3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
udivená 11.2.2009 14:19

diskuse?

Lidi, kde na ty blaboly, ktere pod clanky pisete, berete cas? Vysvetlete mi to jednou.

gerontusinza 11.2.2009 14:18

Děkuji za ohodnocení ale tohle žvanění jsem se naučil od blbců vašeho formátu, až tady Re: Zajímavé jak jste přesvědčený......Re: Proč . . . proč . . . proč . . .

jen jsem do toho vnesl něco málo své přirozené inteligence  což vy samozřejmě nepoznáte ani kdyby na vás vybafla...... ale z toho si nic nedělejte, sprostota zcela inteligence prostá je to včem jste mistr..... jen pokračujte;-)

janoryna 11.2.2009 14:14

Re: HK, to je ale šance pro ODS

a ministra vnitra Langera. tak ať s tím něco udělá !

janoryna 11.2.2009 14:11

zrušení Finanční policie nebylo

Podle mého názoru hrubou chybou ministra vnitra a vedení Policie ČR ale naopak prosazením politiky strany a vlády k omezení byrokracie a šikanování úspěšných spoluobčanů. už by se konečně mělo přestat s pomluvami vyvoláných závistí proti panu koženému, krejčířovi a pitorvi. správně proto zařadila ČT do vysílání někdejší projev premiéra klause, ve které se vyslovil proti štvanicím na pana koženého vedoucí až k jeho nucené emigraci a to všechno 7 let po pádu komunismu. 

Radek 11.2.2009 14:04

Ostuda země a ODS

Současný ministr vnitra Ivan Langer je ostudou naší země i své strany ODS.Chronický lhář,přítel mafiánů a šíbrů z podsvětí udělal všechno pro to,aby zločinci z ranku  hospodářské kriminality byli nepostižitelní.Typický představitel politického klientelismu,který se stal v politické praxi ODS celostátně zavedenou normou.V normálních demokratických poměrech by člověk,který lobuje za svého věřitele,byl již dlouho politickou mrtvolou a pravděpodobně čelil trestnímu stihání.Do historie vejde jeho výrok při prezidentské volbě o tom ,kolik lidí půjde bručet,když nebude zvolen Klaus prezidentem.Co ještě musí tento člověk napáchat,aby byl odvolán z funkce?Díky jemu podobným politikům prošla ODS volebním masakrem při posledních volbách a další debakly jsou na obzoru.

nepolitik 11.2.2009 14:03

Doporučuji podívat se na jeho stránky, na které

ve svém blábolu, hodném zneuznaného kriminality, odkazuje. Tam se také dovíte co je zač. Chlubí-li se někdo, že je špičkový odborník, potom zde není něco v pořádku, protože samochvála zpravidla smrdí na sto honů.

H.K. 11.2.2009 13:58

Re: ODS je banda zlodějů,

Já to nemyslím špatně. Chtěl jsem , aby Kapelník IP: 217.197.144. věděl, že tito kradou taky.

hulwat 11.2.2009 13:50

Re: Zajímavé jak jste přesvědčený......Re: Proč . . . proč . . . proč . . .

Dědku, ty jsi obyčejný dement s bolševickým základem a na vrch ještě stařeckou demencí. Jediné co ti jde a co ses dobře v minulém režimu naučil je žvanění.

BuBu 11.2.2009 13:50

Re: Gerontosaure . . . . .

1) Nikde jsem ve svém příspěvku nehájil Langra . . . a to už proto, že jeho slizkost nemohu ani cítit  !

2) Vždy jsem byl . . . jsem . . . a  vždy budu pro potrestání gaunerů - a to bez ohledu na náboženské vyznání a politickou příslušnost !

3) Jestli ale věříte v nevinu, mnou uvedených socialistických gaunerů, - pak jste ještě větší blázen, než jsem v hloubi duše doufal !!!!!

hulwat 11.2.2009 13:44

Re: jenom se optám

;-D;-D;-D

gerontusinza 11.2.2009 13:42

Zajímavé jak jste přesvědčený......Re: Proč . . . proč . . . proč . . .

vy se denně o těch svých přesvědčeních tak přesvědčujete, že jste přesvědčený už ze zásady, a vůbec vám nedochází, že váš přesvědčivě přesvědčený Langr nedělá vůbec nic ani s těma vašima nepřesvědčivejma kecama tady vámi neustále omílaných...... račte si vypláchnou pusimku, vemte do ručičky tužtičku a ta svá přesvědčení formou udání zašlete k rukám vašeho guru Langra..... třeba ani vás nikdo nebude žalovat za utrhání na cti protože jim nebudete za to stát, nejste totiž dost přesvědčivý.....;-D ale hlavně že všichni jsou přesvědčeni....

BuBu 11.2.2009 13:41

Re: ODS je banda zlodějů,

Nechte ho - on stejně nic nepochopí !

Už babička mi říkávala . . . . abych se neposmíval . . . ani duševně postiženým !!!

franta tyčka 11.2.2009 13:28

Re: jenom se optám

Nechtěl jsem slyšet jak se vláda sestavuje nebo tvoří, chtěl jsem jenom vysvětlit jak se to od těch minulých nedemokratických let liší.

H.K. 11.2.2009 13:19

Re: ODS je banda zlodějů,

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, příště mohu pokračovat.

H.K. 11.2.2009 13:15

Re: Langer-gauner

Ještě nevychovaný spratek. To se sice nerýmuje, ale je to  pravda.

Kapelník 11.2.2009 13:10

ODS je banda zlodějů, jenže jsou to přeci "pravičáci"!

kdo je víc?

BuBu 11.2.2009 13:04

Proč . . . proč . . . proč . . .

. . . když jste byl takový špičkový kriminalista - tak proč nevidíme výsledky Vaší práce ???

Celý národ je přesvědčen o vině - Standy Grosse (byt, akcie, akce "mlýn", podvod s diplomkou . . . a další a další) . . . . o vině Boby Krause . . . . o vině Doležela a Péti . . . . o vině Kavana . . . o vině a šmé Zgarby, Palase, Schlinga . . . . atd . . . atd. . . . - pouze chybí oficiální důkazy, které by u soudu obstály !!!!! Kde je máte ????8-o8-o8-o

To jste takový vůl . . . že věříte těm navyprávěným nesmyslům od výše uvedených gaunerů "par excellence " ?????

Tak přestaňte blábolit ty své domněnky a zbožná přání . . . mísící se s pravdami, polo-pravdami a totální lží !!!

A pokud skutečně něco víte - tak konejte dle zákona !!!

nosál 11.2.2009 12:58

pán pisatel je úžasný.

Tohle je větička - v jeho článku- jak od báťušky Stalina: "....který se stane obětí trestného činu, spáchaném v úmyslu dosáhnout zisku....". Mám tomu rozumět tak, že "úmysl dosáhnout zisku " je trestným činem? No, to by tomuhle soudruhovi co pracoval na objednávku soudruhů z ČSSD bylo podobné.

Marek 11.2.2009 12:50

Re: Všimli jste si kolik placených diskutérů z Lihového domu tady je?

Z části už i ukázaly. Přes zuřivou propagandu, pomluvy Lihových novin atd. Rath a přehledem vyhrál v tradiční baště ODS. A Paroubek to už do příštího roku  vydrží také. Možná jde o pověstné jednooké, ale proti slepcům, pardon jedničkám ... 

bukowsky 11.2.2009 12:50

Re: Ano, zrušení finanční policie se jeví chyba.

chyba to byla těžko, Ičko takový blbec není.

A vždycky ještě se někde povaluje disleta se jmény českých vkladatelů ve švýcarských bankách. A tá by musela přijít do rukou zrušeného útvaru. akže Ičko ví, co činí. A také ví, že běžný občan má nejmenší možnost si ověřit, zda to, co mluví je pravda, nebo lehce posunuta lež blíž k pravdě.

bukowsky 11.2.2009 12:47

Re: jenom se optám

ovšem člověka, jež propadl ve volbách, usadit do křesla ministra, to také vypovídá o poměrech

Schumacher 11.2.2009 12:45

Ano, zrušení finanční policie se jeví chyba.

Otázkou je z jakého pohledu a z hlediska čích zájmů to byla chyba ;-P

bukowsky 11.2.2009 12:44

Re: Fuj

Ja jen nechápu, jak ty i ten pod tebou dokážete úplně bez jediného argumentu vyslovit svoji hovadinu. Naopak se domnívám, že vy jste na tom vnitru zůstali a bráníte sviňárnu prvního stupně.

Schumacher 11.2.2009 12:43

zadržené auto ze za14 dní prodat v bazaru

A co když vlastníkem je jiná osoba než řidič ? Bývá to časté.

Schumacher 11.2.2009 12:41

No to je ale pitomost !

Vozidlo  by muselo být vlastnictvím přestupce. Jeho registrace  není dokladem o vlastnictví. Provozovatel nemusí být totožný s vlastníkem. Vozidlo tak může vlastnit jeden (fyzická nebo právnická osoba), jako provozovatel být zapsán druhý a řídit je třetí. Kromě toho vozidlo může být ve spoluvlastnictví více osoba v majetkovém společenství manželů. Představte si to v praxi - půjčíte auto, řidič s ním scpáchá přestupek a policie je zabaví a prodá. Hloupé, že....

Majzlík 11.2.2009 12:35

Re: Pomáhat a chránit.

Pomáhat lumpům a chránit zločince -to Ičko umí a celá ta jeho zločinecká strana!!Rv

Beldor 11.2.2009 12:34

Re: Fuj

Taky moc nechapu jak todle mohlo pracovat u policie.A to se pak divime ze to tam vypada tak jak to vypada:-PRv

Starý J. 11.2.2009 12:20

Re: Langer-gauner

runner - gauner se rýmuje ještě lépe! Nemyslíte?

Jiří 11.2.2009 12:18

Fuj

Článek je jen a jen zcela trapným pomlouváním a tlacháním. Vůbec se nedivím, že orgán ve kterém autor pracoval bylo nutné zrušit. Kdo dokáže psát takovéto hlouposti nemohl být úspěšným vyšetřovatelem. Tak se s neúspěchem milý autore smiřte, najděte si práci kterou budete umět a nerozhazujte prosím jedovaté sliny (i když Vy asi práci hledat nemusíte, výsluhu máte zajištěnou-a to vše za zcela neúspěšné působení=nezaslouženě!).

Šerlok Homeless 11.2.2009 12:12

Re: Zapomínáte na "maličkost" Re: Už v době,kdy vládla ČSSD ...

Opravuju:

Reaguji na návrh, že zadržené auto ze za14 dní prodat v bazaru. Nelze, jelikož nepatří státu. Patří původnímu majiteli do doby, než rozhodne soud. Pokud by bylo prodáno a soud rozhodl, že bylo odebráno neoprávněně, musel by je nový majitel vrátit původnímu, a to v původním stavu. Případnou škodu na autě by původní majitel mohl vymáhat po státu, protože ten svým úředním zásahem odstartoval řetězec událostí, který ke škodě vedl. Takové auto by ale koupil jenom blázen. Sám jsem kupoval ojetinu v bazaru a nechal jsm ji za své peníze lustrovat, abych měl jistotu, že patří tomu, kdo ji prodává.