26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aleš 3.8.2006 8:00

i pan Langer

ani dvojí doktor nechápe, že 100 není většina a na odblokování patu je nutná dohoda ČSSD a ODS a jak k ní dospět, když jedna strana nevěří druhé a ODS ani jednat nechce.

ODS se poslední dva týdny chová jako ublížené dítě, kterému nechtějí dovolit novou hračku- vládu.

Ano ODS vyhrála volby, má plné právo sestavovat vládu, ale trojkolka bez souhlasu ČSSD  nebo KSČM neprojde.  A tomu nechtějí předtsavitelé ODS rozumět.

Jan 3.8.2006 7:58

Pokud si dobre vzpominam, tak zrovna Langer je ten, ktery ODSce ne poprve prohral volby na Olomoucku.

Pan Langer zrejme jiz tak nejak pochopil, ze na nej ve vlade, ktera nakonec ziska duveru parlamentu, nezbyde zadne misto. A to je ten jeho problem, nic vic, nic min.

Jinak, pane Langre, pripadem Kubice jste Vy osobne vratil ceskou politiku do let 1947-48, kdy stejnym zpusobem (za pomoci "dukazu" ala Kubice) likvidovali komuniste predstavitele Demokraticke strany na Slovensku (tehdejsi nejsilnejsi slovenske strany z voleb v roce 1946).

Šedovous 3.8.2006 7:53

Langře jste dost mizerný demagog,

vím aspoň o jedněch vobách co Paroubek vyhrál, na předsedu ČSSD.:-P. No a co koná Paroubek vůči ODS přes zelenoprdelníky, no totéž co dělala ODS vůči ČSSD přes černoprdelníky. Ať si hoši také užijí....A vy být ministrem vnitra uvažuji o tom vyrazit do ulic, i bez hysterika Šinágla, který nerozná bolševika s modrým přelakem....

Táhněte k čertu nebo raději do té právní kanceláře kde děléte toho koncipienta a obhajujte ekonomické mafiány (pardon kapitány a podnikatele českého ekonomického zázraku) vzešlé z prostředí vexláků, zelinářů, taxikářů a pasaků, jak nám je tu Tatíček Klaus zasadil a vypěstoval při restauraci "kapitalismu".

Tatar 3.8.2006 9:04

Re: Langře jste dost mizerný demagog,

A ještě předsedu zahrádkářů, že.

Dušan Polanský 3.8.2006 7:43

Ale, pane Langře,

ale vy neznáte zákony. Zatím je p. Paroubek podle zákonů zcela správně premiérem. Až skončí ustanovující poslanecká schůze, který si mimojiné zvolí předsedu dolní komory, tak pak odstupuje starý premiér. Váš článek, to jsou emoce a Vaša přání a ne zákon.  Takže klídek.

Vasek 3.8.2006 7:37

Kdo jinému jámu kopá

I Vy, pane Langře, jste byl u toho, když se schvaloval tento zpotvořený volební zákon. V jeho schválení nebylo nic pozitivního. Vedla vás, ODSku, pouze chamtivost získat více hlasů na úkor malých stran. Teď jste sami spadli do pasti, kterou jste tak úsilovně pomáhali budovat. Zeman se na Vysočině určitě chechtá až se za břicho popadá. Také bych se chtěl chechtat, ale z těch náslekdů mne spíše mrazí.    

paroubek 3.8.2006 7:37

Demise.

Demisi podám ihned poté, co přestanu blokovat volbu předsedy sněmovny. Volbu předsedy sněmovny přestanu blokovat poté, co mi zaručíte, že předsedou sněmovny bude zvolen člen ČSSD, který mi zaručuje, že po prvním i druhém neúspěšném pokusu o sestavení vlády budu opět jmenován premiérem, který bude vládnout až do předčasných voleb, které se možná někdy uskuteční ...

Veselý 3.8.2006 7:12

ODS jde do kytek

Nestačím se divit, z okolí prezidenta jde rozumný návrh, viz včerejšího Psa. Ale večer je ve zprávách, že Topolánek připouští nějakou dohodu s ČSSD, bez lidovců i zelených. Ve zprávách zmínili i naštvaného Bursíka. Shrunuto - Paroubek vyhrává. Buď se dohodne s ODS na svých podmínkách nebo řekne Topolánkovi, že ho k sestavení vlády nepotřebuje. Může totiž použít zelené, kteří mohou pomstít podraz od ODS. Paroubkovi se daří rozbít trojkoalici, i díky nešikovnosti Topolánka. A ODS může jít do kytek.

zoch 3.8.2006 7:05

DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Tady nejste na mítingu ! Je spíše žádoucí napsat nějaké obsažné sdělení,nebo postřeh či myšlenku. Od Vás by se jistě čekalo něco ,co se nemůžeme dozvědět od každého.  S tím jsem také otevřel Váš příspěvek a musím opravdu znechuceně napsat,že jste mne urazil. Výlevy tohoto typu bych čekal v Haló novinách  nebo v tom severomoravském plátku Zifčáka,ale od místopředsedy vítězné strany ???  Ostatně : kolik lidí ještě bude muset připomínat vedení ODS,že vyhrát volby je věc jedna a postavit vládu druhá ?  Jak dlouho Vás,kteří se cítíte poškozeni,  budeme muset odkazovat na běžnou demokratickou praxi,kdy se stává,že vítězové voleb jsou jenom v opozici protože se nedokázali dohodnout ?

Ani neurvalému lékaři z vašich řad nemusí nikdo vysvětlovat,co je znění Ústavy a moje maličkost má připomínat  místopředsedovi  a notabene právníkovi,kdy má podle Ústavy podat vláda demisi ? Proč tu brečíte ? 

Když byl v Brně kongres a ČSSD v té době ve zmatcích a chvatně přezbrojovala,tak Vy jste se plácal s kamarády po ramenou spokojen sám se sebou,tancovalo se,pilo,hrálo se....Jen nějak nebyl čas na bilancování,změnu a modifikaci cílů i prostředků.  Nakonec,kdy jste už viděl,že by to nemuselo dopadnout,tak Vám zbyl prostředek jediný : KUBICE . Nyní zase vidíte,že teče do bot a tak  se chováte,jako na mítingu.   Vás už asi nemá cenu číst...

WorryJohn 3.8.2006 7:19

Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Velice trefný příspěvek, gratuluji. U takovýchto článků čelných politiků vždycky přemýšlím, kolik znám lidí z komunální politiky, kteří by byli asi mnohem rozumnější, ale na vrchol se nedostali (nederou se tam) ...

vlasta232 3.8.2006 7:27

Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Nesouhlasím s Vašimi bláboly. Je to slovník minulého století pěkně švihlý komunistickou retorikou. Clověk ani neví co tím chtěl básník říci. Navíc používáte i lží. S panem Kubicem se sešel pan Langr poprve na uzavřeném jednání BBV. Pokud jste sledoval besedu na č.t.1 Bublan-Langr, pan Bublan potvrdil, že pomluvy o Langrově spojení s p. Kubice s min.vnitra/bublana/, nevzešly. Prosím používejte jen pravdivá tvrzení. Zaregistroval jste vubec, že právníci žaloby na plukovníka Kubiceho shledali jako neoprávněné?? Pravda je totiž ta, že špičky vládnoucí CSSD mají tolik másla na hlavě, že se tohoto neuplatného policisty bojí, jak čert kříže. A já jsem přesvědčena, protože pl. kubiceho znám, že by mu nedělalo nejmenší potíž odhalit kohokoli,at by byl v jakém koliv politickém postavení. Jinak Vám doporučuji si přečíst dopis adres. panu Paroubkovi od L. Vaculíka.

Ladislav 3.8.2006 7:43

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Milá teto, nevím proč zde předvádíte své sentimentální výlevy, zoch to shrnul logicky a srozumitelně, Langer je blb,který nechápe souvislosti a pokud máte pravdu, jakto,že Topolánek už dávno ústavními kroky nedokráčel do Strakovky ? Brání mu v tom snad někdo silou ? Nebo jen neumí počítat do sta ? Porušil snad tady někdo zákon,nebo ústavu ? Pokud vím, porušit ústavu chce pouze Topolánek,když žádá demisi vlády před ukončením ustavující schůze sněmovny.Je to vážená jako ve firmě,důležitý je výsledek a ne snaha a pověřený (a tedy odpovědný )Topolánek žádného výsledku nedosáhl.Tak o čem je řeč ?

Tatar 3.8.2006 9:07

Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Porušení ústavy např. v tom, že poslanci musí odevzdat hlasovací lístky, aby velkému vůdci dokázali, že nevolili kandidáta opozice na předsedu sněmovny. Poslanci v žádném případě neodpovídají stranickému vůdci ani straně, ale pouze a jedině svému svědomí a voličům.

nup 3.8.2006 9:59

Re: Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Ale?! Oni MUSELI? Není spíš porušením ústavy, když si "bratři" a "soukmenovci" vzájemně kontrolují, jestli hlasují pro tu správnou stranu?

loula 3.8.2006 7:43

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Neznám pana Kubiceho, a ani netvrdím, že tu zprávu protlačil Langer. Myslím ale, že tvrdit, že Kubice někoho odhalil, by bylo možné teprve v případě, kdy by běželo trestní řízení nebo byl soudní výrok. Mimo to, v té zprávě je obvinění (nebo drby) o Paroubkově pedofilství. To také považujete za odhalení? Obvinění Kočky z vraždy je také trochu silné kafe. Neříkám, že tu vraždu kočka nespáchal, opravdu nevím, ale vylézt s takovým tvrzením na veřejnost je možné teprve tehdy, kdy je soudu předáno obvinění s balíkem důkazů nebo lépe po soudním výroku  o vině. Vůbec si nemyslím, že by ČSSD ( podobně jako ODS) neměla máslo na hlavě, ale tvrdím, že zpráva Kubiceho nebyla policejní práce odhalování zločinu, ale součást předvolební propagace.

zoch 3.8.2006 7:58

Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

I tak se to dá odpovědět.

vlasta232 3.8.2006 8:10

Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Patrně Vám unikly souvislosti. První krok učinila před volbami inspekce min. Bublana /ještě před volbami/ tím, že pod záminkou vyšetřování dvou členu Kubiceho týmu/obohacování se na cestácích/ zabavila počitače, kde byly rozpracované inkriminované případy korupční politiky odhalující velmi vysoce postavené politiky CSSD. Druhý krok, pl. Kubice požádal o slyšení na uzavřeném jednání BBV, ke kterému došlo. Kdyby skutečně došlo k chybě Langra při tomto jednání, mužete si být jist, že v této rozjitřené patem voleb poznamenané době, by již Langr stál před soudem, což by neskutečně pomohlo CSSD, ale ono se tak neděje! Pan Kubice jasně řekl, že materiál /který se v té době teprve zpracovával obsahuje i informace zabavené u pod. Pitra, nejsou potvrzeny, a mezi nimi byla i inkrim. zpráva o Paroubkově pedofilií. Věřím jednomu, její uveřejnění bylo prací CSSD-aby se mohlo říci podívej se národe jaké bláboly se používají na sluš. člověka. A tím perfektně odvést pozornost od toho kam nás CSSD přivedla na 53místo v korupční politice na světe. O 100% narostla za její vlády korupce. Tak to je a je to pravda, která se dá ověřit

Mirek Šejna 3.8.2006 8:29

Milá Vlasto,

mohla byste nám sdělit, jak se objektivně a ověřitelně měří korupce? Mohla byste nám tu sdělit metodiku to ověřování míry korupce?

Pokud se nepletu, tak míra korupce se měří podobnou formou, jako průzkumy veřejného mínění. Někdo se prostě zeptá lidí, zda je u nás korupce či nikoli. A podle pocitů lidí se pak ta míra korupce vyhodnotí. Takže po několikaleté mediální masáži je u nás korupce vysoká. Pokud by od zítřka média masírovala občany opačnými informacemi, tj. jak u nás korupce mizí, bude za rok v Česku míra korupce sotva poloviční, aniž by se na realitě cokoli změnilo.

A podobné je to i s Kubiceho zprávou. Pokud Kubice má podezření, že Kočka je vrah, seděl by už dávno ve vazbě. Jenže informace od Kubiceho jsou jen "sebranými spisy" drbů z českého podsvětí. Navíc jsou tz drby pečlivě odfiltrované. Drby o politicích ODS a KDU byly odstraněny, aby zpráva vyzněla jako obžaloba socanů.

loula 3.8.2006 8:37

Re: Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Tvrzení, že Kubiceho zprávu zveřejnila ČSSD, je spekulace, stejně jako je spekulace, že ji zveřejnil Langer, stejně, jako je spekulace, že ji objednal Topolánek, protože 14 dní před jejím zveřejněním z ní v podstatě "citoval", když obvinil osobně Paroubka ze spojení s organizovaným zločinem.  Nevím, jak to bylo, a spekulacemi se skutečně nechci zabývat. Pouze tvrdím, že se stala součástí předvolební propagandy. A byl bych jenom rád, aby se bod po bodu obvinění zde vznesená prošetřila a veřejnost byla informovaná, bez ohledu na osoby. Obávám se však, že svůj účel již splnila a prostě se na ni zapomene.

Karel H. 3.8.2006 8:42

Re: Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Z vašeho tvrzení, že Kubiceho zprávu uveřejnila ČSSD, si lze udělat slušný obrázek o činnosti vašeho mozku. To pak vysvětluje i ostatní vaše názory. Děkuji.

zoch 3.8.2006 7:54

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Pokud věříte tomu,co se říká v televizi a berete to za svaté,pak jste šťastná osoba. Pokud si myslíte,že polemizuji s pravdivostí Kubiceho tvrzení,pak jste hloupá osoba.Rozebírejte si to,přemýšlejte o těchto několika slovech a třeba přijdete na to,co jsem chtěl napsat.  !

A k Vaculíkovi :  Četl jsem úryvky a mám dojem,že to nepotřebuji. Na Vaše doporučení to ale ještě někde vyhledám,ačkoli mám dojem,že je to už vyklepaná tabatěrka.

vlasta232 3.8.2006 8:17

Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

O hlouposti by se s Vámi dalo asi těžko polemizovat. ALe každopádně mám o celé této situaci velmi dobré informace-a to ne z tisku. Možná, že by jste se hodně divil s kým si píšete, možná, by jste se mi za tu hloupost i omluvil

Mirek Šejna 3.8.2006 8:37

Vlasto232

no to by nás opravdu zajímalo, kdo jste. Tak napište své skutečné jméno a nevyhrožujte, že pokud by věděl, kdo jste, omluvil by se Vám. Ono je mu nejspíš ukradené, kdo jste. Pro začátek se naučte psát místo "by jste" slovo "byste". To jen proto, abychom poté, co se odhalíte, veděli, kdo nedával při výuce češtiny pozor .

Freimos 3.8.2006 8:49

Re: Vlasto232

Hmmmmm Vlasta jako teg MJuDr Langera? ;-D 

loula 3.8.2006 8:46

Re: Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

pochopitelně neznám vaši identitu a připouštím, že o celé této kauze máte věrohodné a podrobné informace. Potom bych ale považoval za velmi potřebné, abyste tyto informace - pochopitelně podložené důkazy - zveřejnila, padni komu padni. Není nic horšího, než když se na předvolební scéně vynoří kauza, hojně živená nejrůzněšími hypotézami s cílem rozdělit voliče na nekritické a nesmiřitelné příznivce té či oné strany,  a potom zapadne v zapomnění.

JH 3.8.2006 11:26

Paní vlasto232,

Protože na rozdíl od vás nevěřím médiím a politikům už vůbec, speciálně Langrovi :-), tak nevěřím ani vám.  Máte-li "velmi dobré informace-a to ne z tisku", tak je dejte do placu i s ověřitelnými důkazy. I kybyste je opravdu měla, tak jenom vaše závěry z těchto informací neberu, protože evidentně vaše IQ na hodnocení situace nestačí, jako nestačí na vaše hodnocení Langera. Jen se bojím, že váš idol zvítězí a poručí nám všem, abychom se za svoje názory na vás "omluvili".

bez brýlí 3.8.2006 7:47

Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Souhlas bez výhrad !  To ale panu Langrovi těžko dojde. Navíc ta podpásovka s Kubicem možná jen vytáhla dost voličů ČSSD kteří by jinak zůstali sedět doma.

zoch 3.8.2006 8:00

Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

A postřehl jste ještě jednu věc ? Služební číslo 232 chce mít jednou slušnou protekci....

vlasta232 3.8.2006 8:28

Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Tak k této dedukci nemám jediného slova. Vaše IQ musí mít hodnotu IQ houpacího koně-jak se vulgárně říká

zoch 3.8.2006 9:28

Re: Re: Re: Re: DOST JSTE MNE URAZIL,PANE LANGERE !!!

Nemám IQ na dva doktoráty,to jsem věru nezkoušel. Ale být na místě plukovníka ( tedy vysokého důstojníka policie),pak bych si dozajista uvědomil,co je to politická objednávka resp. co je volební kampaň a co je MOJE práce. Pokud má onen plukovník více takových lidí,jako jste Vy,kolem sebe jako poradce,pak se nedivím ničemu. Drž ústa a pracuj ! To je ta pravda.  A pokud budeš svou práci dělat dobře,budeš mít především sám před sebou čisté svědomí. Pokud nemohu jablko utrnout ani na strom vyskočit,počkám,až spadne,abych jej měl v hrsti. Pokud se v té chvíli rozhodnu skrze pár jablek pokácet strom,který na m,ne spadne,pak jsem prostě jouja.Každý má v aparátu svoje místo a pravidla subordinace jakož i pravidla o čistotě voleb cosi říkají. Je úplně úžasné,že plukovník člen výkonné moci si to neuvědomuje. Dávno tam neměl co dělat. A to ne proto,že by snad neměl pravdu. To nezkoumám a vyjádřili se jiní.Ale osobní selhání takového kalibru u takové šarže ?? Nevím,s kým si píšu,ale běžte s.pp.Langerem a Kubice někam do stranického houfu a tam roura k rouře v mraku kouře vyprávějte,jak jste nepochopeni.  Až Vás jednou potkám,pak so to dovyprávíme.....