20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 7.4.2007 21:31

Re: Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Když já hulváty nějak nerad, i když někomu připadají vtipní a inteligentní. Osobně bych dal přednost někomu se suchým anglickým humorem (třeba jako Schwarzenberg), ovšem jsem si vědom průměrné úrovně voličů. Takže si asi budeme muset nechat zajít chuť na inteligentního ironika v čele vlády. A ač z Topolánka nadšen nejsem, po duchem i tónem normalizačním funkcionáři v čele vlády je pro mne změnou k lepšímu. Poslechněte si někdy Šimka s Grossmanem, jejich dialogy s Pupákem. Třeba vám to někoho připomene.

AeroKarel 7.4.2007 21:25

Re: Tak nevím....

Mají jedinou, dost reálnou naději. Že se sestava Paroubek, Sobotka udrží v čele ČSSD.  V pozadí s DRáthem a podrždeštníkem.

Pak je vítězství (ODS) jisté.

AeroKarel 7.4.2007 21:22

"Je chyba u mne? "

Je.

Ale nepitvejte to, je to nad vaše síly.

jirka.s. 7.4.2007 21:20

Re: Ale no tak, Franto!

Proč ze sebe tak pokrytecky děláš ještě většího blbce než jsi! Vždyť směrování tvého chápání je tady každému úplně jasné, jediný rozpor by snad mohl vzniknout mezi tvými čtenáři! Někteří méně zběhlí by se mohli snad ještě tak týden domnívat, že jsi docela normální troll, zatímco já a mnoho ostatních už dávno víme., co jsi za exota!

AeroKarel 7.4.2007 21:19

Re: Kubice

"ČSSD  bude stačit, když najde důvěryhodnou reprezentaci. Program nemá špatný,"

Pro nemakačenky a přemnožené úřednictvo určitě ne. Jakémukoliv pracujícímu ten program nemůže přinést nic dobrého. Jen daně, dluhy, buzeraci.

Ad Kubice, pochybuji, že by to mělo jakýkoliv vliv. Asi Bublan nedomyslel, co rozjíždí a nebo byl někdo v inspekci přehorlivý. Jelikož personální obsazení napáchal Gross, není divu.

AeroKarel 7.4.2007 21:14

Re: gestapo

pp = uprchlík od Chocholouška.

jirka.s. 7.4.2007 21:11

Re: ČSSD bude stačit, když najde důvěryhodnou reprezentaci.

Drahý příteli! To už snad abyste pomalu začali s kámoši hledat! Pokud bych vám mohl poradit, na hlaváku je jedna asi třicetiletá WC mamá,  bradavice má dokonce dvě. Tedy má vše,  co požaduje velký duce pro modernizaci strany. Je mladá, je to ženská (možná) a určitě pochází z lidu!

udivený 7.4.2007 21:07

Osm let opozice ODS a zkušenosti pana doktora.

Máte recht pane dvojnásobný doktore četnost seminářů za reálného socialismu byla velmi účinnou zbraní proti imperialismu.:-D:-D

pp 7.4.2007 20:34

gestapo

Langer = gestapo

Zdeněk Dvořák 7.4.2007 20:34

Re: Pane Dvořáku !

 Děkuji za Vaši reakci. Snad nebude tak zle.  Žijeme přece, jak často opakuje i pan premiér Topolánek, ve svobodné zemi.  Mějte se dobře. Zdeněk Dvořák

F.VÍZEK 7.4.2007 20:25

Pane Dvořáku !

Máte pravdu, ale nevím, nevím, zda za ni budete diskutujícími pochválen či spíše budete "trpět".  On už Jiří Žáček napsal skvostný epigram:

Za pravdu je různá sazba-

jednou pomník, jindy vazba.

Kdo ji řekne dřív než včas,

tomu pravda zlomí vaz.

ondys 7.4.2007 20:20

Re: Re: Řešením jak pro Občanskou demokratickou stranu, tak pro Českou republiku

Píšete rozumně, ale opravdu se tak naivně domníváte, že to svinstvo začíná i končí v jedné straně? Nepřipomíná Vám arogantní zpupnost příspěvku, chtělo by se mi napsat horlivého svazáka vzhledem k hloubce, neomalený přístup vedoucích soudruhů v jedné dokonalé straně?

Zdeněk Dvořák 7.4.2007 20:18

Kubice

 Text pana Langra je úsměvný. ODS zvítězila díky efektu "Kubiceho zprávy", což  je taková žumpa,jaká tady dosud nebyla (hlavně označení p. Paroubka za pedofila,...). Ovšem na klíčové rozhodnutí několika tisíc dosud nerozhodnutých voličů dát svůj hlas ODS  to stačit mohlo. Když k tomu připočítáte  mediální protiparoubkovskou masáž  drtivé většiny médií, není ten úspěch ODS zase tak úžasný, že...Jestli ČSSD bude v opozici i po příštích volbách, o tom podle mého soudu rozhodne ČSSD sama. Topolánkův kabinet bude opozici pomáhat více než zdatně (s pány Čunkem , Římanem,...,arogancí ve vztahu k obyčejným občanům-např. radar,...atd). Myslím, že nyní už i řada voličů ODS ví, že pan Topolánek na svůj úřad nestačí a svým vulgárním slovníkem a některými praktikami (styl pana Dalíka...) dělá naší zemi spíš ostudu. V čem s panem ministrem naopak souhlasím, to je jeho názor na pana Tvrdíka. ČSSD  bude stačit, když najde důvěryhodnou reprezentaci. Program nemá špatný, ale ne vždy se ho bohužel držela a své přirozené voliče tím občas mátla  a štvala. A to je šance pro ODS. Nicméně v opozici si "koaliční kompromisy" (ohledy na lidovce,...) může odpustit a dosavadní výkony Topolánkovy vlády ČSSD (opakuji) budou jen nahrávat (reforma aj. otázky). Sny pana Langra o osmi letech ČSSD v opozici chápu, ale pokud neudělá ČSSD fatální chyby, po příštích volbách se vrátí k moci.

       Všechny diskutující zdraví Zdeněk Dvořák

 

loula 7.4.2007 20:08

Re: Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Nezlobte se, nesouhlasím. Reforma je především o perfektně fungující státní správě, kde se každá vydaná koruna dvakrát obrátí, kde státní orgány fungují tak, aby byly co nejefektivnější. Když toto funguje, je možné podobné žádat i od občanů, tedy aby se uskromnili, aby si utáhli opasky. Jak mám být nadšený pro reformy, které ročně ušetří řádově 10 mld, ale hned se dozvídám, že mninisterstvo dopravy prošustrovalo 100 milionů nedbalou smlouvou, a podle ministra nikdo za nic nemůže. Jak mám akceptovat zvýšení cen potravin, když takový Charouz nechal v bance sekeru 4,5 miliardy, kterou jsem museli zaplatit z daní ( a takovýchto kapitánů průmyslu bylo). Atd atd. Jak mám důvěřovat státní správě, když není schopna ani vyšetřit, kdo zavinil pokutu 10 mld za Novu.

F.VÍZEK 7.4.2007 20:02

Porovnávám jenom já?

Porovnávám nabízenou nám skutečnost s předvolebními letáky ODS, která je nejsilnější stranou současné vládní koalice,  točím doleva i doprava jejím slavným předvolebním daňovým "kolečkem", které dokazuje, jak všichni (opravdu všichni) na reformách vyděláme,  listuji v brožurách s obrázky billboardů ODS plus, které dokládají, jak bude prima jít "společně po modré" a čtu, jak moc (až o desítky tisíc ročně!) si polepší zdravotní sestra, dělník, senior, policista, rodiny s dětmi atd. atd. A také heslo, že ODS plní sliby.

A také mám před sebou ODS mínus (to je leták ČSSD), kde se píše, že po volebním vítězství ODS dojde ke zdražení potravin, léků, vody, tepla a veřejné dopravy, ke snížení daní nejbohatším, ke zrušení bezplatného zdravotnictví, ke zrušení minimální mzdy, zvýšení nájmeného, zavedení výpovědí z nájmu bez udání důvodu atd. atd.

Přivítám, když mě moudřejší diskutéři nasměrují ke správnému pochopení jistých rozporů, které mi tanou na mysl.  Je chyba u mne? Špatně vnímám? V čem se mýlím? Text pana Langera mi k pochopení nepomohl.

Jan 7.4.2007 19:52

Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Zeman byl inteligentni a vtipny hulvat, Topolanek je jen hloupy a zoufale nevtipny buran.

Jiří K. 7.4.2007 19:02

Re: Zajímavé?

Ale Karle, to je nepochybně zcela prokázané tvrzení, Převážná většina těch estébáků je tam kontinuálně od převratu, na základě výjimek, které obdrželi za Rumlova náměstkování i ministrování.

Tak maximálně došlo k nějakým škatulata škatulata ...

vašek 7.4.2007 17:56

Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Vážený pane! Reforma není o létajících pečených holubech do huby, jak to tady předváděli puchejřové, ale o utahování opasků, jak to prognostikoval exsocan Zeman! A kde jste přišel na to, že lékaři jsou lidé s malými příjmy? A co soudruzi ve škodovce s průměrným dělnickým platem 22.000,- ?, a ještě jejim to málo!

zoch 7.4.2007 17:52

Tak nevím....

Ponechat ČSSD 8 let v opozici je zbožné přání,které je pochopitelné,slyšíme-li ho z úst pana Langera. Jiná věc je,zda je reálné se toho dočkat. v tom ohledu jsem zatím skeptický. To,ce se rýsuje na horizontu nevěští pro ODS nic dobrého. Z jedné strany je to pravděpodobný rozkol ver stávající koalici nejpozději do prezidentských voleb a ze strany druhé je zde vysoká pravděpodobnost předna*ranosti lidí v souvislosti s reformou kterášto přinese ODS protihlasy. Pokud do toho zakalkulujeme ještě pár neznámých faktorů jako je např. hloupé tlachání pánů Langera ,Topolánka a Zahradila,nevidím už přání autora vůbec reálně.

Pokud zase budou chtít populisticky vydržet ,dostanou se pod tlak vlastních lidí. Ergo kladívko : chleba letí namazanou stranou k zemi..... 

AeroKarel 7.4.2007 17:48

Re: vážený pane ministře-ods se vehementně chopila vlády a ukazuje nám,že je opravdu svhopná všeho-demagogie je více vaší parketou,než parketou čssd-vy sám jste příkladem toho,že ods ještě zdaleka nedorostla na vládní úroven-zatím jste dokázali jen

Klid Kamile, demagogii Paroubka, DRátha, Sobotky, Křečka a podobných nepřekonají, to je nedostižné.

AeroKarel 7.4.2007 17:46

Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Mohlo by to s těmi lidmi být lepší, pravda, ale na vyhrání voleb to zatím stačí. Uhlazený Klaus nebyl za recht, tak přišel hulvát Zeman, autista Špidla dlouho nevydržel, podvraťák Gross také ne, a Paroubek, Sobotka a DRáth ukazují, kam až může nějaká strana upadnout. Zlatej Topolánek a spol, proti tomuhle.

Jan 7.4.2007 17:25

Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

ze Paroubek nebude muset hnout prstem a vitezstvi mu v pristich volbach spadne do klina samo, at jiz diky hloupemu a sprostemu krupanovi v cele vlady, mistopredsedovi vlady obvinenemu z korupce nebo prostackum typu Rimana ci vy.curankum jako jste Vy nebo Kalousek.

Samotneho mne tato situace mrzi, byl bych rad, kdyby si ODS pocinala alespon zpocatku profesionalne, aby v socdem treba vznikl tlak na odchod lidi Tvrdikova typu (Tvrdik je tak zoufale neschopny, az se divim, ze neskoncil v radach ODS) do pristich voleb. Nanestesti na to ODS nema kvalitni lidi, je to jen strana nymandu.

AeroKarel 7.4.2007 17:17

Re: Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

No jo, kdy si spousta lidí myslí, že blahobyt vzniká přerozdělováním .......

kamil 7.4.2007 17:16

vážený pane ministře-ods se vehementně chopila vlády a ukazuje nám,že je opravdu svhopná všeho-demagogie je více vaší parketou,než parketou čssd-vy sám jste příkladem toho,že ods ještě zdaleka nedorostla na vládní úroven-zatím jste dokázali jen pom

AeroKarel 7.4.2007 17:16

Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Možná že ta levice příště vyhraje. Domníváte-li se, že si tím pomůžete, musíte být socka na podpoře nebo zbytečný úředník. Všichni ostatní na vládách levice prodělávají. A lékaře by bylo nejlépe platit jako havarijní pojištění. Čím větší spoluúčast, tím nižší pojistné.

AeroKarel 7.4.2007 17:12

Zajímavé,

"Autor: Jiří K. IP: 85.160.131.xxx Datum: 07.04.2007 13:21A proč je vůbec museli 9 let po revoluci po ODS zdědit?"

Že ty estébáky na vnitru zdědili socani po ODS je ovšem zcela neprokázané tvrzení. Naopak, že si je tam Gross tahal snadno prokazatelné je. Jakubík, Přibyl, .......

Brmboš 7.4.2007 17:00

Re: Re: Kde jste na to přišel?

KOHO? A hned!

Starý J. 7.4.2007 16:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ivánku, kamaráde! - Ach jo

P.S. Pokud píšete o "zaujatosti", pak jste na tom minimálně stejně! Jen s opačným znaménkem!

Starý J. 7.4.2007 16:46

Re: Re: Re: Re: Re: Ivánku, kamaráde! - Ach jo

Myslel jsem nyní! Protože píšete, že už je to TADY ZASE!!!

Občanka 7.4.2007 15:45

Re: Re: Re: Re: Kdo je demagog?

No vidíte, všude je to "prašť jak ohoď..." Proč vůbec chodíme k volbám?;-(