27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Andy 12.3.2007 14:59

Ano Brichu, nezapomeň si přizvat i hardware z Guantánáma,

třeba by tě za odměnu nechali zajatým machometánům mačkat koule.To dělávali i židobolševici.

Pete Brich 12.3.2007 16:49

Re: Ano Brichu, nezapomeň si přizvat i hardware z Guantánáma,

Tebe když přebalovali, tak odložili na židli a někdo ti svým pozadím zmáčkl hlavičku, že Andy. No nic. Hlavně že dýcháš a umíš bušit do klávesnice.

PB

Andy 12.3.2007 17:08

No Brichu, někteří psychiatři smýšlejí podobně o Bushevikovi

As a psychiatrist, I understandably get concerned when I see clinical terminology bandied about in political discourse, and thought it might be of interest to share a professional perspective on this question. I have adistinct clinical impression that I think explains much of Mr. Bush's visible pathology. First and foremost, George W. Bush has a Narcissistic Personality Disorder.Koukni se:

http://www.doctortom.org/archives/2007/02/index.html

David Werner 12.3.2007 19:22

Re: No Brichu, někteří psychiatři smýšlejí podobně o Bushevikovi

Randy Andy

kolik doktoru tolik diagnoz. Radsi uz panu psychiatrovi nelez do kancelare a nehrab se mu v odborne literature. Jdi si radeji pro vecerni medikaci.;-D

Pete Brich 12.3.2007 14:35

Žádný domek s bílou kupolí

a s posádkou, která se vejde do jednoho dopravního letadla, ale pořádná  základna USA je tu zapotřebí. Bolševik už přestává hrát mrtvého brouka po pádu na plyšák (aniž se při tom uhodil) a je čím dál více oprsknutější. ;-O

PB

čárli 12.3.2007 14:55

Re: Žádný domek s bílou kupolí

Moje řeč, čím víc tu bude Američanů, tím líp.

gerontusinza 12.3.2007 15:22

Co takhle invazI? A přes čínu a Koreu.Re: Re: Žádný domek s bílou kupolí

Třeba by pak od nich byl pokoj už by nás nepotřebovali. Nemyslíte?:-D Ale já vím že ne.

David Werner 12.3.2007 19:31

Re: Co takhle invazI? A přes čínu a Koreu.Re: Re: Žádný domek s bílou kupolí

Jste nazorny duvod pro pouziti antikoncepcnich pripravku!

Pasáček koz ve Vermontu 12.3.2007 14:34

Problémy s teroristy

Americký novinář a spisovatel William Blum napsal ve třetím vydání své knihy Rogue state toto:

Kdybych byl prezidentem, zastavil bych teroristické útoky proti USA za několik dnů. Trvale. Za prvé bych se omluvil – velice veřejně a upřímně - všem vdovám a sirotkům, zbídačeným a mučeným a mnoha dalším milionům obětí amerického imperialismu. Pak bych vyhlásil do všech stran světa, že americké globální intervence skončily. Informoval bych Izrael, že již není 51. státem USA, ale cizí země. Pak bych omezil americký vojenský rozpočet nejméně o 90 procent a z ušetřených peněz bych zaplatil náhradu obětem mnoha amerických bombardování, invazí a sankcí. To bych udělal první tři dny jako americký prezident. Čtvrtého dne bych byl zavražděn.

Poznámka: ani americkému prezidentovi by nebylo dovoleno, aby okradl americký vojensko průmyslový komplex o biliony dolarů.  Války jsou výborný byznys !

S pozdravem  Trvalými válkami za trvalý mír !       P. K.

Beskydsky sedlak 12.3.2007 14:58

Re: Problémy s teroristy

Kez by se nasel takovy sebevrah jako ty.. ;-)

Bohuzel, toto je utopie :-(

Starý J. 12.3.2007 18:01

Re: Problémy s teroristy

No byl by zavražděn. Těmi s turbanem na palici, co by jim podával ruku na přátelství. Je možné, že jste tak naivní? Ani se nedivím, že pasete kozy! To dělal už Pepin z Postřižin, protože císař pán zjistil, že se na nic jiného v armádě nehodí!

Svatá prostoto, snad to nemyslíte vážně? Sadám nadělal ve svém vlastním národě stokrát více sirotků a vdov, než Američané při válce, kdy na př. oběti z řad civilistů byly zcela minimální, díky způsobu vedení války. A vojáci se stejně jako při válce v zálivu vzdávali sami! Takže i na straně vojáků byly minimální ztráty.

Nevíte, jak je možné, že Amerika díky vojensko-průmyslovému komplexu bohatne (tvrdíte Vy, že je to byznys) a SSSR díky němu  zkrachoval? Že se k smrti uzbrojil? Víte vůbec, že SSSR měl v konvenčních zbraních a armádě pětinásobnou převahu, že rovnováha byla jen na základě technické převahy USA?

David Werner 12.3.2007 19:28

Re: Re: Problémy s teroristy

Nazorny priklad ze sodomie degeneruje centralni nervovy system. At uz ve Vermontu ci Beskydech.

David Werner 12.3.2007 19:25

Re: Problémy s teroristy

Az se probudis poznas ze jsi na XXII sjezdu KSC.

Andy 12.3.2007 14:09

Čechu, co Vám brání proti Rusovi bojovat?

Přemluvte Havla, aby začal znova prezidentovat a vypověděl všechny obchodní smlouvy s Rusem a domluvil jejich adekvátní plnění Vámi milovanými Američany.Anebo nekupujet ruské zboží a volte takové politiky, kteří naši ekonomiku propojí s emerickou.Zkušenosti máme dost.A stím rokem 1956 byste si jako zapřísáhlý amerikanofil měl dát pozor na jazyk, nějak jste si nevšim, že jim z jakéhosi, pro Vás záhadného důvodu, sovětská invaze nevadila?

Andy 12.3.2007 13:14

USA jsou už dlouhé roky ve dvou stavech

1. Útočná válka

2. Příprava k útočné válce, když neplatí bod první

Takže milí příznivci základny, upřesním to, nyní jsou ve stavu vedení útočné války.Pokud odtáhnou z Iráku a Afghánistánu(osobně jsem přesvědčen, že ne), tak okamžitě zaútočí jinde.Jestřáb(nyní mírový ptáček) Clark to snad řekl jasně, ještě je na řadě 7 zemí...Pak bude co, mír až na věky, když se do Evropy začnou stěhovat další statisíce nas*aných musulmanů a Rusové s Číňany začnou zbrojit jako zběsilí?

F. Čech 12.3.2007 13:28

Re: USA jsou už dlouhé roky ve dvou stavech

S těmito hloupostmi vystupujte na vašich schůzích KSČM. USA pouze pacifikují státy, které ohrožují celý svět, tzn. i nás a dokonce i Rusko. Stojí to velké peníze, ale někdo to udělat musí, když OSN nefunguje! Vaši soudruzi s Varšavské smlouvy byli ale jiní kabrňáci!  Ti s oblibou  napadali své členy. V roce 1956 Maďarsko a v roce 1968 Československo. To vám ale jistě nevadilo, vy bolševická kryso. Možná jste by dokonce jeden z těch kdo jsem tyto bolševické hordy pozvali.

Beskydsky sedlak 12.3.2007 15:04

Re: Re: USA jsou už dlouhé roky ve dvou stavech

A cim svet ohrozoval Sadam? Ano, byt to tyran a zabil spoustu svych obcanu ale bohuzel valkou proti nemu se ublizilo Irackemu lidu... Ano, mozna reknete ze to stalo za to a ted ma Irak demokracii, no ale to bohuzel nema.. :-( A navic behem valky zemrelo uz 650 000 iracanu, coz je asi vice nez za doby vlady Sadama Husajna. Ano, byl to tyran a zloduch ale postu USA je vymytani dabla dablem..

A co hlavni, pred utokem lhali, zadne zbrane hromadneho niceni nemel tak proc na nej zautocili? No je to tezke rict protoze jsem utok drive take scghvaloval ale ted vim ze jedinym moznym vysvetlenim je ziskani kontroly nad irakem a jeho ropou.. Rv

Takze pozor, ti co se nam zdaji obcas jako jedini zachranci sveta nejsou byti temi, za kohos vydavaji... vlk v kuzi beranci vam nic nerika..?

David Werner 12.3.2007 19:29

Re: Re: Re: USA jsou už dlouhé roky ve dvou stavech

Nech uz ty kozy na pokoji!;-D

Malý Aston 12.3.2007 13:43

Re: USA jsou už dlouhé roky ve dvou stavech

Vy Andy jste zřejmě od komančů.Socky totiž říkají,že mají rádi USA ale musí být v NATO a to oni jsou,jen jim to Jelínek na školení neřekl.Nebo vás platí přímo Putin?:-D

David Werner 12.3.2007 15:02

Re: USA jsou už dlouhé roky ve dvou stavech

Cinani te sezerou!;-D

David Werner 12.3.2007 15:03

Re: USA jsou už dlouhé roky ve dvou stavech

Jen tak mimo. Jakou mate psychiatrickou diagnozu. Paranoidni maniak nebo melancholicky schizofrenik. Napiste mezi dvema zachvaty!:-)

vladimír314 12.3.2007 12:55

Referendum!

Přiznám se, že bych v podstatě souhlasil s umístěním radaru v Čechách (na Moravě nám to neuškodí :-) ), ale současně bych si přál o této věci referendum, Ne dnes ani zítra, ale řekněme v listopadu t.r., až bude jasnější co je to zač. A myslím, že vůbec není jasné jak to dopadne, na předčasné průzkumy nedám.

Autor sice praví, že je to otázka odborná a že ji má rozhodnout politická reprezentace, ale obávám se, že vetšina voličů své politické reprezentaci nevěří ani a mák a ráda by rozhodla sama. To je hlavní důvod PRO referendum.

demokrat 12.3.2007 12:22

Trapná argumentace bushevika

trapná argumentace příznivce základny.  Děti kolem amerických vojáků vidíme denně na propagandistických snímcích třeba v Iráku a jaké "blaho " jejich přítomnost  znamená pro  Irák více vypovídají desítky mrtvých denně. Ono je také podstatný rozdíl, že když už základna, tak v rámci NATO či jenom USA. Pokud by byla pod vedením NATO, tak by se snížila možnost jejího zneužití světovládnou politikou USA a USA by musely konzultovat akce se spojeci. Pokud bude čistě pod Američany, tak bude její použití nekontrolovatelné a vzhledem ke zkušenostem se současnou politikou USA by to byl nebezpečný podnik pro celý svět.

Jenda 12.3.2007 13:04

Re: Trapná argumentace bushevika

Spravne! Doupousti se pacient sebeposkozovani? Zavrete doktora! A ze by chtel pouzit sveraci kazajku? No dovolte! Takove omezovani osobni svobody! Zavrete doktora!

F. Čech 12.3.2007 13:32

soudruhu demokratovi

Namaťte českou veřejnost. Vy i já přece dobře víme, že desítky mrtvých denně v Iráku mají na svědomí islámští teroristé, kteří hlava nehlava zabíjejí své muslimské souvěrce. Dělají to jednak proto, že to dělali už za Saddáma a zvyk je železná košile, jednak proto, že ví, že se ve světě najde dost idiotů, kteří každého Iráckého civilistu, kterého svými výbušninami zabijí, připíší na konto Američanů. jak dlouho ještě chcete mást lidi?

karel smichov 12.3.2007 14:32

Re: soudruhu demokratovi

plně souhlasím,vždyť je to soudruhum blýsko

demokrat 12.3.2007 14:49

Re: soudruhu demokratovi

okupant nese plnou zodpovědnost za bezpečnost v zemi. Když Irák nebyl okupován, taková zvěrstva se tam neděla, jsou tedy důsledkem okupace. "to je hnus, velebnosti", to co píšete.

Yurri 12.3.2007 15:10

Re: Re: soudruhu demokratovi

Takže zvěrstva se za Saddáma neděla..Ty má svatá prostoto..To jsi takový lhář,nebo jsi jen tak blbej-že si neuvědomíš tu nebetyčnou kravinu,co jsi tady vypotil???  Jo,v takovým Sovětským svazu-tam se žilo taky krásně..A ty miliony mrtvých v gulazích - oni o tom ale tenkrát nepsali,vid? Takže jsi to měl uzavřít: "Joo Irák za Saddáma,to byl ráj,žádné války,všichni se měli rádi,nikdo nebyl ve vězení za politiku,lidé milovali svého vůdce a on miloval je,a děti tam byli veselé-hráli si na loukách,zpívali,a jedli k tomu sušenky,které byly zadarmo.."  ;-D;-D;-D  Bože ty jsi trubka..

Quick 12.3.2007 17:07

Re: Re: Re: soudruhu demokratovi

Problém je, že USA lhaly, když šli do Iráku...prý jsou tam ZHN!! Nelžou nyní i o základně???

David Werner 12.3.2007 19:44

Re: Re: Re: Re: soudruhu demokratovi

Kazdy nemuze byt tak pravdomluvny jako bolsevici.:-P