4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Malá lekce od velitele konvoje

Není ale tou hlavní věcí, o kterou zde jde. Konvoj přijel, v několika hodinách zase odjede a brzy přestane být otázkou dne.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Slanina 3.4.2015 9:31

Re: Prostě

Pravila estébácká kurwa "Kosma".

J. Slanina 3.4.2015 9:21

Re: Haasi,

No přece protože před 30 lety to bylo právě "vocamcaď až pocamcaď."

L. Šarina 3.4.2015 9:19

Pane Haas,

máte pravdu, ale my víme sví, je nás hodně a všichni jsou mimo mísu???

J. Šimek 3.4.2015 9:18

Re: Řekl bych ,

Pro hotovost jede Zeman osobně, převodům nevěřit - říkal Snowden. :o)

J. Slanina 3.4.2015 9:17

Re: Docela

Není co dodat!!!

B. Hamáček 3.4.2015 9:14

Řekl bych ,

Řekl bych , že se Kreml rychle poučil a nasadil sofistikovanější zbraně, když ten tupý antiamerikanismus nezabral a nakonec fungoval opačně. Kolikátého si pane Haasi chodíte do Korunovační pro peníze nebo vám je posílají na účet ?

J. Šimek 3.4.2015 9:05

Lidi nešli mávat kvůli usnesení ODS, autore.

Je fakt směšné, jak jste pominul hlavní důvod, potvrzený sociology. To Vyvadil, Filip, Ransdorf, Semelová, a jim podobné hvězdy poslaly lidi do ulic podpořit konvoj. Těmhle hvězdám patří kolaborantsko proruský odsudek a naprosto právem. Takže vaše úporná snaha dělat antidemokratické blbce z lidí, kteří se ozvali proti komunistům a dalším otevřeným proruským kolaborantům smrdí čímsi víc, než grafomanstvím.

B. Hamáček 3.4.2015 9:04

Re: Haasi,

Dle nejen mého názoru Rusko a IS jsou tajnými spojenci , jako Hitler a Stalin. Zřejmě se stejnými cíli.

B. Hamáček 3.4.2015 9:03

Re: Autor nás pouze opakovaně utvrzuje

Tak to by asi byl v nejhutněší kostce vyjádřen názor Haasových oponentů. Stručněji asi už nelze. Plně souhlasím.

P. Kmoníček 3.4.2015 8:57

Re: Haasi,

Heusingerovi něco vysvětlovat je marné,paní.

J. Schwarz 3.4.2015 8:56

Re: Haasi,

Když tak dobře víte, Heusinger, jak má správná "demokracie" vypadat, proč jste se o ni nezasadili už před třiceti lety?

B. Hamáček 3.4.2015 8:54

Docela

Docela sofistikovaná proruská agitka. Není to ten tupý masivní nápor kremelských lží a nesmyslů, je tam vždy zrnéčko pravdy , to je na tom nejnebezpečnější. Ony jsou totiž situace v životě, a bohužel jich není málo , kde se musíme jednoznačně postavit na jednu nebo druhou stranu . Být uprostřed znamená být velký ignorant , zbabělec nebo mentálně zaostalý. ( například se jedná o řádění různých týpků na ulici , kolik lidí proti nim vystoupí nebo alespoň zavolá policii , když ví že na ně nestačí , a kolik lidí se raději schová nebo je dokonce podpoří). S americkým konvojem tato situace nastala . Naplnilo se , bohužel komunistické heslo : Kdo není s námi , je proti nám . Je to hodně smutné, ale je to tak. Bohužel i ve vyspělých demokraciích dochází k problémům , tuším, e v pondělí napsal mimo jiné pan Ulč o chvástání se jakéhosi sovětského diplomata v Holandsku , že je schopen do ulic přivést 100 000 protestujících lidí proti čemukoliv. Tam je ukryta ta hrůza , pochází z Ruska , jako nejnebezpečnějšího státu přinejmenším v Evropě. pan Haas bude určitě velmi dobře placen z Kremlu . Velká skála se drobí po kouskách. Proto nepolevujme v podpoře NATO a všech našich spojenců . Díky Bohu za konvoj a jeho spontánní podporu.

J. Schwarz 3.4.2015 8:54

Zvláštní článek -

tak abychom tu měli "opravdovou demokracii" pak "kritik" může prohlašovat průjezd pár spojeneckých vojáků za "okupaci",  ukrajinského premiéra Jaceňjuka označit za fašistu a na druhé straně si nevšímat výroků ruského poslance Žirinovského, zatímco po lidech považujících takového "kritika" za vola se žádá, aby ke kritikovým nesmyslům mlčeli, politicky korektně si "všímali" i Jaceňjuka a na druhé straně ignorovali různé ty "zelené mužíčky"...A pokud někdo horuje pro poměry v Rusku, na Kubě či v KLDR není divu jestli mu odpůrci doporučí, aby si sbalil svých pět švestek a tamo se odstěhoval. Vůbec to není jako za poměrů preferovaných "demokratickým kritikem", kdy bylo "kritikovi - agentovi imperialismu" buť v odjezdu ze země zabráněno, nebo byl naopak ze země vyštván a o svůj majetek obrán, v každém případě však byl za svoji kritiku státem šikanován. V uplynulých dnech dostali pan  Vyvadil i jiní trollové od české "veřejnoprávní televize" prostor naprosto neodpovídající jejich zastoupení ve společnosti a ani to panu Haasovi nestačí. A tak mu taky doporučuji  to co nerad slyší - nechť se odstěhuje do Ruska a zkusí tam označovat rusy v čečně, v Osetii, na ukrajině za vrahy a okupanty a můžeme pozorovat, jak dlouho se mu v tamní "opravdové demokracii" povede.

J. Kombercová 3.4.2015 8:54

Re: Haasi,

Pan Haas si napsal článek, podpírající jeho názor a pan Kmoníček k němu dal komentář. To, domnívám se, do vocamcaď pocamcaď pasuje.

P. Kmoníček 3.4.2015 8:51

Re: Nic jste nepochopil.

Mrázku nekecejte a raději odpovězte na jasnou,včera danou otázku!

J. Černý 3.4.2015 8:51

Pane Hassi,

opravdu si myslíte že všichni, co se nechtějí opět nechat sežrat Ruskem jsou "mimo"? Tak to mi stačí...

J. Boleslav 3.4.2015 8:50

Re: Nic jste nepochopil

Odkud opisujete vy, pánové? Vlastně soudruzi.

E. Heusinger 3.4.2015 8:50

Re: Haasi,

Vlastní názor ano soudruzi, ale vocamcaď až pocamcaď.

P. Lenc 3.4.2015 8:50

Re: Přesně..

Snad paní Kanioková RESPEKT ke lži? A to prokázané samotným Putinem?Nevím, jestli jste slepá, nebo si děláte legraci.Pokud to není horší.

P. Kmoníček 3.4.2015 8:47

Re: Haasi,

A aby bylo úplně jasno,Rusko a IS jsou dnes opravdu nepřátelé ČR a demokracie vůbec.

P. Kmoníček 3.4.2015 8:45

Haasi,

Ono mít na věc jiný názor je dokonce zdravé pro společnost.Ale ten jiný názor nesmí překročit určité hranice na což Vy zapomínáte.A pokud Vám nic neříká zrada vlastního národa a dokonce spolupráce s nepřítelem,tak se ani nedivím.

J. Kombercová 3.4.2015 8:41

Re: Nic jste nepochopil.

Ale pochopil.

Holt stojí na jiné straně než pan Haas nebo třeba Vy.

Ještě přidám perličku, kdy jedna z té Vaší strany přirovnává ty z mé strany k Pragovákům. Taky dává rovnítko mezi "vítáním" v 68. a vítáním dnes. Co s Vámi, nepotěšili jste mě,ani já vás nepotěším.

J. Boleslav 3.4.2015 8:38

Re: Ano.

Jsme schopni se bránit sami? Odkud jste spadl?

J. Boleslav 3.4.2015 8:36

Re: Je to pořád dokola....

Je to idiot. Polemizovat s ním snad ani nemá cenu.

J. Boleslav 3.4.2015 8:35

Re: Pan Haas asi nezná velmi pravdivý výrok

Přesně tak. P. Haas je na hlavu, nepochybně.

J. Boleslav 3.4.2015 8:34

Autor nás pouze opakovaně utvrzuje

v tom, že je odporný rusácký kolaborant. A zapomíná na základní axiom, který zní: rusáci - swiňáci.

P. Lenc 3.4.2015 8:28

Re: Je to pořád dokola....

Napsal jste to za mě.Pan Haas prostě patří do té, sice prolhané, ale tak "mírotvorné" skupiny jako je Filip, Vyvadil a spol.Kouzelné jsou jeho výkřiky o "fašistech" na Ukrajině, jeho "nevědomost" o Putinových lžích a výhrůžkách, o desetitisících pravých nácků v Rusku.Jeho článek silně připomíná Rudé Právo blahé paměti.Za všechno holt mohou "imperialistické USA", jenom čekám, kdy napíše, že za nitky tahají "soinistické kruhy".

J. Fridrich 3.4.2015 8:27

Pan Haas asi nezná velmi pravdivý výrok

Pan Haas asi nezná velmi pravdivý výrok Jana Wericha - a ten zní : " Když dva dělají totéž - není to totéž ".

Tento výrok platí v lidské civilizaci zcela neomezeně - od soustružníků, pekařů, konstruktérů, technologů, spisovatelů, malířů pokojů i obrazů - po vědce, lékaře a samozřejmě i pro politiky. Platí také na chování zemí, států a národů v celé dlouhé lidské historii.

Tedy bych autora článku poprosil, aby to rovnítko mezi " vítáním " ruských okupantů a vítáním našich spojenců - kteří jako jediní nám účinně pomohou, pokud půjde do tuhého ze strany Ruska, nebo Islamistů - aby ho tam prostě, to rovnítko nedával. Myslím, že to uráží slušné lidi v této zemi.

J. Fridrich 3.4.2015 8:22

Re: Haasova pro ruská sekyrková polívka

Plný souhlas s panem Malečkem a plný nesouhlas s demagogem soudruhem Haasem. Ten, jak je vidět, dokáže relativizovat i takový pojem, jako je DEMOKRACIE. Tito lidé jsou velmi nebezpeční, protože nahlodávají a rozleptávají i nejzákladnější pojmy lidské společnosti - dobro-zlo, milosrdenství-krutost, pravdu-lež, upřímnost-neupřímnost a další....................

P. Čulík 3.4.2015 8:19

Jak se do lesa volá,

tak se z lesa ozývá. Na Ruskem organizovanou mediální masáž, která začala už radarem v Brdech a svoji sílu ukázala v ukrajinských událostech lidé začali zareagovat.