22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dědek 12.2.2009 20:25

Politici mluví pravdu?

Přistihnout jakéhokoliv politika (až na vzácné výjimky) že mluví pravdu je nesmírně obtížné.:-/

Zbyněk Němeček 12.2.2009 12:41

Kdo lže už dlouho?

 Je  nabíledni,že  pan  ministr  Langr  patří  k  lidem,jenž  neradno  věřit  pár  slov,natož  celou

i  holou  větu...

Nedotahuje  svou  práci  do  konce  už  dlouho,napsal  bych, co  je  ve  vrcholné  politice.

Měl  by  se  nejméně  hodně  stydět!

Eva D. 12.2.2009 0:59

Re: ODS je banda zlodějů,

Se statistikou se dají dělat všelijaká kouzla. A taky se dá různě číst.

To vím z vlastní zkušenosti. Podílela jsem se kdysi na obojím,takže mne neohromíte svými řečmi o "obrovském nástroji".  A googlovat umím i sama, pane Všeználku.

Eva D. 12.2.2009 0:52

Re: ODS je banda zlodějů,

Parkere, R^R^R^.

paštun višnu 12.2.2009 0:15

Re: Jó Zimmel, voni sou ale machr!

To snad nemyslíte vážně. To že většina velkých podniků skončila v rukou bolševických "kapitánů průmyslu" a na ně napojených podnikatelských parazitů, o jejichž tunelech tak ráda mluví ČT i Nova (protože to závistivé socky chtějí slyšet, úspěchy těch poctivých je moc nezajímají), snad ještě neznamená, že většina ze všech podnikatelů jsou podvodníci. Tohle povědomí je smutným důsledkem systematické třídní propagandy v médiích. Jakkoli tahle pakáž kazí dobré jméno podnikatelskému stavu jako takovému, generalizovat zkušenosti s postbolševickými průmyslníky na všechny ty poctivé a udřené podnikatele je sprosté. Nebo aspoň hloupé.

mik 11.2.2009 23:53

Re: vnitro řízeno k destrukci vnitřní i vnější protože je politika prorostlá zločinem!!!

když si může nejupřímější premiér vytvořit v policii oddíl, který pro něj získává kompromitující materiály, může tě ještě něco překvapit?

mik 11.2.2009 23:50

Re: Jó Zimmel, voni sou ale machr!

Nic proti opravdovým podnikatelům nemám, ale proti tunelářům a podnikatelským parazitům dělajícím na korupcí získaných předražených státních zakázkách mám výhrady silné. A těch opravdových podnikateů u nás zas tak moc neni.

paštun višnu 11.2.2009 23:09

Jó Zimmel, voni sou ale machr!

Takhle dobře namazat krajíc sockám a třídním bojovníkům umí už snad jen Velký Jyrka. Velký a ještě větší karabáč na podnikatele, ku.vy jedny podezřelé! A co takhle speciální útvar na odhalování zneužívání sociálního systému, to by do státní pokladny slušně přisypalo. Zneužíváš dávky, tumáš flastr! Možná by řady místních socek dost prořídly.;-P

Jakub S. 11.2.2009 22:56

Re: Ten Langr..

Tomfuku, prosím, vidět že o tom vůbec nic nevíte. Zdržte se soudů, ujišťuju, že do ničeho nevidíte!

obi 11.2.2009 22:19

Re: Ten Langr..

R^

Hrad 11.2.2009 22:15

Re: ODS je banda zlodějů,

Evo, určitě ti taxikáři budou bývalí komunisté, kteří nestačili správně zalovit při transformaci. Mezi nimi nemůže být žádný tzv. slušný člověk, pokud možná s modrým ptákem. To že se jen tak lehce, jak to umí jarní vánek, zbavíte toho obrovského nástroje poznání-statistiky z vás dělá "bohyni". Pokuste se to co jsem tak lehkomyslně napsal nalézt zde.

http://www.bls.gov/bls/demographics.htm

 Najde tam regiony menší než jsou fedrální státy. Máte práci na několik hodin. Mnoho štěstí.

ijn 11.2.2009 22:12

vnitro řízeno k destrukci vnitřní i vnější protože je politika prorostlá zločinem!!!

Tento nepřímý důkaz by bylo možné doložit i přímým šetřením kokrétních politiků, poté by se veřejnost až zděsila, jaké zločinné spolčení ovlivňuje ČR! Proto raději i porušíme doporučení EU, prot jsme proti LS,jinak by nařízení bylo závazné! ČR prakticky ochraňuje zločince! Proč? Protože nám ve Vládě ČR např.Bursík předvádí Vydírání i Obecné ohrožení a premiérovi je to jedno?!? Neuvěřitelné poměry

Hrad 11.2.2009 22:04

Re: ODS je banda zlodějů,

Vážený pane, asi jste nepochopil, že nesrovnávám kapitalismus a socialismus. Pužívání zákona velkých čísel na podepření jednotlivostí je zcestné. Kdyby jste mi toto vytkl, byl by jste na správné adrese. To co píšešte vy, dokážu také a možná kvalifikovaněji. Eristika vypadá vždy kvalifikovaně. Ale jiná věc. Byl jsem jednou s mladými lidmi na poli brambor na Vysočině, a po dvou dnech mi tito mladí lidé jako nové překvapením sdělili "tady jsou jiní lidé, než u nás". Chtěl jsem, aby vysvětlili jak to myslí. "Tady se tolik nekrade jako u nás", znělo jejich vysvětlení. To družstvo vedli komunisté. Ta družstva, která znali tito mladí lidé z vlastní zkušenosti, vedli také komunisté, ale na jižní Moravě. Odborníci a žlučoví pamětníci mají na tento "paradox" své vysvětlení. Ti komunističtí písmáci z Vysočiny se přetvařovali. Komunista přece krade. Ale pokračujte dál. Vykastrované hovězí umí jezdit jen po kolejích a nikdy jinak.      

H.K. 11.2.2009 21:54

Re: ODS je banda zlodějů,

R^R^

relativ 11.2.2009 21:52

Re: Vždyť jste se o pana Kubiceho tak opírali.......Re: Ale jděte pane Zimmele, vždyť ty "elitní" útvary byly téměř vždy centrem organizovaného zločinu.

 H olt se nenechali chytnout...

tomfuk 11.2.2009 21:26

Ten Langr..

Ten Langr jak si to může dovolit,zrušit oddělení jehož členy znal už každý vrabec na střeše i s trvalým bydlištěm.Taktéž si dovolil nezeznámit širokou veřejnost potenciálních neplatičů daní a jim podobným s novým podobným útvarem a jednotlivě je představit na seznamovacím večírku,nejlépe při příležitosti vydání sebraných spisů Kubiceho.Teď ,aby čekali kdy jim policie přijde rozbit dvéře ,nebo prohlížet zámečky a kanceláře.nejhorší na tom bude ,že  ti policisté budou nějací naivkové,jež peníze bokem do kapsy ¨nezajímají ,naopak to považují za korupci a úplatek.R^

Novák S. 11.2.2009 21:13

Ministr

Pan langer je vskutku dobrý student. Pilně studoval metody G.W. Bushe. Ten si také nechal vypracovat studii, která jasně dokazuje, že mučení vězňů je vlastně jen přátelský pokec.

Parker 11.2.2009 21:10

Re: ODS je banda zlodějů,

Je to trochu od tématu, ale vždy když čtu Vám podobný text je mi úzko. Reagoval jste na H.K. -  Nějak si nemohu rozpomenout, že mi někdo v padesátých letech něco zcizil – spousta lidí viděla německého vojáka pouze z protějšího chodníku zatímco jiní umírali v naprosto nevinně v koncentračních táborech. Tak i u komunistické ideologie. To že se Vás to nedotklo neznamená, že nic nebylo. V padesátých letech komunisti ukradli lidem, kteří byli hrdí na to, že jsou soběstační a na to co po dlouhé generace dávali dohromady, úpně, ale úplně všechno. Majetek, suverenitu, hrdost a vše co se jenom trochu podobalo soběstačnosti. Ten kdo se postavil toho odstěhovali a poslali ho kydat hnůj za pár šupek, nebo ho zabili. Teď jsem trochu v úzkých, těžko se mi to srovnává s tím Vašim kolem. Ale je asi pravda, že ten kdo nic neměl to nemohl poznat. Možná Váš případ. Mějte nadhled a nemyslete jenom na sebe.

BuBu 11.2.2009 20:52

Re: Ty imbecilní Kreténe . . .

. . . co může být větší ostudou této země . . . . než fakt, že vlastní sestra bolševiků ČSSD . . . že si jako lídra kandidátky do EP posadila stínového ministra školství 8-o8-o8-o . . . a obdivovatele a příznivce největšího masového vraha světových dějin J.V.Stalina v jedné osobě : Jiřího Havla !!!!!

To je - Ty bolševický Magore - největší ostuda před celým světem !!!!!

brabec 11.2.2009 20:52

Langr

 ODS je banda darebáků,převlekačů kabátů a zlodějů.Takoví lidé nemají o slušnosti ani potuchy.!!

H.K. 11.2.2009 20:49

Re: ODS je banda zlodějů,

Mrzí mne, že Vám kradou kola. . Možná to bude tím, že jste přd rokem 1989 kolo neměl. Dalo se těžko dalo sehnat. Za 10 let by Vám v té době neukradl 4 kola, ani tan nejfikanější zloděj.  Máte pravdu, že to zloději neměli jednoduché. Pokud jste kolo neměl, tak Vám ho nikdo ukrást nemohl.

Aby se tolik nekradlo, začneme budovat socialismus. Určitě so tolik ko neztratí.

BuBu 11.2.2009 20:47

Re: ODS je banda zlodějů,

. . . a ještě pak pokračovala . . . "a pamatuj, že bolševická Lůza žije z nejnižších lidských pudů . . . a tudíž ji oslavují pouze duševní omezenci a ti nejhorší křupani" !!!

Nyní už vím - že si někteří z těch křupanů říkají třeba Hrad, Paroubek, Zaorálek . . . . . . . ;-D;-D;-D

Dolly 11.2.2009 20:40

Pan Langer

je prototypem kozla v zahradnictví, přesněji je to lump, který údajně pomáhá a chrání.

Jakub S. 11.2.2009 20:06

Re: Autor má ve všem pravdu, a to je ještě slabě vyjádřeno:

Aha. Tak pro takové jako vy to není určeno, že, chudáku povýšený všehoznalý... Howgh.

arlon 11.2.2009 19:55

Náčelníku Ivane

proč Vás lidi nemají rádi???;-D(Y)

Jan Pechanec 11.2.2009 19:39

Re: Je autor vůbec orientován v prostoru a čase?!?

Marde, myslím, že autor nedokazuje, pouze poukazuje na to, ze si to myslela jedna zena: Europoslankyně Hybášková byla přesvědčena, že zrušení finanční policie

je nekoncepční a Česká republika bude muset vzhledem k nařízení EU do

konce roku 2008 tento útvar znovu zřídit.

Eva D. 11.2.2009 19:35

Re: ODS je banda zlodějů,

Hrade, hrade, statistiky jsou jen statistiky. V USA jsou místa, kde si v pohodě dojdete k bankomatu v 10,30 večer a kde necháte auto nezamčené, se staženou střechou, a jdete do restaurace. A také místa, kde nejezdíte se staženým okénkem, abys Vás neokradli, když zastavíte na červenou.

To vše se vejde do statistiky o téhle zemi se 305 ( cca) miliony obyvatel.

Ale pražští taxikáři a kapsáři, ti jsou slavní i tam.

Hrad 11.2.2009 19:13

Re: ODS je banda zlodějů,

Nějak si nemohu rozpomenout, že mi někdo v padesátých letech něco zcizil. Ale za posledních 10 let jsou to tři "hospodská" kola a jeden slušný "horák". Od poloviny devadesátých let po 24 hodině večer chodím pro jistotu uprostřed ulice, abych se kdyby něco aspoň dokázal bránit. Před tím asi 30 let jsem se tmavým koutům nevyhýbal(asi romantik). Máte zcela pravdu. Za to, a spoustu dalších věcí(třeba obrovská kriminalita v USA-statistiky jsou neúprosné) určitě mohou komunisté. A kdyby náhodou za to nemohli, tak jim to "přišijeme".  

Eva D. 11.2.2009 19:00

Re: Doporučuji podívat se na jeho stránky, na které

R^R^R^

Hrad 11.2.2009 18:59

Re: ODS je banda zlodějů,

A určitě pokračovala... "vezmi  čepici a dones v ní ze sklepa 50 kg brambor "....