8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skepticus Maximus 1.2.2007 12:16

cxx,

politici snad mají nějakou konkrétní zodpovědnost? Oni jsou snad něco více než prostí občané? 8-o

kisaka 1.2.2007 12:15

Vřelé poděkování

VVVDíky pane Beneši!!!

gerontusinza 1.2.2007 12:14

Pane jen idiot nepochopí, že není nutno protestovat proti tomu co NÁM slouží.Re: Re: Re: Re: Pane Beneš, včera byl na 24CZ přenos z

Jen slouhům nevadí komu a za co slouží, a přitom jsou placeni za to aby sloužili občanům té země která je platí. USA úředník tvrdě hájí zájmy občanů USA, jen naši slouhové a podobní vám námi placeni hájí zájmy USA. Nevidíte ani při svém idiotství maličký rozdíl?. Já ano a dost velký.:-/

Ivan 1.2.2007 12:14

Pane Beneši, díky...

...je to dobré, ale něco mi tam chybí. Jednak jsme fakt členové NATO, a z toho vyplývají vzájemné závazky, takže by radar měl být opravdu asi v rámci NATO, a ne na základě nějaké smlouvy o umístění radarové základny mezi námi a USA - z té toho pro obranu neme moc vyplývat. A jednak by místo nálepkování, kdo je vpravo a kdo bolševík, měla proběhnout opravdu vážná, hluboká a odborná diskuse (ne jako tyto diskuse na Psu) o tom, co ten radar má umět a jaké území má chránit. 

Skepticus Maximus 1.2.2007 12:12

Zajímavé,

jak si prosťáčci Vašeho druhu myslí, že jsou informováni ;-D

Skepticus Maximus 1.2.2007 12:11

huhu,

znáte snad nějakou válku z popudu SSSR za jeho vlády?

Skepticus Maximus 1.2.2007 12:09

huhu,

pohádky o uzbrojení si nechte pro děti v mateřské školce.

MLOK1 1.2.2007 12:09

Re: Re: Jste optimista,

Existuje dokonce "patentovaný zákon", který praví, že: "Všechna místa, ze kterých je vidět rozhledna, jsou viditelná z rozhledny!"

       To si nedělám špumprnágle, to bylo opravdu patentováno.

Skepticus Maximus 1.2.2007 12:07

Komsomolci a svazáci jsou koukám věční,

vemte nějakou funkci v EU, budete mezi svými. (Y)

Roy Boehm 1.2.2007 12:05

Re: Re: Re: Pane Beneš, včera byl na 24CZ přenos z

A jaký mají dlouhodobý střední efektivní výkon? Taky 170kW? Srovnáváte nesrovnatelné.

jeník 1.2.2007 12:02

Re: Pěkná blbost,

skeptiku, buď jste úplný blb nebo jste mlád a nepamatujete, což by vás ovšem omlouvalo jen velmi částečně.

Skepticus Maximus 1.2.2007 12:02

cxx,

nejde ani tak o bolševismus, jako o bolševické manýry. ODS má plnou hubu demokracie, občanství a svobody, ale ve skutečnosti těmi občany myslí ODS straníky, demokracií oligarchickou vládu a svobodou rozumí svobodu souhlasit s názory vůdců. :-/

Jéňa 1.2.2007 12:01

Bravo pane Beneši

Bravo pane Beneši, přesně tak bych stylizoval svoje názory na výstavbu radarové základny já. Své názory jsem prezentoval již při jiných diskuzích na toto téma a musím říci, že ve stejném duchu. Je potřeba neustále připomínat a objasňovat těm ignorantům úlohu USA jak v minulosti tak i v přítomnosti při zajištění demokracie ve světě. Bez aktivního přístupu Spojených států, bychom v Evropě po 2. světové válce byli v područí bolševického Sovětského Svazu. Nyní, kdy nás pravděpodobně čeká tvrdý střet kultur a nejen jich, budou hrát a už vlastně hrají hlavní úlohu. Je to nevděčná role, protože ne všichni lidé to dovedou pochopit a hlavně ocenit. Vidí především negativa spojená s tímto bojem, ale bez obětí to prostě nejde. Proto i my se musíme aktivně podílet na boji se zlem, i když je to  možná spojeno s nějakým rizikem. Nemůžeme však strkat hlavu do písku a čekat jako vždycky, že to za nás někdo vyřeší a nás to nebude nic stát. To jsme už v historii našeho státu udělali mnohokrát a vždy se nám to nevyplatilo.

Tak si to představují ti naši hrdinové, kteří s takovou vervou bojují proti základně na našem území. My rozumní a znalí historie se jim musíme razantně postavit do cesty a nepřipustit jejich balamutění veřejnosti. Kdybychom mohli udělat analýzu co je to za lidi, určitě bychom zjistili, že jsou to aktivní bolševíci, se kterými jsme se nedokázali rozloučit po roce 1989. Komunistická drzost je do nebe volající. Místo, aby lezli kanálama, jsou neustále schopni čeřit politickou scénu v této zemi. Je potřeba, abychom jim už jednou rázně nakopali do zadku. To, že se neustále ohánějí, že byli demokraticky zvoleni, nevím teď přesně kolika procenty voličů, je jen ukázka kolik zakuklených komunistů ještě mezi námi žije - podle hesla "až nás budou miliony". A ony jich za totáče miliony byly. Národe otevři oči a nenech se znovu těmito komunisty obalamutit, byli a jsou strůjci všeho zla.

Ještě jednou vám pane Beneši  děkuji za váš podnětný příspěvěk do diskuze o základně

Marek V. 1.2.2007 12:00

přechovavači a prodejci omamných jedů nebyli letci ale pracovníci pozemního technického personálu !

gerontusinza 1.2.2007 11:59

Tím méně pan Beneš. Re: Nadšeným "radarům"

a jeho vzývaný "svatý RADAR". Bože, chraň mě před hňupy a podvraťáky , s profesionály a jinak chytrými lidmi se vždy domluvím.:-/

Roy Boehm 1.2.2007 11:57

Re: Re: Re: Re: Tak si udělejme malé referendum.

Ivane, hoe, a opravdu máte pocit, že Topolánek, Kalousek, Parkánová, Filip, Paroubek, Langr, Vondra, Zaorálek, Zahradil a další jsou v pozici toho profesora? Já bych spíš řekl, že mohou zasvěceně kybicovat akorát té uklízečce. A protože se nás před volbami nezeptali, jestli ne/chceme radar či základnu (žádná ze stran to ve svém programu neměla), nemají ani mandát o tom rozhodovat. Tak to v demokracii chodí.

Skepticus Maximus 1.2.2007 11:56

Xavere,

jste-li hlupák, tak skutečně není, co dodat. :-/

Mirek F. 1.2.2007 11:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak si udělejme malé referendum.

Vítám dalšího poloboha, který bude určovat, do čeho smějí spoluobčané mluvit. Zrušily by se v referendu daně, následky by pocítili účastníci referenda. Stejné je to i se základnou. Nejde ani tak o to, kdo má zodpovědnost, nýbrž kdo ponese následky. Ten by měl rozhodovat.

cxx 1.2.2007 11:55

Re: Nadšeným "radarům"

Nechcem Vam kecat do politickeho usporiadania, ale obvinovat ODS z bolsevizmu po prejave s. Paroubka bezprostredne po volbach vyzaduje hodne oranzove okuliare na ociach a uplnu odstavku vyssieho nervoveho systemu.

Podla vasej logiky bol sir Winston Churchil bolsevikom ako repa predovsetkym pocas 2WW.

huhu 1.2.2007 11:54

Re: Jistěže,

SSSR a "tábor míru" se rozpadl především proto, že již nebyl schopen obstát v závodech ve zbrojení a ekonomicky ho to položilo..;-)

mrak 1.2.2007 11:53

a kolik dostal katarsky princ ?

ja zapomnel, arabove jsou kamaradi a americani jsou ti zli. :-/

huhu 1.2.2007 11:52

Re: Jistěže,

gorbačov pacifista !? 8-o nezapoměl jste na "pacifistu" brežněva ?  :-D:-D:-D

Mirek F. 1.2.2007 11:51

Re: Re: Re: Re: Tak si udělejme malé referendum.

Nemyslím, že je to povedený příměr. Ten bypass se týká pouze vás, následky ponesete pouze vy, tudíž vám nikdo jiný do toho nemá co mluvit a vy zcela přirozeně a oprávněně delegujete důvěru na lékaře, jinak byste se do špitálu ani neobtěžoval. Radar se týká všech občanů ČR, takže oni by měli právo říci, jestli ano, ne, popřípadě rozhodování svěží odborníkům.

MP 1.2.2007 11:50

Re: JSEM PRO RADIOLOKÁTOR.

Tak to jste mel vedle te ceske vlajecky pridat jeste americkou a heslo: "s USA na vecne casy a nikdy jinak !!!"

cxx 1.2.2007 11:48

Re: Re: Re: Re: Re: Tak si udělejme malé referendum.

Navrhujem referendum o uplnom zruseni dani.

Nepredpokladam, ze by nedopadlo uspesne. Otazkou je aku ZODPOVEDNOST na seba prebera obcan referendovym rozhodnutim za nasledne nevyhnutne kroky.

Otazka by teda mala zniet, Ste za zrusenie dani a sucasne armady, policie, verejneho zdravotnictva, zachrannych systemov  etc...

Aj tak som presvedceny, ze by referendum dopadlo uspesne. Rovnako ako viem, ze pripadne referendum by s 95% istotou odmietlo radar. Pretoze ucastnici referenda maju NULOVU zodpovednost za bezpecnost krajiny.

Marek V. 1.2.2007 11:48

Gorbačov a pacifista ?!?

Jste poněkud "neinformován" a nebo je to s Vaší šedou kůrou moukovou "jinak" pane ...?

Marek V. 1.2.2007 11:44

JSEM PRO RADIOLOKÁTOR.

Ti PITO..CI od "Tamáše" , anarchistů, komunistů a některých socánků nehovoří mým jménem !!

Marek V. >-

Skepticus Maximus 1.2.2007 11:36

Jistěže,

jenže historie se převážně věnuje tragédiím. Třeba Gorbačov byl dle mého pacifista a nepochybně sehrál pozitivní úlohu při rozpadu socialistického molocha, byť z části nechtěně. Zrovna tak Juan Carlos ve Španělsku, byť v uniformě a vychován vojenskou školou i Frankem, dal přednost poklidnému přechodu k demokracii atd, atd. Doplňte si vzdělání a nemějte za pacifistu jen náctiletou nanynku s transparentem v ruce.

Seeker 1.2.2007 11:36

Re: Re: Jste optimista,

Vám by zase prospělo nastudovat princip radaru. Nebo myslíte, že radarové systémy např. v severní Austrálii jsou postavené na věži vysoké stovky kilometrů? :-D 

(Nápověda: u radarů tohoto typu se využívá odrazu signálu o ionosféru)

Luba 1.2.2007 11:36

Nadšeným "radarům"

Snažil jsem se najít mezi množstvím glosátorů rozumné argumenty pro radar, ale kupodivu - nenašel jsem. Zdejší obhájci radaru s autorem článku buď nadšeně souhlasí, bez vyjádření svého pohledu nebo nálepkují jeho odpůrce či umírněné kritiky jako "bolševiky", pacifisty, antiamerikanisty, komunisty, aniž by se snažili o rozumnou polemiku. Právě tento postoj je postojem bolševika, který se snaží potlačovat opačný názor emotivními výlevy a spokojí se s vírou v neomylnost strany a vlády. Historie nás učí, jaké ideologické veletoče a tzv. prozření chybujících stojí za kariérami mnohých "úspěšných". Kolaborant s nacisty konvertoval v komunistu, komunista nyní horuje pro ODS. Pro demokracii je hrozné, že bolševickou rétoriku slýcháváme spíše ze strany tzv. pravice, než od dnešních okrajových komunistů. To totalitní myšlení je vlastní mnoha politikům mnohých stran. Z toho pramení to okázalé pohrdání pomýlenými nevědomými občany, kteří se odvažují s radarem zbaběle nesouhlasit! Nehledě na to, že člověk, který se o věc zajímá může v mžiku získat spoustu informací z různých stran. Občané už nemusí být věřícím stádem - stačí jen vůle k vědění. I když religiozita je jednou z potřeb člověka, předmětem uctívání by patrně neměl být pan Lenin, pan Hitler nebo pan Klaus.