28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 12.3.2007 12:51

Re: Americká základna v Čechách

Co furt blbnete s Ruskem? S Ruskem se valcit nebude, rusove jen potrebuji udelat ramena na vlastni obyvatelstvo, jinak je jim nejaky radar u pr..le. Valka bude s islamisty a zadny appeasedement s tim nic neudela.

J.G. Pašek 12.3.2007 2:43

ČR člen NATO? . . . hmmm, dobrý . . .

Když ČR vstupovala do NATO, zavázala se a podepsala dávat 2,2% HND na Armádu . . . . zakrátko však ČR kňučela že to je moc a požádala NATO snížit vydaje na 2,2% . .  i když do té doby ČR nikdy nedala více než 1,8%  . . .  2006 prezident Klaus oznámil NATO, že ČR je maličká, chudičká zemička a musí snížit vydání na 1,3% . . . a z toho většina jde na mzdy . . . .hmmm, člen NATO . . .  ČR? ukecané velké huby, furt hrajou divadlo, všechno prožerou . . . . .  ČR  člen NATO! hmmm, dobrý . . . běžte do háje ukecánkové.

ČR měla zůstat členem Varšavské smlouvy . . . . rudá vláda zveřejňovala, že dává na rudou Armádu 8% HND a reálné číslo bylo hodně přes 10% a to žold byl 70 korun/měsíc . . . 

J.G. Pašek 12.3.2007 2:46

Pardon . . .

 . . . zakrátko však ČR kňučela že to je moc a požádala NATO snížit vydaje na 2,2% . .

Chtěl jsem napsat 2% . .

Jenda 12.3.2007 12:48

Re: ČR člen NATO? . . . hmmm, dobrý . . .

Neruste! Dyk by nebylo na socialni davky! S nejakou obranou se dete vycpat, je potreba udrzet "socialni smir" ... tedy uplacet nefachcenky aby meli na pivo a nedelali bordel.

ele 12.3.2007 1:13

Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Základna je nepopulární tak PR nasadilo nejtěžší reklamní kalibr - děti. Snažím se představit si ty hodné americké vojáky, co milují naše děti, ale pořád se mi do toho míchají trochu jiné obrázky.

Tu oběti pádu lanovky v Itálii, tu brutálně a úmyslně popravený vyjednávač Calipari, který chránil rukojmí, humanitární pracovnici, vlastním tělem, když na ně začali ti hodní vojáci střílet a nebo znásilněná a posléze zavražděná 15-ti letá Irácká dívka i s rodinou. No ale to nejsou naše děti, takže to se nepočítá, že ano?

omega 12.3.2007 7:32

Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Přijdou-li do naší země Američané je možné to považovat za počátek okupace.Jestliže radar tak s českou posádkou.Naši vojáci to taky umí.Američané si zde zřídí radar s americkou posádkou,pak přijedou obrněné sbory na ochranu posádky radaru,pak specialisté ze SEAL na ochranu obrněných sborů pak....Jak to nakonec bube končit.

Americká raketa 12.3.2007 7:41

Re: Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Je elementární, že když to Američané budou chtít celé platit, že tam budou chtít mít své specialisty.

Notabene když hostitelská země nemá žádné zkušenosti s provozem obdobného zařízení a celému konceptu protiraketové obrany dobře rozumí pár lidí v generálním štábu, kterým to vysvětlili během předběžných jednání o umístění toho radaru. Notabene když je hostitelská země považována za nejslabší článek NATO co se týká udržení důvěrných informací důvěrnými.

ZK 12.3.2007 7:56

Re: Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Promluvil odborník

MOON 12.3.2007 8:06

Re: Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Jak to nakonec bude končit?To vím teda naprosto přesně soudruhu generále.Končit to bude tak ,že potom ještě příjde Santa Klaus,Mickey Maus,Kačer Donald,Pepek Námořník,Pes Filipes, a mnogo,mnogo dálšich amerikánskych imperialistov. Hezký den MOON

MOON 12.3.2007 8:11

Re: Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Jak to nakonec bude končit? Tak to vím teda naprosto přesně soudruhu generale.Nakonec to bude končit tak ,že prichodjat iščo Mickye Maus,Kačer Donald.Santa Klaus,Pes Filipes,Pepek Námořník a mnogo,mnogo dálších imperialističeskych,aměrikánských soudruhov.Hezký den MOON

David Werner 12.3.2007 8:52

Re: Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Soudruhu, pletes si to s rusaky!

David Werner 12.3.2007 8:53

Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Ze te plati KSCM?

Jenda 12.3.2007 12:44

Re: Nejtěžší reklamní kalibr a pořád to nefunguje?

Ted by me jenom zajimalo jestli to s tou zavrazdenou iracankou neni jak s tou udajne zmlacenou madarkou na Slovensku ted pred nedavnem. Ale chapu, neni korektni pochybovat. Za vsechno muzou americani!

Martin 12.3.2007 0:37

a jakepak tezke tresty

cekaly vesele letce letajici si pod lanovkou v italii ?

navic tady nejde o nejake odbornicke tema ale prostou otazku, chceme vstoupit do dalsiho vojenskeho paktu, kdyz uz jsme v NATO a i EU planuje sve bezpecnostni struktury ?

Americká raketa 12.3.2007 7:37

Re: a jakepak tezke tresty

Letce z Cavalese potkaly nízké tresty. Tak už to holt v zemích s presumpcí neviny chodí. I v ČR dostane mnoho viníků tragických dopravních nehod nízké tresty, protože se nepodaří prokázat zjevné. Až se v opilosti vybourám a pordaří se mi zničit svůj vzorek krve, tak prostě nebudu odsouzen za nehodu v opilosti (mrtví nemrtví), ale za nehodu bez alkoholu a maření vyšetřování. Asi tak jako byl americký pilot odsouzen pouze za maření vyšetřování, když zničil záznamy o letu, které jedinné mohly prokázat jeho úmysl.

Nejedná se o vstup do žádného dalšího vojenského paktu. Jedná se o zřízení jedné vojenské základny klíčového člena paktu jehož jsme už členy. Takový krok je mimochodem v souladu s článkem 3 washingtonské smlouvy, která je pilířem NATO.

A Evropa sice své bezpečnostní struktury plánuje, ale rozhodně zatím nejsou ani na tom horizontu. Je dost možné, že evropské bezpečnostní struktury začnou být reálné přibližně v době, kdy ten "náš" americký radar bude po desítkách let provozu zralý "do šrotu".

harry 12.3.2007 12:41

Re: Re: a jakepak tezke tresty

Jeste lepsi a osvedcene je zabit nekoho v ozralosti autem, utect, schovavat se tak douho az alkohol spalim, pak se jako pokusit o sebevrazdu, nechat se schovat na psychiatrii a tvrdit, ze jsem nevedel co delam. Po par tydnech na psychine dostanete podmineny trest. To je vyzkousene.

David Werner 12.3.2007 8:55

Re: a jakepak tezke tresty

Vidim ze CR opet smeruje do naruci velkeho rudeho bratra.

patejll 12.3.2007 9:26

Re: Re: a jakepak tezke tresty

nikoliv, CR nesmeruje do naruci velkeho rudeho bratra nybrz do riti velkeho pruhovaneho bratra s hvezdami.

David Werner 12.3.2007 10:26

Re: Re: Re: a jakepak tezke tresty

Hezky blabol! Dosla ti Becherovka? ;-P