuji znovu, proč se vynoří myšlenky, že zákony není třeba dodržovat, v okamžiku, kdy se mi to hodí. Proč se tedy ústava již dávno nenovelizovala.

Shamus O´Meara 15.8.2006 7:43

Soudruh Jičínský...

...býval bolševikem, stalinistou, novotnovcem, dubčekovcem, chartistou - je to zkrátka diluviální příšera z říše čtvrté dimenze. V temnotě věčné příšero zústaň!!!

RiFl 15.8.2006 7:30

Překlad slov souha Jičínského do běžného jazyka

" Demogracie je když vládneme  my v čele s naším milovaným vůdcem.Všechno ostatní je neústavní.Přesně tak,jak jsem to napsal do socialistické ústavy z roku 1960."

Malý Aston 15.8.2006 7:58

Re: Překlad slov souha Jičínského do běžného jazyka

Já si dovolím ještě dodat. Demokracie je,když vládne bolševik,dočasně převlečený za dubčekovce,chartistu,socáka nebo přímo v dresu bolševika v KSČM.Jiná vláda je nedemokratická a protiústavní a voliči,kteří nevolí bolševika jsou " Škaredí".:-D

Cifra 15.8.2006 7:25

Nezničitelný soudruh Jičínský

Je s podivem jak vytrvalý je soudruh Jičínský. Místo toho, aby si uvědomil, kdo byl jeden ze spoluautorů ústavy a kdo vlastně to prioritně podělal pořád hlásá své nesmysly. Už by mu to někdo v Lidovém domě konečně měl říci, že jsou to skutečně žvásty. Ono je problém - kdo. Může tam někdo najít někoho rozumného a politicky dospělého asi neRv

petr 15.8.2006 7:19

Hejno modrých strak

se slétlo na Jičínského a veřejně tady zvrací na ústavu ČR, jak typické pro bývalé veksláky a povaleče, z kterých se přes noc stali pravičáci, aby si mohli ukrást ty svoje úvěry z Klausovy kuponovky.No a teď mají na dohled nové koryto a nějakej děda jim bude překážet s blbou ústavou.To je ale vůl,že ?

Ruda 15.8.2006 7:36

Re: Hejno modrých strak

Nebývám po ráno většinou nelsušný, ale tenhle příspěvek může vyvolat jedinou reakci: pane vy jste vůl jak lev.

tom 15.8.2006 8:05

Re: Hejno modrých strak

Śen Jičínského-zakotvit do ústavy vedoucí úlohu strany,tentokrát ČSSD a zlikvidovat třídního nepřítele tedy ODS

tt 15.8.2006 8:17

Re: Hejno modrých strak

nejsem ani bývalý vekslák a ani povaleč,přesto nebo spíše právě proto si myslím ,že jste idiot.

pe 15.8.2006 8:34

Re: Re: Hejno modrých strak

Ano, ano,přímo záplava těžkých a nezvratných argumentů. Tak nevím,proč si modráci říkají, že jsou stranou intelektuálů,tohle je tak na úrovni zednického učňáku.

BuBu 15.8.2006 8:50

Re: Protože Tvůj slovník . . .

. . . těžce připomíná slovník s. Grebeníčka na sjezdu Komančů, tak se ptám ? Soudruhu Petře, nezdá se Ti, že by článek o kterém je diskuse,měl právo napsat snad každý v téhle zemi - vyjma jediného : Soudruha Jičínského ! Tobě soudruhu se to nejeví od něho jako nebetyčná drzost ? Pakliže ne - tak už k Tvé osobě není nutno nic dodávat . . . snad jen : Stalinista jako prase !

petr 15.8.2006 9:52

Re: Re: Protože Tvůj slovník . . .

Ty budeš jeden z těch obracečů kabátů,vidím,že slovník jsi ještě nezapomněl.Je spousta směšných věcí,ale pravičák,kterému čouhá z huby kádrovák,to je teprve maso. Holt ten svůj dřívější život jen tak nesundáš,ani transfuze ti nepomůže,možná operace mozku,pokud je co operovat.

BuBu 15.8.2006 10:24

Re: Re: Re: Jak říkám . . .

. . . . Stalinista, jako prase ! :-D . . . ale jako "argumentátor" - tak to jsi 0 !   (Y)

Stanislav 15.8.2006 8:59

Re: Hejno modrých strak

Coby potrefená modrá straka chci jen dodat, že nejsem pro to, aby se ústava porušovala, byť je hodně blbá. Jen jsem chtěl říct, že od spoluatora tohoto: text

... skutečně veškeré výčitky sedí ... :-/

Stanislav 15.8.2006 9:01

Re: Re: Hejno modrých strak

Sorry, blbě vložený odkaz, odmažte si pls. to druhé "http//"

Houmer 15.8.2006 7:13

Soudruhu Jičínský,

neotravujte.

lola 15.8.2006 5:24

o cti

bylo by zajisté ku prospěchu,kdyby p.jičínský také ctil ten fakt,že i čtenáři mají obvykle jistou dávku inteligence a že se s tím nedá nic dělat!

?? 15.8.2006 4:45

Jičínský a Křeček jsou ukázkou toho

že alkohol nejen konzervuje, ale vede i k demenci. Dlouhý  pobyt v Lihovém domě přinesl své výsledky. Pofesor a učitel práva (!) by měl vysvětlit tomu starému hlodavci, že díky regulovanému nájemnému obdržíme ve Štrasburku takový flastr, že Homérovi Sobotkovi se  protočí panenky. Pak se mohou vymlouvat, že jejich vůdce Jirka říkal, že dluhy se neplatí !!!

Ostatně myslím, že dneska bude krásný den a že  dneska by to šlo !!!        (Totiž že jednoho krásného dne půjdou tito stařešinové do  (Y)!!Rv)     

Tomáš Kubín 15.8.2006 4:00

TO UŽ JE OPRAVDU MOC

Co si tento komunista dovoluje, to už je vážně moc. Nechci popisovat sprosté překrouceniny faktů, kterou v sobě opět jeho bláboly skrývají a omezím se na jedno jediné:

Ve vší vážnosti, počestnosti a po zralé úvaze zde prohlašuji, že soudruh Jičínský JE ODPORNÉ BOLŠEVICKÉ PRASE a VYZÝVÁM ASTONA, ABY TY JEHO SMRDUTÉ ŽVÁSTY PŘESTAL PUBLIKOVAT.