22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 11.2.2009 14:28

Jako vždycky, já vás přesvědčova t nebuduRe: Vždyť jste se o pana Kubiceho tak opírali.......Re: Ale jděte pane Zimmele, vždyť ty "elitní" útvary byly téměř vždy centrem organizovaného zločinu.

vy jste si nevšiml že tohle byste dávno měl napsat svému roztomilému ministrovi vnitra aby s tím něco udělal? Nebo už to ví? a Co? Nic ? no tak sakra přestaňte mě otravovat, až tam budu mít mnistra zvoleného mou volbou, tak ho nebudu jako vy hladit po srsti..... nebo jako obvykle žvaníte o stále stejných kauzách zlodějů, které jste nechali jít aby nezavřeli vás...? inu co se divíte ? 4 roky u moci ajen kecy akecy....... Minist který dostal kriminál si ho zasloužil a nikdo ho nekryl... jenže to vy nepochopíte vy kryjete podle vašich vyjádření zloděje napříč partajemi...... myslíte že vám to vrátí? ani náhodou, komunisti to nedopustí až budou ve vládě, kam vy je svým chováním cpete že se nestačím divit..... a dobře vám tak;-D

relativ 11.2.2009 21:52

Re: Vždyť jste se o pana Kubiceho tak opírali.......Re: Ale jděte pane Zimmele, vždyť ty "elitní" útvary byly téměř vždy centrem organizovaného zločinu.

 H olt se nenechali chytnout...

Standa 11.2.2009 6:23

Jestliže

potřebujete vládu mafie, nechte vládnout Langra. Ten to zařizuje.

j 11.2.2009 6:39

Re: Jestliže

Že by nová Kubiceho zpráva před volbami? Ještě nám chybí aby Langr nechal zmlátit určitou skupinu lidí aby jsme věděli jak se má vládnou. Staníku tobě toto silové řešení jako správnýmu komoušovi určitě imponuje(musí se samozřejmě mlátit ta správná skupina lidí -protisocialistická)

Frank 11.2.2009 5:38

Lze od gaunera čekat něco jiného?

Když si vzpomenu na doby, kdy s ostatními melodyboys z ODS stáli dramaticky u mikrofonu a vyzývali k demisi Bublana za každou pitomost, která se v jeho resortu udála, nestačím se divit. Šišlavý ministr nezlikvidovat jenom finančné policii, ale ochromil vůbec útvary, které se zabývaly hospodářskou kriminalitou. Když se smyčka začala utahovat i kolem něj, tak jeho dvorní šašek Benda přispěchal s novelou trestního zákona a myslí si, že se opravdu nenajde novinář, který na něj ta svinstva práskne. Je pozoruhodné, že s prohlasováním pomohla i ČSSD. A nepomůže, že zpocený Paroubek s Rathem se pro efekt zdrželi hlasování. Copak ptakopysk Langer ví na Topolánka, že najednou vyměknul? A jak žvanil o prorůstání zločinu do státní správy a nutnosti boje proti tomu. Už se ani nedivím, že dávají amnestii na odevzdání na černo držených zbraní.

Pavel 11.2.2009 7:45

Re: Lze od gaunera čekat něco jiného?

problém bude asi v tom, že každý na někoho něco ví, nebo toho kdo nic neví podporuje někdo, kdo něco ví. Možná proto někteří hlasovali tak jak hlasovali a někteří se zdrželi. Celé to politické handrkování je jen obyčejné divadýlko pro hloupé občany této republiky.

hamar 11.2.2009 4:43

Bohužel demontáž tohoto státu pokračuje pomalu, ale jistě ...

... viz změna ohledně výjezdu k nehodám, kdy se občané stávají "policisty" - "zapisovateli" nehody, "odhaci" škody apod. Obdobně se funkce městských strážníků pořád zcvrkává na vybírání pokud špatně parkujících řidičů - kteří nemají kde zaparkovat, protože tu se vymyslí úchylně vymyšlené parkovací zóny, či tam "zapomene" na naplánované podzemní a nadzemní parkoviště, které ovšem bylo součástí developerského projektu, budova vyrostla, ale na parkoviště nezbyly peníze! ... A co na to Jan Tleskač (Tomáš Chalupa)...

jirka 11.2.2009 3:28

Takže otázka stojí:

Kdo z toho měl prospěch?

Esmerald 11.2.2009 2:11

Je zajímavé.....,

....že pan Langer z vlastní iniciativy briskně vyhověl opozici v likvidaci pana Kubiceho a tato opoziční strana, která vždy touží po krvi nějakého ministra se zdržuje kritiky pana Langera. Připadá mi to, navíc s myšlenkou článku jako velmi úzká spolupráce na likvidaci finanční policie.

clay 11.2.2009 2:08

astone, opravdu sem musíte cpát článek nekompetentních idiotů?

Hmmm... 11.2.2009 3:54

Re: astone, opravdu sem musíte cpát článek nekompetentních idiotů?

Astone, opravdu sem mohou psát komentáře nekompetentní idioti, jako je clay?

TBB 11.2.2009 6:49

Re: astone, opravdu sem musíte cpát článek nekompetentních idiotů?

R^R^R^

AndyO 11.2.2009 7:06

Re: autor ale je kompetentní a není idiot, clay

je sice zjevně naštvaný a ukřivděný, ale kompetentní je.

gerontusinza 11.2.2009 8:51

ano jako vy madam....Re: autor ale je kompetentní a není idiot, clay

;-D;-D

TBB 11.2.2009 9:09

Re: ano jako vy madam....Re: autor ale je kompetentní a není idiot, clay

Také už jste si všimnul? Já dámu zaznamenávám už řadu let a můj přítel - velká kapacita v oboru psychiatrie - jí dokonce po přečtení několika jejích příspěvků k libovolným tématům stanovil diagnózu. Číslo si bohužel nepamatuji, ale prý se s tím nemusí na nucenou  léčbu do ústavu a okolí to je nebezpečné pouze v případě, když si čtenáři NP a dalších fór, kde se madam vyskytuje, nedají pozor a příspěvek nepřeskočí.

gerontusinza 11.2.2009 10:00

ano dělám to často,jen v případě Re: ano jako vy madam....Re: autor ale je kompetentní a není idiot, clay

kdy napadne mně či někoho "sociálně" ;-) blízkého, tak se poněkud vzepřu....

js 11.2.2009 2:08

To je hlavni duvod

odporu modrych komunistu k  EU (ve kterem si notuji se svymi rudymi bratry) - tlak Evropske unie na prosetreni zlodejen clenu a priznivcu ODS. Putin po modre sebrance nic takoveho nezada, proto se ODS a Klaus obratili na Vychod, viz Luzkov na Hrade, Kikinina obhajoba Ruska a zamysleny prodej CSA Aerosrotu.

clay 11.2.2009 2:09

Re: To je hlavni duvod

je pikantní, že v akci "čisté ruce" uvízli samí socani....;-P

js 11.2.2009 2:50

Re: To je hlavni duvod

padni, komu padni...

Clenove modrokomunisticke mafie se mezi sebou kryji, presto jich (na obecni urovni) bylo odsouzeno docela dost - od vrazdy (predseda bunky ODS na Prostejovsku) az po zlodejny (kladensky Wolf a stovky dalsich). Dalsi maji imunitu.

clay 11.2.2009 2:03

vaříte z vody....

Členský stát uvede, který z jeho orgánů plní funkci vnitrostátních úřadů pro vyhledávání majetku z trestné činnosti ve smyslu tohoto článku. Členské státy oznámí tuto informaci a jakékoli dodatečné změny písemně generálnímu sekretariátu Rady.

čili každý stát oznámí Radě, který z jeho orgánů bude plnit funkci úřadu

jonnas 11.2.2009 1:38

Zajisté

děsivé aktivity a likvidace funkčnosti policie v režii tohoto neprůstřelného slizouna, kterému nebožtík kámoš Mrázek dal důvěrnou přezdívku  Íčko, mě jako už poslední kapka dovedli k tomu, přestat volit jeho partu. To už snad raději strejda Bublan.

Gaston 11.2.2009 0:13

No pane Langře

měl byste to nějak vysvětlit, ne?

mil 11.2.2009 0:29

Re: No pane Langře

Není to jediná věc, kterou by pan ministr měl vysvětlit, přinejmenšímm by měl vysvětlit, proč dosud nenařídil stíhání oněch čtyř zločinců, kteří surově a zcela jistě bezdůvodně zbili  a zkopali na zemi ležícího člověka na Czechteku 2005. Záznam bezprecendni brutality policie,  viz http://www.youtube.com/watch?v=3x_2m3LCHdA

Delam Sikozy 11.2.2009 1:29

Re: No pane Langře

To by snad měl ještě vysvětlit Bublan s Paroubkem, byla to jimi vedená akce

gerontusinza 11.2.2009 8:54

Proč, vždyť Langr s Topolánkem nám ty mafiánské praktiky Re: No pane Langře

pana Paroubka slíbili rozkrýt a místo aby nás s Kubicem zavalili důkazy o svinstvech pana Paroubka, tak použítého elitního policistu nýmanda vyrazil....... inu je člověk na svém místě  - nesporně ale už zatraceně dlouho.....;-D

Pamětník 11.2.2009 9:52

Re: Proč, vždyť Langr s Topolánkem nám ty mafiánské praktiky Re: No pane Langře

Nechci se k tomu moc vyjadřovat,ale v Kubiceho zprávě se objevila i taková věc,že Paroubek zneužíval svou nezletilou neteř.Asi mi to uniklo,že by se k to mu někdo vyjádřil.Pokud je to pravda,Paroubek tam nemá co dělat,ale pokud je to lež,Kubice by rozhodně neměl být ten poctivý policista a sním řada jiných.Nebo se zase  mýlím?

brabus 11.2.2009 11:44

Re: Proč, vždyť Langr s Topolánkem nám ty mafiánské praktiky Re: No pane Langře

nechci Vás pamětníku moc opravovat, ale takhle to přesně interpretoval Paroubek. Ale opak byl pravdou. V té zprávě nikdy nebylo napsáno, že Paroubek zneužívá neteř, ale že se v pražské galerce říká, že Ďurička chtěl dát k dispozici svojí nezletilou, nevlastní dceru Paroubkovi. A za druhé. Pokud by se Parubek neobklopoval blbama typu Bublan, tak by nebyl Kubice vyprovokován, aby vyšel s tou zprávou před volbama. Tuhle věc totiž nezvládl Bublan s Paroubke, když chtěli rozprášit Kubiceho tým na základě špatně vyplněnejch cesťáků. Čistky se dělají po volbách a ne před volbama. ;-) 

clay 11.2.2009 2:05

Re: No pane Langře

tak si to rozhodnutí přečtěte celé...;-P Členský stát uvede, který z jeho orgánů plní funkci vnitrostátních úřadů pro vyhledávání majetku z trestné činnosti ve smyslu tohoto článku. Členské státy oznámí tuto informaci a jakékoli dodatečné změny písemně generálnímu sekretariátu Rady.

vy taky zbaštíte všechno...

Buvol 11.2.2009 0:03

Co taky čekat od gangstera íčka a půjdešbručet .....

clay 11.2.2009 2:06

Re: Co taky čekat od gangstera íčka a půjdešbručet .....

od vás se nedá očekávat, že byste se obtěžoval zjistit si, jak je to doopravdy že?;-P Členský stát uvede, který z jeho orgánů plní funkci vnitrostátních úřadů pro vyhledávání majetku z trestné činnosti ve smyslu tohoto článku. Členské státy oznámí tuto informaci a jakékoli dodatečné změny písemně generálnímu sekretariátu Rady.