11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 7.4.2007 12:12

Re: Kdo je demagog?

Občanko, nějaký příklad demagogie by se nenašel? 

Starý J. 7.4.2007 12:09

Re: Re: Ivánku, kamaráde!

P.S. Socani - komunisté, co nezměnili ani trochu své zvyky, jen kožich (firmu)!

Starý J. 7.4.2007 12:07

Re: Ivánku, kamaráde!

....Starého psa novým kouskům nenaučíš a ještě ke všemu lišky nemění své zvyky, jenom kožich....

No vidíte, že to víte. A to jste nám zrovna Vy chtěl namluvit, že komunisté a jejich rodní bratři socani jsou již jiní, lepší, že už nám nepředvedou rukou společnou a nerozdílnou 40 let před revolucí. Takže antikomunismus nemůže být v žádném případě novodobý a primitivní, ale stále stejný - trvalý. Takže - kdo nám vlastně bude vládnout. Sockomunisté se nemění, ODS se nemění - tak co s tím?

loula 7.4.2007 11:57

Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Poněkud nerozumím tomu, že Langer tvrdí, že ODS připravila reformy, kterí nyní jako vládní strana realizuje, zatímco architekt ekonomického programu ODS Tlustý tvrdí, že to, co ODS realizuje, je pouhý odlesk  připravených reforem.

loula 7.4.2007 11:55

Re: Langer

Naprosto souhlas sím s tím, aby CSSD si také na dvě období vyzkoušela postavení v oposici,jenom ji to prospěje. Poděkud bych nesouhlasil s tou korupcí předváděnou před volbami, Ty populistické návrhy uplácení pvolíčů tam podávaly všechny politické partaje, a nejhorlivější byli lidovci .

Starý J. 7.4.2007 11:55

Re: Mylný předpoklad tvoří chybný závěr

....aby vstoupili do Vlády v době, kdy je stát na kolenou, kasa prázdná, příjmy z privatizací promrhané a z venčí se tlačí konkurence dotovanými cenami. ...

To jste nám chtěl říct, že za tento stav může do vlády nastupující ODS? Nebo že tu kasu naplní, zvedne stát z kolen, vrátí prožrané peníze z privatizace ten, kdo tento stav způsobil - tedy ČSSD? A to ještě nemluvíte o bilionu dluhů!

ODS rozhodně nebude ožebračovat 70% obyvatelstva, tedy především tu část, která pracuje. Jestliže zmrazí dávky pro voliče soc.demokracie a komunistů (kteří si je doposud předpláceli), může zemi jenom prospět.

Vidíte velice bídně budoucnost této vlády. Možná budete mít pravdu, pokud levice požene nefachčenky do ulic. Jinak by bylo dobré si vzpomenout: Kolik vystřídala v minulém volebním období soc.demokracie premiérů? Jakto, že poslední rok nevládla s koaličními partnery, ale s komunisty?

Kubeš 7.4.2007 11:48

Re: Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Voliči nejen nevzdělaní ale i zblblí působením 40 let diktatury

Starý J. 7.4.2007 11:44

Re: Langer na Neviditelnem psu?

Naučte se číst! Článek nebyl psán pro PSA, ale pro CEVRO! A doporučím to, co předřečník - nečtěte to!

Kubeš 7.4.2007 11:44

Langer

zřejmě řádně píchl do vosího hnízda (tedy spíše do hnízda komoušů , abych vosy neurazil), jak je vidno z příspěvků. Většina by Langera nejraději roztrhala ale aby obhajovali ČSSD jak se jim za 8 let vládnutí podařil vyřešit narůstající státní dluh, problémy se zdravotnictvím, s důchody nebo s korupcí. Tu korupci předváděli názorně před volbami (pastelkovné a pod.).

Malý Aston 7.4.2007 11:43

Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Na Slovensku nevyhrála levice,jen se spojili ti,kteří se spojit chtěli.Je zajímavé že levice slovenská nezrušila žádné reformy předcházející strany pravicové.To že lid nevzdělaný podlehne komunisticko-socanské propagandě to chápu,je to i u nás stejné.:-D

Starý J. 7.4.2007 11:41

Re: Proboha

Ale - 1.dubna přece už bylo! Vy jste si to protáhl na celý duben? Vám se zdá těch Bublanových průšvihů (počínaje mlácením tanečníků, přes zneužívání policie) málo? Po Paroubkovi druhý největší lhář!

Starý J. 7.4.2007 11:38

Re: Re: Recept

To sice máte pravdu, ale pokud je necháme nechodit do školy a ležet v období mezi sociálními dávkami, napadne to i některé s IQ nad 100. Pokud navíc si z nich za sociální dávky někdo dělá voliče, pak je mizerie hodně blízko!

Starý J. 7.4.2007 11:32

Re: Re: Re: soudruh Langer jako kazdy spravny komunista :-)

Každý (doslova) příspěvek tohoto giganta ducha začíná naprosto stejně: soudruh X.Y.  jako každý správný komunista......I kdyby se nepodepsal, nelze se zmýlit!

Starý J. 7.4.2007 11:29

Re: Neomaleny Ivan Langer,

Ještě přidejte, nemáte z ODS vyjmenované všechny. Vypisovat ten totální malér - intelekt vůdců v ČSSD a KSČM nemá smysl - není dost prostoru. Dokáží vládnout jedině a zásadně - na dluh. To umí i negramotný!

Klátil 7.4.2007 11:29

Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Pravici volilo omylem řada chudých lidí. Reformy jsou potřeba, ale ne takové jež ožebračí větší část národa a zvýhodní bohaté-dle Kalouska schopní. (ne vždy schopné). Schopní jsou i lidé s malými příjmy lékaři, dělníci, technici, vědci.Pan Langer by měl vysvětlit jak nechal na stole Kubiceho zprávu.

Již v příštích volbách vyhraje levice jako se to stalo na Slovensku. Nesmyslné poplatky u lékaře zdruší. na Slovensku je 19 % jednotná daň a je to něco jiného než Kalouskova reforma.

Starý J. 7.4.2007 11:26

Re: vaše vnímání reality

No vnímá tu realitu rozhodně jinak, než Vy! Teď jde o to, kdo z vás ji vnímá správněji. Takže nemáte co nezávidět!

Jiří K. 7.4.2007 11:24

Re: Re: Re: Re: Re: Ještě štěstí, vy jste také dobrý komik, Petře

Já přece neříkám že ne. Jenom připomínám, že historie nezačala létem 1998.

Starý J. 7.4.2007 11:23

Re: nevím jak mafián Langr

Nějakej důvod, proč by byl mafián by se nenašel? Ještě jsem na př. o korupci u něj  neslyšel a to ho měli sockomunisté v hledáčku víc, než ostatní!

Starý J. 7.4.2007 11:20

Re: Řešením jak pro Občanskou demokratickou stranu, tak pro Českou republiku

Četl jste to? Já mám dojem, že kritizuje ČSSD, že svou roli neplní, ne že se bez ní 8 let obejde! Voliči poslali za sebe poslance! Máme myslím v ústavě zastupitelskou demokracii, ne demokracii přímou! Lidem se oháněli komunisté, protože lidé nekontrolují (ani nemají možnost, protože shromáždění kromě 1.máje a VŘSR se nekonala - nebyla povolena) a opozici žádnou neměli, takže vládli podle svého vlastního uvážení. Ohánění se lidem je značně zprofanované právě komunisty a socialisty!

Jap 7.4.2007 11:17

ODS nema duvod jasat.

Je jasne, ze  vlada CR potrebuje provest nepopularni ekonomicke reformy, ODS ma pri tom jen tesnou  vetsinu ve snemovne,  nemusi vydrzet do radnych voleb. Socani by byli hloupi, navrhovat   nepopularni alternativy  k  reforme ODS,  a ucastnit se dikuze, ti ji budou kritizovat, ale kdyz se dostanou k moci, tak reformy ODS nechaji v platnosti, jako Fico na  Slovensku  dnes tezi  z toho co prosadil Dzurinda.  Stejnou taktiku pouziji cesti socani, budou volicum delat nerealisticke sliby a kririzovat reformy i kdyz sami dobre vedi, ze jsou reformy nezbytne. Vse bude zalezet na tom jak chytri jsou volici.  Dalsi tikajici bombou jsou zeleni, ti nemohou kyvat na program ODS do nekonecna, brzy je to bude stat hlasy a prebehnou nalevo kam normalne patri. No a Lidovce uz potapi uspesne Cunek.

franta 7.4.2007 11:17

Jo, jo, Astone

a ještě jste zapomněl, že když se podíváte na Dalíka, tak je to celý Bormann, že ?

Starý J. 7.4.2007 11:14

Re: Re: Re: Re: Ještě štěstí, vy jste také dobrý komik, Petře

A socani je 8 let přiživovali!

občanka 7.4.2007 10:59

Kdo je demagog?

Ivan Langr je ten pravý, který může  něco vykřikovat o demagogii. Vždyť on s tím svým přihlouplým rádoby ironickým úsměvem jinak, než demagogicky uvažovat a hovořit neumí. To je JASNÁ věc, že pane ministře? Jestli pravicové idee budou zde propagovat podobní DEMAGOGOVÉ jako Ivan Langr, 8 let se dnešní vláda nedožije. Bude radostí bez sebe, když to zvládne aspoň do příštích voleb.  

Jiří K. 7.4.2007 10:57

Ivánku, kamaráde!

Vždyť jsi to popletl! Ten článek měl přece vyjít minulý víkend. To bylo přece Apríla!!!;-D;-D

Nebo to snad svou liknavostí pokazila redakce NP?

Jinak ovšem platí titulek jednoho z předchozích příspěvků, že mylné předpoklady vedou k chybným závěrům. Právě ODS je názorným příkladem toho, že ani 8 let v opozici nemusí znamenat žádný přínos, žádnou nápravu. Starého psa novým kouskům nenaučíš a ještě ke všemu lišky nemění své zvyky, jenom kožich.

Vše jsme tu už měli. Stranická legitimace (nebo alespoň blízkost) ODS jako nejlepší pracovní knížka pro úřady, instituce, správní i dozorčí rady, tedy noci dlouhých nožů, které zajistí měsíce (roky) dlouhých peněz těm správným lidem. Privatizace do správných rukou (nebo alespoň pod správnou taktovkou) ať to stojí, co to stojí (Budvar), účelové zákonodárné mičurinství ... A pochopitelně co? Pochopitelně sponzoři, sponzoři, sponzoři ... milión, dva milióny berou - eh, co to plácám - pochopitelně darují - důchodkyně a jiní ...;-D;-D.

Ivánku, kamaráde, více než sto tisíc kapříků připlulo loni! Zcela nezištně! A to je přece skvělá zpráva. :-);-D. Jenom ty konce ... ;-(;-(

glos 7.4.2007 10:53

Re: Re: soudruh Langer jako kazdy spravny komunista :-)

A co vy, proč opruzujete tady a ne ve zmiňovaných nálevnách, slovník na to máte odpovídající.

kopec 7.4.2007 10:46

Re: vaše vnímání reality

Clanek pana Langera mi pripada jako slohove cviceni zaka 8.tridy na tema : Kdybych byl ministrem

Kodl 7.4.2007 10:33

Re: Před cizáky nás přeci chrání

Jsem pořád raději českým blbcem, Herr Zima.

Malý Aston 7.4.2007 10:25

Rudoši a růžovky nemají pravdu!

Já ty naše levičáky třímající v rukou rudý prapor chápu.Tak pěkně vládli,tak pěkně společně válcovali poslaneckou sněmovnu svými stupidními zákony,upláceli voliče a nevládnou.To musí každého komouše a každou socku pěkně nasrat.A tak doporučuji těm,kteří věří nesmyslům od Paroubka a Filipa,nechlastejte a běžte se podívat na západ od našich hranic,tam uvidíte že lze dobře žít i bez komunistické ideologie nebo se vydejte na Ukrajinu nebo do Ruska,jak to tam vypadá po vládě komoušů a jejich ideologie a odhadněte,kolik desetiletí jim bude trvat než to tam dají dohromady. A nepište mi,že že komouši již nejsou komouši a socani kteří 41 let kolaborovali s komanči jsou jiní,lepší a krásnější.Když se podívám na Paroubka je to celý Kléma a když vidím Ratha,tak celý Bilak ale český.Filip,který vede komouše byl placený agent rozvědky proti NATO a ten bachař co sedí v poslanecké lavici za komanče to celé dokresluje.O co Vám komouši a socky jde?Vládli jste tady 8 let,proč ti Vaši chudí nejsou již bohatí a proč ti bohatí nejsou po bolševicku chudí?

Ladislav N. :-))) 7.4.2007 10:14

Re: Mylný předpoklad tvoří chybný závěr: šetření korupce v P-ČR založil již ministr Bublan

Milý pane, boj proti korupci zavedl už dávno před Bublanem jistý Bašta. ;-D Měl důkazů plný kufřík, ale pak jej zapomněl někde v hospodě a tak se přišlo na to, že je plný falešných a podvržených důkazů...

Jiří K. 7.4.2007 9:59

Re: Re: Re: Ještě štěstí, vy jste také dobrý komik, Petře

... vyhazuje chudáky estébáky ... - kde se tam tolik let po revoluci vzali? No přece je tam zanechalo ODS-ácké vedení MV v čele s Rumlem a Fendrychem!;-D