22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub S. 11.2.2009 15:00

Re: zrušení Finanční policie nebylo

Bohužel - smutný humor, že...

Radek 11.2.2009 14:04

Ostuda země a ODS

Současný ministr vnitra Ivan Langer je ostudou naší země i své strany ODS.Chronický lhář,přítel mafiánů a šíbrů z podsvětí udělal všechno pro to,aby zločinci z ranku  hospodářské kriminality byli nepostižitelní.Typický představitel politického klientelismu,který se stal v politické praxi ODS celostátně zavedenou normou.V normálních demokratických poměrech by člověk,který lobuje za svého věřitele,byl již dlouho politickou mrtvolou a pravděpodobně čelil trestnímu stihání.Do historie vejde jeho výrok při prezidentské volbě o tom ,kolik lidí půjde bručet,když nebude zvolen Klaus prezidentem.Co ještě musí tento člověk napáchat,aby byl odvolán z funkce?Díky jemu podobným politikům prošla ODS volebním masakrem při posledních volbách a další debakly jsou na obzoru.

Mard 11.2.2009 14:27

Re: Ostuda země a ODS

Jasně, Bublan, mlátička technařů je mnohem větší demokrat a navíc slušný člověk!

Vlali 11.2.2009 15:46

Re: Ostuda země a ODS

Ve srovnání s mafiosem Langrem, ano je i mašinfíra a bublibubli svatý.

Ivan 11.2.2009 17:00

Re: Ostuda země a ODS

Jak to souvisí s Langerem?  To je taková ta dětská obrana.  "A Vašík taky rozbil okno a nic se mu nestalo!"

JaS 11.2.2009 15:43

Re: Ostuda země a ODS

Chybí nám funkční opozice! Když ta současná je banda ještě horších gaunerů, tak to nemůže fungovat.

BuBu 11.2.2009 20:52

Re: Ty imbecilní Kreténe . . .

. . . co může být větší ostudou této země . . . . než fakt, že vlastní sestra bolševiků ČSSD . . . že si jako lídra kandidátky do EP posadila stínového ministra školství 8-o8-o8-o . . . a obdivovatele a příznivce největšího masového vraha světových dějin J.V.Stalina v jedné osobě : Jiřího Havla !!!!!

To je - Ty bolševický Magore - největší ostuda před celým světem !!!!!

nepolitik 11.2.2009 14:03

Doporučuji podívat se na jeho stránky, na které

ve svém blábolu, hodném zneuznaného kriminality, odkazuje. Tam se také dovíte co je zač. Chlubí-li se někdo, že je špičkový odborník, potom zde není něco v pořádku, protože samochvála zpravidla smrdí na sto honů.

Eva D. 11.2.2009 19:00

Re: Doporučuji podívat se na jeho stránky, na které

R^R^R^

Kapelník 11.2.2009 13:10

ODS je banda zlodějů, jenže jsou to přeci "pravičáci"!

kdo je víc?

H.K. 11.2.2009 13:19

Re: ODS je banda zlodějů,

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, příště mohu pokračovat.

BuBu 11.2.2009 13:41

Re: ODS je banda zlodějů,

Nechte ho - on stejně nic nepochopí !

Už babička mi říkávala . . . . abych se neposmíval . . . ani duševně postiženým !!!

H.K. 11.2.2009 13:58

Re: ODS je banda zlodějů,

Já to nemyslím špatně. Chtěl jsem , aby Kapelník IP: 217.197.144. věděl, že tito kradou taky.

Hrad 11.2.2009 18:59

Re: ODS je banda zlodějů,

A určitě pokračovala... "vezmi  čepici a dones v ní ze sklepa 50 kg brambor "....

BuBu 11.2.2009 20:47

Re: ODS je banda zlodějů,

. . . a ještě pak pokračovala . . . "a pamatuj, že bolševická Lůza žije z nejnižších lidských pudů . . . a tudíž ji oslavují pouze duševní omezenci a ti nejhorší křupani" !!!

Nyní už vím - že si někteří z těch křupanů říkají třeba Hrad, Paroubek, Zaorálek . . . . . . . ;-D;-D;-D

janoryna 11.2.2009 14:14

Re: HK, to je ale šance pro ODS

a ministra vnitra Langera. tak ať s tím něco udělá !

H.K. 11.2.2009 16:44

Re: HK, to je ale šance pro ODS

Odhalování a trestání lidí, kteří porušují zákony je práce pro orgány činné v trestním řítzení t.j. policie a soudy. Politik do toho mluvit nemůže. Může pouze navrhnout zákon a prosadit ho v parlamentu.

janoryna 11.2.2009 16:55

Re: HK, to je ale šance pro poctivé členy ODS podat

trestní oznámení. socani to pochcopitelně dělat nebudou. bez žalobce není soudce, takže když to nikomu nevadí nikdo není potrestán !

Ivan 11.2.2009 17:05

Re: ODS je banda zlodějů,

To je přání otcem myšlenky.  Za Libertu byl trest, i když se teď ukazuje, že to mohlo být jinak.  Srba byl potrestán. Jinak se jedná o skandály vycucané z prstu, kde soud musel konstatovat, že trestný čin nenastal.  Například co má co společného zaměstnání v StB s hospodářskou trestnou čiností. To jako všichni pracovníci BIS jsou kriminální nebo hospodářští zločinci? Jsou to přece taky agenti tajné bezpečnosti. Že se jedná o bezpečnosti modré totality a ne rudé totality není podstatné. Je to jen ubohost propagandisty na psu.

H.K. 11.2.2009 17:26

Re: ODS je banda zlodějů,

Autor: Ivan IP: 62.245.102.xxx Datum: 10.02.2009 11:11

......v případě ČSR to bylo rozkradení a zničení......

Pokud by v padesátých letech komunisti neukradli všechno všem nebyla by potřebná žádná transfornace socialistické ekonomiky. Sebrali lidem majetek a udělali z nich nádeníky, vězně a některé zabili. To jenom abychom nezaměnili příčinu a následek. Kdo by dnes znal jména jako Kožený, Pitr, Mrázek, atd.

Vy chcete, aby jsme pokračovali v budování komunistického socialismu. Já to nechci. Kdo Vám co ukradl?

Hrad 11.2.2009 19:13

Re: ODS je banda zlodějů,

Nějak si nemohu rozpomenout, že mi někdo v padesátých letech něco zcizil. Ale za posledních 10 let jsou to tři "hospodská" kola a jeden slušný "horák". Od poloviny devadesátých let po 24 hodině večer chodím pro jistotu uprostřed ulice, abych se kdyby něco aspoň dokázal bránit. Před tím asi 30 let jsem se tmavým koutům nevyhýbal(asi romantik). Máte zcela pravdu. Za to, a spoustu dalších věcí(třeba obrovská kriminalita v USA-statistiky jsou neúprosné) určitě mohou komunisté. A kdyby náhodou za to nemohli, tak jim to "přišijeme".  

Eva D. 11.2.2009 19:35

Re: ODS je banda zlodějů,

Hrade, hrade, statistiky jsou jen statistiky. V USA jsou místa, kde si v pohodě dojdete k bankomatu v 10,30 večer a kde necháte auto nezamčené, se staženou střechou, a jdete do restaurace. A také místa, kde nejezdíte se staženým okénkem, abys Vás neokradli, když zastavíte na červenou.

To vše se vejde do statistiky o téhle zemi se 305 ( cca) miliony obyvatel.

Ale pražští taxikáři a kapsáři, ti jsou slavní i tam.

Hrad 11.2.2009 22:15

Re: ODS je banda zlodějů,

Evo, určitě ti taxikáři budou bývalí komunisté, kteří nestačili správně zalovit při transformaci. Mezi nimi nemůže být žádný tzv. slušný člověk, pokud možná s modrým ptákem. To že se jen tak lehce, jak to umí jarní vánek, zbavíte toho obrovského nástroje poznání-statistiky z vás dělá "bohyni". Pokuste se to co jsem tak lehkomyslně napsal nalézt zde.

http://www.bls.gov/bls/demographics.htm

 Najde tam regiony menší než jsou fedrální státy. Máte práci na několik hodin. Mnoho štěstí.

Eva D. 12.2.2009 0:59

Re: ODS je banda zlodějů,

Se statistikou se dají dělat všelijaká kouzla. A taky se dá různě číst.

To vím z vlastní zkušenosti. Podílela jsem se kdysi na obojím,takže mne neohromíte svými řečmi o "obrovském nástroji".  A googlovat umím i sama, pane Všeználku.

H.K. 11.2.2009 20:49

Re: ODS je banda zlodějů,

Mrzí mne, že Vám kradou kola. . Možná to bude tím, že jste přd rokem 1989 kolo neměl. Dalo se těžko dalo sehnat. Za 10 let by Vám v té době neukradl 4 kola, ani tan nejfikanější zloděj.  Máte pravdu, že to zloději neměli jednoduché. Pokud jste kolo neměl, tak Vám ho nikdo ukrást nemohl.

Aby se tolik nekradlo, začneme budovat socialismus. Určitě so tolik ko neztratí.

Hrad 11.2.2009 22:04

Re: ODS je banda zlodějů,

Vážený pane, asi jste nepochopil, že nesrovnávám kapitalismus a socialismus. Pužívání zákona velkých čísel na podepření jednotlivostí je zcestné. Kdyby jste mi toto vytkl, byl by jste na správné adrese. To co píšešte vy, dokážu také a možná kvalifikovaněji. Eristika vypadá vždy kvalifikovaně. Ale jiná věc. Byl jsem jednou s mladými lidmi na poli brambor na Vysočině, a po dvou dnech mi tito mladí lidé jako nové překvapením sdělili "tady jsou jiní lidé, než u nás". Chtěl jsem, aby vysvětlili jak to myslí. "Tady se tolik nekrade jako u nás", znělo jejich vysvětlení. To družstvo vedli komunisté. Ta družstva, která znali tito mladí lidé z vlastní zkušenosti, vedli také komunisté, ale na jižní Moravě. Odborníci a žlučoví pamětníci mají na tento "paradox" své vysvětlení. Ti komunističtí písmáci z Vysočiny se přetvařovali. Komunista přece krade. Ale pokračujte dál. Vykastrované hovězí umí jezdit jen po kolejích a nikdy jinak.      

Parker 11.2.2009 21:10

Re: ODS je banda zlodějů,

Je to trochu od tématu, ale vždy když čtu Vám podobný text je mi úzko. Reagoval jste na H.K. -  Nějak si nemohu rozpomenout, že mi někdo v padesátých letech něco zcizil – spousta lidí viděla německého vojáka pouze z protějšího chodníku zatímco jiní umírali v naprosto nevinně v koncentračních táborech. Tak i u komunistické ideologie. To že se Vás to nedotklo neznamená, že nic nebylo. V padesátých letech komunisti ukradli lidem, kteří byli hrdí na to, že jsou soběstační a na to co po dlouhé generace dávali dohromady, úpně, ale úplně všechno. Majetek, suverenitu, hrdost a vše co se jenom trochu podobalo soběstačnosti. Ten kdo se postavil toho odstěhovali a poslali ho kydat hnůj za pár šupek, nebo ho zabili. Teď jsem trochu v úzkých, těžko se mi to srovnává s tím Vašim kolem. Ale je asi pravda, že ten kdo nic neměl to nemohl poznat. Možná Váš případ. Mějte nadhled a nemyslete jenom na sebe.

H.K. 11.2.2009 21:54

Re: ODS je banda zlodějů,

R^R^

Eva D. 12.2.2009 0:52

Re: ODS je banda zlodějů,

Parkere, R^R^R^.

BuBu 11.2.2009 13:04

Proč . . . proč . . . proč . . .

. . . když jste byl takový špičkový kriminalista - tak proč nevidíme výsledky Vaší práce ???

Celý národ je přesvědčen o vině - Standy Grosse (byt, akcie, akce "mlýn", podvod s diplomkou . . . a další a další) . . . . o vině Boby Krause . . . . o vině Doležela a Péti . . . . o vině Kavana . . . o vině a šmé Zgarby, Palase, Schlinga . . . . atd . . . atd. . . . - pouze chybí oficiální důkazy, které by u soudu obstály !!!!! Kde je máte ????8-o8-o8-o

To jste takový vůl . . . že věříte těm navyprávěným nesmyslům od výše uvedených gaunerů "par excellence " ?????

Tak přestaňte blábolit ty své domněnky a zbožná přání . . . mísící se s pravdami, polo-pravdami a totální lží !!!

A pokud skutečně něco víte - tak konejte dle zákona !!!