15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šerlok Homeless 11.2.2009 11:21

Re: Už v době,kdy vládla ČSSD ...

Řekl bych, že ten prodej v bazaru naráží na drobný problém: Každý může žádat o ochranu svých práv před soudem. O vpřípadném vyvlastnění může rozhodnout soud, ne policie. Policie může auto zadržet, ale dokud nerozhodne pravomocně soud, patří stále původnímu majiteli. Pokud by bylo prodáno a soud by dal za pravdu tomu řidiči, kterému bylo odebráno, tak má ten kupující dost velký problém, že? .

gerontusinza 11.2.2009 11:30

Zapomínáte na "maličkost" Re: Už v době,kdy vládla ČSSD ...

že v prvé řadě při zadržení vozidla budete mít problém vy ( a to sakra veliký), pokud náhodou nemáte v záloze další. vozidlo...;-D Člověče už chápete jak to myslel Havel, že rozhodne nezávislý soud? Inu to znamená, že po 6 letech vám auto vrátí ve zdecimovaném stavu o 6 let starší tudíž zkorodované a vy mezitím budete platit jako idior povinné ručení  ze zákona, pak začnete se stímto státem soudit , vyhrajete, soud vám nepřiřkne soudní výlohy  a získal jste co? unu nechci být sprostej, ale stoto vládou to jinak nejde ......... Už aby byli v (Y) je to smečka gaunerů....

Šerlok Homeless 11.2.2009 12:08

Re: Zapomínáte na "maličkost" Re: Už v době,kdy vládla ČSSD ...

Nechápete smysl psaného textu?

Reaguji na návrh, že zadržené auto nelze za14 dní prodat v bazaru, jelikož nepatří státu. Patří původnímu majiteli do doby, než rozhodne soud.

Zadruhé,pokud se ukáže, že bylo zabaveno neoprávněně (což se může stát - chybička se vloudí, zneužití úřední moci apod.), musí být vráceno v takovém stavu, v jakém bylo zabaveno a je starostí toho úřadu, který je zabavil, jak to udělá. Uskladníli je tak, že zkoroduje nebo sedačky rozežerou myši, bude platit škodu (je o tom judikát).

Šerlok Homeless 11.2.2009 12:12

Re: Zapomínáte na "maličkost" Re: Už v době,kdy vládla ČSSD ...

Opravuju:

Reaguji na návrh, že zadržené auto ze za14 dní prodat v bazaru. Nelze, jelikož nepatří státu. Patří původnímu majiteli do doby, než rozhodne soud. Pokud by bylo prodáno a soud rozhodl, že bylo odebráno neoprávněně, musel by je nový majitel vrátit původnímu, a to v původním stavu. Případnou škodu na autě by původní majitel mohl vymáhat po státu, protože ten svým úředním zásahem odstartoval řetězec událostí, který ke škodě vedl. Takové auto by ale koupil jenom blázen. Sám jsem kupoval ojetinu v bazaru a nechal jsm ji za své peníze lustrovat, abych měl jistotu, že patří tomu, kdo ji prodává.

Schumacher 11.2.2009 12:43

zadržené auto ze za14 dní prodat v bazaru

A co když vlastníkem je jiná osoba než řidič ? Bývá to časté.

Schumacher 11.2.2009 12:41

No to je ale pitomost !

Vozidlo  by muselo být vlastnictvím přestupce. Jeho registrace  není dokladem o vlastnictví. Provozovatel nemusí být totožný s vlastníkem. Vozidlo tak může vlastnit jeden (fyzická nebo právnická osoba), jako provozovatel být zapsán druhý a řídit je třetí. Kromě toho vozidlo může být ve spoluvlastnictví více osoba v majetkovém společenství manželů. Představte si to v praxi - půjčíte auto, řidič s ním scpáchá přestupek a policie je zabaví a prodá. Hloupé, že....

runner 11.2.2009 9:45

Langer-gauner

skoro se to rýmuje.:-) Holt na špinavou práci je třeba člověk bez svědomí a skrupulí, to se nedá nic dělat.

Starý J. 11.2.2009 12:20

Re: Langer-gauner

runner - gauner se rýmuje ještě lépe! Nemyslíte?

H.K. 11.2.2009 13:15

Re: Langer-gauner

Ještě nevychovaný spratek. To se sice nerýmuje, ale je to  pravda.

Lobo 11.2.2009 9:37

nkug.lkug

Proč mě to u šéfa policejního gangu nějak nepřekvapuje?

NevericiTomas 11.2.2009 8:56

A ma tady snad nekdo pocit

ze se nasi mafiani citili v dobach techto utvaru nejak v ohrozeni? Mrazek se jen smal dokud¨ho jinej mafos neoddelal, Pitr vesele obchodoval, Krajcit odjel z vazby rovnou na dovolenou a Berka si s temi "elitnimi" policisty rovnou zalozil podnik....Jo takhle kdybyste nezaplatili zdravotni nebo socialni, to by si by si vas podali.

Eva D. 11.2.2009 18:48

Re: A ma tady snad nekdo pocit

Tomáši, přesně tak! R^R^R^

gerontusinza 11.2.2009 8:48

Pane Zimmel, proč nazýváte mafiánské rozhodnutí Langra chybou ....

to nechápete že se jedná o vytrhání zubů buldokovi aby mohli dál okrádat a lhát...... Já vím, ona se nese špatně vlastní kůže na trh, při stavu našeho soudnictví a policie...... Viz zákon který si pro sebe odhlasovali.......... Proto začínají s tím i u komentářů Novinek..... je tam sice lplejáda pitomců ale občas se tam vyskytnou perly které novináři vytěžují a proto je jím anonymní huba zavírána...... kecalům je to jedno, ti kteří anonymně vyplivnou informaci už jí tak lehce nedodají.... a o to jim jde.:-/

Pepek Doyle 11.2.2009 8:39

Uhranutý Langerem

Podívejte se na jeho ostatní příspěvky - ten člověk musí mít hrozný život!

Jiřík 11.2.2009 9:43

Re: Uhranutý Langerem

Zoufalče,Langer má výraz i chování středověkého lapky(překlad pro Tebe-zloděje).Jeho úkolem je velké zloděje chránit.A dělá to dobře....

rudý chřtán 11.2.2009 8:08

jeden z mala ukolu

ktere icko dostalo, bylo vyrobit prijemne pritmi pro vladu, aby nebylo videt na obalky, ktere bude prebirat za rozkradeni zdravotnictvi,  rozdavani stamiliard na sanaci ekologickych skod a ctvrt bilionu na restituce flandakum. o nic vic nejde.

Sieglinde 11.2.2009 7:55

Všimli jste si kolik placených diskutérů z Lihového domu tady je?

Už to i museli přiznat - parorath zoufale hledá všechny podpásovky, kterými by mohl uškodit. Málo platné, Paroubek s Rathem jsou nevolitelní, jak ví už i část teď ve strachu zalezlých členů ČSSD.

Jiřík 11.2.2009 9:45

Re: Všimli jste si kolik placených diskutérů z Lihového domu tady je?

Volby Ti to ukáží Ty Modrý prosťáčku...

Marek 11.2.2009 12:50

Re: Všimli jste si kolik placených diskutérů z Lihového domu tady je?

Z části už i ukázaly. Přes zuřivou propagandu, pomluvy Lihových novin atd. Rath a přehledem vyhrál v tradiční baště ODS. A Paroubek to už do příštího roku  vydrží také. Možná jde o pověstné jednooké, ale proti slepcům, pardon jedničkám ... 

gerontusinza 11.2.2009 14:29

Re: Všimli jste si kolik placených diskutérů z Lihového domu tady je?

R^Taky v to doufám....

havránek 11.2.2009 7:31

Diletant..

.. a zase jsme u toho, diletant Langer komentuje a předkládá něco, co je zcela v rozporu s unijním právem. Pane Langere, jsme členy EU již od roku 2004 , tak se naučte rozdíly mezi : Nařízení, Doporučení a Sdělení...  EK  pak kecejte;-€. S článkem zcela souhlasím. Bože , proč se rozčiluji nad tím pštrosem??

Petr Kohout 11.2.2009 7:21

Finanční policie byla zformována za účelem "kriminalizování" ODS, dostala

nadstandartní pravomoci (kontrolovat bankovní účty bez souhlasu soudce) a bývalé celníky obecně známé jako nejzkorumpovanější část policie.

Příkazy evropské unie mají pro Českou republiku stejnou právní závaznost jako nařízení führera Adolfa Hitlera. Platí, jenom pokud se bojíme (oprávněně či neoprávněně) natolik, abychom poslechli i věc, která neprošla žádným demokratickým hlasováním řádně zvoleného orgánu.

Josef Von Honkong 11.2.2009 7:32

Re: Finanční policie byla zformována za účelem "kriminalizování" ODS, dostala

Zločineckou organizaci nelze kriminalizovat.

gerontusinza 11.2.2009 8:49

Re: Finanční policie byla zformována za účelem "kriminalizování" ODS, dostala

R^R^;-)

von 11.2.2009 11:01

Re: Finanční policie byla zformována za účelem "kriminalizování" ODS, dostala

Milý pane - Vy tu znáte nějakou nezločineckou?

fact 11.2.2009 9:22

Re: Finanční policie byla zformována za účelem "kriminalizování" ODS, dostala

viděl jste prosím statstiky vyšetení hospodářských trestných činů za minulý rok? Patrně ne, je masivní pokles, v Praze až na 18%. Laskavě berte v úvahu vývoj skutečné práce policie v této klíčové oblasti a nechte si stranické školení na schůzi, propad výkonnosti policie v této oblasti se týká všech, včetně vás a vaší rodiny.

Mejla 11.2.2009 7:01

Ale jděte pane Zimmele, vždyť ty "elitní" útvary byly téměř vždy centrem organizovaného zločinu.

, viz Opava a spol.

gerontusinza 11.2.2009 8:56

Vždyť jste se o pana Kubiceho tak opírali.......Re: Ale jděte pane Zimmele, vždyť ty "elitní" útvary byly téměř vždy centrem organizovaného zločinu.

tak kde jsou sakra ty důkazy, nebo těch vymyšlených keců bylo málo a všechny nevěrohodné jako Langr a Topolánek.....? jen pitomec jim to ještě může papat....;-D

brabus 11.2.2009 11:31

Re: Vždyť jste se o pana Kubiceho tak opírali.......Re: Ale jděte pane Zimmele, vždyť ty "elitní" útvary byly téměř vždy centrem organizovaného zločinu.

zdravím Gerone. A co takhle: Svoboda (já mam kočárky rád), Doležal (já vím, šlo o kodovanou řeč), Péťa (myslel tu likvidaci rodiny ze srandy), Klimovičová (dejte peníze na stůl a Rath vám dá schůzku), Gross (přítel mu prodal akcie o 30mega levněji, než byla hodnota - Vy mi také prodáte svůj barák o 50% levněji?), Kočka (já nic, jen dělám poutě pro děti) Duričko (já nejsem přítel Paroubka, sice jsem dostal osobní pozvánku na křest knihy, ale vlastně se vůbec neznáme ), Kraus (podepsal jsem to z eufórie a účet své maminky jsem poskytl taky z eufórie), Srba ( těch 10 mega, co mi našli pod postelí, byly mého tatínka, který byl spořiví, a ta nájemná vražda byla jenom řert) atd. atd. Gerone, a teď mi řekněte v čem Kubice lhal??? ODS není svatá, to víme oba dva velice dobře, ale rozhodně žádný ministr ODS nedostal kriminál na tvrdo, u žádného ministra ODS se nepopravuje na soukromé oslavě a žádny vysoce postavení úředník za vlády ODS, neorganizoval nájemnou vraždu. Chtělo by to trochu soudnosti Gerone:-/

hulwat 11.2.2009 11:58

Re: Při jeho stařecké demenci?

Při jeho cementóze soudnost? Navíc jeho bolševická minulost mu soudnost ani dovolit nemůže.