28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Malá lekce od velitele konvoje

Není ale tou hlavní věcí, o kterou zde jde. Konvoj přijel, v několika hodinách zase odjede a brzy přestane být otázkou dne.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Patkoš 3.4.2015 8:11

Re: A dlouhé vlasy a angl.texty zakážete?

To je vždycky sranda, když nejvíc kovaní bolševici jako vy ostatní častují soudruhem a myslí si, že ho tím urazí.

J. Kohoutek 3.4.2015 8:06

Re: A dlouhé vlasy a angl.texty zakážete?

Jste hňup.

I. Schlägel 3.4.2015 8:04

Re: Je to pořád dokola....

Nebijte ho, pan Haas si chtěl tak trochu zafilozofovat. Podle něj je tou správnou demokracií situace, kdy v televizi dostane 5 minut prostor Žid a pět minut Hitler. A stínem demokracie je nálepkování Hitlera. Musí prostě povinně zaznít každý názor, i kdyby to byla sebevětší pitomina a pronášel jí sebevětší pitomec, který se již před tím několikrát jako pitomec projevil. Extraktem takového demokratického, morálně zdatného pitomce je soudruh Vyvadil.

P. Krešňák 3.4.2015 7:49

Je to pořád dokola....

....pane Haasi. Jak víte, že ti co mávali konvoji nevědí za jaké "hodnoty" podpořili konvoj vojsk NATO? Opravdu si myslíte, že spojené státy jsou Obama. Jak si tedy představujete kritiku názoru s kterým nesouhlasíte? Vy jste se ozvala a vadí Vám, že Vás nazýváme ruským vlezdoprdelistou, ale mně nevadí, že jsem vlezdoprdelistou spojených států. Pokud Vám tedy vadí, že jste spojovám s ruskem a Putinem, něco asi není v pořádku u Vás. Váš náhled na ukrajinský problém je vážený také jednostranný. Mám snad začít citovat slova Vašeho oblíbence Putina o použití jaderných zbraní, o lžích které vypustil ze své držky při anexi Krymu, jak se chová ruský představitel k Dánům. Takže z logiky Vašeho článku, Vám to asi nevadí. Takže moje kritika k Vaší osobě, nesouhlasím s Vámi ani v jednom bodě Vašeho článku. Nemyslím si jako Vy, že všichni ti kteří podpořili konvoj jsou hlupáci bez mozku, jak jste se vyjádřil. Nemyslím si jako Vy, že spojené státy jsou Obama. Nemyslím si jako Vy, že Ukrajinci jsou fašistická hovada, dle mého jsou to lidé, kteří se snaží bránit proti sprosté agresi Ruska. Krešňák

P. Maleček 3.4.2015 7:45

Haasova pro ruská sekyrková polívka

Haas se předvedl coby kuchařský velmistr, proti němuž je Polreich jen kuchyňským poskokem. Z ničeho je Haas schopen uvařit pro svou ruskokomoušskou sebranku voňavý ruský boršč. A ta ho, jak vidno, s nadšeným mlaskáním hltá a vychvaluje.

Nejen to, on dokázal zcela otočit význam toho co ti američtí vojáci o demokracii řekli. Ono totiž její součástí je nejen svoboda vyjadřování, ale i schopnost ty, kteří jí v základech ohrožují nekompromisně zpacifikovat.

A tak když amíci řekli, že v Česku je demokracie, zároveň vyjádřili přesvědčení, že tu fungují i mechanismy schopné zpacifikovat ty, kteří touží po zavedení toho, co Putin předvádí v Rusku či na východní Ukrajině.

A přesně tuhle neoddělitelnou část demokracie se snaží Haas i se svými obdivovateli zamlžit a pak zlikvidovat. Tím však přiznávají své totalitně ruskokomoušské zaměření, protože tím likvidují demokracii jako celek.

K. Frauknecht 3.4.2015 7:28

Re: Ano.

A ještě k tomu připočtěte tu naši, historicky zakořeněnou, potřebu se o někoho opírat. Rudej, modrej, ... to je jedno, hlavně že nás ochrání. Před Němcem, Rusem, ... to je jedno, někdo po nás jde! Za to se mu my plně oddáme, budeme ho ctít a poslouchat. Výsledek? Stačí učebnice dějepisu :-)).

Kdy už konečně někdo přijde a řekne: "Uděláme to sami a tak, aby to bylo pro nás!"?

M. Smidova 3.4.2015 7:25

Re: Přesně..

Proč respektovat názory "trollů"v podobě učitelů I.stupně a jim podobných ?

K. Frauknecht 3.4.2015 7:14

Re: Nic jste nepochopil

Když to mu moc nejde :-))).

Ono fakt nestačí pořád dokola opisovat to co přece musí být pravda?

K. Frauknecht 3.4.2015 7:11

Re: Naprostý souhlas

s oběma Vašimi odstavci.

J. Veselý 3.4.2015 7:08

Jak napsal Ču li ....:-))

Ruská propaganda není názor....

M. Zikmund 3.4.2015 6:46

Pane Haasi, výborný článek,

ale obávám se, že chcete od stáda moc. Stádní typy jsou schopny jen vyvolávat hesla a každý, kdo je s nimi nekřičí je pro ně škůdcem. Tak to bylo za bolševika, tak je to i dnes. Jediná změna je výměna hesel, avšak princip zůstal. Stádní myšlení je touto společností silně prorostlé a jen tak se to nezmění.

J. Mrázek 3.4.2015 6:14

A dlouhé vlasy a angl.texty zakážete?

Tak jako Vaši předchůdci, soudruhu?

J. Mrázek 3.4.2015 6:11

Nic jste nepochopil.

K nápravě stačí maličkost- MYSLET !

P. Boublíková 3.4.2015 6:03

Re: Přesně..

Ano.

V. P 3.4.2015 4:49

Re: Přesně..

No, nyní by byla na Novinkách hvězda.

V. P 3.4.2015 4:35

Poplakávání putinčíka Haase po fiasku naší ruské páté kolony

je pěknou tečkou za úspěšnou misí amerického "zastrašovacího" konvoje.

P. Sulc 3.4.2015 3:57

Re: Přesně..

To je moc pekne. Kdysi byl v Nemecku respekt k nazorum NSDAP a pana Hitlera. V CSR zase k nazorum komunistickym a pana Gottwalda. A tak v obou pripadech ta , jak rikate, ''obcanska svoboda a demokracie'' moc spatne dopadla.I mrtvi byli.

H. Gene 3.4.2015 3:11

Re: ODS

Díky za info.

3.4.2015 2:26

tak respekt k jiným názorům

"haas" si zřejmě představuje, že nacistickou agresi západní mocnosti odrazily tím, že respektovaly právo hitlerových sympatizantů na názor a dlouze s nimi debatovaly na téma pravdivosti nacistické propagandy

hitlerovští poskoci stylu haas také poukazovali na to, jak podivným spojencem je pro velkou británii polsko,a že v koloniální politice britové dělají podivná rozhodnutí

debata, haasi, skončila když jsi začal opěvovat nacistickou ruskou agresi a ještě z ní drze vinit mezinárodní židoplutokracii

L. Dvořák 3.4.2015 1:43

Re: Přesně..

Býval jsem také vždy voličem ODS. Ovšem první červíček se vloudil, když začala populisticky prosazovat úlevy na bydlení pro mladé. Korunu tomu nasadila názorem na ukrajinské dění. Zbyli Svobodní.

A ohledně paní Kaniokové. Kdysi přispívala na Novinky a byla velice kritizována za prozápadní postoje. Nyní je kritizována za opačné. Je svoje a má názor.  Moje krevní skupina.

S. Prosek 3.4.2015 1:21

clanek je dobre emocne napsany ...

prave proto si Tomasi uvedom ze zide mimo Izrael maji svoje misto ve Spojenych statech, ne v Rusku nebo na Ukrajine. Psat o fasistickych Ukrajincich a zapomenout na nacizujici luzu v Rusku je prinejmensim podivne.

Vojakum americke armady je naprosto jedno zdali ten vedle je zid nebo katolik ci jiny ..... na nasem plavidle v dobe boju na Basaac river byl Ukrajinec, latino, afro, holandan, polak a par jinych vcetne moji malickosti. Nejak nas nenapadlo v tom blazinci delit se na rasy, nabozenstvi ci cokoliv .... to je asi nepochopitelne, ze ano? Ten konvoj tech 500 vojaku mentalne mel vetsi moralni silu, nez jednotky masirujici po Rudem namesti.

Takovy paradox ... vis co nejvic prekvapilo americke vojaky expedicniho zboru po utoku na Baghdad? Posta jim prinesla formulare od IRS - bernaku, aby vyplnili danovy priznani! Neuveritelny, ze ano, avsak civilizovany :). Sholom.

M. Kosejk 3.4.2015 0:53

Re: Krindy pindy. Teda spíš ty pindy.

Někdy předevčírem vyšel Klausovi článek s podobnou tématikou. Tvrdil mimo jiné: "ODS padla kvůli proamerikanismu".

On už fakt neví, kam tu svoji prokremelskou propagandu naroubovat. To spíš ODS padla právě kvůli jeho podvratné činnosti než kvůli tomuhle. A taky kvůli tomu, že se Klausovi dařilo přesvědčit část vedení ODS, že voliči ODS jsou protievropští (eurokritičtí - to ano, ale ne protievropští a protizápadní jako Klaus). :))

S. Ševeček 3.4.2015 0:51

Prostě

bolševici.

V. Plocek 3.4.2015 0:50

Malá lekce od velitele konvoje

Ano tolerance je důležitá vlastnost a my ji v mnoha případech nemáme. Ale to co říká ODS (strana, kterou nikdy nebudu volit) je varování před plíživou infiltrací východních mravů, vlivů do našeho státu. Před Ruskem se musíme mít skutečně na pozoru. A pokud to někde po 1948, 1968 odmítá pochopit pod zástěrkou tolerance, tak to není dobré. Jak hluboko máme Rusko pod pokožkou si vždy uvědomím, když mí kamarádi se trochu více napijí a dají se do zpěvu. Nikdy nechybí Katjuša a podobné ruské ale i české písně. Ono to vypadá legračně, ale legrace to není. Jedná se přitom o zpěváky, kteří ke komunistům mají daleko.

M. Kosejk 3.4.2015 0:42

Re: Přesně..

Necítím respekt k hloupým a nebezpečným názorům.  Nic takového ani demokracie nevyžaduje - funkční demokracie naopak vyžaduje marginalizaci hloupých a nebezpečných názorů.

Každý si může říkat, co chce. Vy si dál pindejte protizápadní pindy. A já zase mám právo říct, že pindáte hloupé nesmysly.

A ODS má právo říkat, co říká. A já jsem spokojen s tím, jaký postoj ODS zastává, protože jsem jejím voličem.

J. Václavíková 3.4.2015 0:24

Krindy pindy. Teda spíš ty pindy.

Tolik slov, aby se zamlžilo, odkud opět přišel mráz :-)))

J. Brunner 3.4.2015 0:24

ODS

Už pro mne neexistuje.

J. Kanioková 3.4.2015 0:17

Přesně..

"RESPEKT k jiným názorům už není jednou z hodnot občanské svobody a demokracie."

Bohužel..