6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiřík 3.9.2009 7:36

Re: Úctyhodný hrdina?

Pan Urban je takový osamocený bojovník,jde vždy proti všem.Takový malý zneuznaný politik.Od rozpadu OF si nemůže najít svoji parketu.Teď si našel alespň sobě podobného zneuznaného poslance Melčáka.Dle něj,až budou všichni jako Melčák,pak bude v naší zemi dobře.....

Jiřík 3.9.2009 7:29

Re: Většina

Jste úžasně bystrý,všichni sociálnědemokratičtí poslanci zradili svůj program,jen Melčák jej ve shodě s poslanci ODS prosazoval....:-D.Je to hrdina trvající na svých zásadách(peníze,peníze a zase peníze)

Sem Tam 3.9.2009 7:27

Vy jste ještě duchem v socialismu

K politikům se nemá s důvěrou vzhlížet, to mají být sluhové, kteří plní vůli občanů a neustále jsou kontrolováni a opravováni. Tohle novodobé panstvo je právě produktem lidí jako jste Vy.

yx 3.9.2009 7:16

Re: Úctyhodný hrdina?

proč? vždyť tak znělo jeho podání k ÚS, že bude zkrácen na svých právech, protože nebude moci poslancovat až do konce řádného období.

yx 3.9.2009 7:15

Re: Úctyhodný hrdina?

budoucí prezidenti většinou? ale zbyl vám jen Husák, to je podle vás většina???:-/:-D8-o

janik 3.9.2009 6:54

Re: Většina

Ona je otázka, zda-li ten program nezradila většina a Melčáka, který trval na jeho plnění vyobcovala. Programem strany by nemělo být rozdrtit protivníka, ale spravovat tuto zemi. Pokud to někdo pojal jako sporotvní utkání, jehož cílem je jenom zvítězit (a to prosím podle pravidel, na které dohlíží sudí), pak nemá, co v polirice pohledávat. On totiž plat poslance je směšná položka v jeho skutečných příjmech. Kdo z vás pánové na to má?

Tat 3.9.2009 6:31

Většina

Sám jste napsal, že v nynějším systému rozhoduje většina i při hlasování politické strany.

Takže pokud p. Melčák vnitřeně nesouhlasil s Paroubkem a nepovedlo se mu přesvědčit ostatní - čestné by bylo odsoupit z polanecké směsmovny a ne zradit volební program za který byl zvolen. To by si mohl dovolit jen pokud by byl volen jako soukromá osoba a to nebyl - nabízí se otázka - za co otočil o 180 stupňů při svém hlasování ve sněmovně. 

arch.JJ 3.9.2009 6:30

...souhlasím

Matěj Kopecký 3.9.2009 6:21

I kdyby tonu tak bylo,

jedna vlaštovka jaro nedělá. Ve staršlivé samotě je nás více, nejenom Melčák. Kdo má plné zuby našch politiků a mnoha jejich voličů, je strašlivě sám, protože slušní lidé zde nenacházjí politiky a strany ke kterým by mohli s důvěrou shlížet.

VL 3.9.2009 6:19

Re: Úctyhodný hrdina?

Mírov je hezčí a budoucí prezidenti seděli většinou tam, tedy aspoň Husák.

5 O 3.9.2009 5:49

Těším se

Stojí za to se zamyslet, s jakým hochštaplerem se v této kauze spojil, nebo byl spojen. Pokud by byl tak zásadový, tak by se tehdy vzdal mandátu a užíval si důchodu. Asi dostal lepší nabídku a to musí jít čest stranou.

Těším se, kdy vyplave, kdo, jak a za co ho k tomu donutil. Pak ho pan Urban zase polituje, že je chudák ubližovaný, do vysokých her proti  své vůli zatažený..

Ferdes 3.9.2009 5:10

Já bych to i bral

Co mi vadí je to, že to celé mohlo být provedeno daleko dříve a je pravděpodobné, že to nyní bude stát více veřejných peněz. Ale co, zdroje tu jsou, že?

Co se týče Melčáka - zcela poprvé slyším, že to byl/je odvážný bojovník proti Paroubkovi (jeho "pomoc" ODS po volbách se nepočítá, tam mohla být motivace jakákoliv).

Že bych někde přehlédl článek typu: "Melčákovo odhalení: Paroubek je lump!" ?

Joe 3.9.2009 2:01

Re: Úctyhodný hrdina?

Na špilas!;-D

Helmut von Fartland 3.9.2009 1:59

Vyckejme alespon 14 dnu.

Potom, dopadne-li to dobre, muzeme toho ctihodneho kmeta pana Melcaka na Nobelovo cenu miru.

zed 3.9.2009 0:50

Re: Úctyhodný hrdina?

Zřejmě vidíte rentgenovým zrakem každému do hlavy, máte schopnost za všech okolností z minima informací poznat pravdu a jste Superman. Tak na Hrad s Vámi...

H.T. 3.9.2009 0:42

Úctyhodný hrdina?

Vážený pane Urbane, pokud si poslanec  Melčák zaslouží podle Vás  úctu, ztrácíte v mých očích úctu Vy... Buď jste tak málo informovaný, a pak se divím, že se pouštíte do oslavného článku, anebo fandíte bezcharakterním lidem, za jakého je přeběhlík  Melčák většinou občanů považován. Jen mi není jasné, za jaké zásluhy si toho  vyznamenání od Vás vysloužil. Za to, že tvrdě bojuje za své poslanecké prebendy? Že by mu záleželo na čistotě české Ústavy, to mu nevěří snad ani ten největší naiva.

zed 3.9.2009 0:29

Souhlas

Souhlasím.