6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Enigma 3.9.2009 11:58

Re: občan není rukojmí

  A na adresu komunisty Filipa říkám jako volič. K předčasným říjnovým volbám jsem nucen jít, aby se komunisté nedostali k moci. Ale rozhodně, se nebudu cítit poškozen na svých právech, pokud se ten politický scénář, který napsali politikové a který je v jejich zájmu neuskuteční. Konečně se rozhodněte na přesném pojmenování této

Enigma 3.9.2009 11:57

Re: občan není rukojmí

Přestaňte s tou hysterií a osočováním ÚS. Nemáme žádnou ochromenou  vládu v demisi, jako v roce 2006. To bylo bezvládí, které ukončil pan Melčák  po 8 měsících. Tato vláda má mandát spravovat tuto zemi. Nechte ministry konat. Přestaňte se svým politickým lobyingem a ovlivňováním vládních rozhodnutí. Nestrašte s rozpočtem. Ministr Janota, který navrhuje rozpočty po dlouhá léta a ještě dlouho bude, podal návrh na úsporná opatření. Řekl národu jak vážná je situace. Jenže vy pane Topolánlu a Paroubku jste proti. Oba ze stejného důvodu. Politický úspěch je vám bližší než zájem státu. Tím jste u slušných lidí skončili, pánové. Dnes všichni ti praví viníci současného stavu brojí proti Melčákovi . Je to oběť na pranýři. Co udělal tak strašného tento poslanec? Po 8 měsíčních nechutných politických tahanicích, kdy se druhý vítěz sápal ke státní kase, podal  logický návrh v gremiu ČSSD, aby strana ČSSD nechala konečně vládnout vítěze voleb a ukončila tak politickou agonii. To byla daleko horší situace než dnes.  Za to si vysloužil od mocichtivého paroubka titul "lidská zrůda." Melčák  ukončil vládní krizi a umožnil vládě koalice vládnout. Všichni jsme si oddechli.  Přestaňme být pokrytci a pokud to neoceníme, aspon´mlčme. Lidi, kteří v našich dějinách nešli se stádem, ale pomohli věcem pohnout se z místa si neumíme ocenit. Přestaňme aspoň s těmi čecháčkovskými žvásty o korupci. To je to jediné co umíme. Podezřívat, napadat, likvidovat.  Melčák neshodil ani koaliční vládu, byl to paroubek. Politici se chovají jako „flekaři“ na správě silnic. zalepují díry, které se zase vydrolí. Melčák a  lidé, kteří stojí v pozadí, je donutí konat a zavést ústavní pořádek.  A to není zločin.

Enigma 3.9.2009 11:56

občan není rukojmí

Jak rychle předhodil Topolánek Melčáka lvům. Hlavní viník současného stavu proubek je za hrdinu a sbírá body. Ten,  který sestřelil vládu, když byla na vrcholu politické činnosti, za předsednictví EU. Ano pane Paroubek, my jsme vládu měli, sice bez vás, ale tato vláda plnila své zadání. Vy jste ji rozbil, ale střepy za vás museli posbírat jiní.  Vláda padla také vinou  bezcharakterních poslanců koalice, kteří, každý jednotlivě měli svůj podlý osobní důvod a hloupé politické výmluvy. A to už je otázka na pana presidenta. To vám a panu Bémovi opravdu stál ten Topolánek za to, aby jste dal všanc pověst národa a nastartoval politické turbulence?  Nemáme zákon, že opoziční strana po odstřelu vlády, je povinna vládu nahradit a ukázat, že je lepší. Jak jednoduché. Na změnu zákona měli politici, včetně Klause 11 let. Teď to chtějí stihnout za týden. Když jim teče do bot. Ale to není všechno. Do čeho se v předčasných volbách hrnem?  Zase do patu, zase do stejného divadla? Jak to bude po dalších volbách s přeběhlíky? Na to stačí úprava stranických směrnic. Zase budeme trnout, zase bude jeden rozhodovat o zákonech státu? Nikdy se nedočkáme zákona, který vymezí pravidla a situace, za kterých bude možno vládě vyslovit nedůvěru? Páni politici, česká republika má regulérní vládu. Nám občanům to stačí. Předčasné volby nejsou veřejným zájmem, ale politickým zájmem, jednotlivých lídrů stran. Těmi miliony, které jste ochotni utratit za pitomou, bezduchou  kampaň, která uráží náš intelekt,  jenom potvrzujete, jak moc vám jde o koryta. Jistě, vy se ke svým pašalíkům z našich daní dostanete.

Jakub 3.9.2009 11:32

Re: desertér

Radku Melčák je obyčejný pol. prostitut nic víc,nic míň.

Radek Laušman 3.9.2009 11:14

Re: desertér

Hloupej levicovej propagandistickej troubo. Vůbec nic o panu Melčákovi nevíte, tak ho nesuďte. To, že nesedí na prdeli z vašeho mafiánského předsedy  "já jsem osoba pověřená vyšší mocí" Paroubka, neznamená, že je pravičák a korupčník. Udělal to co se mělo udělat dávno. Politici by měli jednat dle ústavy kterou schválili a né si ji pokaždé upravovat jak se jim to hodí. Nevyužití ústavní cesty k předčasným volbám je porušením zákona a soud ať rozhodne kdo je v právu. A vy používejte ten hrbolek na krku taky k něčemu jinému než jen na nošení čepice.

jirka.s. 3.9.2009 11:11

Re: RE: "HANKA"

A on ty prachy skutečně viděl??? 8-o

jirka.s. 3.9.2009 11:10

Re: Stastny konec JFK

A jak se Vám líbí tenhle ksicht??? Máte ještě tu zbraň ?? ;-)

xy 3.9.2009 11:07

Re: Pane Urbane dá to ale práci co?

Soudím, že lhaní jde panu Urbanovi zcela samo.

jirka.s. 3.9.2009 11:03

Re: Velmi rád:

"Je to zmetek, který škodí dále tím, že se snaží znemožnit nápravu pokřivené politiky, kterou sám způsobil. "

Mimo jité ti doporučuji, pájo, si přečíst úvodní článek pana Urbana a který jsi evidentně vůbec nečetl:

"Především však nikdo nepřizná, že Miloš Melčák už mnohem dříve – a stejně osamocen - otevřeně kritizoval politiku a postupy Jiřího Paroubka. Vypovídá to hodně o dnešní ČSSD. Hlavním bodem střetu se postupně stal jeho nesmlouvavý požadavek, aby předseda ČSSD vysvětlil svoje jednání v kauze rozkradených fondů PHARE na ministerstvu pro místní rozvoj. Poslanec Melčák dospěl k závěru, že Jiří Paroubek zakrývá svoje vlastní pochybení tím, že obvinil jiné lidi z podvodu. Kauza „Forman a spol.“ ještě čeká na soudní rozuzlení. Poslanec Melčák je jediným z dvou set poslanců Poslanecké sněmovny, kdo se namáhal přijít do soudní síně a případ sledovat. "

Hlavním bodem střetu se postupně stal jeho nesmlouvavý požadavek, aby předseda ČSSD vysvětlil svoje jednání v kauze rozkradených fondů PHARE na ministerstvu pro místní rozvoj. Poslanec Melčák dospěl k závěru, že Jiří Paroubek zakrývá svoje vlastní pochybení tím, že obvinil jiné lidi z podvodu. Kauza „Forman a spol.“ ještě čeká na soudní rozuzlení. Poslanec Melčák je jediným z dvou set poslanců Poslanecké sněmovny, kdo se namáhal přijít do soudní síně a případ sledovat. "

wotan 3.9.2009 10:58

desertér

s. Melčák,dnes pravičák by přišel o poslanecký pašalík, postěžoval si a byl vyslišen. Kolik asi nasypala ODS Těmto de sertérům za podržení vlády? A to má Melčák OCHRANKU!

ulman 3.9.2009 10:33

Re: Děkuji

Melčák a čest ? ;-D;-D;-D To je jako Topolánek a moudrost ;-D;-D;-D

Tomáš Holek 3.9.2009 10:31

Re: Zase špatnš Urbane

PŘESNĚ

ulman 3.9.2009 10:29

Miloš Melčák

bolševickej dobytek. Před srpnem po srpnu, to Kainovo mznamení ze sebe nikdy nesmyje

jirka.s. 3.9.2009 10:26

Re: Úctyhodný hrdina?

Inu, nemusí být všichni jako melčák, ale každopádně bude v této zemi lépe, až tu nebudou podobná individua jako jsi ty!!! :-/

honzak 3.9.2009 10:20

logická chyba

hned na začátku - "precizně uvažující technik" by nikdy nešel do politiky!

xy 3.9.2009 10:17

Pan Urban opět zakleknutý v blocích

Disident Urban napsal před časem knihu Tunel plný krve, která jednostranně glorifikuje reemigranta Šťávu. Brožovaný spisek je prvoplánovou píárkou a může oslovit jen ty jednodušší mezi námi, ale aspoň něco. Šťávovým advokátem v arbitráži s ČR, kde tento podnikatel požaduje přes 10 mld. Kč za údajně "poškozené dobré jméno" jeho firmy Diag Human je Jan Kalvoda. Ten zastupuje i Melčáka u ÚS. Není divu, že Havlův přítel Urban podporuje Melčáka, onoho vrhače vidlí do volebního soukolí ČR.

Petr 3.9.2009 10:17

Re: KONEČNĚ

 Obdiv by zmožná zasložil, kdyby to myslel poctivě s voliči. Bohužel se nemohu ubránit dojmu, že myslí pouze na sebe. O takových lidech si myslím, že jsou bezcharakterní  darebáci.

f 3.9.2009 10:14

dobrá úvaha

Dobrá úvaha pohled z druhé strany.R^

Pája 45 3.9.2009 10:13

Re: "jerry, stupidní myš"

Sebechvála smrdí milý "jerry, stupidní myško".  Jen znalost nějakého jiného jazyka než mateřského neznamená to co zde o sobě tvrdíte, zvláště když se tím jen  vychloubáte. Přeji hezký den.

Riky 3.9.2009 10:11

Ne odvaha ale drzost

Tak nám odstřelili ústavu. Na své výkony super luxusně placení politici odvádí zpackané zákony a legislativu účelově podřízenou jim nadřízeným lobistům  často proti zájmům státu a občana. Lobisté jsou nepostradatelní, dávají jim motivaci v 6-ti až 9-ti místných číslech za povolnost, dodatky a přílepky ve kterých se nikdo už nevyzná, což je kalná voda pro skrytí všech lumpačin. Pan Melčák vyniká v tom, že jako pragmatik  hbitě využívá systému který umožňuje příklon tam, kde to více sype. Volič je jen prostředek k legalizaci postu vyvoleného, ne zvoleného. Je obludný  jeho protest o protiústavním zkrácení  poslanecké funkce právě v jeho případě, neboť právě ON zvysoka na své volitele nebral zřetel a zastupuje de fakto jen sám sebe. Tím deklasuje fakt, že je oprávněná námitka- k čemu ústava, která se nerespektuje . Proč ale nezasedal Ú.S. při volbě pres. Havla, když účelově byl vzat do vazby posl. Sládek, aby volba proběhla?  Taková úcta k zákonům je prokazována průběžně našimi představiteli a tak se nelze divit že jejich vážnost ve spol. upadá k postupnému pohrdání ze strany občanů. To ovšem hroším kůžím nevadí. Dospíváme do okamžiku, kdy i volby jsou pro občana jen recyklačním procesem profláklých politiků svázaných ekonomicko-politickým propletencem jehož otěže drží páni lobbisté jež zajistí  zdánlivě nemožné. Protidem. zákony jsou namířeny i proti svobodě slova, proti právu na informace, za což lze poděkovat takto dem. smýšlejícímu posl. Bendovi. Již jen pokus o umlčení kritiky by udělal v demokratickém státě z předkladatele obdobného zákona politickou mrtvolu. Ne u nás.Takové postoje u politiků jsou daleko nebezpečnější,než  stáda extrémistických křiklounů,ačkoliv jsme denně přesvědčováni recyklovanými politiky o opaku. Systém byl založen na stranických a lobistických zájmech, kontrolujících kvalitu a schopnost politického establishmentu filtrem všehoschopnosti, tolerance ke korupci a poslušnosti k tvůrcům pořadníků stran. kandidátek a to už od volebních počátků.

Pája 45 3.9.2009 10:08

Re: "JIRKA.S:"

Můžete mi v textu, uvedeném pod nickem "Ludva IP" (03. 09. 2009 09:01), uvést p Jiří barevně znázornit "výblitky p. Ludvy"? Cituji uvedený článek:"Pan Melčák se nechal zvolit za jednu stranu a pak přeběhl k protistraně. Pokud nesouhlasil s konáním strany, za kterou byl zvolen, mohl čestně složit mandát. Pohanka to nakonec udělal. Melčák se rozhodl setrvat v parlamentu za každou cenu, bez ohledu na své voliče. Je to zmetek, který škodí dále tím, že se snaží znemožnit nápravu pokřivené politiky, kterou sám způsobil. Jak mohou být volby demokratické, když si poslanci po volbách začnou přecházet do jiných stran ?"

gerontusinza 3.9.2009 10:05

Vy tak kecáte.........Re: zkorumpovany gauner

;-D;-D

gerontusinza 3.9.2009 10:02

Pane Urbane dá to ale práci co?

ale úctu k tomu pánovi nbo k vám.... to snad nemůžete myslet vážně.......     a sdělit mírnyx týrnyx že Paroubek rokradl fondy Phare...   myslím, že jste naběhl na pořádnou ránu pěstí...... a že by to pan melčák někdy takto vysvětloval? Lituji lžete zcela evidentně:-/8-o

yacoo 3.9.2009 10:00

Zase špatnš Urbane

Urbane ty nikdy nezklameš. Vždy to vídiš jinak a vždy blbě. Takový pobloudilec by neměl hnojit veřejný prostor.  Grázlů se zastáváš a slušné lidi topíš, aniž máš, či by jsi se snažil získat, přesné informace. Drž se zpět a piš leda do šuplíku. Vím co a proč to píši.

Pája 45 3.9.2009 9:59

Re: "MACKIE"

Souhlasím s vámi, "mackie", ale jen za předpokladu, že jste to myslel napříč politickým spektrem. Přeji hezký den.

Xaver 3.9.2009 9:57

Děkuji

Pane Urbane, děkuji Vám za rozumný článek a navíc k tomu připojuji dík za Vaši dlouholetou práci pro tuto společnost. Hysterií, kterou rozpoutali a živí "politici" (Klausem počínaje, Topolánkem a Paroubkem konče) bychom se neměli nechat ovlivnit (nejsme-li sami deprivanti). Naopak, zdá se, že žijeme skutečně v právním státě a demokracie má tedy šanci i přes "píli" naší výrazné části politické reprezentace. Pan Melčák je podle mého soudu diskutabilní politická osobnost, ale rozhodně mu nechybí odvaha a čest. Ti, kteří to popírají nemají ani tuchu, co to je.

Co se asi stane po volbách? (Budou, to nikdo přece nepopírá, jen půjdeme o nějaký týden později - no bože...) Budeme dlouhé týdny přihlížet jak ti nýmandi s hokynářským myšlením nejsou schopni vyřešit další pat... Chyba se stala již v létě 2006 a stále jen pojídáme nestravitelný guláš, který tenkrát uvařili. Mocichtiví blbci. A ti stejní budou za pár týdnů ve stejné situaci. Co lze asi čekat? Opět stejný nestravitelný guláš....  

Pája 45 3.9.2009 9:56

Re: JERRY

Milý "jerry", máte pravdu, cituji: "I za Ústavu vděčíme našim politikům", nemáte však pravdu, cituji: " s expertem ,Jičínským". I kdyby ji napsal p. Jičínský sám (jako že ji nepsal sám), tak tu Ústavu ČR schválila Česká národní radaza vedením p. Uhdeho (spolupodepsal ji předseda české vlády p. Klaus - jen pro pořádek - oba z ODS). V této době měla vládní kolalice ve ČNR převahu nad levicí (ČSSD, KSČM), takže  Ústava ČR byla schválena a prosazena hlavně vůlí poslanců ODS. Přeji hezký den.

mirotata 3.9.2009 9:56

neopakoval bych se

Pane Urbane,kdybyste si přečetl včera ohlas na svůj blog na Aktualně.cz, tak byste totéž trapné nedával na tuto stránku

Pája 45 3.9.2009 9:45

Re: PETR

Milý "petře", snažím se přijít na to, jak to myslíte, pokud ironicky, tak s vámi souhlasím. Ale asi nemám pravdu, že. Důkazem je váš výrok, cituji: " zbabělost poslanců ČSSD je bezbřehá". Nějak jste si nevšiml, že p. Melčák 2,5 roku kopal v tričku ODS, tak proč se za něj nepostavila ODS, proč poslanecký klub nepodal stížnost s ním? Asi proto, že poslanci a senátoři ODS hlasovali pro zákon stejně jak většina poslanců a senátorů Parlamentu ČR. Jinak by nemohl být zákon o zakončení činnosti PS Parlamentem schválen, To je pravda, přeji hezký den.

jerry, the stupid mouse 3.9.2009 9:45

Tak polopatě-

Phil to řekl jedné gorile, která mu přišla říct, že od případu má dát ruce pryč. Vy jste napsal, že o všem mohou rozhodovat jen naši geniální a čestní soudci. V tom tedy vidím tu podobnost.:-)

No s Váma diskuse moc není, Vy totiž čekáte jen tohle -R^, já čekám argumenty , např. umí Melčák vůbec mluvit? :-)