22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 11.2.2009 13:42

Zajímavé jak jste přesvědčený......Re: Proč . . . proč . . . proč . . .

vy se denně o těch svých přesvědčeních tak přesvědčujete, že jste přesvědčený už ze zásady, a vůbec vám nedochází, že váš přesvědčivě přesvědčený Langr nedělá vůbec nic ani s těma vašima nepřesvědčivejma kecama tady vámi neustále omílaných...... račte si vypláchnou pusimku, vemte do ručičky tužtičku a ta svá přesvědčení formou udání zašlete k rukám vašeho guru Langra..... třeba ani vás nikdo nebude žalovat za utrhání na cti protože jim nebudete za to stát, nejste totiž dost přesvědčivý.....;-D ale hlavně že všichni jsou přesvědčeni....

BuBu 11.2.2009 13:50

Re: Gerontosaure . . . . .

1) Nikde jsem ve svém příspěvku nehájil Langra . . . a to už proto, že jeho slizkost nemohu ani cítit  !

2) Vždy jsem byl . . . jsem . . . a  vždy budu pro potrestání gaunerů - a to bez ohledu na náboženské vyznání a politickou příslušnost !

3) Jestli ale věříte v nevinu, mnou uvedených socialistických gaunerů, - pak jste ještě větší blázen, než jsem v hloubi duše doufal !!!!!

Ivan 11.2.2009 17:07

Re: Gerontosaure . . . . .

Jak souvisí příspěvek s tím, že Langer chrání zločince?  To jako aféra Srby nějak zázračně znamená, že Langer zločince neobhajuje? Nebo jaká je ta logika modrásků.

hulwat 11.2.2009 13:50

Re: Zajímavé jak jste přesvědčený......Re: Proč . . . proč . . . proč . . .

Dědku, ty jsi obyčejný dement s bolševickým základem a na vrch ještě stařeckou demencí. Jediné co ti jde a co ses dobře v minulém režimu naučil je žvanění.

gerontusinza 11.2.2009 14:18

Děkuji za ohodnocení ale tohle žvanění jsem se naučil od blbců vašeho formátu, až tady Re: Zajímavé jak jste přesvědčený......Re: Proč . . . proč . . . proč . . .

jen jsem do toho vnesl něco málo své přirozené inteligence  což vy samozřejmě nepoznáte ani kdyby na vás vybafla...... ale z toho si nic nedělejte, sprostota zcela inteligence prostá je to včem jste mistr..... jen pokračujte;-)

hulwat 11.2.2009 17:04

Re: Děkuji za ohodnocení ale tohle žvanění jsem se naučil od blbců vašeho formátu, až tady Re: Zajímavé jak jste přesvědčený......Re: Proč . . . proč . . . proč . . .

Ty a inteligence? ;-D To je protiřečení.

nosál 11.2.2009 12:58

pán pisatel je úžasný.

Tohle je větička - v jeho článku- jak od báťušky Stalina: "....který se stane obětí trestného činu, spáchaném v úmyslu dosáhnout zisku....". Mám tomu rozumět tak, že "úmysl dosáhnout zisku " je trestným činem? No, to by tomuhle soudruhovi co pracoval na objednávku soudruhů z ČSSD bylo podobné.

joe 11.2.2009 18:27

Re: pán pisatel je úžasný.

Úmysl dosáhnout zisku není trestný a autor to ani netvrdí. Trestné je, pokud se při snaze dosáhnout zisku dopustím trestného činu. Jinak bych doporučil autorovi článku, aby příště proškrtal zbytečně rozvleklý text ca. na jednu třetinu. Pomůže to porozumění.

Schumacher 11.2.2009 12:45

Ano, zrušení finanční policie se jeví chyba.

Otázkou je z jakého pohledu a z hlediska čích zájmů to byla chyba ;-P

bukowsky 11.2.2009 12:50

Re: Ano, zrušení finanční policie se jeví chyba.

chyba to byla těžko, Ičko takový blbec není.

A vždycky ještě se někde povaluje disleta se jmény českých vkladatelů ve švýcarských bankách. A tá by musela přijít do rukou zrušeného útvaru. akže Ičko ví, co činí. A také ví, že běžný občan má nejmenší možnost si ověřit, zda to, co mluví je pravda, nebo lehce posunuta lež blíž k pravdě.

Jiří 11.2.2009 12:18

Fuj

Článek je jen a jen zcela trapným pomlouváním a tlacháním. Vůbec se nedivím, že orgán ve kterém autor pracoval bylo nutné zrušit. Kdo dokáže psát takovéto hlouposti nemohl být úspěšným vyšetřovatelem. Tak se s neúspěchem milý autore smiřte, najděte si práci kterou budete umět a nerozhazujte prosím jedovaté sliny (i když Vy asi práci hledat nemusíte, výsluhu máte zajištěnou-a to vše za zcela neúspěšné působení=nezaslouženě!).

Beldor 11.2.2009 12:34

Re: Fuj

Taky moc nechapu jak todle mohlo pracovat u policie.A to se pak divime ze to tam vypada tak jak to vypada:-PRv

bukowsky 11.2.2009 12:44

Re: Fuj

Ja jen nechápu, jak ty i ten pod tebou dokážete úplně bez jediného argumentu vyslovit svoji hovadinu. Naopak se domnívám, že vy jste na tom vnitru zůstali a bráníte sviňárnu prvního stupně.

JaS 11.2.2009 12:05

Pomáhat a chránit.

Pomáhat komu? Lidem nebo lumpům? Chránit koho proti komu? Lidi proti lumpům nebo lumpy proti lidem? Anebo dělat, že dělám a mít pohodlnej život?

Majzlík 11.2.2009 12:35

Re: Pomáhat a chránit.

Pomáhat lumpům a chránit zločince -to Ičko umí a celá ta jeho zločinecká strana!!Rv

JaS 11.2.2009 15:45

Re: Pomáhat a chránit.

No jo, jenže ta druhá strana je ještě daleko horší!

DS 11.2.2009 12:03

Pane autore,

když jste byl tak báječný vyšetřovatel a policajt jak to,že jste nevyšetřil jak přišek Gross ke stamilionům,kakaový poslanec   Kraus měl podivné finanční transakce,Srba měl plné krabice peněz,ministr zahraničí za ČSSD měl v trezoru záhadné peníze,poradce socanského premiera  Doležel si řekl o úplatek  pět milionů atd.To ale byla vaše krevní skupina a tak se to zahrálo do autu.Dnes se můžete vyřádit nadáváním na Langra,ale zatím mimo novinářské klepy mu nebyla prokázaná žádná trestná činnost.Kdo chce psa bít hůl si najde!

Eva D. 11.2.2009 18:57

Re: Pane autore,

Nemohl, ti lidi byli přeci čistí jak křišťál.

franta tyčka 11.2.2009 11:49

jenom se optám

V čem dneska vidíte rozdíl proti té totalitě? Takový Kocáb, nikdo ho nevolil a ejhle je ve vládě. V čem se to tedy od vlád tehdy a dnes liší? Snad jen tím, že trošku víc hrabou.

hulwat 11.2.2009 12:11

Re: jenom se optám

Milý blbečku Frantíku, vláda není volena, ale jmenována. Jejím sestavením je pověřen její budoucí šéf. :-)

bukowsky 11.2.2009 12:47

Re: jenom se optám

ovšem člověka, jež propadl ve volbách, usadit do křesla ministra, to také vypovídá o poměrech

franta tyčka 11.2.2009 13:28

Re: jenom se optám

Nechtěl jsem slyšet jak se vláda sestavuje nebo tvoří, chtěl jsem jenom vysvětlit jak se to od těch minulých nedemokratických let liší.

hulwat 11.2.2009 13:44

Re: jenom se optám

;-D;-D;-D

sekyra 11.2.2009 11:40

nedivím se lžím pana langera(alias Íčka)! On bručet nebude!

Děsí mne, že v roce 2002 byly takové vztahy mezi podsvětím a politiky takévé, že ti lotři měli přezdívky : Íčko, Téčko, Počasí, Prófa alias venoušek - toto jsou členové ODS vrcholných orgánů! V tomto období nebyl ještě tupohlávek veřejně známý a nepotřeboval zapojit do této "politiky" s mafií svého "Bormana" - Dalíka.Horší se to s mafiány- právník Sekyra má ohromné postavení- developer téměř všeho v Praze (Rohanský ostrov) a Mrázek šl z kola ven- někdo ho nechal oddělat! Já si typuji kdo! A Prófa je na Hradě, Počasí ve vládě jako ministr práce a sociálnícjh věcí. Íčko jako ministr vnitra, jen Téčko-Tlustý šel z kola ven. jen se zdravou kůží. A propojení vedoucích politiků s mafií je zamaskováno, peníze jdou politikům jinak- přes jejich a.s. Podívejte se v čem jsou a v jakých firmách jsou politici a jaké příjmy přiznávají. Bohužel to není možné ani do toho nahlédnout! No prostě kocourkov či Langerstán po česku! 

Eva D. 11.2.2009 18:55

Re: nedivím se lžím pana langera(alias Íčka)! On bručet nebude!

Tedy, vy byste měl psát sci fi! Co Vy dokážete vydedukovat z přezdívek!

Jakou máte Vy, Děde Vševěde? Jen Vám nějak vypadává část informací. Že by "na Kočku nesahejte" ?

Petr Benes 11.2.2009 11:15

Nabizi se jedno logicke vysvetleni

Co kdyz pan ministr, pripadne jeho kamaradi taky maji nejake ty cerne prijmy? Nelze se jim divit, ze by byli neradi, aby se na to prislo. Zrusenim tohoto utvaru se riziko znacne snizi.:-P

pirat 11.2.2009 10:55

autor je zřejmě zkorumpovaný policajt

jinačí vysvětlení protakový podjatý článek nevidím ;-)

Petr Benes 11.2.2009 11:13

Re: autor je zřejmě zkorumpovaný policajt

zkorumpovany policajt by naopak stal za Langrem, protoze jeho nelegalni prijmy nema kdo odhalit. :-P

strejda 11.2.2009 11:37

Re: autor je zřejmě zkorumpovaný policajt

R^

-ferry- 11.2.2009 10:31

Už v době,kdy vládla ČSSD ...

... jsem mnohdy míval dojem,že (zejména) Ivan Langer je v rámci boje proti ní ochoten spojit se i s gangsterským podzemím.Určitě jsem moc nemýlil ...

 U nás se už od samého sametového převratu dělá vše pro to,aby se těm lumpům až tak moc nestalo. Přičítám to zvrácené demokracii,kterou nám naordinovali naši náhle vylezevší demokraté typu Havla a Klause.Bylo to akceptováno mluvící menšinou společnosti,většina držela hubu a krok.Na to se i spoléhalo.Proto se mohlo krást,podvádět,korumpovat a nestoudně i kšeftovat.Viz Havel se "svou" polovinou Lucerny.Nápravu bych viděl,zatím je ale opravdu v této věci třeba mlčet.

 Jako další příklad nezájmu řešit dopravní problémy uvedu článek v dnešním Právu.Nápad dopravní policie zabavovat na místě auta dopravním pirátům prý naráží na problémy s kaucí.Tu je prý možno uložit jen profesionálním řidičům.Problém nechápu.Vždyť by to bylo tak jednoduché : jsi dopadený pirát,na místě auto odstavíš  na místě,kde nebude překážet,odevzdáš policii klíčky od něho a domů se dopravíš jak chceš.Policie by ho mohla odvézt do nejbližšího města.A budeš mít (třeba) 48 hodin na to,abys zaplatil kauci.Nezaplatíš-li,auto  bude odtaženo a prodáno v bazaru.Třeba.Navíc bych ještě uložil přezkoušení z dopravních předpisů a to (třeba)do měsíce.Já  myslím,že silniční pirátství by hodně rychle vymizelo.Avšak není zájem.Silničnímu pirátovi nesmí být ublíženo...To je ta dnešní morálka... A bude hůř ...!Podobně tvrdě by se mělo postupovat i v jiných deliktech.Např.Ukradl jsi sto metrů kolejí? Kromě kriminálu se tedy budeš podílet svou prací na obnově... Možností jak ne zloděje ja spousta,jen ten zájem není ...