25.6.2024 | Svátek má Ivan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jensina1 3.1.2008 18:46

Re: Re: Odpověď autorovi na otázku

Kdo nejde s námi jde proti nám, kupředu levá

honzak 3.1.2008 19:21

Re: Re: Re: Odpověď autorovi na otázku

musíš svou krystalickou blbost neustále prezentovat?

František I. 3.1.2008 15:01

Další instituce

Takže už znám další instituci, byť se jménem nešťastného K.H.Borovského ve znaku, které se musím vyhýbat. Že by něco podobného, jako Masarykova dělnická universita páně Jelínka? Ale věřím, že pan autor jistě různým troubelkům hravě vysvětlí, že Brusel to s námi myslí dobře, pouze Klaus je takový nedovtipný a vůči EU bojácný.

Hobo 3.1.2008 15:00

Změnit názor je znak inteligence

Jen tupec nemění názory. Ne, že bych Klause musel, to teda nemusím, ale na změnu stanoviska má právo. Stejně jako na ně mám právo já a kdokoli jiný. Buď jsme se poučili, nebo se změnilo proponované cosi.

Osobně se z bezvýhradného příznivce EU také měním ve skeptika. Mám silné obavy ze zavádění socialismu. Je úplně jedno, že tento evropský socialismus nemá rudou nálepku, konečný výsledek bude stejný marasmus.

Pokud vím, když jsme podávali přihlášku, jednalo se o jiný politický prostor než jsme našli, když nás přijali. Když se mi něco takového stane i v osobním životě, jako že se to stává, mám právo být partnerem zklamán. Předpokládám, že tak to Klaus cítí, ale bohužel to neříká jasně. Řekl to kdysi dávno a neopakuje, neopakuje, neopakuje.

Němek 3.1.2008 14:39

Klaus - Husák

Z nnovoročního projevu Jeho Veličenstva Ješity Prvního by měl jistě radost Gustáv Husák. Jakoby z jeho pera vypadl.

dragon 3.1.2008 17:23

Re: Klaus - Husák

ty jsi asi vypadl odkud?

bebe 3.1.2008 14:28

Neskutečné kecy

Na stránkách institutu pana autora jsem se dozvěděl , že : Aktivity IKHB jsou možné jen v míře v jaké získá finanční zdroje.         Asi získali zdroje...

Hobo 3.1.2008 15:03

Re: Neskutečné kecy

;-(A co? Prosím dovysvětlit pro nás tupce. To je špatně, nebo dobře?

honzak 3.1.2008 15:45

Re: Re: Neskutečné kecy

pro mladého rozhněvaného muže - je to špatně. Pan autor se montuje do něčeho, co mu jeho životní zkušenosti nedovolují hodnotit. A špatně je, že na to spotřebovává ty omezené zdroje. přeloženo do hovorové češtiny, kdyby držel hubu, udělal by líp.

Tím nemyslím, že je blbec, ale měl by volit téma svým zkušenostem adekvátní. Ani o Vás si nemyslím, že jste blbec. Jste jen zhruba ročník mého nejmladšího syna, se všemi klady i zápory toho věku (23).

Jura Jurax 3.1.2008 16:27

Re: Re: Re: Neskutečné kecy

R^R^R^

Hobo 3.1.2008 16:30

Re: Re: Re: Neskutečné kecy

Šlo mi o vysvětlení, jestli je skutečnost, že "Aktivity IKHB jsou možné jen v míře v jaké získá finanční zdroje" dobře nebo špatně. A k čemu je mi konstatování, že "asi získali zdroje..."? Co si s tím mám počít? Chtěl tím bebe naznačit, že je článek dobrý nebo špatný? Zatím si teda - mezi námi (nikomu to neříkejte) - myslím, že bebe plácá mnohem víc než V. Procházka. S ním v lecčems nesouhlasím, ale jeho článek má názorově hlavu i patu. Zejména počínaje odstavcem o Rakousko-Uhersku a dále o Masarykovské ČSR s vypjatým národovectvím je velmi zajímavá úvaha.

Nejsem ani zhruba ročník Vašeho nejmladšího syna, dívám se naopak velmi zblízka do očí svému důchodovému věku. Nemyslím si však, že existují témata adekvátní zkušenostem. Zhruba v autorově věku vytvořil Einstein tu nejdůležitější teorii, zatímco není nutno se dlouze rozhlížet po starých páprdech, jejichž zkušenosti dosáhly úrovně nejhorší putyky (neodpustím si jmenovat F.Vízka). Vadí mi, shodí-li se nějaká práce poukazem na věk, zkušenosti, vzdělání atd. To není hodnocení, to je podpásovka.

Takže: poradíte mi, co si mám počít s informací, kdy a jak je aktivní IKHB?

honzak 3.1.2008 19:28

Re: Re: Re: Re: Neskutečné kecy

Vidím, že jsem netrefil. Nešť, stává se. K IKHB jen tolik, že nemá smysl se takovými obskurními spolky zabývat. Ať jsou aktivní nebo pasivní a to nejen podle získaných zdrojů.

Příměr se speciální teorií relativity mi nepřipadá vhodný. AE NĚCO vytvořil, ten Procházka tepe něco, čemu nerozumí, nemaje zkušenosti s tím samým v jiné barvě. Na rozdíl od nás, kteří "se díváme velmi zblízka do očí svému důchodovému věku". Vy jste měl dobré zkušenosti s RVHP? S Jednotnou řadou elektronických počítačů? S úžasnými bulharskými bubnovými pamětmi? S bezvadnými polskými litinovými trubkami pro vodovodní řady? Já ne!

koliju 3.1.2008 14:01

bláboly

Bylo by dobře,když se rozhodnete veřejnost seznámit se svými myšlenkovými pochody,o problému si něco přečíst.Jinak článek vyznívá jako kvalifikované plácání u piva

sláva 3.1.2008 13:33

stáří

Pokračující staroba, pane. Čtetě Švejnara o otevřenosti prudce se měnícímu světu a naší soutěži s ním v něm... tam je naše budoucnost. Moderní "američan" Švejnar nezatížený českou kotlinou a jejím historickým bolestínstvím má prostudován dnešní svět a dokonce má právo jej komentovat na přední universitě v přední velmoci...tzn. stíhá reflektovat pokrok.

Stárnoucí mocnář zatížený historickými reminiscencemi, které tak dobře zná a ve stárnoucí paměti se mu vracejí čím dále tím intenzivněji jako rámec vnímání světa (vědí psychologové) nemá k novému co dodat, natož pak nějakou vizi pro národ, do jehož čela se tak vehementně už tři pětiletky dere...a na další čeká!

Takže pane: únava ze stáří... ale i posedlost zanechat po sobě hist. stopu... jenže tu zanechává Havel, nikoli člověk, co nám přebarvil svět a přírodu na modro (osobně chci nadále zelené lučiny..)

Adam 3.1.2008 14:31

Re: stáří

Zemi se říká Modrá Planeta.

Streit 3.1.2008 14:43

Re: stáří

Havel zradil Dubčeka, manželku, svého osobního ochránce a přítele, svého doktora (který ho vyléčil z rakoviny), svého psa.

Zradil nás pod pláštíkem pravdy a lásky všechny. Mě ne. Já jsem mu nikdy nevěřil. Je to největší škůdce polistopadové politiky. Proč asi mu Američani a Sudeťáci tak tleskají? 

Pišta 3.1.2008 17:23

Re: Re: stáří

To říkáte jako komunista nebo jako ODesák, ono to nějak nejde rozlišit, I ty "argumenty "jsou stejné.

jensina1 3.1.2008 18:55

Re: stáří pro slávu

Máš dveře dokořán, schengen ti umožuje zbavit se té koule české kotliny, tak hurá do toho prudce měnícího se světa a nevracej se.

Jeseter 3.1.2008 20:31

Re: stáří

Drive se rikalo : Ctete Marxe, Engelse, Lenina, Stalina, Gotwalda atd.

Proc ted "ctete" SVEJNARA ?????;-€

sdf 3.1.2008 13:32

Pane Procházko, podle fotky (pokud je Vaše) se ptám ...

kolik je vám let ?

Raff 3.1.2008 14:39

Re: Pane Procházko, podle fotky (pokud je Vaše) se ptám ...

Klid. Je ještě trestně neodpovědný.

Hobo 3.1.2008 15:06

Re: Pane Procházko, podle fotky (pokud je Vaše) se ptám ...

Od kterého věku se smí s názory na veřejnost?

Já jen abych věděl, smím-li.

Jura Jurax 3.1.2008 16:29

Re: Re: Pane Procházko, podle fotky (pokud je Vaše) se ptám ...

Od kterého věku ... hm, nejspíš od toho, v němž názory přestanou býti blbými. Vlastně i dřív, ale pak se Vám lidi budou smát ... :-D

Pišta 3.1.2008 17:25

Re: Re: Re: Pane Procházko, podle fotky (pokud je Vaše) se ptám ...

Blbec se směje všemu.Má taky proč.

Štváč 3.1.2008 12:32

Proč ?

Národovec to duší není, je mu jedno co je a kdo je. Nevzali ho v Evropě mezi sebe a to rozhodlo, že se s Klause stal člověk, který chrání na oko národní zájmy. Které to jsou neví, stejně jako pár zblblíků a nácků. A nevemou ho už nikde, neb lže, podvádí a neodpovídá na co je tázán a na to Evropa natož USA, nejsou zvyklé. Má pouze naději v Kremlu, tam se jedná ve stejném stylu, který je chameleonovi vlastní.

emil 3.1.2008 12:51

Re: Proč ?

A jéje, zase se ozval chovanec z Bohnic. Dobře to děláš, jen musíš hodně papat prášky, aby si byl zdravý. Hoooodnej chlapeček .

Štváč 3.1.2008 13:21

Re: Re: Proč ?

K věci Emile, co se ti na "tatíčkovi" líbí a je něco, co se ti nelíbí ?

Mirek F. 3.1.2008 13:27

Re: Re: Re: Proč ?

Od vás slyšet výzvu, aby se mluvilo k věci, nepostrádá nezkroceného humoru:-)

Raff 3.1.2008 14:37

Re: Re: Re: Proč ?

Četl jsi tu dobrou radu emila? No tak buď hodný a jdi se vyspinkat.

Jura Jurax 3.1.2008 16:30

Re: Proč ?

No jo, na Váš příspěvek obdržíte hodně reakcí. Nesouhlasných.