26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zm 8.4.2007 9:13

Re: Re: Re: Re: Kubice

takových by jsem už slyšel, zejména v souvislosti s prvními vládami ODS.Problém je v tom, že situace bez by neexistují.

ondys 8.4.2007 8:28

Re: Re: nevím jak mafián Langr

Před lety měl problém prý s nějakým milionem, který přehrál na sekretářku a uklidnil novináře.

tony 8.4.2007 8:08

Re: odpověď

 Každý, i blb se považuje sám pro sebe za normálně uvažujícího a nelze takovému jeho názor vyvrátit. Máte ale částečně pravdu. Langrův článek osloví pouze voliče ODS. Takže bohužel se Langrův článek dá brát též jen jako předvolební rétoriku a to nízké úrovně, protože není schopna oslovit i jiné než ODS voliče.

 A tak se nezbývá než zeptat, co tím Lagr sledoval. Že by začínala kampaň? Je to dost možné, když Čunek je vyzývaný Topolánkem, Bursík naznačuje odchod z koalice, když KDU-ČSL si neudělá s předsedou pořádek, Topolánek kritizuje ministrině Zelených atd.

 Já volám HURÁ! Ty reformy se stejně nedají realizovat v současné sestavě. A tak nové volby bych vítal všemi deseti. To radši riskovat prohru ve volbách než tenhle slepenec. Stejně většina voličů ODS si přála po rozbití patu Paroubka nové volby. Současné vláda koalice je schopna pouze zavést nové daně z ekologie a nikdy se nedohodne na žádné progresivní formě financování státu.

 Takže Langrův článek nejsou pro mně cinty, ale signál o nové situaci!

Michal Martínek 8.4.2007 7:53

Pane Dvořáku, mýlíte se. Ve vaší zpovědi je několik zásadních chyb.

1) Žádný průzkum neprokázal, že by tzv. Kubiceho zpráva ovlivnila volby. Je to pouze výmluvný argument představitelů a příznivců ČSSD. Zdělte, prosím, nějaký zdroj, podle kterého svá tvrzení opíráte.

2) Kubiceho zprávu jste patrně nečetl důkladně, což by vás mohlo omluvit. Jinak byste se dočetl o tom, že při domovní prohlídce u zavražděného pana Mrázka byly nalezeny různé materiály, kromě jiného i prátelský vztah pana Paroubka s jistým estébákem, kde bylo naznačeno, že na nějaké dovolenkové jachtě měl mít pan Paroubek k dispozici nezletilou dívku. Nikde tam není uvedeno, že je pan Paroubek pedofil. To on sám, spolu s manželkou, v emotivním vystoupení v televizi zděloval národu. Pravda je ovšem ta, že na jachtu měl skutečně namířeno a pak to zrušil.

3) Co se týče mediální masáže, jak píšete, tak by bylo dobré, kdybyste to nějak doložil. Na mě zase celá předvolební masáž působila spíše opačně. Ještě dnes si pamatuji halsná vyjádření kde koho na způsob "Modrá mínus". Topolánkovo podnikatelské působění v nějaké firmě, opět Tvrdého byt apod. Ale je to věcí názoru, vy to můžete chápat jinak.

4) Píšete, že program ČSSD není špatný. Jaký program máte na mysli? Osobně znám jen ten "Modrá mínus". Pokud znáte jiný, můžete mi o něm něco prozradit?

5) Možná máte pravdu, že ČSSD nebude osm let v opozici. Ostatně současná vláda, ač je to konglomerát vskutku různorodý, tak jako první, po dlouhé době, chce dělat skutečné reformy. A to moc populární není. Ano reformy, které jsou naprosto nezbytné a jejichž realizaci minulé vlády ČSSD odsouvaly tak dlouho a přitom pro to měly ideální podmínky. Zákonitě musí přijít doba, kdy to bude některé bolet......... Přeji všem klidné svátky jara - Michal Martínek

ladislav 8.4.2007 7:38

Re: Kubice

to co v tomto krátkém vyjádření říkáš je naprostá pravda ! já bych jen dodal že čím delší dobu bude ODS vládnout tím méně bude mít v příštích volbách hlasů  !!!!!!

ladislav 8.4.2007 7:30

Re: Tak proč tedy pokračujete v tradici socanských ministrů vnitra?

Jsi jednička,a máš víc nežli milionovou pravdu !!!!!!!!!:-D

ladislav 8.4.2007 7:25

odpověď

 Kdyby ty cinty nepsal Odesák tak bych tomu stejně nevěřil stejně tak jako každý normálně!! uvažující člověk  Děkuji.

Ladislav N. 8.4.2007 7:08

Re: jarda IP: 82.100.11.xxx

Horší je to s těmi, co si pamatovat už nemůžou... ;-)

Ladislav N. 8.4.2007 7:06

Re: Vízek a jeho fantasmagorie

Blábolící komunista Vízek už zase tlustě a rudým... ;-D

chytrý horák 8.4.2007 1:10

Ivane, Ivane,

tentokrát jsi to pěkně odflákl. Fakta jsou v pořádku, ale vůbec to nemá šťávu. Musím tě pokárat, protože vím, že máš na víc.

AeroKarel 8.4.2007 0:38

Re: Re: Re: Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Loulo, ekonomika postavená na očekávání je schopná lecčehos. Netvrdím, že za nekoaliční vlády ODS by se Tlustého teorie potvrdily, ani že by byly použity. Jen že nelze odhadnout, co by se ve skutečnosti stalo. Byl by to dost odvážný skok. Kalousek, to je takové přicmrdávání. Jenže od vlády s takovou podporou v parlamentu a tak programově různou nic jiného čekat nelze.

Zdeněk Dvořák 8.4.2007 0:32

Re: Re: Kubice

 Vážený pane. Děkuji za Vaši reakci na můj diskusní příspěvek. Váš názor na dopad tzv. Kubiceho zprávy respektuji, ale nemyslím si, že máte pravdu. Nesouhlasím s Vámi ani v tom, že ČSSD je strana pro "nemakačenky a přemnožené úředníky". Nezlobte se, ale je to podle mého názoru příliš povrchní soud. Setkává se s ním ale  mezi příznivci ODS dost často. Bohužel. Vážím si každého úspěšného člověka, který se domohl majetku či společenského postavení poctivě. Ale tak jako mezi podnikateli jsou lidé poctiví i nepoctiví, tak i mezi zaměstnanci najdete lidi pracovité a samozřejmě i líné. Pokud připustíte, že existuje cosi jako společnost, pak se snad shodneme na tom, že všichni nemohou podnikat ( a už vůbec ne všichni jen úspěšně) a že společnost potřebuje i úředníky, policisty, učitele, prodavačky, pomocný zdravotní personál...atd. Z Vašeho textu -a omlouvám se, pokud se mýlím- cítím jistý přezíravý postoj k lidem pracujícím za mzdu (či plat). To se mi nelíbí. K ČSSD je možné mít jistě stovky výhrad, ale po osmi letech předala vládě vedené ODS ekonomiku ve velice slušné kondici. Respektuji i názory, že by to mohlo být lepší. Ale jistě připustíte i Vy, že druhá Klausova vláda dovedla naši republiku v roce 1997 do (mírně řečeno) velmi, ale opravdu velmi složité situace. 

           Mějte se  dobře. Zdraví Vás Zdeněk Dvořák

AeroKarel 8.4.2007 0:29

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

A z čeho jste nabyl dojmu, že neumí česky? Že má problémy (zdravotní)  s jakýmkoliv mluvením? Mne pane zajímá, co říká. A tam jsem spokojen. Možná ovšem, že to, co se doneslo ke mně v (Rudém) Právu nepsali ......

Příjemný večer i Vám.

AeroKarel 8.4.2007 0:24

Re: Re: "Je chyba u mne? "

"ale téměř o život"

Vízku, já si tu dobu pamatuji. Mne neoblbnete jako nnějakého dorostence. O život šlo Wonkovi, ale to nebyl žádný komouš. Komouši se hubili mezi sebou začátkem padesátých. A nikde jsem neviděl odpověď na ten Jirkův dotaz. Číslo rozsudku a kde jste přišel k titulu?

AeroKarel 8.4.2007 0:21

Re: Re: Re: Kubice

Co můžete očekávat, musí-li reforma prolézt přes Kalouska, zelenáče a Melčáka? Nevím, jak jste volil, ale v podání modrých by to mohlo vypadat i jinak.

AeroKarel 8.4.2007 0:18

Re: Re: Osm let opozice ODS a zkušenosti pana doktora.

Mrkněte někdy na to, kdo všechno koukal do odposlechů kdekoho, než vám začne chodit hlavou nějaký "tajný" dokument ........

AeroKarel 8.4.2007 0:15

Re: Tak proč tedy pokračujete v tradici socanských ministrů vnitra?

Co za nedlouhou dobu svého působení (o politické podpoře Parlamentu se raději rozepisovat nebudu) udělal špatně? A co dobře? Znáte reálné možnosti ministra, pokud je nepřekračuje jako Gross?

Zdeněk Dvořák 7.4.2007 23:59

Re: Re: ČSSD bude stačit, když najde důvěryhodnou reprezentaci.

 Vážený pane, Vy jste zřejmě "veselá kopa", ale do podniků "čtvrté cenové", kam Váš "humor" řadím,opravdu nechodím. Jinak mě ale potěšilo, že máme na problém důvěryhodnosti politické reprezentace nejsilnější opoziční strany do jisté míry podobný názor. Na rozdíl od Vás mě ale zajímá, co má ten či onen politik v hlavě, nikoliv jak vypadá.  Nejsem žádný apologet p. ing. Paroubka, ale i jeho kritici snad musí připustit, ze je pracovitý a cosi dokázal. Že se dopustil a dopouští chyb (povolební projev nebo třeba nyní ta děsná publikace) je také pravda. Ale to jsme zase u problému důvěryhodnosti... A dovolte mi, abych se ještě vrátil k Vašemu příspěvku. Myslím si, že i  "WC mamá na  hlaváku" je především člověk, který dělá svou práci. Váš přezíravý tón myslím není na místě. Zdraví Vás Zdeněk Dvořák

jarda 7.4.2007 23:35

Cos to Ivánku zase vyblil za žvást, vždyť vy jste žádné návrhy nepřinášeli, vaše heslo "Nulové tolerance" si všichni dobře pamatujeme. Teda jenom ten, kdo si chce pamatovat.

Mistr Jan Hus 7.4.2007 22:27

Díky za cenzuru!

Prasata démogratická (Y).

jerry 7.4.2007 22:21

Tak proč tedy pokračujete v tradici socanských ministrů vnitra?

Jen politikaříte a kriminalita,sužující normální občany, Vás naprosto nezajímá? Nedůvěra občanů v policii je většinou naprosto oprávněná. Jenže to je Vám jedno, Vy máte svý odposlechy a komunistický symboly, že? Jste jenom modrej Bublan, nic jinýho.;-€

F.VÍZEK 7.4.2007 22:10

Re: "Je chyba u mne? "

Měl jsem dost síly, když šlo nejen o existenci, ale téměř o život. Proč bych ji měl postrádat nyní?

Jan Janota 7.4.2007 22:06

Re: Re: Re: korupce ODS - 1000 Kč pro důchodce !

Typický výkřik socbolševika. Ta tisícovka pro důchodce byla míněna jako dorovnání v případě, že bude zavedena rovná daň 15%.

Dan 7.4.2007 22:03

Re: Osm let opozice ODS a zkušenosti pana doktora.

A bacha na udržení moči při nakládání s tajnými dokumenty.......... ;-D

jirka.s. 7.4.2007 21:56

Re: Anonymní hrdina - jirka .s. - opět nepřekvapil (a) ...

Ještě rozpoznáváš písmenka na klávese úplně dole a úplně vlevo?

ondys 7.4.2007 21:55

Re: pane ministře,

Souhlas, až na slovo: milý!R^

zm 7.4.2007 21:52

Re: Re: Kubice

nějak jsem si nevšiml, že by daňová reforma zvýhodnila makačenky. U mně to je -45000 na společným zdanění, při třech dětech odhadem -10000 na DPH a pravda na daních ušetřím na dítě o ca 60 kč měsíčně víc.  Asi přijde modrejm zbytečný, aby se množili i rodiny na nejsou na podpoře.

ozy 7.4.2007 21:49

Re: Re: Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Možná patřím mezi Vámi uváděné průměrné voliče (dle Vás asi IQ 80-90)  - ovšem  "suchý anglický humor"  tohoto "Trautenberka "  ???  To si snad děláte legraci - vždyť ta osoba neumí pořádně česky.  No na druhé straně je možné, že jsem "nepochopil"  tzv. jemné nitky  a niance jeho  "suchého anglického humoru".  Jinak Vám přeji příjemný večer.

                                                         ozy

F.VÍZEK 7.4.2007 21:44

Anonymní hrdina - jirka .s. - opět nepřekvapil (a) ...

Myšlenky se jirka s. opět nedopustil, místo na názor útočí na autora názoru, jak bylo běžné za totality.  Takže připomenu,  milý jirko.s., co mnozí demokraté pochopili už za totáče a chovali se nebojácně podle toho:  Demokracie je diskuse.  Polemiky jsou zdravé, nutí přemýšlet. Dialog předpokládá různost názorů, protože vyměňovat si názory stejné ztrácí jaksi smysl.  Evropě rovná se  politická rozmanitost : demokraté, konzervativci, liberálové, socialisté, komunisté, extrémisté...  Diskuse neznamená boj člověka s člověkem, nýbrž boj názoru s názorem !  Kdo to nepochopil, myslí jako bolševik. Ti zašli tak daleko, že dokonce říkali: nět čelověka, nět probléma, proto mnohé lidi rozdílných názorů za Stalina - likvidovali!  Je dobře, že mnozí naši milí anonymové - kteří "kašlou" na názory a jdou po člověku - se snad k moci nedostanou.  To by nás vrátilo hodně dozadu!

AeroKarel 7.4.2007 21:35

Re: Re: Zajímavé?

Někteří ano, jiné tam Gross zcela programově přidával. A do vedení, ne jen nějaké poskoky. Třeba ten Jakubík tam nebyl kontinuálně, nějaký ten Slanina nebo jak se jmenoval ten jeden z nyní odhalených také .....

Prostě, Grossovi se moc hodili a Langer to začíná čistit. Mně to stačí.